| Autor |
Poruka |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Današnja mladež njeguje različite stilove, ili kako oni pogrešno kažu supkulture (umišljajući da u njihovom odijevanju i slušanju nekakvih pjevača ima nešto više od zabave). Rasprave na ovom forumu o glazbi i izlaženju zaslužuju ozbiljnu sociološku studiju, jer ako je to najvažnija stvar u životu, jao nama. Fascinantna je ta netolerancija u mladih - dobri su samo oni koji slušaju što i ja, a ostali su "seljačine", "klošari", "kreteni"... Prilično infantilno, čak i za srednjoškolsku dob.
Inače, evo još jednog primjera da ugostiteljstvo nije u krizi. Nisam siguran, ali mi se čini da su se investitori odlučili na otvaranje birtije koja nema terasu. Ako su ovi medijski manipulatori - koji navodno predstavljaju sve ugostitelje - u pravu, onda su investitori ovdje potpuno blesavi, jer su svi ugostitelji bez terase u ovih par mjeseci propali (ili ipak nisu). Sada će se na osnovu tih lažnih podataka o nekakvom padu prometa ukinuti jedini pozitivan zakon u cijeloj povijesti vladavine Hdz-a, a ljudi - gosti kafića - će nastaviti smrdjeti po tuđem dimu.
Stoga će najveći uspjeh u ugostiteljstvu postići onaj investitor, koji je napravio ozbiljan ventilacijski sustav, tako da se ljudi u prostoru birtije ne guše od smrada i znoja. Nadam se da je ovaj Pandur takvo mjesto, jer ga dosad u Osijeku nije bilo. |
|
|
|
|
|
 |
|
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni se neda ni čitati više ništa samo čekam četvrtak da odem damo i promijenim atmosferu malo ^^
stvarno svaka čast na otvorenju ovoga. |
|
|
 |
|
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Hvala svima na čestitkama i iskazanom uzubuđenju oko otvorenja Pandura. Zaista ima mnogo komentara i kritika, nekih više, a nekih manje konstruktivnih.
Za sada Vam samo možemo reći da nećete biti razočarani kada je u pitanju glazbena i ugostiteljska ponuda. Zaista imamo veliki asortiman pića (žestokih, alkoholnih i bezalkoholnih pića te piva) i ne sumnjamo da ćete biti zadovoljni ponudom, ali i cijenom.
Neke stvari ostavljamo ipak za samo otvorenje, tako da sami otkrijete o čemu se zapravo radi kada je u pitanju Pandur. Na temelju toga ćete i moći iznjeti svoja mišljenja, kritike i sve ono što se inače odvija na stranicama ovog i svih ostalih foruma.
Do tada lijep pozdrav! |
|
|
|
|
|
 |
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
SheOs Ukupno postova: 119 Spol:  Nebitno
|
Dolazim svakako!
Ne želim pljuvati dok ne vidim i ne doživim! |
|
|
|
|
|
 |
|
synthman Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
dobro rečeno!  |
|
|
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Postoji li nekakva nagrada tipa "forumaš godine"? Ako postoji, mislim da nema dvojbe da ide gospodinu Feltu. Užitak ga je čitati. |
|
|
|
|
|
 |
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
ti čitaš tolike postove  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Pobogu, pa nisu toliko veliki. Vjerujem da se nisi susreo s postovima preko cijele stranice?
A čitao bih ga i da su mu postovi veći. Radi se o kvaliteti. Toliko o tome. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
(Ne mogu editirati prethodni post.)
A što se tiče Pandura-bilo bi zaista krasno kad bi vlasnik ispoštovao pravo nepušača na nezadimljen zrak. Ovo se, također, odnosi i na druge ugostiteljske objekte. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
@c-192
Sad malo razmišljam o ovome što si napisao. Zar to znači da ti čitaš samo postove od par redaka? Pa kako se možeš uključiti u raspravu ako nisi pročitao sve što su tvoji prethodnici napisali? Rolling Eyes |
|
|
|
|
|
 |
|
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
za upad se kao 20 god treba imati,a sta mi koji cemo napunit u 10tom mj 20.,a zeljeli bi bit na otvorenju
a cijene ko cijene ,nama studentima 15 kn pivo sigurno nije vau cijena..to nek kupe ovi malo "zreliji"da nekazem matoriji...a mi cemo dolazit iskljucivo zbog glazbe (mozda koje pivo xD) ... |
|
|
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
Klub ima ekskluzivno partnerstvo sa Carlsbergom, tako da je ponuda piva sljedeća:
- Tuborg (kompletan asortiman u većim i manjim ambalažama)
- Pan
- Carlsberg
+ Guiness i Kilkenny
|
sramotaaaaaaaaaa
nema osječkoooooog
a ponuda od 3 piva se da usporediti sa situacijom kad dođeš u trgovinu i možeš kupiti samo bijeli, crni ili polubijeli kruh, s time da si sretan jer reže kruh na pola i četvrt ....
dakle opet moram u OBP po osječko i velebitsko |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Sta ti nije jasno da vlasniku lokala ne odgovara deal koji je ponudila osjecka pivovara.
Lijepo napisi prosvjedno pismo i iskazi svoje nezadovoljstvo, ali adresiraj ga na osjecku pivovaru.
Nije ovo izolirani slucaj nemogucnosti suradnje sa nasom pivovarom. Neki osjecki festivali su upitni jer u prodaji i marketingu osjecke pivare rade totalni idioti. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
 |
|
|
Kolika rasprava o jednom kafiću. Sad će tema skoro prijeći sto postova. A teme poput:
-56 000 odraslih u Osječko-baranjskoj županiji nema završenu osnovnu školu
-Od izravne pomoći obrtnicima opet ništa!
-Ernest Nad: Nema novca za pokriće gubitaka u poljoprivredi
-Zbog dugovanja sve više Osječana ostaje bez vrijednih nekretnina
-GUP: Građani razočarani predloženim izmjenama
-Država nema novca za milijunske štete od tuče i suše na usjevima
-Grad ne može raspolagati ruševinom iako je vlasnik
- Alarmantan porast nezaposlenosti
... to jest zaista bitne teme, su skupile jedva po nekoliko postova, neke čak ni jedan.
Mislim da to dovoljno govori zašto nam je tako kako nam je. Mi smo kultura 'lađenja jaja i mlaćenja slame, a ne kultura rada. Čast izuzecima.
Kad malo bolje pogledam, za Osijek su kroz povijest puno više napravili ljudi koji su bili stranog, ponajviše germanskog podrijetla, i germanske (protestantske) radne etike, nego "domaći" ljudi. Čast izuzecima. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|