| Autor |
Poruka |
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Razmišljaju svojom glavom, napokon.
Ovo su priče za malu djecu, kažem opet, pogledaj Vukovar i Vinkovce gdje je HDZ na vlasti, pogledaj Varaždin i Istru gdje nije. Tko je napredniji?
|
Varaždin i Istra nisu imali rata i Glavu za gospodara života i smrti.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Font Size Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
jedva čekam da prođe sezona sad pa negdje 9-10 mjesec..pa ćete svi vi veliki zagovornici današnje vlasti vidjeti što je pogodilo Hrvatsku.
Kada padne u vodu floskula da će turizam izbaviti zemlju iz krize , bit ćemo sretni ako bude minus samo 30%.
A da ne govorim o otkazima koji pršte na sve strane a medijima se manipulira temam sa Slovenijom da se makne fokus sa krize koja nas proždire.
E sad sam već gladan..  |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Ma kakva današnja vlast, to je vlast osobnih interesa. Državom vlada mafijaška organizacija, HSP, HSS i HSLS su sateliti koje HDZ koristi za svoje potrebe i tu nema ništa drugo.
Vedrane optimističan si sa 9.-10. mjesecom. Dajem im maksimalno 2 do novog rebalansa. |
|
|
|
|
|
 |
|
guerra Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Logično je da će više davati onima koji su na njenoj strani, HDZ I HSP. Ostat ćemo tu gdje smo sada iduće 4 godine.
|
nije li ti palo na pamet da ce najkasnije za dvije godine adeze pasti i da nece dobiti novi mandat ?  a mozda se to i prije desi  |
|
|
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
HSP, HSS i HSLS su sateliti koje HDZ koristi za svoje potrebe i tu nema ništa drugo.
|
to su sve stranke koje postoje sad i jos neko vrijeme do iducih parlamentarnih izbora, nakon toga ce otici u zaborav kao i sve ostale koje su koalirale sa HDZ-om
mene samo cudi da SDP nezna prepoznati jacinu HDSSB-a u ovom djelu hrvatske i da snjima potpise pakt, u buducnosti bi mu to jako moglo pomoci... no ocito je da milanovic nezna povuci nijedan pravi potez  |
|
|
|
|
|
 |
|
guerra Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
OsijekNepokoreniGrad
ajd ti ne lupetaj.... i pacijent si ti jer ne vidiš dalje od nosa. Znam da je Đapić jedini gradonačlnik koji je pokrenio ovaj grad jer bi danas bili na istom mjesto kao i prije njegovog dolaska.
Komarci kao da je to najbitnije u cijelom gradu ( koliko ja znam već su ih zaprašivaki 2 puta )
Mislim da je izgradnja školi, cesta i ostalih infrastruktura, sportski, kulturni i ostale manifestacije bitnije za ovaj grad od komaraca.
Đapić je sve to omogućio i mnoge projekte započeo koji če sad pasti u vodu. Ajde molim te tramvaj je trebao prije 15 godina ići do Josipovca pa ništa sve dok Đapić to nije uzeo u svoje ruke.
Sad ćemo vidjet koji će se projekti ostvariti i koliko će država pomagati. |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Nismo "pljuvali" po njemu, dok je bio u stranci i radio svoj posao.
Normalno da kada je napustio stranku, podijelio članstvo i sada otišao kod neprijatelja, čovjeka koji će obaviti Slavoniju i Osijek u crnilo, normalno da ćemo ga vrijeđati-kao što je on stranku prava koja ga je stvorila. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol:  Nebitno
|
Ma ti si ne popravljiv, kakve ti budalaštine pričaš, pa u ovo vrijeme kad se nezna koliko će ljudi dobit otkaz, ali sigurno je brojka velika i zabrinjavajuća, jer kriza je nama već malo duže nego što je to u svijetu. I ti sad očeš reći da je bitna ta pruga do bikare, daj reto otvori oči i vidit češ zašto se to radi, da se pare okrenu... |
Zadnja promjena: RiPeR; 23.05.2009. 13:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
|
Ma ti si ga stvorio, i eto kako ste ga stvorili kad vaj je on sam pojeo, haha |
|
|
|
|
|
 |
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
Razmišljaju svojom glavom, napokon.
Ovo su priče za malu djecu, kažem opet, pogledaj Vukovar i Vinkovce gdje je HDZ na vlasti, pogledaj Varaždin i Istru gdje nije. Tko je napredniji?
|
brzo se zaboravljaju aveti prošlosti.... glavaš i hdz ,čudno kako se tada nije dičio svojim sposobnostima usmjerenim prema oporavku osječkog gospodarstva |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
On nije glup čovjek, štoviše inteligentan je, ali je maramica s dva lica.
Zna i on dobro da je na političkoj sceni on gotov, on sada samo može trgovati sa svojim vijećnicima i biti Bubijev potrčko. A s vremenom će pasti i biti i Vrdoljakov potrčko. |
|
|
|
|
 |
|
|
A zato je HSp super uspješan haha, debeli vas je upropastio, i dok to ne shvatite tonit će te sve dublje.. |
|
|
|
|
|
 |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
normalno da ćemo ga vrijeđati-kao što je on stranku prava koja ga je stvorila.
|
A gdje je on to vrijeđao HSP?????  |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
Što god da je Đapić napravio, napravio je bolje od bilo kojeg prethodnika, jer oni nisu napravili ništa! |
|
|
|
|
 |
 |
|
|