Autor |
Poruka |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
atma
Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
ako nije mozda bio odmah na pocetku taj glas - al sigurno na izlasku, na stubistu - jest.
Glavašev pašaluk, to je Osijek danas. |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
A to je Tomicin glas bioooo.. A joooj Bubi, Bubi!!!!
Please Sir, may I get some more;))) |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
o Bože hoćemo li konačno dobiti ljude koji imaju svoje JA?a ne da po ko zna čijoj komandi skaču i mijenjaju izraz lica kao duga. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja mislim da se oni samo igraju L'oreala
ovaj ih j**be
a oni vicu 'jer mi to zasluzujemo'  |
|
|
|
|
 |
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol:  Nebitno
|
Ali treba odati počast Sai Babi u mostarskom zatvoru. Učinio je Osijek palankom. To nije pošlo za rukom ni Sulejmanu. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Uf Sulejman je bio kamilica |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sulejman je od srednjovjekovne kaljuže od Osijeka napravio grad i sve kulturne tekovine koje smo imali do prije nekoliko desetljeća potječu iz njegovog razdoblja. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Imali smo svjetsko čudo na Dravi ( ajde mladi hdssb-a na Google,možda naučite nešto) , ali imamo i danas svjetsko čudo. Osijek je jedan od rijetkih gradova koji ima planinski zrak( izuzev planinskih područja) i to možemo zahvaliti hdssb-u ( neki ga zovu Cirkus Mostar). U jeku globalne ekonomije napravili su oazu čistog zraka na samo par sati vožnje od razvijenog svijeta. Oni su u biti stranka Zelenih! |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
opet ista priča..nitko ne kaže da ne postoji članak 33 u kojem je opisana procedura smjenjivanja predsjednika GV..ali isto tako postoji članak koji kaže da se po hitnom postupku rokovi pojedinih radnji mogu skratit ili izostavit.. "Po hitnom se postupku rokovi iz ovog poslovnika, što se odnose na pojedine radnje, mogu skratiti, odnosno pojedine se radnje u postupku mogu izostaviti."
a smjenjivanje predsjednika gradskog vijeća je radnja koja ima svoje rokove..dakle članak 89. odnosi se, između ostalog, i na radnju smjenjivanja predsjednika GV jer nigdje u pravilniku ne piše da se smjena predsjednika GV izuzima iz "hitnog postupka"..
a o neutralnosti i objektivnost gospodina Palića govori činjenica da nije niti spomenuo "hitan postupak" i članak 89. a cijela priča se lomi oko toga..ako je objektivan zašto nije objasnio zašto se "hitan postupak" iz članka 89. ne može primjeniti na smjenu predsjednika GV. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Upravo tako... Ma ne bi se Bubi toliko uzj.... da zna da su u pravu... A imaju u Glasu ponovo plaćene ankete... Vode duplo:)))) Medić senior im pravi istraživanja. Jako objektivno, a i on je stručnjak za politički marketing???? Prvi klijent hdssb? |
|
|
|
 |
 |
|