Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
captain_banana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šta preferirate: točeno ili iz flašice? meni je flašica bolja jer omogućava bolje manevriranje kroz gužvu .
|
Mrzim manevre kroz gužve, nisi došao u šetnju nego na koncert, iako je 70% ljudi došlo na jevtino pivo |
|
|
|
|
|
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja ne pijem pivo pa eto bila sam skoro na svakom koncertu. koncerti su ok, prostor je ok...
ali stvarno ima previse maloljetnih ljudi koji ne znaju svoju mjeru u alkoholu... |
|
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
ixia je napisao/la: ›
ja ne pijem pivo pa eto bila sam skoro na svakom koncertu. koncerti su ok, prostor je ok...
ali stvarno ima previse maloljetnih ljudi koji ne znaju svoju mjeru u alkoholu...
|
i onda kasnije pijani idu zlostavljat zivotinje |
|
|
captain_banana
Ukupno postova: 106 Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la: ›
Mrzim manevre kroz gužve, nisi došao u šetnju nego na koncert, iako je 70% ljudi došlo na jevtino pivo
|
pa svejedno treba otići do šanka i nazad...nisu svi ovladali silom debeli pa da im pivo dolevitira do ruke . |
|
_________________ Vidoviti Mile: Ko igra counter strike na pc-ju ide u pakao. Ljudi...igre se igraju na konzoli! |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Zato povedeš ženu pa q pošalješ po pivo. Ako je sposobna može donijeti i za cijelu ekipu.
LoL |
|
|
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
sve je manje sposobnih zena. psihomodo duboko razocaranje, belfast ok, let 3 nenadjebive legende |
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
iawgoM je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ixia je napisao/la: ›
ali stvarno ima previse maloljetnih ljudi koji ne znaju svoju mjeru u alkoholu...
|
i onda kasnije pijani idu zlostavljat zivotinje
|
tko? kako? gdje? |
|
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
iawgoM je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i onda kasnije pijani idu zlostavljat zivotinje
|
tko? kako? gdje?
|
pssssst (provokacija) |
|
|
captain_banana
|
i koga je još boljela glava jutro nakon? rijetko kad me boli od piva...osim ako je naročito loše... |
|
_________________ Vidoviti Mile: Ko igra counter strike na pc-ju ide u pakao. Ljudi...igre se igraju na konzoli! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
E necemo sad o tome koju vrstu piva preferiramo...e necemo navoditi vodu (pivo) na svoj mlin...e necemo ;-) ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
captain_banana
|
Gemi je napisao/la: ›
E necemo sad o tome koju vrstu piva preferiramo...e necemo navoditi vodu (pivo) na svoj mlin...e necemo ;-) ;-)
|
samo sam pitao kog još boli glava, ali kad si već spomenula...moj je favorit NIKŠIĆKO! |
|
|
|
|
|
|
|