Autor |
Poruka |
Android Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
.de mir. kak bude bit ce. sta se ti zamaras glupostima. nemoj doc i gotovo. |
|
|
|
|
 |
maradona Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
dobro jel ima još tih karata za kupiti? |
|
|
|
|
 |
CARPEDIEM-OS Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
Pozdrav...
Javljamo se kao organizatori, te želimo obavijestiti osobe koje nisu kupile kartu za Doček Nove Godine u Essekeru , da nazalost karata vise >>> NEMA<<<,
te su prodane i one KARTE PO 240 KN sto su bile namjenjene od 25.12., (ZBOG VELIKE POTRAŽNJE.)
Karata više nazalost neće biti...
Zahvala svima koji su kupili....
VIDIMO SE .... |
|
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Pozdrav...
Javljamo se kao organizatori, te želimo obavijestiti osobe koje nisu kupile kartu za Doček Nove Godine u Essekeru , da nazalost karata vise >>> NEMA<<<,
te su prodane i one KARTE PO 240 KN sto su bile namjenjene od 25.12., (ZBOG VELIKE POTRAŽNJE.)
Karata više nazalost neće biti...
Zahvala svima koji su kupili....
VIDIMO SE ....
|
Jel postoji ikakva razlika na samoj karti, između ovih od 220 i tih od 240kn? Jel piše cijena na njima? |
|
|
|
|
 |
mali R
Ukupno postova: 40 Spol:  Nebitno
|
Samo ne znam kako ste uspjeli prodati sve karte a da nemate video spotove za Novu!? I sad vam Vesnica neće doći...  |
|
|
|
|
 |
maradona Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
ako netko ima za prodati kartu za esseke neka javi na pm. |
|
|
|
|
 |
zuco demulos Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Beš mi baksuza-prodam svoju kartu,sad nemam ja-već nestalo
Pa eto ako netko prodaje kartu neka mi se javi na
0994045242
Nemojte pokušavat zaradit na meni dajem max 250kn i to je to.
P.s.Ako sam malo fulo kak se to veli "mjesto topica" vi ga premjestite.
odo se ubit
A kruvati
A 500 žena sigurno da će biti
A ja slobodan-a đaba mi  |
|
|
|
|
 |
karta Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Ko je zaniteresiran za kartu nek se javi na pm. Cijena 220 kn |
|
|
|
|
 |
soulrelic Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
haha ma na koju foru su prodane karte, pa koliko ste ih stavili u opticaj?! uz gradski vrt koji je dosad prodao vise od tisucu karata i solidno rasprsenje ljudi vi ostali bez karata, e svasta se nece ovdje procitat  |
|
|
|
|
 |
soulrelic Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
evo ga, sad krece prodaja ko za georgija  cijena raste svakim danom po eksponencijalnoj krivulji  |
|
|
|
|
 |
idesh Ukupno postova: 5 Spol:  Muško
|
Ako netko ima za prodat dvije karte nek se javi na pm |
|
|
|
|
 |
godfather Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
eto ako netko zna nekoga koji zna onog trećeg koji ima kartu viška, molio bih da mi javi ovdje, a kasnije ćemo se sve dogovorit oko cijene. |
|
|
|
|
 |
godfather Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
također ako netko ima prodati jednu kartu za doček u essekeru neka javi na PM..hvala |
|
|
|
|
 |
marinche Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Imam pitanje: Jel cura moze uci s muskom kartom za docek nove godine u essekeru:D |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Ok, pokušavam poslat pm poruke ali neće slati. Uglavnom zbog bolesti 99% ja nemog ić a to ću saznat tamo oko srijede no to je kasno, tako da prodajem svoju kartu već danas. Ja ako da doktor onda ću otkupit od nekog već  - ako uspijem. Uglavnom imama jednu mušku kartu, kupljena za 220 kn i prodajem za 220 kuna. Ak uspijete poslat pm sa kontaktom (jer meni neće) pošaljite ak ne onda ostavite komentar ovdje. Karta moće već sutra biti prodana ako ima zainteresiranih. |
|
|
|
|
 |
 |
|