Autor |
Poruka |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
sve je to meni shvatljivo - jer takva nam je politika
ali mjenjati covjeka iz vlastite stranke jer je bio direktor za mandata priješanje vlasti i postaviti svog nekog je apsurd nad apsurdima |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Ponavljam:
politiko - k*rvo!!!!
I kao što onaj onomad reče: Tražili ste - na vam ga  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Da, to je pravo pitanje. Valjda će GOGO izaći iz koalicije, i dati ostavke na sva dodijeljena mu mjesta. Međutim, sumnjam. Vlast se ljudima brzo svidi.
Nije problem u neispunjavanju uvjeta koji je GOGO postavio, jer je uvjet blesav. Neka Vrdoljak, Borzanica, Đapić i ostali samo naguraju svoje nepismene ili neiskusne stranačke zaslužnike u nadzorne odbore. Ionako nadzorni odbori ništa ne rade. Neka Vrkić sastavlja kojekakve Odbore od anonimusa i potrošenih ljudi, jer dobro znamo da ti Odbori ničemu ne služe, osim prikupljanju naknada za članove. Problem je što je GOGO izašao sa ovakvim uvjetima, koji su neozbiljni, a vidimo da ih se neće niti poštovati. To se zove propuštena šansa, a nezavisne liste nemaju mnogo šansi. |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
I oni računaju na kratko pamćenje puka
Objavljuju li negdje razloge zašto nekog uspješnog smjenjuju ili je to samo da uzjaši Murta? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol:  Nebitno
|
Kad Visoko stručni ljudi, zaposleni, vlasnici poduzeća, krnu u politiku, meni to govori samo jedno: NJIHOV POSAO JE U BANANI.....PRIMJERA KOLIKO HOĆETE..
|
Ne bi pogledali malo dalje! U normalnim zemljama dobro situirani ljudi odlaze u politiku, a ne neki jadnici, koji će se prodati ne bi li zaradili nešto.
Provjeriti bonitet nekog poduzeća nije problem, ne moramo govoriti napamet, kao u primjeru vlasnika Ortostepa. Svi podaci su dostupni onom tko ih zna pronaći.
 |
|
|
|
|
 |
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Pa da, neka istupe iz Vijeća i naprave 'Holy' manevar i upucaju se u stopalo. |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Ne znam mnogo o njoj, ali imam utisak da od kukurikavaca jedino Mirela drži do svoje riječi i ne da se ucjenjivati. Ostali samo glasaju kako im se kaže.
Baš me zanima kako će se ponašati do kraja mandata. Nekim lobijima je trn u oku. |
|
|
|
 |
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
Čini li se normalno da supruga svoje vijećnice imenuje (GOGO, ko drugi) u NO Vodovoda za naknadu od 2 200 kuna. Je li to pošteno prema biračima kojimA se kleo u javnom sučeljavanju da če svoje vijećničke naknade uplaćivati udruzi kojoj je ta pomoć potrebna!!!
KOG ZANIMA NEK POGLEDA SUČELJAVANJE. OBJAVLJENO JE I NAOVOM PORTALU!!
Sramotna prevara birača!!!
Još jedna!! |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Ima li kakovih novih postavljenja??
Danas me još nije nikakva vijest šokirala, pa da dan ne ostane bez šokova - napišite novosti. |
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
....polako, nisu se još svi vratili s produženog vikenda.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
http://www.glas-slavonije.hr/202621/3/Simic-ce-napustiti-koaliciju-zbog-NO-a-i-direktora
ajde, mozda ipak GOGO ispadne principijelan
|
...eto, tome se ja nadam - da će se konačno barem jedna politička opcija držati nekih postavljenih principa....sve ovo dosad viđeno je čisto prodavanje muda pod bubrege, i to zahvaljujući glasačima koji su izabrali promjene.....e, pa - super su vam promjene, a pogotovo rečenica "da će svi čelnici gradskih firmi biti smijenjeni do kraja mjeseca", jer tako krasno pokazuje licemjerje cijele ove osječke ne-koalicije.....
...a svima iz GOGO od srca preporuka: ne treba vam ovakva priča, odnosno gore navedeno društvo...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
 |
|