Autor |
Poruka |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
 |
miss chupa chups Ukupno postova: 8 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
jel ima josh karata di za kupit? |
|
_________________ ~I don't believe you go to heaven when you're good ~ |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
|
|
 |

|
|
|
 |
ozro
Ukupno postova: 13 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ Samo jednom se živi!
 |
|
|
 |
Lukasica
Ukupno postova: 1 Spol:  Žensko
|
aaah...nemojte mi kvarit novu godinu. ja se odlucila za bastion po pricama od prosle godine, a sad me tu doceka nes ovakoo
u biti, ja bi htjela saznat jel ima jos karata za kupit? negdje? hitno mi je  )
hvala, pozdrav |
|
|
|
|
 |
Kamenko
Ukupno postova: 53 Lokacija: u parku kod sove Spol:  Muško
|
na mojoj karti je broj 554 a kupljena je jučer.ako nemate pouzdane informacije nemojte prenositi ta rekla kazala sranja. |
|
_________________ Guide me, I walk slow, stay right beside me, the devil's trying to find me
Hide me,hold up, I take that back, protect me and then give me the strength to fight back |
|
|
 |
any Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Dakle...
750 karata = 750 ljudi
Tko misli da će biti 1500 ljudi u Bastionu (ako ga to veseli) neka misli i dalje! Ja ne znam na koji bi ga način i kako uvjerila da to nije istina (već je par puta rečeno da je pušteno 750 ulaznica u prodaju!)
I još uvijek mi nije jasno kako netko može uspoređivati Bastion prošle i Bastion ove godine! Zašto uopće netko pomišlja da neće dobiti piće, dali je itko od onih koji to tvrde bio subotom u Bastionu?!
Onima koji su se odlučili proslaviti doček Nove godine u Bastionu uistinu SVAKA ČAST, jer anti-Bastion kampanja koja se ovdje vodi stvarno je nemilosrdna!
Ali ne i USPJEŠNA! |
|
|
|
|
 |
FIONA555 Ukupno postova: 76 Spol:  Nebitno
|
Ovo je moj post, nije mi jasno zasto pise any?! |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
vjerovatno zato što si se logirala sa any....no dobro...sad znamo tvoj drugi nick....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
cuj. nebi rekao da je nemilosrdna ali ne i uspjesna. jer na drugim mjestim vec odavno nema karata a u bastionu jos uvijek ima.ovu godinu mora biti jebeno da bi ljudi dosli nagodinu u većem broju. |
|
|
|
|
 |

|
Ovo je moj post, nije mi jasno zasto pise any?!
|
sreco ajde ti meni samo reci kakve ti imas koristi od toga oce li netko ici u bastion ili ne... evo mene samo to zanima  |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Draga Fiona već sam ti rekao jednom da je svaka reklama dobra pa tako i ona loša.
A što se tiče karata ja znam milijardu posto sigurno da ih je štampano 1500! Ako želiš mogu ti to i dokazati napismeno.
Zato nemoj ljudima lagat već lijepo reci istinu.
E sad druga je stvar da li će Bastion ove godine moći primit toliki broj ljudi. Ako hoće onda svaka čast.
Nitko vama ne želi da ne uspijete u organiziranju proslave, ali ako opet zajebete ljude e to onda neće biti u redu.
Još jednom sve najbolje i dajte sve od sebe da uspijete ove godine. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
 |
|