Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
al ga svi naserete majko mila, kao nitko ne sluša cajke ovo ono, pa čudi me onda kak to da su svi cajka klubovi puni subotom ?
|
slažem se. to mi vuče na onu spiku "tko tuče homoseksualce"  |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
|
|
 |
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
al ga svi naserete majko mila, kao nitko ne sluša cajke ovo ono, pa čudi me onda kak to da su svi cajka klubovi puni subotom ?
|
zbog sexa, manjka obrazovanja koje je utjecalo na formiranje
zato što se markiralo s nastave, zato što se nisu čitale školske lektire, a kamoli knjige po vlastitom izboru... zato što nemaju dečka/curu da redovito upražnjavaju seksualne odnose pa se ide na mjesta gdje se nada da će tu istu fiziološku potrebu naći. sex sve prodaje, dokaz tomu su i polugole tete u kavezima što izvijaju tijelima dok se lagano pijucka preskupa cuga.
kada se ne nađe što se traži onda se zadovolji i s time da nekome udijeli "po pički", potežu se pištolji, vuče za kosu i čerupa...
eee... oni koji iole porade na sebi i prošire horizonte neće se moći zadovoljiti u imaginarnom "odvijanju žarulje" uz pratnju arlaukanja plastičnih kokoši. jednostavno je previše primitivno za njihovo poimanje svijeta. stvar opće kulture i standarda.
|
de lažeš  eto moram te razočarati, pročitala sam SVAKU lektiru u zivotu (priznajem, preskočila sam smrt smail age čengića), markirala jesam, ali tko to nije, sa vrlodobrim sam zavrsila sva 4 razreda matematicke gimnazije, upisala fakultet, da ne spominjem da sam citala knjige sa strane, bila sam u dugoj vezi pa sam si i zadovoljavala tu fiziolosku potrebu... hmm ocito bi trebala prestati slusati cajke prema tvojoj psihoanalizi
preskupa cuga? oks srijedom votka kunu, dakle boca 33 kn  VIGOR. nije razvodnjena  samo jedan od primjera..  naravno, rekavsi ovo dovela sam se u situaciju da mi date protuargument da se cajke slusaju samo zbog PREJEFTINOG alkohola... ma ne, masa je jednostavno preglupa i primitivna...  al dobro, oduvijek je bilo IN biti alternativac i iskakati iz mnoštva, naravno, to je sve u glavama, jel stogod ucinili, ostajete dio mase...  osim ak se ne skinete goli, onda vas privedu hehe
tučnjave? svugdje ih ima, ali najvise tucnjava koje sam ja vidjela su prouzrocili navijaci. na random mjestima...
zao mi je sto u ovom svijetu gdje bi evolucijom trebalo doci do nestanka diskriminacije i predrasuda, ljudi pokazuju da smo jos daleko od demokracije i principa "živi i pusti druge..." |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
|
pa eto, vidiš da si i ti IN, iskačeš iz mase, pametna si (valjda, ne znam te pa ću ti vjerovat na riječ) a slušaš cajke, ma sigurno ti se svi tamo dive... ili ti možda izlaziš na takva mjesta zato da se osjećaš superiornijom pošto si negdje u nekom boljem društvu ispala glupa, a možda te nije htio prihvatit nitko pa bježiš u masu gdje hoće? |
|
 |
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
glazba nema veze s inteligencijom. to je sve sto sam htjela reci. glupih ljudi ima svugdje. |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
|
ajd to stoji, ali više ima glupih cajkaroša nego u ostalim generalizacijama (brojčano ne postotski)... tj. nek u svakoj "vrsti" ljudi ima 50 posto glupih, znači kod onih kod kojih ima najviše brojčano, ima najviše glupih...  |
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
joj sto se voli ovdje pljuvat ccc....al ak ces pljuvat cajke kak nes onda metalce?! pogledaj molim te sta je to, sta rade na koncertima?! na cajkama se "zavija" al metal...brate mili to je bit sam sto jace se izderat na mikrofon i sto vise licit na neku "smrt" a na koncertima im je vrhunac kad svi vrte glavom u krug?! WTF!...al aj doro svako ima svoj ukus.... |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
joj sto se voli ovdje pljuvat ccc....al ak ces pljuvat cajke kak nes onda metalce?! pogledaj molim te sta je to, sta rade na koncertima?! na cajkama se "zavija" al metal...brate mili to je bit sam sto jace se izderat na mikrofon i sto vise licit na neku "smrt" a na koncertima im je vrhunac kad svi vrte glavom u krug?! WTF!...al aj doro svako ima svoj ukus....
|
eto potvrde mojih riječi! stereotip cajkaroša: nema kulture, nedovoljno obrazovan, iq na razini sobne temperature...  |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
|
khm, u ovoj temi se spominju cajkaroši, napravi temu o metalcima pa ću i po njima pljuvat makar i sam spadam u tu kategorizaciju...
btw, nema mi smiješnijeg kad vidim neki opaki bend sa žestokim imenom i onda dođu ušminkani na stage...  , zapravo ima, plastične kuje kak zavijaju a nemaju pojma o glazbi kao umjetnosti hehe...
i nije vrhunac kad svi vrte glavom, nego šutke, tu se izbaci sva nepotrebna negativna energija... |
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
|
|
 |
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Evo nekako počela priča o kulturi nedostatku obrazovanja i ostalih stvari, ja sam samo napisao svoj stav o temi što je razumno i demokratski, nikog nisam spomenio, ali evo šačica kojima fali gore navedenog počima sa etiketiranjem,prozivanjem i podrugivanjem to samo govri tko se i što ste, premda uopće me ne poznaju površinski ocrnjuju. Svi imaju pravo na svoje mišljenje pa tako i vi na svoje, ali čudno je da od tih silnih mišljenja od škole imate samo zimski raspust. Znate što kažu prvo pometi kod sebe a onda kod drugog. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
drug_warlord666
Ukupno postova: 16 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Ma to je frost rekao, jer se želi izvući tako što me tu javno sramoti
Vdio sam ja njega kako u ekstazi skače čim čuje cajke |
|
_________________ Hate is my only friend
Pain is my father
Torment is delight to me
Death is my sanctuary
I seek it with pleasure
Please let me die in solitude |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
ajme materijala za 'you' topic ROFL |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
exHOP3on
|
 pogle MNOWARa što se napalio... |
|
 |
 |
|