Boro Ružar [The Rose Man] - by Dva Igora

Osijek

Boro Ružar [The Rose Man] - by Dva Igora

Nakon iznimno uspješnog filmića o osječkoj legendi Jozi Trovaču, osječki video produkcijski dvojac Dva Igora (Igor Sambolec i Igor Miličić), uz pomoć Petre Franov, Koce i pokojeg statista, za Dan zaljubljenih nam daruju još jednu video poslasticu - video priču o svima znanom Bori Ružaru.

Bili zaljubljeni u sebe, nekoga drugoga, ili ni u koga, ova topla priča zagrijat će srca ovog sniježnog vikenda... Podijelite ovaj filmić s legosima na Facebooku -> klik na

Boro Ružar [The Rose Man] video by Igor Sambolec & Igor Miličić
Povijesni medij

[klik za gledanje [b:1d6ca0fa78]preko cijelog ekrana u visokoj rezoluciji]
[za gledanje je potrebna [color=red:1d6ca0fa78]verzija 10 Flash playera]

camera/editing/directors:
Igor Sambolec & Igor Miličić

Glume: Tin Kovačić, Petra Franov, Boro Ružar pojavljuju i: Ines Janković, Igor Miličić, Maja Gambiroža, Marko Čović, Matko Ugrin, Ružica Ivelj, Rino Pichler, Marko Kesegić, Marija Ivelj te Jozo Trovač kao poseban gost]
Glazba: Nada Surf - Always Love

Pogledajte i: Jozo Trovač + Iso Špicar [The seed seller] + Igor Sambolec - video arhiva 031 + video arhiva Vimeo
BORO-connecting people. ;)
a joojj predivno!
Slatka priča, šteta što je onoj dvojici zaljubljenih mladića posvećeno premalo pažnje.

:D
super filmić , bolji od jozinog :p
Odličan filmić. :D svaka čast. :worship:

Re: Boro Ružar [The Rose Man] - by Dva Igora

Predobrooo!!
Svaka čast ekipa!:)
dumbaos

Slatka priča, šteta što je onoj dvojici zaljubljenih mladića posvećeno premalo pažnje.

:D

istina, rino i kesa su baš dobar i poznat osječki par :)
film je odličan, jedino što mi se ne sviđa i ne uklapa je sam kraj di se oni kao odmah valjaju u krevetu
Mladjo

dumbaos

film je odličan, jedino što mi se ne sviđa i ne uklapa je sam kraj di se oni kao odmah valjaju u krevetu

Nije odma otišli su još na redbul votku u kesten il tako neš, samo to nije u filmu. Biće kad izađe direktorov rez! :D

Bravo!!! Svaka čast!!!
dumbaos

Mladjo

dumbaos

Nije odma otišli su još na redbul votku u kesten il tako neš, samo to nije u filmu. Biće kad izađe direktorov rez! :D

neka mu je dala. ja sam bas cijelo vrijeme filma mislio kad ce. prosla su ta vremena kad se moralo cekati mjesec dana.

mayhem

super filmić , bolji od jozinog :p

ja neznam koji mi je bolji ... 5+ za sve !!

sad cekam film o Đokici !

kakvi ste vi majstori ahahha svaka čast :D
de lol . taka cura da je sama. pf to nea nigdje. uostalom samo se valjaju u krevetu a i ne možemo reći da su to oni xd. najjače mi je kad vidi prvi par i kaže marsh u p.m. hahahahaha . boro ružar kralj
Svaka čast...preeeeedooobrooooo.... :worship:

:1st:
još jedan sjajan video poslije pere the poisonera! :) svaka čast dečki!
mogli bi mu sinovi malo pripomoci, a ne da zivi kao beskucnik
Respect ;)
Nekad ni sam ne skužim koliko je taj Osijek lijep dok ne vidim ovako....
Predobar video. Dečki stvarno imaju talent. Svaka čast! :)
Da da sada očemo Đokicu ili onog zaštitara banke koji je svima poznat po svojoj super urednoj frizuri :)
Super video! Đokica, Vlado Divaltovaš, kog bi još mogli?
svaka cast, uljepsali ste mi dan :)
ali sto je, je, jadan dida... :(

metalac-os

Da da sada očemo Đokicu ili onog zaštitara banke koji je svima poznat po svojoj super urednoj frizuri :)

misliš na onoga sa brčićima,iz one banke na trgu?kuler stari
Filmić je stvarno dobar! Fora mi kad prođu ona 2 gaya pa ovaj lik napravi neku funy face. E da, predobro mi je kad se i Jozo pojavi u svojoj kućici s hambijima. :lol:

A inače...taj čovjek s ružama...kad god sjedim u Petru Panu, nema dana da se tamo ne pojavi. Zna nekad biti jako naporan pa navaljuje i po nekoliko puta ako mu kažeš NE, što mi već ide na živce...ne možeš slobodno sjediti i jesti kolač. Ama baš SVAKI put kad sam tamo, pojavi se i on, kao da živi u Petru Panu - više mi bude neugodno kad se pojavi. Ako negdje sjednem i ako želim nešto pojestit ili popiti, ne volim kad nemam nimalo privatnosti i kad netko gnjavi i moraš mu 5 puta reći NE. ;)

Neka nitko ne zamjeri... :lol:
pa možda da ti dečko jedno kupi ružu, možda ne bi navaljivao i drugačije bi vas gledao :P

