Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zrinjevac: Folk hit godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
little_bee

Ukupno postova: 234
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.01.2009. 1:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

exHOP3on je napisao/la :
little_bee je napisao/la:
jel si vi zbilja dopustate pomisliti da ste vi iole pametniji ako NE slusate cajke nego rock/pop/klasičnu glazbu?

Da, jer jesmo.
Ili si dozvoljavate pomisliti da ste bolji ljudi ako ne izlazite na narodnjake? Jel mislite da ne spadate u "masu" i da ste jedinstveni ako subotu ne provedete u Q clubu?

Mi to ne mislimo, mi to znamo.
A na kraju, mislite da ce vas odgoj utjecati da vam dijete ne slusa narodnjake - dakle povlacim paralelu te pretpostavljam da mislite da su djeca koja slusaju narodnjake lose odgojena..?

Moja djeca neće slušat cajke jer će bit pametnija od tvoje i imat će smisao za umjetnost a ne da govna slušaju...

Evo i da ti i opišem mentalitet cajkaroša u 3 stavke
1).
2)..
3)...
Pa ti čitaj između redaka...

nadam se da ce ti djeca biti utoliko pametnija od tebe pa da znaju da se ljudi ne procjenju po glazbi koju slusaju ili patikama koje nose ili odjeci koje oblace Wink

eto to je sve sto ti zelim, smatram da je ostatak tvog posta suludo komentirati jel si sam pokazao na kojoj si razini inteligencije... ili zrelosti... Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
little_bee

Ukupno postova: 234
Post Postano: 22.01.2009. 1:51 
Naslov:  

Zodijak je napisao/la :
Ja ne razumijem zašto se cajkaroši odmah nađu uvrjeđeni i misli se da se napada njihov mentalni sklop?

raspravljalo se o mentalnom sklopu, ne da mi se sad pretrazivati forum Smile nisam se niti nasla uvrijeđena niti povrijeđena, štoviše nasmijavaju me ovi komentari jel sam jednom ja tako bila s te strane i napadala prijatelje i prijateljice koje idu na narodnjake, isto ih optuzujuci za iste stvari...

sorry ljudi, najbolja zabava je na cajkama... pjesme jesu imbecilne i smjesne, naravno ima i predivnih, ali vi morate shvacati da se SVI u kju sprdaju na te pjesme tipa "ma postat cu plava", koliko god mislili, nitko nije obojao kosu zbog pjesme Wink

imala sam isto tako razmisljanje dok nisam shvatila da nema veze NIŠTA na svijetu, osim je li osoba dobra ili loša..a to se ne procjenjuje po glazbenom ukusu.. Wink

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.01.2009. 2:26 
Naslov:  

ajoj, sad mi neugodno, idem plakat, rezat vene...
ti ćeš mi govorit kak se procjenjuju ljudi, znam ih svakakvih, i svi su mi skoro jednaki, nemam predrasuda o njima...
društvo s kojim sam odrastao i proživio sve i svašta su cajkaroši, al i njima su već dosadile cajke, to im je samo bila faza mladosti...
tvoj problem što nisi shvatila sarkastične odgovore...
zato nemoj da ti mačiće dodjem pojest! Wink

i da, znam jednu koja se obojala u plavo baš zbog pjesme, a šta ćeš, ima svakakvih...

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 22.01.2009. 2:26 
Naslov:  

little_bee je napisao/la :

raspravljalo se o mentalnom sklopu, ne da mi se sad pretrazivati forum Smile nisam se niti nasla uvrijeđena niti povrijeđena, štoviše nasmijavaju me ovi komentari jel sam jednom ja tako bila s te strane i napadala prijatelje i prijateljice koje idu na narodnjake, isto ih optuzujuci za iste stvari...

sorry ljudi, najbolja zabava je na cajkama... pjesme jesu imbecilne i smjesne, naravno ima i predivnih, ali vi morate shvacati da se SVI u kju sprdaju na te pjesme tipa "ma postat cu plava", koliko god mislili, nitko nije obojao kosu zbog pjesme Wink

imala sam isto tako razmisljanje dok nisam shvatila da nema veze NIŠTA na svijetu, osim je li osoba dobra ili loša..a to se ne procjenjuje po glazbenom ukusu.. Wink

naša mala pčelica poručuje nam kako je najvažnije biti čovjek, živjeti i pustiti živjeti... vjerujem da ćemo se oko ovoga svi složiti.
s druge strane, naša mala zabludjela pčelica nam želi priznati kako je spremna tolerirati imbecilne tekstove uz smiješne melodije koji joj kako vrijeme odmiče, i sama priznaje, sve više se čine predivnima. Wink možda je s promjenom razmišljanja odlučila postati plavuša upravo zbog te "zabave" Very Happy
kažu da se o ukusima ne raspravlja ali ovaj topic to opovrgava.

exHOP3on

Post Postano: 22.01.2009. 2:40 
Naslov:  

hehe, sami se potkopavaju i pitaju se zašt ih sprdamo...

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 22.01.2009. 10:03 
Naslov:  

little_bee je napisao/la :
ja vas molim, ali eto lijepo, svi nesto spominju neki "mentalitet" ljudi koji slusaju cajk... jel mi moze netko objasniti taj mentalitet?

jel si vi zbilja dopustate pomisliti da ste vi iole pametniji ako NE slusate cajke nego rock/pop/klasičnu glazbu? Ili si dozvoljavate pomisliti da ste bolji ljudi ako ne izlazite na narodnjake? Jel mislite da ne spadate u "masu" i da ste jedinstveni ako subotu ne provedete u Q clubu? A na kraju, mislite da ce vas odgoj utjecati da vam dijete ne slusa narodnjake - dakle povlacim paralelu te pretpostavljam da mislite da su djeca koja slusaju narodnjake lose odgojena..?

