Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Bubalo uvjerljiv, Đapić ipak prošao u drugi krug

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mikka
Ukupno postova: 95
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.05.2009. 14:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja dvoranu uopće ne smatram HDSSB-ovom pobjedom. Prije HSP - ovom (uz vladinu potporu). I daj, kada je shvatio da neće pokupiti zasluge za dvoranu (HDSSB) učinili su sve da unište taj projekt.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.05.2009. 14:44 
Naslov:  

HSP je izričito tvrdio da ukoliko se dvorana ne bude gradila po modelu 843 mil. da Osijek neće biti domaćin. To je činjenica.

HDSSB je tvrdio da se može izgraditi za više nego duplo jeftinije. To je činjenica.

HDSSB je napustio koaliciju i time pokazali kako im nije bitna vlast. To je činjenica.

Vlada, odnosno država si nije mogla dopustiti da dvorana ne bude sagrađena, i da Osijek ne bude domaći te ju sagradila (naravno ne po 843 mil.)

Osijek je dobio dvoranu, zahvaljujući raskidu koalicije sa HSP-om Osječani su ju dobili BESPLATNO jer ju je vlada morala graditi. I to je činjenica.

Ja sam im zahvalan što moji unuci neće plaćati đapićev bezobrazluk!

Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 19.05.2009. 14:48; ukupno mijenjano 2 put/a.

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2009. 14:45 
Naslov:  

mikka je napisao/la :
Ja dvoranu uopće ne smatram HDSSB-ovom pobjedom. Prije HSP - ovom (uz vladinu potporu). I daj, kada je shvatio da neće pokupiti zasluge za dvoranu (HDSSB) učinili su sve da unište taj projekt.

ne, nego nisu dopustili pljacku Wink

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 19.05.2009. 14:51 
Naslov:  

I tu vrijedi ona: Djela, a ne riječi.

Dakle, gospodine Đapić, Osijek JE dobio dvoranu iako ste rekli da neće.
Osijek JE bio domaćin prvenstva, iako se Vi rekli da neće biti.

Vi ste zadnja osoba u gradu koja se smije osvrtati na tu tematiku, a kamoli se osjećati prozvanima komentirati nešto oko toga i glumiti žrtvu u svojim predizbornim spotovima.

vlale

Ukupno postova: 392
Post Postano: 19.05.2009. 15:21 
Naslov:  

ja se svakodnevno čudim kako su neki ljudi pored (valjda) zdravih očiju slijepi...i kako stalno govore kako je Al Đapone imao super projekte i super je gradonačelnik...
gradonačelnik s najviše afera
gradonačelnik kojemu su neki najbliži suradnici završili u zatvoru
gradonačelnik koji će ostati poznat po betonu
gradonačelnik koji dovodi autobuse pune ljudi koji nisu iz Osijeka da bi nosili majice "Osijek je rekao da"
gradonačelnik koji nema vremena za kineskog veleposlanika (ma tko je uopće taj kosooki zašto bi se Al Đapone nalazio s njim)
itd itd...

iskreno, ne bih ja ni da nam Bubalo bude gradonačelnik, ali kao što se pričalo nakon Kramera, tako i sad, nitko ne može biti tako loš gradonačelnik kao što je Al Đapone bio

spremačica

Ukupno postova: 100
Post Postano: 19.05.2009. 16:36 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
I ono što je najbitnije - SVAKI projekat koji je započet, probijeni su rokovi (pozdrav od Tone Papića), uz svaki projekat vezane su nevjerovatne afere.

uuuuuuuu samo serite protiv Toneta, Lovokovićka je imala tolko projekata i neznam ti ja čega da nemoš ništ reć za nju, a uz svaki projekt su vezane neistinite afere koje je plasirao HDSSB

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 19.05.2009. 16:40 
Naslov:  

spremačica je napisao/la :
I ono što je najbitnije - SVAKI projekat koji je započet, probijeni su rokovi (pozdrav od Tone Papića), uz svaki projekat vezane su nevjerovatne afere.

uuuuuuuu samo serite protiv Toneta, Lovokovićka je imala tolko projekata i neznam ti ja čega da nemoš ništ reć za nju, a uz svaki projekt su vezane neistinite afere koje je plasirao HDSSB

Opala, niste tako govorili o njoj kada je bila HDZ-ova POVJERENICA, svi ste ju htjeli za gradonačelnicu.

Inače, ne zovu mene po gradu Tone KasneMiRokovi - Papić

slavica031

Ukupno postova: 147
Post Postano: 19.05.2009. 16:42 
Naslov:  

dvorana je sada skuplje nakon izgradnje nego što je predviđeno javno privatnim partnerstvom! shvatite više to! i amen

Post Postano: 19.05.2009. 16:46 
Naslov:  

Lupaš gluposti.
HDSSB-ov model je bio 400 mil. kuna jeftiniji od Đapićevog (sa uključenim održavanjem).
Vlada je platila dvoranu 163,5 mil. kuna, što sa SVIM ODRŽAVANJIMA tijekom 20-25 godina opet nemože koštati 800 mil. kuna nego prije onih 400 koje je spominjao HDSSB.

spremačice što se tiče poticaja moraš pitati vaše koalicijske partnere koji drže Ministarstvo poljoprivrede.

Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 19.05.2009. 16:47; ukupno mijenjano 1 put.

nazareth

Ukupno postova: 79
Post Postano: 19.05.2009. 21:16 
Naslov:  

mikka - stvar je u tome da svi projekti koje je hdz/hsp iznio su projekti u kojima oni izravno troše naše novce. Ne stvaraju ih.

Ajmo sad na projekte Bubala-Lovoković-Vrdoljaka (ne HDSSB-a) jer biramo ipak ljude:

Ono što je meni najupečatljivije je:

- Nastavak izgradnje gospodarskih zona
- Sufinanciranje od strane Grada kupnje prvog stambenog objekta
- Studentske prakse
- Kulturni centar za mlade
- Uvođenje noćnih linija
- Uređenje Kopike
- 4090 novih radnih mjesta (nezaposlenost ispod 8%)
-Povećati bruto domaći proizvod po stanovniku na 8.000 EUR (to je ono što đapić vjerovatno niti ne zna što je)
- Povrat uloženog: koristi ulaganja (također ne zna što je)
- podizanja Botaničkog vrta u najboljoj tradiciji nekadašnjeg Gradskog vrta (u najmanju ruku zanimljivo)
- 4000 kuna za prvo dijete, za drugo 8.000 kuna, treće 12.000... pa do 44000 za jedanaesto
- vraćanje zelene vrpce gradu Osijeku (napokon uvesti reda u betonizaciji)

Eto, to su projekti koji su se mene dojmili.

Usporedimo to sa aktualnim antirecesijskim mjerama: ne znam kuda bih od sreće što mi račun za smeće dođe manji za 3 kune.

NEZNAM SAMO S KOJIM NOVCIMA ĆE TO OSTVARITI !!!

Kad su oprali Vladu na sve načine pa čak i najavili rat do "istrebljenja!

Pa mislim stvarno jel nam trebaju ovakve face u gradu ?!

nazareth

Post Postano: 19.05.2009. 21:21 
Naslov:  

OSIJEK NEPOKORENI GRAD iz koje si ti bajke ispo !!!
Ako si toliko načitan objasni ti nama lijepo gdje je novac od pogašenih dimnjaka u gradu Osijeku! Počevši poslije domovinskog rata pa do sada !

Ajde lijepo nam pojasni svima !

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 19.05.2009. 22:12 
Naslov:  

spremačica je napisao/la:

Pa ti si polupao lončiće, Lovokovička je bila pročelnica, pročelnik nije član poglavarstva kao Papić, tako da pročelnik ne može imati projekte. Tako da ne možeš uspoređivati Papića i nju, pa on joj je bio šef, da postoji išta loše već bi se naslađivali.
Da je bila nesposobna, tvoj vožd bi ju smijenio kada je 2005 došao na vlast kao što je smijenio sve političke pročelnike, a ne stručne.
Ili je problem što vi u stranci nemate niti jednu osobu da bude pročelnik, pa ste morali trpiti nestranačkog pročelnika? Vaš je problem što vam nedostaje stručnih i obrazovanih ljudi, ali za to mi građani ne moramo to proživljavati.

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 19.05.2009. 22:55 
Naslov:  

nazareth je napisao/la :

Kad su oprali Vladu na sve načine pa čak i najavili rat do "istrebljenja!
Pa mislim stvarno jel nam trebaju ovakve face u gradu ?!

Opala evo jednog koji ima obraza braniti veleuspješnu vladu RH.
Ja sam sretan da netko ima muda reći takvo što nesposobnoj spodobi, mafijašu i glumcu kao što je Sanader.
Uostalom, niti u gradovima u kojima vlada stranka tog tvog Sanadera ne cvjetaju ruže tako da teza o uspješnoj suradnji sa HDZom koji je trenutno na vlasti (a neće još dugo jer kad brod počne tonuti a uskoro će, miševi i sateliti kao HSS i HSLS prvi napuštaju brod) mora postojati da bi vukao lovu iz države (koja btw. za 3 mjeseca neće imati novca za isplatu plaća zaposlenih u državnim firmama kao ni mirovina), pada u vodu.
Koliko sam ja upućen, a upućen sam, oni nisu "prali" vladu nego nesposobnu stranku zvanu HDZ i u svakoj izgovorenoj riječi su u pravu.
Najbolji primjer je Vukovarsko srijemska županija gdje HDZ vlada od samostalnosti, a bdp je manji nego u Osječko baranjskoj. Ljudi su na granici siromaštva.

nazareth

Post Postano: 19.05.2009. 23:22 
Naslov:  

Nisi nam odgovorio gdje je nestao novac od pogašenih dimnjaka?! I tko je do sada pretvorio grad u "Prah i pepeo" ?

mikka
Ukupno postova: 95
Post Postano: 19.05.2009. 23:59 
Naslov:  

Rolling Eyes

Skoči u forum: