| Autor |
Poruka |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
aj sad ponovo otvori sve linkove pa pogledaj gore lijevo što piše... |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Pchelice, ja sam kao što možda znaš sudjelovao u radu jedne udruge koja je imala projekte, odlične projekte za festival i tražili su novac a dobili ga nisu, upravo zbog toga jer nisu imali nikoga iz ni jedne stranke iza sebe.
Mislim da i ptice na grani znaju da se kod nas ne mogu dobiti novci osim ako nemaš nekoga iza sebe, možeš dobiti nekoliko tisuća kuna, simbolično, ali samo ako su izbori blizu tako da ovo ne stoji.
Potpis.
Žalosno je, zaista, koliki neki ljudi imaju obraz, koliko lažu svjesno i da to kuži hrpa ljudi, gdje god da se dođe priča se o njima i da tu policija, revizori i nadležni organi ne mogu ništa.. Možda se nije dovoljno uzelo, trebaju biti milionski iznosi kakve je naš ministar čestiti uzimao da bi netko prstom pomaknuo. Nadam se da ću čim diplomiram odseliti odavdje jer ovo što su kojekakvi čobani napravili od ovog predivnog grada nije normalno..
Ovime se isključujem iz ove rasprave jer ovo su rasprave i pokušavanja argumentiranja spremne za analizu profesionalnog psihijatra. |
|
|
|
|
|
 |
|
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
majko mila, nisam ni sanjao da će ovakvo nešto muguće biti. treba odseliti odmah. |
|
_________________ HIHIHIHIHI |
|
|
|
 |
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
zašto bi se ti iselio bolje da mi deprtiramo šabane ... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
pa uvijek sam išao linijom manjeg otpora. |
|
|
|
|
 |
|
tvrtkobojcic
Ukupno postova: 4 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
|
ne radi ti link. možda su ga obrisali? |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
Mrkonjić je rekao da sačekamo da se objavi cijeli program, i evo, tu je. Ne vidim nikakvu protutežu buliću i rozgi (izuzev dj-eva), iako je to u par navrata najavljivao. A vidim da su i neki dj-i odustali.
Isto tako je zanimljivo kako neki sudionici programa ni ne znaju na kojoj će manifestaciji nastupati, nego su kontaktirani ne od strane SZ-a, nego nekih drugih osoba, nazovimo ih posrednika, a ako je piramida SZ-posrednik-izvođač, logično mi je zaključiti da izvođač izgubi prilično novaca zbog posrednika.
No, možda sam u krivu. Sad čekamo objavu troškovnika, za koji je isto bilo rečeno da će biti objavljen. |
|
|
|
|
|
 |
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Sad čekamo objavu troškovnika, za koji je isto bilo rečeno da će biti objavljen.
|
Zaboravi jer troškovnici nisu za javnost, a SZ ima nešto što se zove statut i poslovnik... |
|
|
|
 |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Citat:
Pića će biti u prodaji po promotivnim cijenama - 10 kn SVE! (osim RedBull-a koji je 20 kn konzerva).
|
sve, ali baš SVE (osim nekih stvari)... |
|
|
|
|
|
 |
|
america Ukupno postova: 96 Spol:  Nebitno
|
Dovođenje Mate Bulića i Jelene Rozge od strane studenata sramotno je, nedopustivo i jadno obzirom da su to ljudi koji će predstavljati intelektualce Osijeka jednoga dana. Nemam ništa protiv "šarenila" ponude po principu "za svakoga nešto", ali ne, još jednom ponavljam, od studentske populacije. Sramotno!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
predlažem da se otkaže manifestacija i novac donira u humanitarne svrhe  |
|
|
|
|
|
 |
|
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
preloše, od malih nogu im ispiru mozgove i ne mogu oni tu ništa, jedina utjeha mi je dok čitam komentare pa se vidi da ipak velika većina razmišlja ispravno i osuđuje ovakve gadarije |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Sadasnji studenti ni ne znaju da postoji bolje. Dovoljno je tri godine zaredom dovuci drlog izvodjace (2008. - Lana Jurcevic, 2009. - Jole, 2010. Rozba i Bulic) i vec sljedece godine ce takvi izvodjaci biti jedini.
SZBOR ionako nitko ne kontrolira, studenti su ionako pasivna nakupina oportunog sebicnjastva, stare generacije su omatorile i imaju drugih briga na pameti (pelene, kakica, ...).
Sve mi je vise zao sto kao porezni obveznik financiram takve studente. Osobe bez muda, bez misljenja, bez ideala. Ne jebe me njihov ukus ili izostanak ukusa, vec ta pasivnost, nezainteresiranost, ravnodusnost.
Mislim da cu ovih dana postati pobornik placanja studiranja za sve. Ne zelim vise financirati takve osobe. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
 |
|
|