No dobro, vaša je romantika kancerogeni hamburger, nekome je litra vodke i sl, ali ima i nas perverznjaka koji cemo djevojci uvijek prije svega pokloniti ružu :D
Evil Poodingh

pa možda da ti dečko jedno kupi ružu, možda ne bi navaljivao i drugačije bi vas gledao :P

No dobro, vaša je romantika kancerogeni hamburger, nekome je litra vodke i sl, ali ima i nas perverznjaka koji cemo djevojci uvijek prije svega pokloniti ružu :D

Ne žeilm ikada ružu od tog čovjeka. Možda zvuči bad, ali imam svoje razloge i zato to ne želim. Uz te razloge...više volim ruže iz cvjećarnica, koje dobijem spontano nego od tog čovjeka koji praktički navaljuje.
Stella1989

Filmić je stvarno dobar! Fora mi kad prođu ona 2 gaya pa ovaj lik napravi neku funy face. E da, predobro mi je kad se i Jozo pojavi u svojoj kućici s hambijima. :lol:

A inače...taj čovjek s ružama...kad god sjedim u Petru Panu, nema dana da se tamo ne pojavi. Zna nekad biti jako naporan pa navaljuje i po nekoliko puta ako mu kažeš NE, što mi već ide na živce...ne možeš slobodno sjediti i jesti kolač. Ama baš SVAKI put kad sam tamo, pojavi se i on, kao da živi u Petru Panu - više mi bude neugodno kad se pojavi. Ako negdje sjednem i ako želim nešto pojestit ili popiti, ne volim kad nemam nimalo privatnosti i kad netko gnjavi i moraš mu 5 puta reći NE. ;)

zato uvijek odvojiš minutu za njega kad dođe...on svagdje i svaki put bude (ko da ima 10 braće blizanaca) , ne moš ga izbjeć...al moraš shvatit da njemu te ruže život znače, on tako zarađuje...kad dođe kod mene, i kad ne želim ružu uvijek se malo našalim na taj račun kak nemam kome,nitko me ne voli itd...pa pitam malo kako ste i to...njemu valjd to znači malo više nego meni, jer mislim da ima ljudi koji ga odjebu na prejadne načine...pa da ipak vidi da ima i drugačijih ljudi......
p.s. video je predobar, od sad volim osijek, ehehehe...al pad mi je najjači kad trži prema mostu...i ustane se ko da se ništ nije dogodilo :) :) :)
Ja baš volim dobit ružu od svog dečka od tog čike :)

Nije mi bitno jel ruža iz cvjećarenice ili Borina jer je to ruža koju mi je moj dečko poklonio.
Radije ću pomoć Bori i nek proda te ruže nego da tražim ružu iz cvjećarne.
I kao da se samo ruže iz cvjećarne mogu dobit spontano, de onak wtf? Spontano bi bila i Borina ruža da tvoj dečko odmah kupi jednu. :D I nama ovaj čiko nikad nije navaljivao.
Stella1989

Ne žeilm ikada ružu od tog čovjeka. Možda zvuči bad, ali imam svoje razloge i zato to ne želim. Uz te razloge...više volim ruže iz cvjećarnica, koje dobijem spontano nego od tog čovjeka koji praktički navaljuje.

Zašto me ovaj komentar uopće ne iznenađuje?

Film je odličan :)
I da, film je odličan. :D
Možda zvuči čudno, ali jednostavno NE ŽELIM i ne pitajte me za razloge. Zbog nečega što je prije bilo, rekla sam dečku da ne želim ružu od Bore. Ništa mi on nije kao čovjek skrivio, živi od toga i ok, ali ako ne želim, glupo je da idete nekoga osuđivati ako nešto ne želi. Samo pokazujete kakvi ste ljudi i da ne prihvaćate tuđa mišljenja i osjećaje. Nije sve crno-bijelo, tipa "ruža je ruža", ima puno toga...a vidim da pojedinci to ne razumiju/nije im bitno.
fred

Stella1989

Zašto me ovaj komentar uopće ne iznenađuje?

Film je odličan :)

zato što je to Stellin komentar ;)
simpatično i prigodno :)
adebisi-jug2

Stella1989

zato uvijek odvojiš minutu za njega kad dođe...on svagdje i svaki put bude (ko da ima 10 braće blizanaca) , ne moš ga izbjeć...al moraš shvatit da njemu te ruže život znače, on tako zarađuje...kad dođe kod mene, i kad ne želim ružu uvijek se malo našalim na taj račun kak nemam kome,nitko me ne voli itd...pa pitam malo kako ste i to...njemu valjd to znači malo više nego meni, jer mislim da ima ljudi koji ga odjebu na prejadne načine...pa da ipak vidi da ima i drugačijih ljudi......
p.s. video je predobar, od sad volim osijek, ehehehe...al pad mi je najjači kad trži prema mostu...i ustane se ko da se ništ nije dogodilo :) :) :)

osim sto je film predobar ... i mastovit i tehnicki lijepo uradjen ... upravo ta ljudska strana tog filma najvise dira.

na zalost, i danas u gradu ima pokondirenih tikvi koje preziru ljude koji nisu odjeveni po njihovoj volji, koji se gnusaj ljudi koji nisu uspjeli u zivotu ... ili koji su jednostavno sami odabrali drugaciji nacin zivota.

e, pa ja prezirem takve ljude
Ma Boro je legenda, kad imam para kupim curi ružu, a kad nemam, kažem mu iskreno da nemam, pitam jel može na american, malo se našalimo i onda joj on pokloni, hehe... Uvijek kada stopa po gradu povezem ga pa mu se odužim...
Dobar video...
Da Bore nema, trebalo bi ga izmisliti.