Čitajuci vase postove to je jedino sto ja mogu zakljuciti, a ako je tako - živio narodnjački mentalitet!

...samo kratki odgovor na ovo: mala pčelice, vrati se na prvu stranicu ovog topika gdje sam odmah ispod najave ubacila neke linkove iz magazina balkanika iz rubrike "društvo, život, lajfstajl"......sve tamo navedeno ponešto govori o mentalitetu samih uživatelja turbofolka.....

Ukupno postova: 159
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2009. 11:50 
Naslov:  

KULTURA pa tako i glazba je jedan oblik ratovanja demonstriranja napretka i civilizacije društva. Krenuvši od glazbe poput Klasike,jazza i rocka dolazimo u situaciju u kojoj moramo reći da ta glazba nesvira od prve tj sam slušatelj mora razmišljat o onome što sluša i sam sebi dočarat jedan mističan svijet koji je sam umjetnik predočio ostatku.
A za stvaranje te glazbe a i za slušanje potrebene su najvče čovjekove osobine poput ČASTI, PONOSA, ODANOSTI, DISCIPLINE I INTELIGENCIJE tj sve ono što nedostaje u našem društvu.
Moram reći turbo folk nije glazba a da ne govorimo o umjetnosti to je skupina tonova i glasova koja pobuđuje najniže nagone kod čovjeka ,,,oskvrnuće morala, jednostavno ljude lako okuplja jer svira od prve i ima tekstove bliske srceparaljkama i tužaljkama.
Mogu reči, neulazeči u neke rasprave da se puno toga može reči o čovjeku na temelju glazbe koje sluša.

Heroina9

Ukupno postova: 468
Post Postano: 22.01.2009. 12:30 
Naslov:  

Stojim iza anakondinih linkova, jer ove pevaljke i njihovi tekstovi stvarno nemaju baš nekog smisla, ali kad malo bolje pogledaš nisu baš sve cajke toliko loše i toliko smiješne, kao što sam navela već u jednom postu ja ih baš neslušam, ali recimo halida bešlića obožavam i njegove pjesme su daleko od ovoga što pjeva neka karleuša ili neka sanja maletić... al jbg svi smo različiti i svako nešto voli, a nešto ne, ali glupo je da se na osnovu glazbe i odijevanja dolazi do zaključaka ko je normalan a ko nije....imam prijatelja od punkera, rockera, cajkaroša te i onih koji slušaju techno i sve su to divni ljudi koji ne žive život kakve pjevaju njihovi omiljeni pjevači i pjevačice....

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 22.01.2009. 13:22 
Naslov:  

ne trpat u isti koš cajke i bešlića, postoji velika razlika između sevdalinki i cajki. protiv bešlića i sličnih izvođaća sevdalinki nemam ništa protiv čak i cijenim njihov rad ali na zrinjevcu će biti sušta suprotnost toga, sintisajzer i pevaljka koja dreči ko da ju trgaju vukovi i to je ono što mi se gadi.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 22.01.2009. 17:24 
Naslov:  

al ga svi naserete majko mila, kao nitko ne sluša cajke ovo ono, pa čudi me onda kak to da su svi cajka klubovi puni subotom ?

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 22.01.2009. 20:09 
Naslov:  expert progovara hehe

Provokator je napisao/la :
al ga svi naserete majko mila, kao nitko ne sluša cajke ovo ono, pa čudi me onda kak to da su svi cajka klubovi puni subotom ?

zbog sexa, manjka obrazovanja koje je utjecalo na formiranje
zato što se markiralo s nastave, zato što se nisu čitale školske lektire, a kamoli knjige po vlastitom izboru... zato što nemaju dečka/curu da redovito upražnjavaju seksualne odnose pa se ide na mjesta gdje se nada da će tu istu fiziološku potrebu naći. sex sve prodaje, dokaz tomu su i polugole tete u kavezima što izvijaju tijelima dok se lagano pijucka preskupa cuga.
kada se ne nađe što se traži onda se zadovolji i s time da nekome udijeli "po pički", potežu se pištolji, vuče za kosu i čerupa... Twisted Evil
eee... oni koji iole porade na sebi i prošire horizonte neće se moći zadovoljiti u imaginarnom "odvijanju žarulje" uz pratnju arlaukanja plastičnih kokoši. jednostavno je previše primitivno za njihovo poimanje svijeta. stvar opće kulture i standarda. Very Happy

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.01.2009. 21:09 
Naslov:  

Svebore, mislim da je tvoja analiza još i najtočnija Very Happy

Post Postano: 22.01.2009. 21:15 
Naslov:  

u potpunosti se slažem...

Post Postano: 22.01.2009. 21:18 
Naslov:  

edit: osim onog dijela, vezanog za čitanje... ni ja nisam čitao lektire u školi, al evo me u zadnje vrijeme počelo vuć slovo...

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 22.01.2009. 23:14 
Naslov:  

Provokator je napisao/la :

slažem se. to mi vuče na onu spiku "tko tuče homoseksualce" Very Happy

Skoči u forum: