LJUDI POMOZITE, TRAZIM KARTU ZA DOCEK NOVE GODINE U BASTIONU ALI SVE JE RASPRODANO, DALI NETKO MOZDA IMA DA MI PRODA ILI ZNA NEKOG TKO IMA A NE TREBA MU. UZASNO MI JE POTREBNA. IZGUBILA SAM SVOJU, A CIJENA VISE MANJE NIJE TOLIKO NI BITNA.
AKO MOZETE MOLIM VAS,ILI IMATE,ZNATE MEKOG JAVITE MI NA MAIL
[email protected]
ovako, imam pitanje, gdje da nabavim kartu za Bastion,za docek nove godine, uglavnom sve je rasprodano,pa me zanima dali itko ima da mi proda, cijena ,vise manje nije bitna.
ocajno ju trebam.pleaseee help.
trebam kart zato ste ce mi cijelo drustvo biti tamo, a ja sam izgubila svoju negdje i sad nemam gdje ici, popusila sam svjetski. a i sumnjam da bi mogla nekom na vratima platit da me pusti, ionako ce bit preko 800 ljudi, sve je rasprodano, mora bit dobro. ...a ja nemam kartu.
totalno sam izbedirana. zato i trazim tu nekog ako ima ili zna za kartu, nemam bas nekih opcija previse.
sve se mozemo dogovori, sto god te zanima.
ja sam u prvoj poruci ostavila i mail i broj mobitela. mozemo se i cuti pa dogovoriti.
zaista trebam kartu, ne zezam se, nije nikakva sala.
bila bi jako zahvalna kad bi mi netko pomogao.
a čuj, u krajnjem slučaju možeš ostat doma sa starcima slavit uz šaljivo-zabavni program hrvatske televizije
trebalo bi /jest offtopic, ali što mogu/ retrospektivu gore spomenutog programa još iz doba RTV Zagreb, hoću reći Dudeka i Regice, pa tko preživi, neka mi objasni jesmo idioti mi koji plaćamo pretplatu ili oni koji prave taj program, ili svi zajedno, ili..........
800 ljudi????? bljak.
sjedi mirno i razmisli, odvrti film polako i sjetit ćeš se gdje si zaturila kartu.
koliko se ljudi na istu kartu znalo ufurati na koncert, može tebe i tvoje bajno društvo u Bastion.....
ili još bolje, isprintaj ovo što si napisala na portalu, sigurno će ti na ulazu povjerovati.
isss nemogu vjerovat.... hehe
tolika volja i želja u jednoj osobi da ode u bastion na novu godinu.... najradije bi joj ja dao svoju kartu al jebiga.... onda ja nemam nigdje da idem... jedino ak se ova moja predomisli i iz zagreba dođe u osijek onda bi joj dao hehe
koliko sam čuo se za svaku kartu koja je nekom prodana piše i ime. znači uz serijski broj tvoje karte bi trebalo biti tvoje ime i prezime. i onda dođeš kod nadrkanog čike koji je živčan što radi na novu i objasniš mu to da si izgubila kartu al da bi na tom popisu trebalo biti tvoje ime
PIH kako ti je to društvo da se neko nije žrtvovao da ti da svoju kartu za iljadu kunića, i otišo u Lilahouse u Dravaszabolcz , to bi bilo dostatno za tri runde + cuga ::
ma ne znam ljudi moji,baksuz sam do daske, prerondala sam sobu skroz i nema je. negdje na putu do kuce ili negdje mi je ispala ili mi je netko uzeo,ne znam. nema.
koliko sam čuo se za svaku kartu koja je nekom prodana piše i ime. znači uz serijski broj tvoje karte bi trebalo biti tvoje ime i prezime. i onda dođeš kod nadrkanog čike koji je živčan što radi na novu i objasniš mu to da si izgubila kartu al da bi na tom popisu trebalo biti tvoje ime
Ima pravo, ja kad sam kupio kartu za bastion tražio je prezime i zapisao ga pored serijskog broja, ako si kupila kartu, onda i ne treba ti biti bed, samo reci prezime i ja mislim da bi te trebali pustit
NARODE, NABAVILA SAM KARTU, UH KOJI KAMEN SA SRCA MI JE PAO. 180KN INACE DODJE ALI PLATILA SAM 300, DUPLO ALI NEMA VEZE.
JEEEEE
HVALA LJUDOVI NA SAVJETIMA I STO SU ME NEKI SPRDALI :O) HEHE.
NARODE, NABAVILA SAM KARTU, UH KOJI KAMEN SA SRCA MI JE PAO. 180KN INACE DODJE ALI PLATILA SAM 300, DUPLO ALI NEMA VEZE.
