Autor |
Poruka |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
silvio Ukupno postova: 54 Spol:  Muško
|
...neka, nema ona što raditi ovdje kao ni ostali njezini...taj otkazani koncert je samo još jedna pobjeda...a čuj tko tebi kriv kada se ne možeš hvaliti što su tvoji bili, kada su vjerojatno po mađi ili austriji bauljali...ja mogu i hvalit ću se da mi je tata Hrvatski branitelj...a ti, da malo bolje pogledaš dalje od svoje glave shvatio bi što se trenutno događa... |
|
|
|
|
 |
DjSNOW
Ukupno postova: 72 Spol:  Nebitno
|
ok nedate breni nastupat onda necemo ni thompsona u osijeku... |
|
|
|
|
 |
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol:  Žensko
|
što se mene tiče brena može nastupat u osijeku istog trena kad thompson nastupi u novom sadu. |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
ok nedate breni nastupat onda necemo ni thompsona u osijeku...
|
Prosvjeduj  |
|
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
ok nedate breni nastupat onda necemo ni thompsona u osijeku...
|
To vi srbende u srbiji branite thompsonu i/ili kome god hoćete da nastupa, u Osijeku nećete  |
|
|
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
e pa nece thompson u osijeku dok sam ja ziv xD
vezat cu se za zvucnik hahahha |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
DjSNOW
|
Ne slusam ni brenu ni thompsona, al mi je glupost nekome zabraniti koncert, tebi ako smeta brena nemoj ici slusati pusti onog tko je voli nek ide, ako ti smeta thompson nemoj ga slusati pusti onog tko voli... protiv sam zabrana svih koncerata, nek svira tko god zeli, ja ako ga ne volim necu ici ali necu nikome prigovarati sto ide...
tako da protiv sam zabrane svih koncerata, pustite nek pjevaju .. thompson, brena .... svejedno .... |
|
|
|
|
 |
jaguar Ukupno postova: 173 Spol:  Nebitno
|
Ajde Građanine pojasni neukoj svjetini na koji to način HSP narušava osnovna Ustavna načela, da se malo nasmijemo.  |
|
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
e pa nece thompson u osijeku dok sam ja ziv xD
vezat cu se za zvucnik hahahha
|
Pa bio je već par puta
@DjSnow, slažem se, nisam ni ja za zabrane, nego za podizanje svijesti ljudima koji su nažalost izmanipulirani i/ili kratkog pamćenja. Upravo u podizanju svijesti se ovaj put uspjelo i zato je koncert i otkazan. |
|
|
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ne znam kakva su to dvostruka mjerila....puno veca opasnost prijeti od muslimana nego od srba pa niko ne prosvjeduje kad nastupa balija merlin....a i s njima smo bili u ratu ako se dobro sjecam... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol:  Žensko
|
srbi i muslimani uopće nisu za usporedbu... svakome po zasluzi. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Komunikacija sa Srbima i Muslimanima na ovim prostorima nikako da počne.
Sigurno zbog toga što govorimo istim jezikom. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
DjSNOW
|
Komunikacija sa Srbima i Muslimanima na ovim prostorima nikako da počne.
Sigurno zbog toga što govorimo istim jezikom.
|
Zalosno je da se jos gledamo po nacionalnosti, dokle god se budemo vracali na rat i gledali ljude prema nacionalnosti bit cemo uvijek *ebeni balkanci koji neznaju ništa nego samo pljuvat jedni po drugima. Žalosno je pustiti neku pjesmu na youtube od indexa, prljavog kazališta, crvene jabuke, halida, pa do cece, ivana zaka, merlina i ispod milijarde komentara na nacinalnoj osnovi.. žalosno je to što nitko ne sluša glazbu/muziku i nitko ne komentariše ova je pjesma dobra/loša nego su sve komentari srbin, ustaša, četnik itd.... dajte ljudi smiritee se rat je završio davno, samo što vi to ne želite prihvatiti .... |
|
|
|
|
 |
 |
|