| Autor |
Poruka |
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol:  Muško
|
http://www.nektardemofest.org/bs/
evo mogli bi se malo ugledat na, očito, naprednije bosance po ovom pitanju
headlineri : Kosheen, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation
festival je isto besplatan, a nagrade za najbolje demo bendove:
I. mjesto
Snimanje albuma, izdavanje albuma i produkcija video spota za jednu odabranu numeru sa albuma. Snimanje albuma počinje u decembru mjesecu iste godine i producira se obim materijala koji je bend do tada pripremio. Vrijednost nagrade iznosi 20.000 KM.
Album će se izdati u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.
II. mjesto
Drugoplasiranom bendu dodijeljuje se nagrada u vidu binske opreme koju bend bira prema svojim potrebama u ukupnoj vrijednosti do 15.000 KM.
III. mjesto
Kao treća nagrada odabranom bendu se dodijeljuje takođe binska oprema i instrumenti u vrijednosti do 10.000 KM po izboru benda.
koji je naš problem  |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Nije lose...a tek im je druga godina...
Citat:
Više od 20.000 posjetilaca u prvoj godini festivala
Festival se održava svake godine tokom mjeseca jula u Banjaluci. Prvi Nektar Demofest održan je 2008. godine, ugostivši 36 takmičarskih bendova iz 5 zemalja, 39 akreditovanih medija iz regiona i više od 20.000 posjetilaca tokom 7 dana trajanja festivala. Značajan dio popularnosti festivala čine revijalni koncerti poznatih muzičkih imena, ali i činjenica da su svi festivalski sadržaji, uključujući koncerte, potpuno besplatni.
|
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
to! ove bendove nikad nisam slusao!!!!! predobro!!! totalno sam odusevljen!!!! izvan sebe sam!!!! nemam rijeci!!!! tako nesto dobro u nasem gradu!!!! na ufu!!! svaka im cast!!!! |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
 |
|
hidin Ukupno postova: 39 Spol:  Nebitno
|
Dal se zna satnica kada koji bend pocinje svirati??
Kad pocinju koncerti i jel istina da se ulaz naplaćuje i koliko?? |
|
|
|
|
|
 |
|
Pospana13 Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Na plakatu piše besplatno do 22h, poslije mislim 20kn. hmmm.... |
|
|
|
|
|
 |
|
my_online_persona
Ukupno postova: 43 Lokacija: u dubinama Spol:  Muško
|
Unaprijed se ispričavam ako je već odgovoreno na nekom postu ali nije mi se dalo sve čitati, ima ih dosta...
Vidim da će biti dva stage-a (electro i rock), zanima me hoće li u isto vrijeme na ta dva stage-a biti izvođaći ili su nekako odvojeni? Prijašnjih godina mi je bilo odlično što je electro stage bio u katakombama... atmosfera je bila idealna. |
|
_________________ Mijenjam tri narodnjaka za jednog rock`n`rollu! |
|
|
|
 |
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol:  Žensko
|
mislim,super su s tim davanjem informacija na kapaljku
meni je svejedno kolko čestu su let3 i t.b.f. tu,volim ih i uvijek ih idem slušat,nije mi to razlog za bunit se,al danas sam sasvim slučajno čula na radiju da se naplaćuje upa i to poslje 21 h,a nisu rekli kolko...cenera,2,il 5  |
|
|
|
|
|
 |
|
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
sad vidio plakat u gradu
rock stage u vegi
elektro katakombe
ulaz do 21h bespla, iza toga 20kn (po meni opravdano jer treba nekao natjerati ljude da dođu vidjeti i manje poznate bandove).
ono što sam naćuo je da program počinje oko 8-pola 9. |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ja ću najvjerojatnije propustit ovogodišnji UFO. Hvala, doviđenja. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
oće oni mene ganjat poslije 9 da platim upad ak dođem ranije?
ja sam uvijek dolazio dosta rano, najčešće kad bude tonska gost benda i onda zagrijavanje uz manje poznate, no ove godine mi baš ne štimaju ti mali bendovi... zbog manjka inspiracije i para da odem negdje dalje doći ću iz respekta "trudu"... |
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
ajde bar nešto pozitivno na ovom UFO-u, to sa upadom od 22h je odlična stvar, ja bih stavio još veći upad, ako je cilj promocija mlađih bendova, nek tako i bude a ne da bend gleda 7 ljudi i rodbina.. |
|
|
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
milo dijete...nekako bi ti bolje pasalo kao nick nego zla tratinčica...hehe
vidim da bi ti malo UFO kolačića, al onak, bespla.. jasno, po zasluzi - jer si dijete od kreativnosti i ogromne volje za radom...sigurno imaš i spremne sponzore koji bi BAŠ TEBI i samo tebi s osmjehom na usnama i divljenjem u očima potpisali bjanko ček za potporu vrsnoj organizaciji novog i boljeg UFO-a, možda u pulskoj Areni...
I grozi me kako je slatko "osječkom" djetetu pljuvati ovo malo dobrih stvari koje se trude Osijek prikazati kao GRAD, a ne palanku. |
|
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ne znam zašto svi mislite da on pizdi jer ne svira na UFOu, tj zašto ne možete vjerovati da ima netko kome to nije životni cilj. Ja osobno sa svoja dva benda ne bih isto svirao niti da me zovu i plate, jer jednostavno kod nekih glazbenika postoji princip...A oni koji ne sviraju ne znaju razloge, i ne znaju što stoji iza organizacija kao što su UFO ili npr Dani Piva. Ako negdje sviram, tražim samo poštovanje, a ne da se odnose prema meni kao govnetu koje služi samo da se popuni program... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
Sa stagea je pogled sasvim drugačiji nego iz partera.
Da bi se "govnu" pomoglo da se popne na profi stage i da se dovede publika koja bi ga gledala i slušala, vjerojatno treba podosta stvari posložiti i financirati.
Ako organizaciju stavite u odnos s totalnom dekintiranosti i okruženjem koje sve što pljuje, a samo ništa ne poduzima (dovoljno je i pljuvanje) - stvarno ta ekipa koja kotrlja UFO uzbrdo ima neke veze sa Sizifom. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|