Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
baš!!
to nije mržnja.. samar !? to se dogadja u afektu.. mržnja je nesto drugo.. mržnja raste, ona se razvija.. ljudi postanu robovi mržnji.. žive za nju.. planiraju.. prate.. opsjedaju.. kuvaju.. stvaraju klanove.. spominju vrtiće.. ljubavnike..
ko zna u sto ce se ovo izrodit !?
 |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Ah, da, Poppy, zar nisi zaručena za Monstruma?  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
ma ne brini, to će bit jedan skroman sotonistički obred!  |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
joj da. još i on! s njim ću se vjenčat u crkvi, tak da sva područja imam pokrivena.  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
hehe, al cek.. pa jel nije u pravu ? biljana, cije je legitimno pravo da bude srpkinja, (looooooool) je trudna vise mjeseci.. i sad se ona kandidira za.. sta vec, gradonacelnicu.. i lepo rodi dete i ode na podiljski.. s lepom grdonačelničkom platom.. i masturbira kući s bebačom do kraja mandata..
.. jos na sledecim izborima, ako ju neko pita sto je napravila za to vrijeme mandata, ladno kaze, "rodila sam dete.. a stas ti napravio?" .. i ko joj moze sta rec !? ja recimo, ni u 3 gradonacelnikova mandata to ne bi uspio.
|
Škare-Ožbolt je svojedobno rodila dijete i vrlo brzo se vratila u politiku bez koriištenja obveznog porodiljnog dopusta.
Činjenica, ona nije Srpkinja. I ne znam zašto spominješ njenu nacionalnost!?!
A i navikli smo na gradonačelnike koji ne žive u Osijeku, pa ne vidim problem da i ona bude na dopustu.
Jesi siguran da ti ne možeš roditi?  |
|
|
|
 |
toni
|
hoćeš reć da nam treba još jedna ožboltica ?
err.. i činjenicu o njenoj nacijonalnosti pogledaj ovdje http://www.osijek.hr/natjecaji/lista.pdf .. stranica 9..
a spominjem njenu nacionalnost zato jer zam ultra desničar koji bi na drini (uoči; ne na dunavu:) napravio 'Maginot liniju' s 'bratijom'
(zar nisi uopčila 'looooooool'?)
Citat:
A i navikli smo na gradonačelnike koji ne žive u Osijeku, pa ne vidim problem da i ona bude na dopustu.
|
opet mi nije jasno jesi ti za promjene na bolje ili si protiv promjena na bolje, a za vracanje na staro, koje je, slozit ces se, bilo gore ?
Citat:
Jesi siguran da ti ne možeš roditi?
|
zadnji put kad sam provjeravao jesu izmislili napitak za vjecni zivot, slucajno sam nabasao i na taj podatak - ne, muskarci ne mogu roditi djete. |
|
|
|
|
 |
toni
|
gle.. naciJonalnost... bas sam idiJot!  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
gle.. naciJonalnost... bas sam idiJot!
|
he, he, nisi ti idiJot nego šaljivdžija......
Znači bilo nam je gore kad je vladala Ožboltica?
Baš sam neupućena.
Promjene...... baš će se nešto promijeniti. Kao kakao.....
Hvala za link, ajme koliko poznatih ljudi. Nisam ni znala da su se bacili u politiku. |
|
|
|
 |
toni
|
pa uputi se. 8 ti pokusava 'otvoriti vrata percepcije' a ti se najdes iznenadjena&uvredjena.. e moja danice.. pa necemo tako u evropu
Citat:
Promjene...... baš će se nešto promijeniti. Kao kakao.....
|
za kog ces glasat ? ja cu da dojdem u osijek, samo da prekrizim svoj listic. tenkjuverimač.
Citat:
Hvala za link, ajme koliko poznatih ljudi. Nisam ni znala da su se bacili u politiku.
|
ma.. bila bi to oooooogromna septička jama  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
Ak' mi 8-ca bude otvarao percepciju, daleko ću dogurati....... osim toga, on je alergičan kad napišeš EVropa...... jesi akademski građanin ili nisi?
Ne znam za koga ću glasati, već napisah da ću u krajnjem slučaju nacrtati čiča Glišu.
Gdje ima tako vellika septička jama?  |
|
|
|
 |
Poppy
|
|
|
 |
DanicaV
|
Može, npr. Kluba ljubitelja filma. |
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
moram priznat da me to nemalo iznenadilo i snuždilo. Jer tad sam i sama vjerovala u sliku koju Danica pomno stvara o sebi, da je utjelovjenje dobrote, pa je moja nelagoda tim bila veća.
|
Ajme, Poppy, kakav dramatičan tekst  |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
Poppy
|
stvaaaarno je tako biiilooo!  |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
to je vjerojatno sindrom ovog predizbornog razdoblja, kad se sve izjave pomno slažu i važu, e ne bi li se svidjele puku, da ne kažem biračima. dramatično i dirljivo, nema šta!  |
|
|
|
|
 |
 |
|