Covjeka znam osobno i mogu sa stopostotnom sigurnoscu tvrditi da taj nikad, nikome, nista lose nije napravio. Jbg stvari se poklope onako kako nisi planirao pa te zivot bas i ne mazi. Ne znam kakav bih ja pogled na svijet oko sebe imao da zivim od prodaje ruza i da neka balavurdija koja i u 25. nije jedan jebeni dinar zaradila, misli o meni da sam ološ... No bez obzira na to sve, pristup i opustenost odaju da se radi o jednoj nevjerojatno pozitivnoj osobi. U svakom mogucem smislu. Btw mislim da njemu i nije toliko loše. Uzme ruže pod ruku, ostavi babu kod kuce i lagano s jedne na drugu uz pokoje pivce. :D

Video je preodličan! :*
Ingo

na zalost, i danas u gradu ima pokondirenih tikvi koje preziru ljude koji nisu odjeveni po njihovoj volji, koji se gnusaj ljudi koji nisu uspjeli u zivotu ... ili koji su jednostavno sami odabrali drugaciji nacin zivota.

Slažem se...

@Stella ako ti je Boro naporan i nametljiv, ne možeš ni zamisliti kakva si ti nekima ovdje.
Kugla

Super video! Đokica, Vlado Divaltovaš, kog bi još mogli?

MIHALIČKA!!!!!!!!!!!! :P
Legende!!! Carevi!!! :worship: :worship: :worship:
film je fenomenalan :)))
Aaaaa, predobar videoo :yahoo: Koca Legenda .. u p. m. LOL
Super super super, bravo za 2 Igora :D

Film me je oduševio . Puuuuno bolje od Joze trovača (barem meni). Šaljem maximalnu moralnu podršku autorima. Kapa dolje.

:hi:
Jako lijepo...bravo!!!
odlicno,super

Heh ajde super da sam pomogao pomalo i kao statist :D
odličan film btw :)

Kad smo kod statista: negdje oko 1:42 do 1:44 minute filma, u St.Patricku, iza djevojke, jedan zgooodan tip u crnom (snimljen je s leđa, ali je jaaako zgooodan!) rukom zabaci svoju dugačku plavu kosu. Ma zgooodan sam, što da vam pričam! :crazy:
sad sam skontala da sam u pon prošla pored, kada su snimali ovaj dio na mostu!!!!
Ingo

Da se razumijemo..ja tog čovjeka ne mrzim niti imam nešto protiv njega. Kada i nekad nekoliko puta opet isto pita, a kažeš ne...nije ni to toliko bitno. Nisam nikada ljude cijenila po tome kako se oblače, imaju li ili nemaju novaca ili kakav posao rede.

Radi se o sasvim drugoj stvari, koju nisam htjela otkriti, ali očito bih tebala kad pojedinci iskrivljuju ono što je napisano.

Naime...prvo da pitam sve vas hipokrite koji ste toliko protiv mene i mojeg razmišljanja...

Biste li voljeli dobiti isti poklon koji je već jedna osoba, koja nije vrijedna spomena, dobila? I to na istu foru, kupljeno od istog čovjeka..? Ja ne. Puno su mi važnije sitnice, i ono što osjećam od toga da dobijem nešto što je jedna odvratna osoba koja je bila prije mene, dobila.

Dečki, biste li vi voljeli dobiti isti poklon od svoje cure kakav je isti poklonila nekom debilu, koji je jedno duže vrijeme zivkao vašu curu, slao paćeničke poruke dok ste već debelo bili u vezi s vašom curom? Mislim da znam odgovor i na ovo pitanje, a to je NE.
Biste li svojoj curi pokolonili isti poklon koji ste već jednoj osobi kupili, koja ne da nije vrijedna spomena, nego...a da znate da se vi ne biste osjećali ugodno da dobijete istu stvar koju je ona nekom kupila, a kamo li da njoj darujete nešto tako?
I da znate da ne voli takve fore, da bude darivana kao i neka totalna bitcharka?

Ja sam svom dečku iskreno rekla što mislim o tome i da ne želim poklone ni slične kakve je kupovao "onoj", već da to bude jedinstveno, a ne da je netko to već dobio. Ne bih se osjećala ugodno jer znam kakva je ono bila osoba i što je sve radila, i sad da dobijem poklon kakav je i ona dobila...ne znam...stalno bih se pitala...ako je TA osoba to dobila, a da i ja to isto dobijem, vrijedim li tako malo kao što je ona bila? Da dobijem poklon kao neka koja je radila sranja na sve strane, i nije bila ni približno kakva sam ja svome dečku i da je bila totalni promašaj...to ne želim i zato sam to i rekla dečku.

I kad bih birala između neke super bombonijere koju je netko već dobio i između jedne obične čokolade koja nije već bila namijenjena nekome drugom prije mene, izabrala bih jednu običnu čokoladu, koja je namijenjena samo meni, a ne još nekome prije...žeo mi je što pojedinci to ne razumiju, ali eto, takva sam. Važne su mi takve sitnice i drago mi je što je tako. Radije bih se osjećala posebno i da dobijem dar koji nikad nikome nije bio namijenjen, nego da dobivam ono što i netko prije mene.

Vjerujem da se zapravo bilo tko od vas želi osjećati posebno i dobiti nešto što je namijenjeno isključivo vama, na poseban način, pa makar to bila i jedna ruža ili takva sitnica?

Protiv Bore nemam ništa, radije bih da je dečko meni kupio njegovu ružu, nego onoj...a nadam se da ste iz teksta barem imalo vidjeli zašto tako razmišljam...

Svatko ima nešto što ne voli i što mu smeta...a tako i vi - svi smo različiti, i zato nemojte druge osuđivati.
hahaha
Znači ti nećeš Borinu ružu jer je tvoj dečko svojoj prošloj curi kupio Borinu ružu?
nora

hahaha
Znači ti nećeš Borinu ružu jer je tvoj dečko svojoj prošloj curi kupio Borinu ružu?

Vidim da ni ti nisi shvatila bit teksta, ali neka...onaj koji razumije i koji se barem trudi, shvatit će.
I naravno, da nije plitak kao mnogi ovdje...
eee tenks na komplimentu :D

Samo sam pitala. :)

Stella1989

Evo baš pogledah filmić i čitam komentare planirajući ostaviti komentar i ''reći'' kako mi je odlična priča i sve divno i onda naiđem na ovaj komentar i ostale komentare vezane za ovaj prvotni Stellin i pitam se zašto si ti uopće imala potrebu podijeliti djelić svog privatnog života, pitam se zanima li ikoga ide li tebi na živce taj čovjek koji na svoj način zarađuje za kruh i koji su razlozi averzije prema tim ružama. Da se razumijemo, zaista nemam ništa protiv tebe kao ni namjeru vrijeđati te na bilo koji način, ali nekako mi se čini da je takve stvari najbolje ostaviti za sebe ili podijeliti s nekim drugim, nema mi smisla ostavljati ovakve komentare na forumu.
Stella1989

Ingo

Da se razumijemo..ja tog čovjeka ne mrzim niti imam nešto protiv njega. Kada i nekad nekoliko puta opet isto pita, a kažeš ne...nije ni to toliko bitno. Nisam nikada ljude cijenila po tome kako se oblače, imaju li ili nemaju novaca ili kakav posao rede.

Radi se o sasvim drugoj stvari, koju nisam htjela otkriti, ali očito bih tebala kad pojedinci iskrivljuju ono što je napisano.

Naime...prvo da pitam sve vas hipokrite koji ste toliko protiv mene i mojeg razmišljanja...

Biste li voljeli dobiti isti poklon koji je već jedna osoba, koja nije vrijedna spomena, dobila? I to na istu foru, od istog čovjeka..? Ja ne. Puno su mi važnije sitnice, i ono što osjećam od toga da dobijem nešto što je jedna odvratna osoba koja je bila prije mene, dobila.

Dečki, biste li vi voljeli dobiti isti poklon od svoje cure kakav je isti poklonila nekom debilu, koji je jedno duže vrijeme zivkao vašu curu, slao paćeničke poruke dok ste već debelo bili u vezi s vašom curom? Mislim da znam odgovor i na ovo pitanje, a to je NE.
Biste li svojoj curi pokolonili isti poklon koji ste već jednoj osobi kupili, koja ne da nije vrijedna spomena, nego...a da znate da se vi ne biste osjećali ugodno da dobijete istu stvar koju je ona nekom kupila, a kamo li da njoj darujete nešto tako?
I da znate da ne voli takve fore, da bude darivana kao i neka totalna bitcharka?

Ja sam svom dečku iskreno rekla što mislim o tome i da ne želim poklone ni slične kakve je kupovao "onoj", već da to bude jedinstveno, a ne da je netko to već dobio. Ne bih se osjećala ugodno jer znam kakva je ono bila osoba i što je sve radila, i sad da dobijem poklon kakav je i ona dobila...ne znam...stalno bih se pitala...ako je TA osoba to dobila, a da i ja to isto dobijem, vrijedim li tako malo kao što je ona bila? Da dobijem poklon kao neka koja je radila sranja na sve strane, i nije bila ni približno kakva sam ja svome dečku i da je bila totalni promašaj...to ne želim i zato sam to i rekla dečku.

I kad bih birala između neke super bombonijere koju je netko već dobio i između jedne obične čokolade koja nije već bila namijenjena nekome drugom prije mene, izabrala bih jednu običnu čokoladu, koja je namijenjena samo meni, a ne još nekome prije...žeo mi je što pojedinci to ne razumiju, ali eto, takva sam. Važne su mi takve sitnice i drago mi je što je tako. Radije bih se osjećala posebno i da dobijem dar koji nikad nikome nije bio namijenjen, nego da dobivam ono što i netko prije mene.

Baš bih vidjela kako bi netko od vas reagirao da je za 1. godišnjicu dobio maltene skoro pa identičan privjesak kao i neka kuya...i to za ISTU prigodu...dal bi onda mene osuđivali zbog mojih razmišljanja ili vam ne bi bilo nimalo svejedno..?

Vjerujem da se zapravo bilo tko od vas želi osjećati posebno i dobiti nešto što je namijenjeno isključivo vama, na poseban način, pa makar to bila i jedna ruža ili takva sitnica?

Protiv Bore nemam ništa, radije bih da je dečko meni kupio njegovu ružu, nego onoj...a nadam se da ste iz teksta barem imalo vidjeli zašto tako razmišljam...

