Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
essek031

Ukupno postova: 168
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.05.2009. 12:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
Razmišljaju svojom glavom, napokon.
Ovo su priče za malu djecu, kažem opet, pogledaj Vukovar i Vinkovce gdje je HDZ na vlasti, pogledaj Varaždin i Istru gdje nije. Tko je napredniji?

Varaždin i Istra nisu imali rata i Glavu za gospodara života i smrti. Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Font Size
Ukupno postova: 31
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2009. 12:40 
Naslov:  

jedva čekam da prođe sezona sad pa negdje 9-10 mjesec..pa ćete svi vi veliki zagovornici današnje vlasti vidjeti što je pogodilo Hrvatsku.
Kada padne u vodu floskula da će turizam izbaviti zemlju iz krize , bit ćemo sretni ako bude minus samo 30%.
A da ne govorim o otkazima koji pršte na sve strane a medijima se manipulira temam sa Slovenijom da se makne fokus sa krize koja nas proždire.

E sad sam već gladan..Very Happy

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 23.05.2009. 12:42 
Naslov:  Re: [izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

Ma kakva današnja vlast, to je vlast osobnih interesa. Državom vlada mafijaška organizacija, HSP, HSS i HSLS su sateliti koje HDZ koristi za svoje potrebe i tu nema ništa drugo.

Vedrane optimističan si sa 9.-10. mjesecom. Dajem im maksimalno 2 do novog rebalansa.

guerra
Ukupno postova: 3
Post Postano: 23.05.2009. 12:56 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
@guerra daj ne budi smješan.
Po tebi HDZ mora svuda bit na vlasti??
Upravo zbog ovakvih pacjenata koji su u zabludi HDZ još dobiva glasove.
Inače, vidim koliko je Vukovarsko srijemska županija razvijena (skoro kao Albanija), a tamo ti je taj tvoj adeze na vlasti oduvijek.
Inače kenjavite o nekakvim komarcima i kako ako Bubalo bude gradonačelnik država neće davati novce, a danas imamo situaciju da Grad nema lovu za borbu protiv komaraca, država također. A tko je trenutno na vlasti i u gradu i državi?
Stoga malo razmisli kakve stvari lupetaš.

lavic
Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 23.05.2009. 12:57 
Naslov:  

mikka je napisao/la :
Logično je da će više davati onima koji su na njenoj strani, HDZ I HSP. Ostat ćemo tu gdje smo sada iduće 4 godine.

nije li ti palo na pamet da ce najkasnije za dvije godine adeze pasti i da nece dobiti novi mandat ? Rolling Eyes a mozda se to i prije desi Rolling Eyes

lavic
Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 23.05.2009. 13:01 
Naslov:  Re: [izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

HSP, HSS i HSLS su sateliti koje HDZ koristi za svoje potrebe i tu nema ništa drugo.

to su sve stranke koje postoje sad i jos neko vrijeme do iducih parlamentarnih izbora, nakon toga ce otici u zaborav kao i sve ostale koje su koalirale sa HDZ-om

mene samo cudi da SDP nezna prepoznati jacinu HDSSB-a u ovom djelu hrvatske i da snjima potpise pakt, u buducnosti bi mu to jako moglo pomoci... no ocito je da milanovic nezna povuci nijedan pravi potez Rolling Eyes

guerra
Ukupno postova: 3
Post Postano: 23.05.2009. 13:08 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad

ajd ti ne lupetaj.... i pacijent si ti jer ne vidiš dalje od nosa. Znam da je Đapić jedini gradonačlnik koji je pokrenio ovaj grad jer bi danas bili na istom mjesto kao i prije njegovog dolaska.
Komarci kao da je to najbitnije u cijelom gradu ( koliko ja znam već su ih zaprašivaki 2 puta )
Mislim da je izgradnja školi, cesta i ostalih infrastruktura, sportski, kulturni i ostale manifestacije bitnije za ovaj grad od komaraca.
Đapić je sve to omogućio i mnoge projekte započeo koji če sad pasti u vodu. Ajde molim te tramvaj je trebao prije 15 godina ići do Josipovca pa ništa sve dok Đapić to nije uzeo u svoje ruke.
Sad ćemo vidjet koji će se projekti ostvariti i koliko će država pomagati.

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Post Postano: 23.05.2009. 13:09 
Naslov:  

justice je napisao/la:
@angelium i ostali hsp-ci meni osobno puca k. i za Đapa,Matkovića i Bubala,ja sam s druge strane al ide mi nešto jako na jetra,
to pljuvanje po Matkoviću od strane takvih drkeža poput tebe,kao on je "vrlo brzo došao do imovine od 5.5 milijuna kuna...",
pa mene samo zanima tko mu je omogućio to brzo bogaćenje,da nije možda đap i baš ta tvoja stranka???
i zašto onda niste toliko kenjali po njemu prije mjesec dana dok je bio u hsp-u?
onda je bio dobar,čak štoviše odličan,kak vam samo nije neugodno toliko pljuvati po njemu a prije mjesec dana bi mu bacio glabalicu da je htio
Nismo "pljuvali" po njemu, dok je bio u stranci i radio svoj posao.
Normalno da kada je napustio stranku, podijelio članstvo i sada otišao kod neprijatelja, čovjeka koji će obaviti Slavoniju i Osijek u crnilo, normalno da ćemo ga vrijeđati-kao što je on stranku prava koja ga je stvorila.

Ukupno postova: 117
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 13:11 
Naslov:  

guerra je napisao/la:
OsijekNepokoreniGrad

ajd ti ne lupetaj.... i pacijent si ti jer ne vidiš dalje od nosa. Znam da je Đapić jedini gradonačlnik koji je pokrenio ovaj grad jer bi danas bili na istom mjesto kao i prije njegovog dolaska.
Komarci kao da je to najbitnije u cijelom gradu ( koliko ja znam već su ih zaprašivaki 2 puta )
Mislim da je izgradnja školi, cesta i ostalih infrastruktura, sportski, kulturni i ostale manifestacije bitnije za ovaj grad od komaraca.
Đapić je sve to omogućio i mnoge projekte započeo koji če sad pasti u vodu. Ajde molim te tramvaj je trebao prije 15 godina ići do Josipovca pa ništa sve dok Đapić to nije uzeo u svoje ruke.
Sad ćemo vidjet koji će se projekti ostvariti i koliko će država pomagati.

Ma ti si ne popravljiv, kakve ti budalaštine pričaš, pa u ovo vrijeme kad se nezna koliko će ljudi dobit otkaz, ali sigurno je brojka velika i zabrinjavajuća, jer kriza je nama već malo duže nego što je to u svijetu. I ti sad očeš reći da je bitna ta pruga do bikare, daj reto otvori oči i vidit češ zašto se to radi, da se pare okrenu...

Zadnja promjena: RiPeR; 23.05.2009. 13:14; ukupno mijenjano 1 put.

RiPeR
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 13:12 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
justice je napisao/la:
@angelium i ostali hsp-ci meni osobno puca k. i za Đapa,Matkovića i Bubala,ja sam s druge strane al ide mi nešto jako na jetra,
to pljuvanje po Matkoviću od strane takvih drkeža poput tebe,kao on je "vrlo brzo došao do imovine od 5.5 milijuna kuna...",
pa mene samo zanima tko mu je omogućio to brzo bogaćenje,da nije možda đap i baš ta tvoja stranka???
i zašto onda niste toliko kenjali po njemu prije mjesec dana dok je bio u hsp-u?
onda je bio dobar,čak štoviše odličan,kak vam samo nije neugodno toliko pljuvati po njemu a prije mjesec dana bi mu bacio glabalicu da je htio
Nismo "pljuvali" po njemu, dok je bio u stranci i radio svoj posao.
Normalno da kada je napustio stranku, podijelio članstvo i sada otišao kod neprijatelja, čovjeka koji će obaviti Slavoniju i Osijek u crnilo, normalno da ćemo ga vrijeđati-kao što je on stranku prava koja ga je stvorila.

Ma ti si ga stvorio, i eto kako ste ga stvorili kad vaj je on sam pojeo, haha

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 23.05.2009. 13:14 
Naslov:  

Razmišljaju svojom glavom, napokon.
Ovo su priče za malu djecu, kažem opet, pogledaj Vukovar i Vinkovce gdje je HDZ na vlasti, pogledaj Varaždin i Istru gdje nije. Tko je napredniji?
brzo se zaboravljaju aveti prošlosti.... glavaš i hdz ,čudno kako se tada nije dičio svojim sposobnostima usmjerenim prema oporavku osječkog gospodarstva

KillaBEEZ

Post Postano: 23.05.2009. 13:14 
Naslov:  

On nije glup čovjek, štoviše inteligentan je, ali je maramica s dva lica.
Zna i on dobro da je na političkoj sceni on gotov, on sada samo može trgovati sa svojim vijećnicima i biti Bubijev potrčko. A s vremenom će pasti i biti i Vrdoljakov potrčko.

Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 13:16 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
On nije glup čovjek, štoviše inteligentan je, ali je maramica s dva lica.
Zna i on dobro da je na političkoj sceni on gotov, on sada samo može trgovati sa svojim vijećnicima i biti Bubijev potrčko. A s vremenom će pasti i biti i Vrdoljakov potrčko.

A zato je HSp super uspješan haha, debeli vas je upropastio, i dok to ne shvatite tonit će te sve dublje..

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 23.05.2009. 13:17 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la :
justice je napisao/la:
normalno da ćemo ga vrijeđati-kao što je on stranku prava koja ga je stvorila.

A gdje je on to vrijeđao HSP????? Shocked

KillaBEEZ

Post Postano: 23.05.2009. 13:19 
Naslov:  

marijuan je napisao/la:
tenjac je napisao/la :
Zalit cemo mi svi za debelim kroz 4 mjeseca,zivi bili pa vidili.

osobno, zažalio sam onog dana kad je stupio na vlast. pa onda malo poslije kad je unakazio trg Ante Starčevića, otvarao razne skupe i nepotrebne spomenike, malo gradio dvorane itd. pa je onda se malo aferilo bez bez sankcija, afera Kiosk još uvijek traje jer isti su ne prekoračili rok uklanjanja nego i dalje posluju.

tenjac je napisao/la :
ETO VAM BUBALO!

ja se nadam kod prreuzimanja vlasti od strane "mladih i sposobnih" javnost bude upoznata sa stanjem gradske blagajne i mogućnošću završetka svih projekata. drugo, za zapošljenje u gradskim poduzećima želim vidjeti javni natječaj, a ne međustranačko kadroviranje. ukoliko to ne bude ispoštovano, u startu ću veselo rogoboriti protiv takve vlasti.
Što god da je Đapić napravio, napravio je bolje od bilo kojeg prethodnika, jer oni nisu napravili ništa!

Skoči u forum: