Autor |
Poruka |
fred Ukupno postova: 127 Spol:  Muško
|
 Barem netko razuman! Kikiriki stižee!
|
Nadam se da mene ne smatraš razumnim  |
|
|
|
|
 |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
Eh, da se mislim pojaviti više ikada u Teatru onda bi ta kvazi članarina bila opravdana, a ovako ne. Znači, oni će namamit ljude...'oće sljedeći put pokušat dovest Hladno pivo pa namamit ljude da se učlane ako misle prisustvovat samo njihovom koncertu, a ne na nekim poslije i nekim slušaonama i onime što se tamo održava?
|
Zašto misliš da baš nikada više nećeš željeti otići na nešto što budu organizirali?!? Možda za 6 mjeseci opet dovedu Belfast
|
Jučer, izlaze dva lika iz teatra, pitam kad pocinje, oni valjd popili pa se malo glupiraju bla bla, ne znaju ni oni...Ja nastavio pričat s curom a oni stoje odmah iza mene, okrenuti ledjima i pišaju ODMAH ISPRED ULAZA, obojica, mislim da su malo i setali pisajuci i popisali aute ispred.
Ono, ne uz zid, nego onako, izasli iz MT i odmah ajmo pisat. Vjerojatno vas je većina gazila po tome  Udjem unutra, nisam vidio ni jednog ventilatora  zapuseno ajme  ili su ih dobro sakrili....kako uopce smiju raditi bez aktivne ventilacije? Kazem, mozda su sakrili...Uglavnom,prvi dojmovi nisi najbolji. |
|
|
|
|
 |
ante_os
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ljudi, stvarno nekad znate biti glupi! No uffence.
Hoću reći, zašto bih plaćala godišinju članarinu kad tamo nit ću visit, nit ću se pojavljivat svaki vikend, već ću otići na SAMO JEDAN KONCERT i više ni jedan?!
|
a kako oni u klubu mogu znati da ćeš ti doći samo na taj jedan koncert? tako bi im svatko mogao doći i reći bit ću samo na ovom koncertu i tako svaki put. |
|
|
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
a jebote, sere mi se vise od ovakvih komentara.
moras platit jebenih 10kn za clanarinu i tocka. pa makar samo jedan put usla unutra. a oni neka rade s njima sto zele. i mir vise!!! |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
 |
LijaOS
Ukupno postova: 66 Spol:  Žensko
|
A što neke žene mogu mljet! Toliko se unervozit zbog 10kn, svašta... |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Kako sma napisala, nije bitno dal je 10, 50...i da je 1 kn, bitan je princip! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
I da se nadovežem na svoj prethodni post...kao što rekoh, bitan je princip. A u Mini teatru su vjerojatno i išli na to da stave članarinu 10 kn, pa će svi reći: "Ma što je tih pišljivih 10 kn? To je ništa" i to je navlakuša, a one koji to ne kontaju, žalim. Baš se pitam da je 50 kn dal bi onda pjevali istu pjesmu ili bi se ipak pitali u čijem je džepi, i zašto, vaš novac završio i što ste dobili time što ste platili. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
LijaOS
Ukupno postova: 66 Spol:  Žensko
|
Samo se ti nadoveži srećo. Bitan je princip. Ne daj se smesti! |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ljudi, stvarno nekad znate biti glupi! No uffence.
|
da, baš smo glupi što nam tih usranih 10 kn ne znači baš previše.
A i ti si se mogla okrenut, otić s dečkom kod Joze i tih 10 kn potrošit na hamburger. Nitko te nije silio da platiš "glupavom klubu" tu članarinu.
Ali ne! Plaćanjem godišnje članarine za klub Mini Teatar sad valjda imaš pravo gnojiti po forumu o prevari i principima i ostalim haj teč učenim riječima kojima gotovo nitko ne pridaje nikakvu pažnju.
Ali to nije sve! Ako u slijedećih 5 minuta odeš u Gradsku knjižnicu i platiš godišnju članarinu za samo jednu knjigu koju hoćeš podići, dobijaš svoju vlastitu temu za kenjanje o knjižnici na forumu gratis!!  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
nemojte tako pa ona ne zna da moraš imat tu karticu kada ulaziš u klub, niko joj nije reko jebemu. da je ošla koji put prije, recimo na koncerte za pomoć azilu ili udruzi maca i kupila karticu ne bi morala davati tih vražjih mračnih 10 kn za belfast. |
|
|
|
|
 |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
Koliko je ova Stela šarafila mjesec dana oko tog mrtvog belfasta,rek'o bi čovjek da će danas pisat kako je oduševljena koncertom i da je najsretnija žena na svijetu,a nju sad jebe to što su je oderali za članarinu.... |
|
|
|
|
 |
ante_os
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
... nju sad jebe to što su je oderali za članarinu....
|
da stvarno su je oderali i sve nas koji smo ušli u mini teatar! |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
kru te jebo kutija cigara je 15-20kn, a ljudima je puno dati za članarinu klubu u kojem svaki tjedan ima nešto, pa makar nije koncert opet ima uvijek ili neka slušaona ili plesnjak ili nešto. |
|
|
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
mislim da su stelini postovi koji govore koliko je nervoza zbog cenera dokaz kak vecina ljudi tu u gradu razmislja,jucer 69 ljudi(ja brojo) na koncertu,ljudima puno 40kn jbt,svi navikli da sve bude džabe,čim se neš placa osim folk parade,bude prazno,živio kju |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
jel' u tih 10kn uračunat i PDV?
kad su meni naplaćivali godišnju članarinu nisu dali račun, niti R1 da mogu tražit povrat poreza
a za cugu ... mene dosad nitko nije pipao na ulazu tak' da se da prošvercat rakije, ak' već nemaš za minrealnu... e moj deda što ju znaš ispeći
sam' da se zna, da nemam člnasku kartu, ne bi ni ja išla na belfast zbog tih 10kn već bi ošla na OMV i kupila konzervu osječkog za 10,49kn ... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
 |
|