Da rezimiramo, pucaju te negativne emocije zbog bivše curke tvog dragog ? Želiš da između Vas bude sve drugačije. Skuliraj se i preskači ovu temu na forumu . Osvrni se oko sebe, život ide dalje, imaš puno razloga da budeš sretna ...

:D :D :D
legenda osijeka isto :) izvukao me iz poprilično žešćih svađa sa svojim ružama haha :D :D
E ovako video je predobar, dečki svaka čast kapa do poda..... Stela imam jednu pametnu i za tebe kažeš ne želiš dobit ništa od svog dragog što je već poklonio svojoj bivšoj a sad razmisli malo o ovome, vjerovatno je ona koristila i njegovog hmmmmm znaš na šta mislim a sad ga koristiš ti tako da ne možeš biti licemjerna. Boro je legenda a pouka svega je kupujte ruže kod Bore pa će te i vi spolno općiti -makar na valentinovo ako ne inače :))))))
Zgodan uradak za valentinovo! Tin je pravi glumac!
odličan filmić... svaka čast... nadam se da će biti još filmića sa osječkim legendama...

boro je predobar lik... uvijek nudi, jednu za 20 kn, dvije za 30... jednom stvarno nisam imao dosta, pa sam uspio užicat dvije za 20 kn... stvarno svaka mu čast na trudu...

@stella, ako ti je on dosadan i koliko sam skontao ide ti na kurac s tim što stalno pita oš ružu, kakve komentare imaš na ciganke koje prodaju katoličke kalendare po gradu? al ajd, i oni se potrude da zarade, premda muljaju za čeg će im pare, al ok, a šta s onima koji šetkaraju po gradu i samo žicaju? ima jedan lik kod kauflanda, stalno ga tamo viđam i zanimljivo kako mu uvijek treba 3 kn za cigare... e takvi ljudi ti trebaju ići na kurac, a ne boro...
vau super filmić, sva sam se raznježila..moja ocj je 5.0!
to je nekakva bajka, ali za odrasle, krevet umjesto dvorca, i živjeli su sretno a ne baš do kraja života, ali do jutra sigurno :-)

sve je predobro, al stvarno!

A što se tiče Bore, a fora..svaki grad treba imati svoga Boru :-)
ja volim dobiti tu ružicu, bez obzira što ju "posijem" negdje ili mi za dan uvene, dobar je osjećaj kad ju dobiješ, čak i od frenda.. :-)
nevjerojatno je koliko ti tako mala stvar može popraviti dan...
...

... ima jedan lik kod kauflanda, stalno ga tamo viđam i zanimljivo kako mu uvijek treba 3 kn za cigare... e takvi ljudi ti trebaju ići na kurac, a ne boro...

Razvio lik kod kauflanda poso'. Sad su trojica u ekipi i lijepo se rasporede. Jedan na ulazu i dvojica na parkiralištu.
simo031

...

... ima jedan lik kod kauflanda, stalno ga tamo viđam i zanimljivo kako mu uvijek treba 3 kn za cigare... e takvi ljudi ti trebaju ići na kurac, a ne boro...

Razvio lik kod kauflanda poso'. Sad su trojica u ekipi i lijepo se rasporede. Jedan na ulazu i dvojica na parkiralištu.

ma meni je prejak bio kada sam parkirao tamo, ja otvorim vrata od auta, a on već u pola rečenice... i kažem mu da nemam para da ne bude dosadan... skonta on mene kako praznu ambalažu vadim iz auta i kad sam se vraćao on je još uvijek bio kod auta i opet žicao... e reko sada ti ne dam... strašno su dosadni... one s katoličkim kalendarima mi je trebalo mjesec dana da me zapamte da mi ništa ne nude... :D
...

simo031

...

ma meni je prejak bio kada sam parkirao tamo, ja otvorim vrata od auta, a on već u pola rečenice... i kažem mu da nemam para da ne bude dosadan... skonta on mene kako praznu ambalažu vadim iz auta i kad sam se vraćao on je još uvijek bio kod auta i opet žicao... e reko sada ti ne dam... strašno su dosadni... one s katoličkim kalendarima mi je trebalo mjesec dana da me zapamte da mi ništa ne nude... :D

Ja im ponudio čiščenje snijega za dva cenera. Odhebali su od mene brzinom svijetlosti i zapamtili me . Pouka : Rad oslobađa

:D :D :D

Taj lik meni užasno ide na racku!
Svaki put kad sam negdje s curom, eto njega..
i dovede čovjeka u neugodnu situaciju..
Mislim, čemu njegova pitanja "zašto nećeš kupit?" ..pa te onda još i posprda u stilu kakav si ti to muškarac kad nećeš dami kupit ružu, šta joj onda uopće kupim kad neću ni ružu.
boli tebe k...c što ja dami kupujem a što ne.

Jednom poznaniku je prodao foru u kafiću..
ovaj sjedi s curom, izašli prvi put..dolazi boro sa spikom "pa prijatelju, koja je to danas!?"

Sve super i sve 5 ali zna bit izrazito neugodan i navaljivat..
Stella1989

Ingo

Biste li voljeli dobiti isti poklon koji je već jedna osoba, koja nije vrijedna spomena, dobila?

Stvarno ne kontam ovakve likove kao što je stella...
A da probaš shvatiti da je taj tvoj dečko imao život i prije tebe i da ja tada napravio ono što je smatrao da je najbolje...
Znači li to da s njim nećeš raditi i druge stvari koje je on s njom radio?
Npr i bivšu je ljubio kao što tebe ljubi...
Jel to znači da se s njim više nećeš ljubiti?
Znači li to da ako sam ja svojoj curi u osmom razredu poklonio cvijet, za mene je darivanje cvijeća završeno do kraja života?
Daj molim te...
Ako tako mlada tako razmišljaš, onda ćeš za deset godina od dečka za Valentinovo dobiti lance za snijeg...
Čovjeku će ponestati ideja...
Pa htjela si da bude nešto posebno...
Nešto što do sada niste ni ti ni on napravili...
Da se nadovezem na ove što žicaju, najjače mi kad mi dodje imas 5kn? Alo brate kake su to fore imas 5kn, drsko do boga. Mojoj zeni je jedan cak isao do te mjere da je gledo u novcanik da vidi kolko love ima...Mislim strasno...Uvijek dam onima koji nemaju, ali ovi sto prose odredjenu svotu pa to je sramota, sam im kazem nemam 5kn, imam 4,99 :P
metalac-os

Da se nadovezem na ove što žicaju, najjače mi kad mi dodje imas 5kn? Alo brate kake su to fore imas 5kn, drsko do boga. Mojoj zeni je jedan cak isao do te mjere da je gledo u novcanik da vidi kolko love ima...Mislim strasno...Uvijek dam onima koji nemaju, ali ovi sto prose odredjenu svotu pa to je sramota, sam im kazem nemam 5kn, imam 4,99 :P

ma nije problem dati ljudima koji nemaju... ali nek se barem potrude i nešto rade... pogledaj na trgu samo... malo malo pa netko sjedi i svira ili neznamtijašta radi, ali ne žica direktno... kontaš šta oČu da reČem?
organizirana pljačka ti je to. prov su prijepodne tamo kod mateje i alastora pa popodne dolaze na kaufland i žicaju za ambrosius od 2 L do kraja dana. najjače mi je kad me pita imam 2-3-4 kn kažem ja ne al to bude jedno 2 drugi treći put u danu i oaj kaže a yeote ti nikad neaš para a radiš ovdje (inače radim u kaufu preko stuca) xd
Da li uopce netko zna tko su mu sinovi

Stelice draga! Šta te briga za njegovu bivšu; jel s tobom? je! E pa onda, nije uopće bitno šta je ta bivša dobila! Sada si mu ti cura, budi sretna i uživaj, lako bi mogla postati i ti bivša, ako se nastaviš tako ponašati! To je to što se tiče Stele! 8)
A sad o filmiću! Vau, vau! Topla ljudska priča, svaka čast dečki! :bravo:
Čitam komentare i ne vjerujem...svega 1 eventualno 2 normalna komentara. Vidim kakvi sve svi zapravo licemjeri i zaista nemate nimalo, ali NIMALO suosjećanja za druge kao ni razumijevanja. Da ste imalo normalni, napisali bi: "Ok, ti se tako osjećaš, ne voliš to i uredu.", a ne da napadate sa svih strana i pišete svakakve stvari i osuđujete. Netko vam otvori dušu i kaže ono što misli, a vi tako. Hvala...sad mi je žao što sam to uopće podijelila s ljudima koji se uopće ne trude razumjeti druge. Nisam ni htjela pojašnjavati koji je razlog zašto ne želm te ruže, ali kad vidim glupe komentare tipa da ne volim ljude zbog toga kako se oblače, posla koji rade...mislim stvarno...

Al eto...neka vam, uživajte...
metalac-os

ja neću nikad zaboravit scenu iz zagreba
Dolazi stari do mene sa pitanjem " ej stari, imaš 10 kn za dva piva?"
:lol: :lol:

@simo jesi ti lud?pa nisu oni blesavi da rade, to je za nas budale :D

Filmić je zbilja super, i onaj o jozi i sada ovaj i jedva čekam slijedeći..baca neki novi, topli pogled na Osijek :D

Moram samo ovo napisati jer ne shvaćam djevojku...
Stela, dušo, ovdje se trebalo raditi o Bori, Osijeku, ružama i nečemu što mi svi u Osijeku znamo, ali smo se lijepo nasmiješili na video i život ide dalje.
A onda dođe tvoj komentar kako je on naporan, kako ti ne voliš njegove ruže i bla bla...
Pa barem od svih nije on naporan i mislim da nije u redu da zbog tvojih privatnih stvari obilježavaš čovjeka nečime što on nije.
Svima si istresla svoj privatni život i onda naravno ljudi ti komentiraju pa si uvrijeđena zbog toga jer nikoga nije briga kako se ti osjećaš (?!) ovo je osijek031 a ne savjetovalište za ljubavne probleme... i ljudima smeta što tako pričaš i još se ljutiš kad mi ostali izrazimo svoje mišljenje.
dakle tebe nije briga za naše osjećaje :mrgreen:

Uglavnom, no hard feelings, please, cijeni svog dečka, očito mu nije bitna ta "kuya" od prije jer ne bi bio s tobom..nije bitno koja je to ruža i gdje je kupljena, bitno je da je u tom trenutku kad ti on pokloni namijenjena samo za tebe :wink:

maniche

Taj lik meni užasno ide na racku!
Svaki put kad sam negdje s curom, eto njega..
i dovede čovjeka u neugodnu situaciju..
Mislim, čemu njegova pitanja "zašto nećeš kupit?" ..pa te onda još i posprda u stilu kakav si ti to muškarac kad nećeš dami kupit ružu, šta joj onda uopće kupim kad neću ni ružu.
boli tebe k...c što ja dami kupujem a što ne.