JEEEEE
HVALA LJUDOVI NA SAVJETIMA I STO SU ME NEKI SPRDALI :O) HEHE.
e, drago mi je što si nabavila...........nemoj se šta ljutit ak te je ko sprdo, takvi smo Nemoj sad otić i ne pojavljivat se na forum.....posjeti nas i sudjeluj u raspravama, postani dio nas.........
fora je u tome što sam ja bio tamo, i oko 19.45 sam i ušo u brvnaru s jednim legom, i vidiosam samo jednog pjevača koji ima oko 40- 50 godina , par likova za jednim stolom, i još 2 , 3 stola zauzeta, izađem ,van kad ono neki ogroman lik stoji kod ulaza, i taman da ga pitam jel on došo na sastanak kad skužim da on prodaje one kokice ili što već...........
PIH kako ti je to društvo da se neko nije žrtvovao da ti da svoju kartu za iljadu kunića, i otišo u Lilahouse u Dravaszabolcz , to bi bilo dostatno za tri runde + cuga ::
....kakve tri runde......vidi se da si ti davno bio......(odavno su cijene pale).......
narode, eto mene opet kad kazete da se moram nastavljat pojavljivat na forumu.hehe
vidim ja da ste se vi fino nastavljali dopisivat na mom oglasu. cool. ajd bar netko.hehe
eto jos jednom hvala na dobrim i tako tako dobrim savjetima, bili ste od pomoci,i dovidjenja :O)
idem spavat. glava me boli.
laku noc ili vam dobar dan ili jutro, kad god procitate ovu poruku.
byyyyyyyyyyyyy
pa vjerujem da je tako. inace nisam ni znala za ovu stranicu kako treba, dok nisam pitala za karte za novu godinu. A i iskreno, cini mi se zaista da je bas dobro, sasvim ok. ;O)
tenkju, end for ju tu end for evri men from dis forum end from dis siti.... ( mislim da sam dobro napiso, posto mi engleski nije jaca strana... )
u svakom slucaju... dobro jutro svima, dobro dosli svojim kucama ( oni koji su slavili na privatnim tulumima i prespavali kod lege ili negdje u jarku ) i sve najbolje vam zelim za novu 2007. godinu... neka vam bude puna veselja, zdravlja, ostvarenih zelja i para...
btw. anakonda, jel si se ti to ustala u 7.10 ili nisi ni spavala do 7.10....
Ja sam spavao nekih dva - tri satsa odmah poslije ponoci posto sam bio u "onom" stanju, pa sam opet malo pio i lumpovo i nisam vise kasnije ni spavao....
HELLO LJUDOVI, SRETNA NOVA.
btw. u Bastionu je bilo ok, samo!, toliko oblokanih cura na jednom mjestu, uzas. decki bili ok a cure pijane ko majka
Jos jednom sve najbolje vam zelim i sretno u 2007
by by
HELLO LJUDOVI, SRETNA NOVA.
btw. u Bastionu je bilo ok, samo!, toliko oblokanih cura na jednom mjestu, uzas. decki bili ok a cure pijane ko majka
Jos jednom sve najbolje vam zelim i sretno u 2007
by by
ja sam bila, znaci dok udjes, ides u krug ali prema desno, tamo di je bio drugi sank, odmah kod prolaza. Ne znam dali si primjetio, tamo di je jedna cura spavala na stolu jer je bila pijana ko letva, e tamo par metara od nje sam ja bila. Imala sam crnu majicu, i suknjicu, svijetlije boje i crne cizmice do koljena :O),
crna duga, kovrcava kosa :O)
heheh, a takvih na bacanje sinoc :O)
hehe, ovisi kako gledas na to. Da mi je bilo dosadno,i nije iskreno receno. A za 300 kuna da hocu otic i vidjet negdje sto sve ljudi rade od sebe milsim da ne bi nigdje nasla. tak da eto, meni bilo dobro, cijelo zivotinjsko carstvo je bilo tamo hehe,
uglavnom, dobro mi je drustvo bilo tak da mi je bilo super.
a tebi?
ne znam koliko i koga sad tamo ima, ali tog sasu zovu po prezimenu, Kalpić. tamnu kosu ima. Onaj prije sto je radio, a kazes da ima novi, je imao plavkastu kosu.
LJUDI POMOZITE, TRAZIM KARTU ZA DOCEK NOVE GODINE U BASTIONU ALI SVE JE RASPRODANO, DALI NETKO MOZDA IMA DA MI PRODA ILI ZNA NEKOG TKO IMA A NE TREBA MU. UZASNO MI JE POTREBNA. IZGUBILA SAM SVOJU, A CIJENA VISE MANJE NIJE TOLIKO NI BITNA.
[email protected]
[email protected]
ili bolje na mobitel
095 902 6930
sanja.
hvala, i nadam se pomoci zaista.
Cujem da je rasprodano...
e a kad je to, možda odem i ja , ući ću preko veze