Autor |
Poruka |
tea1987 Ukupno postova: 6 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
hmmm...ne bi mi to nikad palo na pamet...ma na kraju cu jos otic u taj bastion..al e ak mi ne bude dobro onda stvarno popljuvat ih javno!
a nist vidimo se onda tamo
|
boli ti gazdu oce biti dobro ili ne, os ti njega popljuvati ili ne  on ce lovu spremiti u pađe a vi se slikajte
1500*230=345000 nek od toga da za cugu i hranu 145000 a i to je upitno, i on spremi 200 000 u džep .... ljudi ce malo kukat, al nagodinu isto ko i ove godine opet isto  |
|
|
|
|
 |
ekipa031
Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
jos bolje je da taj mp3 uzmete i odete u Q na tzajke i gledate gole tete kak su odvratene i boli vas kesa. |
|
_________________ tesko nam stanovati  |
|
|
 |
buki_cfc Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
joj ja mislim da je to sve glupost.nemojte tu srat po forumu.ko neće ići neka ne ide,a ne druge bacat u brigu.neka je i pušteno 1500 karata,raspoređene su na 3 prodajna mjesta, možda su baš u beckersu 0d 1000-1500 brojevi pa sad svi misle...nevjerujem da bi uopće 1500 ljudi htjelo u bastion nakon prošle godine...  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
 |
v_3_c Ukupno postova: 4 Lokacija: Bosutsko Spol:  Muško
|
di je sad ta FIOONA????????.... |
|
|
|
|
 |
Gladiator
Ukupno postova: 45 Lokacija: Gornji grad, Osijek Spol:  Muško
|
javi se.... javi se... javi se... |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
 |
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol:  Žensko
|
Jooj ko da nemate di drugdje otić osim u bastion! I da i ja mislim da je oko 1500 karata...legica mi ima kartu broj 900 i nešt a ovaj drugi lega 1250 i nešt  Tak da si kontam da je ISTINA... Nitko vas ne tjera ići tamo, pa se onda ne morate žalit toliko, ove godine bar imate puno izbora... inače za demode ha ha ha...jučer išli i kupili zadnju kartu  tako da ste mogli doć do karata jer ih je nešto odustalo od rezervacije koja je trajala do Božića... |
|
|
|
|
 |
m85 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
evo ja prodajem kartu za bastion  |
|
|
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
1500 karata. Dio s cajkama.
Hm... ili su svjesni da u gradu postoji dostatna kolicina ljudi bez kriterija, ili zele da im sljedece godine zaista ne dodje vise nitko. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Razor Ukupno postova: 23 Spol:  Muško
|
nadam se da ljudima neće bit ko prošle godine, jer sam čuo da je bila katastorfa....čekat sat vremena da dođeš do šanka..loool.... |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti naivni...i da se prodaju na spiku....kako ce ove godine biti super u bastionu....jer eto baš ove godine gazda nije pohlepan za novcima.....
...stvarno je nekima lakše utjerati u guzicu nego u glavu....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Idem u Bastion za Novu. Pa ćemo da vidimo... |
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
svi se uzhebali di ce ko ici , ima li karata u kojem kaficu ..WTF???
pa u bastionu, tufni, Q, westu itd. biti ce ko i svake subote, ista glazba i gotovo ista ekipa, samo sto ce se kao malo dotjerati i uz cugu (koja ce vjerovatno nestati u roku 3-4 sata) biti ce i malo jeftine salame... a za to cete dati 200 pa nadalje kuna...
sta se brinete, tamo ce vam za novu godinu biti isto kao i proslu subotu, pretproslu subotu i ostale subote u nedogled |
|
|
|
|
 |
 |
|