nake_rado je napisao/la :
kak se zove onaj klempavi ruzni glupi...sto radi na nekoj lokalnoj televiziji ...mislim stv-u
Ja se sjećam samo jednog nenadjebivo klempavog i ružnog voditelja i taj je za vrijeme rata radio na tv Beli manastir, to je bilo najklempavije i najružnije biće s ove strane oceana popularno zvan Klempo
Mamić je jedna od odvratnijih njuški u zemlji i šire.. čoban..
A onog kardinala nam, Bozanića, bolje da ne spominjem.. takvu odvratnu njušku s još gorim govornim sposobnostima nikada nisam vidjela niti čula, a vjerojatno više nikada i neću.. izgleda ko pravi pedofil i mučitelj nevinih a tek kad progovori digne mi se kosa na glavi.. užas.. ono njegovo frfljanje i rastezanje te odvajanje svake riječi u rečenici dovodi do ludila..
Zadnja promjena: Loona; 12.10.2007. 10:00; ukupno mijenjano 1 put.
ja zamračim kad vidim onog malog dinu..mislim da se tako zove..štoe pobijedio na dječjem eurosongu..-.-'
ajme,svrše mi se sve godine kad ga vidim..
i Ivana Brkić..bwaaaaaa..creepy..
_________________ Just smile and wave boys...Smile and wave...
meni je antonija blaće baš simpatična. ZA TUĆ KO VREĆU! pa ljudi božji žena se u tom istom big braderu popišala liku na glavu, a sada je voditeljica. dvije meni vrlo drage osobe su također branimir glavaš i andrija hebrang. kako se samo hebranga nitko prije nije sjetio. ispričavam se, doktora hebranga.
URL=http://imageshack.us][/URL]
Mislim da nije potreban komentar
maaaaj prešssssssssss
ja sam bio na jednom vjenčanju na kojem je bila i tatjana jurić i vi bi se iznenadili kako je žena prelijepa. to da je umjetna se misli kad ju vidite na tv-u ali uživo je još ljepša, i definitivno nije umjetna.