Jednom poznaniku je prodao foru u kafiću..
ovaj sjedi s curom, izašli prvi put..dolazi boro sa spikom "pa prijatelju, koja je to danas!?"

Sve super i sve 5 ali zna bit izrazito neugodan i navaljivat..

Kao prvo, ne kužim zbog čega ste svi oduševljeni s ovim trominutnim uratkom? Ma, šta oduševljeni, neki samo što ne svršavaju...

Filmić je bez veze, jedino je kamera odlična, tj. kvaliteta slike.
Par osrednjih kuteva snimanja, glume nema, priče nema... ne kužim šta je tu tako super i savršeno?? Svašta.

A što se tiče tog lika s ružama, mogao bih se čak i složiti sa citiranim postom Maniche-a. Taj lik bi mi bio oke i sve 5, nek on prodaje ruže i nek si zarađuje za kruh od toga, ali nekad stvarno zna biti prenaporan. Pa ne želim kupiti ružu od tebe i oke, ne treba mi još 2-3 njegova komentara na to i moja 2-3 opravdanja zašto neću kupit i odbijanja.
Mislim da su ljudi zapravo oduševljeni samom idejom da netko na originalan način osmisli Valentinovo. Bez holivudske produkcije i glumačkih zvijezda. U osječkom štihu. S tehnikom koju ima. Pohvalno. Vjerujem da će se dogoditi i nastavak ovih osječkih pričica-sličica, kao neki album razglednica. Bilo bi zgodno obraditi sve osječke legende, gradske ridikule, sve ono što Osijek znači svaki dan a ne bilježi se u statistikama... Ako ne zanima nikoga izvana - a zanima nas koji smo ovdje. Nešto nam znači. Nemamo ništa protiv da još ljudi snimi ovakve filmiće. Uglavnom: dobra ideja.

odličan filmić, 5+ !!!
Stella1989

Čitam komentare i ne vjerujem...svega 1 eventualno 2 normalna komentara. Vidim kakvi sve svi zapravo licemjeri i zaista nemate nimalo, ali NIMALO suosjećanja za druge kao ni razumijevanja. Da ste imalo normalni, napisali bi: "Ok, ti se tako osjećaš, ne voliš to i uredu.", a ne da napadate sa svih strana i pišete svakakve stvari i osuđujete. Netko vam otvori dušu i kaže ono što misli, a vi tako. Hvala...sad mi je žao što sam to uopće podijelila s ljudima koji se uopće ne trude razumjeti druge. Nisam ni htjela pojašnjavati koji je razlog zašto ne želm te ruže, ali kad vidim glupe komentare tipa da ne volim ljude zbog toga kako se oblače, posla koji rade...mislim stvarno...

Al eto...neka vam, uživajte...

Tema je nije Stella nego trominutni uradak.
1. čestitam na filmiću
bolji je od prošloga

ajd sad naprvite nešto o Đokici ...

2. Boro ... nabije cijene ruža, ali zato postoji cjenkanje ... :)
mogu s ei 2 za 10kn dobiti
samo treba biti ljubazan i zamoliti

osim toga on uvijek dođe popriča, ne dosađuje, ako neću ružu samo lijepo kažem ne i sve 5

3. Stella :::: :sick2: stvarno ne kužim šta tvoj bivši ima s ovim filmićem... wtf
zato što sma dobila ružu od bivšega, sadašnji mi ju ne smije kupiti jer me to podsjeća na bivšega
jea raaaajt
obožavam dobivati ruže kad sam vani u Tvrđi!!!
odličan filmić. svaka čast. mogli bi napraviti film i o isi špicaru.
MissTake

1. čestitam na filmiću
bolji je od prošloga

ajd sad naprvite nešto o Đokici ...

2. Boro ... nabije cijene ruža, ali zato postoji cjenkanje ... :)
mogu s ei 2 za 10kn dobiti
samo treba biti ljubazan i zamoliti

osim toga on uvijek dođe popriča, ne dosađuje, ako neću ružu samo lijepo kažem ne i sve 5

3. Stella :::: :sick2: stvarno ne kužim šta tvoj bivši ima s ovim filmićem... wtf
zato što sma dobila ružu od bivšega, sadašnji mi ju ne smije kupiti jer me to podsjeća na bivšega
jea raaaajt
obožavam dobivati ruže kad sam vani u Tvrđi!!!

boro ako nemaš love i da besple ružu. pa mu platiš drugi put.
dobra ideja filmica, i za jozu i za boru...

jedva cekam iduci filmic :) nekkao mi utopli ovaj hladni grad hehe
koja bzvz poruka, poševili se nakon prvog susreta...
ili sam to ja staromodna hhehe:)

al sve u svemu zanimljiv filmic, svakako je Boro cilj filma...

a ti stella, nije bitno razumje li te tko ili ne, nije baš primjereno pričati o svojim privatnim problemima ovdje.. Komentari bi trebali ići na film..
.. recimo da te shvacam, al čemu javno djeljenje intime, ako ti i tako nije stalo do tuđeg mišljenja?

opusti se.. ;)
Svaka čast momci, prava turistička prezentacija osijeka... uživam i jedva čekam jos filmića...
film by 2 igora? jedan kupi ružu, jel drugi skida crvene gacice na kraju filma? gej ic okej hehehe :) ihihh
još jedan divni brend grada... ovakvi krasni uratci predstavljaju naš grad i njegove kultne ličnosti u najboljem svijetlu...
Čovjek nažalost rijetko ili nikada ne razmišlja na takav način o ljudima koji su obilježja grada....pogledavši oba filma, shvaćam da ću ih od sada drugačije gledati.....pozitivnije!hvala na tome!
sta ne posalju svoj uradak na neku smotru kratkog filma ili slico heh
PsychoSoldier

ko? stella i njen dečko ili dva igora?
Filmić je za 10, nadam se da će ednog dana u svojim uradcima obuhvatiti sve Osječke legende :)
i napraviti DVD: Sve osječke urbane legende xd
Mladjo

PsychoSoldier

ko? stella i njen dečko ili dva igora?

oboje
maniche:
@simo jesi ti lud?pa nisu oni blesavi da rade, to je za nas budale :D

Ako neće radit što se mene tiće neće niti pit niti jest!

predivno..svaka čast :)
BRAVO majstori/inženjeri/direktori/akademici!

Igori RAZMIŠLJAJU i rade tako svježe Osječki, da je to orgazmično svima koji nemaju granica ljubavi za ovaj grad.
U stvari, hebeš nepotrebne hvalospjeve i Igorima i Koci i cijeloj ekipi, oni su u pokretu, rolaju i bez tapšanja i bez velike love i znaju pokazati kako...(bila je slična energija u drugoj polovici osamdesetih u ekipi omladinskog lista TEN, oko birtije Valentina, STUC-a, Os rock scene...)
I evo ponovo Osječka scena kreativnih ljudi koji niti u primisli ne žive mentalitetom "Grada slučaja", bilo prošlom, sadašnjem ili budućem ... i ambivalentni su na izjave kako je teško i nema se i jadni mi i usamljeni dobri koji spašavamo grad od onih loših...
Rolajte ekipa! Možda trgnete one jadne uspavanouplašene samodopadne intelektualce grada Osijeka, da vidimo dišu li još!
Za političare...nema šanse...
svala čast dečki, ali meni je butraković/tabaković tim bolji...NHF
Evo još jednom (ali stvarno zasluženo): Svaka čast majstori!

I svaka čast Ružaru! Kupim povremeno curi od njega ružu u gradu (i ne venu i do 4-6 dana!!), a ako i ne, uvijek malo popričamo i smatram da je čovjek osječki brend te je zaslužio ekranizaciju, možda i još koju!

U međuvremenu, ne treba zaboraviti ni Tlakomjerača, to je isto legenda grada. Čovjek je navodno bio medicinski brat ili čak i doktor, a sad za kunu mjeri ljudima tlak i tako preživljava, često oskudno obučen...
muvifrik

To je indiskutabilno!

Igorima sve pohvale na trudu i lokal patriotizmu - nažalost grani koja cvijeta često i sa slabijom tehničkom izvedbom.
Neki kadrovi su odlični, neki dijelovi priča krenu s profesionalnom decentnošću.
No neki rezovi primjerice znaju biti i zbunjujući i nelogični.

Na dobrom ste putu, ali dug je put do zasluživanja ovih epiteta kojima se ljudi razbacuju!
Također NHF i sve najbolje u budućem radu.
koko

muvifrik

To je indiskutabilno!

Igorima sve pohvale na trudu i lokal patriotizmu - nažalost grani koja cvijeta često i sa slabijom tehničkom izvedbom.
Neki kadrovi su odlični, neki dijelovi priča krenu s profesionalnom decentnošću.
No neki rezovi primjerice znaju biti i zbunjujući i nelogični.

Na dobrom ste putu, ali dug je put do zasluživanja ovih epiteta kojima se ljudi razbacuju!
Također NHF i sve najbolje u budućem radu.

koko, blato iz kojeg virimo nije baš mjesto za cijepanje dlaka.
Energija i srce je ovdje glavna tema...bar po mom sudu, tj. prioritetima mogućeg.
Zanatsko kreativni perfekcionizam dolazi u fokus kada se izdignemo na malo višu razinu bivstvovanja u Osijeku.
lancelott

koko, blato iz kojeg virimo nije baš mjesto za cijepanje dlaka.
Energija i srce je ovdje glavna tema...bar po mom sudu, tj. prioritetima mogućeg.
Zanatsko kreativni perfekcionizam dolazi u fokus kada se izdignemo na malo višu razinu bivstvovanja u Osijeku.

Slažem se. Samo ne bi volio da se zbog silne ljubavi predugo zadržimo u tom "blatu".
Jer smo dugo već u njemu i nikad ne škodi napraviti korak dalje prema čvrstom tlu.

A također, ako se radi o profesionalcima (a i zaljubljenicima) svoga zanata, mislim da su oni otvoreni za kritike i na kraju, za napredovanje u svom radu.

Da ponovimo; sve naj i NHF.
:wink:

Sve pohvale Igoru i Igoru, super čestitka za valentinovo, ...

:(
Sto bi?
preminuo je... :rip:
ajoj...
r.i.p!
Uvijek ovakva vijest neugodno iznenadi mada sam znao da je jako bolestan, ali kada sam ga sretao u zadnje vrijeme optimizam i smiješak na licu nisu ga napuštali. Ostat će zapamćen kao dobra duša Osijeka i nedostajat će mnogima. Iskrena sućut obitelji :(

Tagovi