Autor |
Poruka |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
heh...to sam i ja primjetio....no dobro....ocito da je to blaža verzija onoga što je zapravo receno novinaru....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol:  Žensko
|
gdje je sada "liliam"? |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Koja je ovo LJUBAV, ROMANTIKA...  (Barem je takav naslov podforuma) |
|
|
|
|
 |
---s Ukupno postova: 221 Spol:  Žensko
|
...evo jednog naslova iz glasa slavonije gdje kažu kako je brazilska depilacija hit među Osječankama ....... klik
|
išla bi ja na to.....  ali šta bi trebala bit gola pred kozmetičarkom???hmmm...neznam baš?!!!razlog za odustajanje!!!  |
|
|
|
|
 |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol:  Žensko
|
...evo jednog naslova iz glasa slavonije gdje kažu kako je brazilska depilacija hit među Osječankama ....... klik
|
išla bi ja na to.....  ali šta bi trebala bit gola pred kozmetičarkom???hmmm...neznam baš?!!!razlog za odustajanje!!!
|
Obučeš neke stare tange (da ti ne bude žao kad ti ih zapacka voskom) , i samo ih pomakneš.
Ne znam ovdje, ali u većini salona u Zg. dobiješ papirnate, jednokratne tangice - i nema  |
|
|
|
|
 |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol:  Žensko
|
ma samo ih pomakneš, onda bolje ne imati tange i gotovo, ionako skoro pa sve mora vidjeti... |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
jel i kad muški odu isto moraju te tange? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol:  Žensko
|
jel i kad muški odu isto moraju te tange?
|
Naravno!!
Ionako tamo idu samo "muški" koji stanu u tangice...ženske....XS !!! |
|
|
|
|
 |
Lilit Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
kad ste već spominjali egipatsku depilaciju imam pitanje u vezi nje...
na netu sam našla nekoliko recepata za tu depilaciju. jedan ide 2 šalice šećera, 1/4 šalice vode i 1/4 limuna dok je drugi recept 250g šećera, 200g meda i 2 žlice limuna... na par foruma sam čula kako su neke uspjele to super napraviti a meni nikako ne uspjeva. s prvom smjesom nisam mogla ni napravit kuglicu. s drugom sam uspjela napravit kuglicu ali ništa nije skinulo. ne znam što krivo radim? pa ako netko zna još neki način kako napravit to čudo od šećera molim vas recite mi (bilo ovdje u temi ili na privatne poruke). |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
na netu sam našla nekoliko recepata za tu depilaciju. jedan ide 2 šalice šećera, 1/4 šalice vode i 1/4 limuna dok je drugi recept 250g šećera, 200g meda i 2 žlice limuna... na par foruma sam čula kako su neke uspjele to super napraviti a meni nikako ne uspjeva. s prvom smjesom nisam mogla ni napravit kuglicu. s drugom sam uspjela napravit kuglicu ali ništa nije skinulo. ne znam što krivo radim? pa ako netko zna još neki način kako napravit to čudo od šećera molim vas recite mi (bilo ovdje u temi ili na privatne poruke).
|
Našla sam i ja uz tvoja 2 navedena i ovaj; 3 kilograma šećera, 60 g limunske kiseline i 4 dcl vode.Sastojci se zagrijavaju na laganoj vatri. Nakon nekog vremena smjesa će se početi pjeniti. Tada treba maknuti smjesu sa vatre i čekati da se ohladi do sobne temperature.
Radila sam po ovome, ali s 1 kg šećera, 20g limunske i 1,3dcl vode i ista stvar...
uspjela sam napraviti kuglicu, ali ništa nije skidalo s nogu.. mislim da nešto s receptom ne štima ili to jedino "pali" kod onih koji imaju paperje na nogarima... |
|
_________________ Carpe diem!  |
|
|
 |
Lilit Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
na netu sam našla nekoliko recepata za tu depilaciju. jedan ide 2 šalice šećera, 1/4 šalice vode i 1/4 limuna dok je drugi recept 250g šećera, 200g meda i 2 žlice limuna... na par foruma sam čula kako su neke uspjele to super napraviti a meni nikako ne uspjeva. s prvom smjesom nisam mogla ni napravit kuglicu. s drugom sam uspjela napravit kuglicu ali ništa nije skinulo. ne znam što krivo radim? pa ako netko zna još neki način kako napravit to čudo od šećera molim vas recite mi (bilo ovdje u temi ili na privatne poruke).
|
Našla sam i ja uz tvoja 2 navedena i ovaj; 3 kilograma šećera, 60 g limunske kiseline i 4 dcl vode.Sastojci se zagrijavaju na laganoj vatri. Nakon nekog vremena smjesa će se početi pjeniti. Tada treba maknuti smjesu sa vatre i čekati da se ohladi do sobne temperature.
Radila sam po ovome, ali s 1 kg šećera, 20g limunske i 1,3dcl vode i ista stvar...
uspjela sam napraviti kuglicu, ali ništa nije skidalo s nogu.. mislim da nešto s receptom ne štima ili to jedino "pali" kod onih koji imaju paperje na nogarima...
|
i ja imam paperje na nogama ali ipak mi ne pali  valjda postoji još neki recept ili treba stavit još neki sastojak koji oni koji su pisali namjerno nisu naveli...
nadam se da će nam netko ovdje otkrit tajnu. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |