Tufna...bivši posh
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
nisam bio, nit ću ići, a nit mogu ako je 21+ granica
">Re: Tufna...bivši posh

Uglavnom, u subotu sam stekao nesto bolji dojam.
Na ulazu je lik koji valjda kontrolira tko ulazi (mislim da lik ne kontrolira patike i dress-code). Za pohvalu je sto unutra pusta i vidno zamucene likove i ne preserava se poput nekih (npr. seljacina na ulazu u Lunu).
Unutra je rijetko tko mladji od 25 (za nekoga je to dobra cinjenica, za nekoga losa ;-)), ali je atmosfera poprilicno dobra. Vecina ljudi plese i dobro se zabavlja na hitove 70, 80-tih i sl... Minus ide DJu i vlasniku sto skacu s mjuze na mjuzu, trebalo bi malo urediti te playliste...
Uglavnom, podsjetilo me to na Posh od prije par godina, pomalo i na Bunker (jedino sto su sada svi akteri nabacili kojih skoro 10 godina na pletja ;-))
P.S. koliko se sjecam, cuga je nesto skuplja... bocica mineralne je 8kn, a 2dl crnog vina 20 (ili tako nesto, ne sjecam se bas ;-))...
kalsberg 18
mislim na količine od 0,5l
mali_ivicatuborg 15kn
kalsberg 18
mislim na količine od 0,5l
Ok što imaju velika piva, ali 15 čuna za tuborg
kokoja htio ići vidit kako je unutri... al bouncer na ulazu me nije htio pustit jer sam imao patike na nogama!
Što narodnjačine se puštaju unutra...?
koko
ja htio ići vidit kako je unutri... al bouncer na ulazu me nije htio pustit jer sam imao patike na nogama!![]()
pa narafno da te izbacio, pa TUFNA je sad kulturno mjesto
">Ženska_glavakoko
ja htio ići vidit kako je unutri... al bouncer na ulazu me nije htio pustit jer sam imao patike na nogama!![]()
pa narafno da te izbacio, pa TUFNA je sad kulturno mjesto">
Što, puštaju Mozarta, Vivalidia, Papandopula i sl.
Možda unutr baždare mlade nade osječke ozbiljne glazbe, ipak blizu je glazbena škola
">sheila
ma uglavnom preuredili su ga...to više nije posh...ima novog vlasnika....i sad ti je to tufna...dobna granica 21 pa nadalje....eto...heh
![]()
upravo dobila pozivnicu za Tufnu, u potpisu Šele, a on je bio i vlasnik Posha....... dakle, samo mjesto promijenilo ime
Ženska_glava
">
Skužio sam da ti baš voliš ovaj smiley. On ti je u skoro svim porukama.
Ništa loše.... Samo sam primjetio...
">
hehe, ovo je bilo namjerno
dolazim u subotu!

_Jimmy_
onda se vidimo ...![]()
ajme pa ti imaš 22...
nema veze, pustit će te, samo obuj cipelice
">deer_hunter
_Jimmy_
onda se vidimo ...![]()
ajme pa ti imaš 22...![]()
nema veze, pustit će te, samo obuj cipelice">
haha ... pa uvijek u cipelama idem van subotom ...
deer_hunterkažeš baca na bunker i sve punoljetni momci?
dolazim u subotu!
Ugh... znao sam da ne smijem spomenuti da ima starijih frajera, jer ce se matore ribe nakaciti na Tufnu k'o na lepak... ;-) Damn... ;-)
Na Bunker je vuklo jer je vecina nazocnih plesala i bila pijana, a to je scena koju rijetko mozes vidjeti u gradu. Drugim rijecima - dovoljno je mracno da pozeri ne dolaze do izrazaja (zato im Tufna nije zanimljiva) i da najsramezljiviji proplesu. ;-) Dodaj tome alkohol i cinjenicu da su skoro svi 25+ (godina, matora ribo, godina ;-)) i imas dobru odskocnu dasku za potencijalno razuzdan provod.
anakonda...hm, ne zvuči loshe za subotnji provod nas matorih riba...
...a obzirom da je mračno, možda se i ne primijeti kako smo zapravo matore...
Možda ulovite i kojeg mlađeg tipa
Re: Tufna...bivši posh
Leteci mungos
Na Bunker je vuklo jer je vecina nazocnih plesala i bila pijana, a to je scena koju rijetko mozes vidjeti u gradu. Drugim rijecima - dovoljno je mracno da pozeri ne dolaze do izrazaja
toooooooo!!! napokon!!! predivno je kad su svi pijani i SVI plešu
sheila
ma uglavnom preuredili su ga...to više nije posh...ima novog vlasnika....i sad ti je to tufna...dobna granica 21 pa nadalje....eto...heh
![]()
ne ima i dalje staroga vlasnika!Ciljana klijentela su oni oko 25godina!
Što je po meni ok jer trebaju i stariji imati neko mjesto u ovome fradu za izaci van
rocky
Što je po meni ok jer trebaju i stariji imati neko mjesto u ovome fradu za izaci van
Uuuuuu, sada mi je žao što uopće pišem ovaj post znajući da će ga čitati 'starija' klijentela od 25+ godina... Isuse Jebeni Bože, tako me sram
"> ma presmiješno i preneugodno mi je bilo..heh Re: Tufna...bivši posh
sheilaeheheh...joj jednom sam sa društvom upala na taj plesnjak u centralu
"> ma presmiješno i preneugodno mi je bilo..heh
ops:">
ops:"> tamo su bili svi puno stariji ljudi i čudno su nas jako gledali...
ops:"> heh a nije ni čudo kake nam ideje padnu na pamet...
![]()
Hehe, ludi ste!
rockysheila
![]()
Ajd, morat ćemo se jedne večeri i mi maknuti od Caddya pa otić vidjeti šta ima u Tufni. Iako mi se ne sviđa ova kvalifikacija da sam 'stariji'
Caddy je poznat i kao "posljednja šansa"
DanicaV@allein,
Caddy je poznat i kao "posljednja šansa"
whaddaya mean?
zato što tamo izlaze oni malo "stariji" ne bi li..........

DanicaV
:">
![]()
:">
zato što tamo izlaze oni malo "stariji" ne bi li..........
Ili nisi jako dugo bila u Caddyu ili ne mislimo na isti caddy
ako mi napišeš ispričnicu
DanicaVčetvrtak je dan za yogu.......
ako mi napišeš ispričnicu
nema problema, čak ću se i 'doktorski' nečitko potpisati
konačno da nešto radi poslije 4!
CatCloe
ja sam bila sinoć u tufni prvi put nakon otvorenja i stvarno je odlično! sva ekipa je starija od 25 i (što nije nimalo uobičajeno za osijek) svi plešu!!! glazba je odlična - iz prošlog stoljeća - a atmosfera stvarno nabrijana. jedino što je poslije pola 1 malo prevelika gužva.. mjesto se stvarno znatno razlikuje od ostalih u gradu.![]()
![]()
![]()
![]()
Damn.... stvarno mi je krajnje vrijeme da naletim.
Inače, znalci... kakav je izbor piva?
ja ostala sokirana.....mislim si ja -da nemam 3 kn ne bi mogla kupiti cugu...
e da...jos mi je dodao "odi dolje pa pitaj da ti da 3 kune ( kao neki dr konobar) "
WTF?!?!!?
ROWEN
ja ostala sokirana.....mislim si ja -da nemam 3 kn ne bi mogla kupiti cugu...
e da...jos mi je dodao "odi dolje pa pitaj da ti da 3 kune ( kao neki dr konobar) " WTF?!?!!?
Onda naručiš sljedeću cugu i platiš 6 kuna manje... 3 što ti levat duguje, a 3 što "nemaš 3 kune sitnoga".
Bah, na takve sam lopovske drkatore posebice alergičan....
dj pravi prelaze ko da je ucio mixat kod moje babe...(mislim na ovog gore, a ne u basmentu)
zasto onda bolje nepusti stvar do kraja pa pusti drugu nego kad pravi prealz cujes kršn. crngrn .blja shit mit...
a nova mjesta uvijek dobro doju ovom gradu
allein
Općenito izgleda da im 'fali' novaca - meni nisu imali za vratiti 14 kn jednom prilikom....
ma jedu govna ...joj kak nas pljackaju sve, za popizdit....
ja bi mu reko da ode promjenit novce negdje....pa duzan ti je vratit novce for the love of god...
deer_hunteru tufni je fajn, al mi je neki mali tako zalijepio cigaru na nadlanicu u subotu da sam ga skoro ufatila za vrat
Ugh, nadam se da to nisam bio ja... ;-)
Da, u subotu je bilo jako dobro... zato je u nedjelju bilo kurton, kad se slila sva sila upicanjenih Hrvata i katolika s polnocke... dosli u Tufnu i onako stoje, gledaju i dok probavljaju hostiju jos promisljaju o svojim grijesima...
Bas htjedoh napisati kako mi je u Tufni dobro... ponekad stvarno zna biti atmosfera kao u Bunkeru... cak su i ljudi vecinom isti, samo 10 godian matoriji... ;-)
Jos da Shele nauci ne skakati sa zanra na zanr... ;-)
deer_hunterispravka .... i ja sam bila u nedjelju, a ne u subotu
ja nisam bio, ni u nedjelju ni u subotu. i nije mi nitko opekao nadlakticu...
cane
Nova Godina u Tufni je bila za pet!!! ekipa, mjuza, cuga, klopa...
Ja sam čuo opet da je bila gužva i da klopa nije bila baš nešto... jesu svi nosili one roza mađarske narukvice?
zlusch
cane
Nova Godina u Tufni je bila za pet!!! ekipa, mjuza, cuga, klopa...
Ja sam čuo opet da je bila gužva i da klopa nije bila baš nešto... jesu svi nosili one roza mađarske narukvice?![]()
klopa je bila preklasična ono švedski stol s narescima. al je zato atmosfera bila super. sigurno bolje nego u bastionu gdje si morao 2 sata čeakt na cugu. a ovdje je bilo cuge cijelu noć i nisi morao čekat dugo.
Cini se da Tufna lagano tone... oko 2 vec pocinju s pustanjem kojekakvih Severina (ocito misle da je jako zabavno cijelu vecer se kreveljiti na takve gluposti), cvatnji lipa i slicnih pizdarija...
Nekako mi se vise svidjao koncept stare disco mjuze + stari yurock... ne znam kome vlasnik/DJ podilazi, ali ako ovako nstavi kontam da ce ostati bez dobrog dijela klijentele...
Leteci mungos
Uf...
Cini se da Tufna lagano tone... oko 2 vec pocinju s pustanjem kojekakvih Severina (ocito misle da je jako zabavno cijelu vecer se kreveljiti na takve gluposti), cvatnji lipa i slicnih pizdarija...
Nekako mi se vise svidjao koncept stare disco mjuze + stari yurock... ne znam kome vlasnik/DJ podilazi, ali ako ovako nstavi kontam da ce ostati bez dobrog dijela klijentele...
bio si sinoć? jesi me to ti gurao laktom?!!
meni je bilo dobro, jedino gužva neizdrživa, tamo svaki put poželim ubiti nekoga...
čak su i čorbu puštali, nisam ih čula pola stoljeća..
CatCloeNe znam, nije mi stao lakat u tufnu, tako da sam usao bez ruku. Uglavnom, bio sam unutra sve skupa 3 minute. Dosao oko pola 3, bio do pola tri i tri minute... ;-) Tada je vec bila uzasno losa glazba, guzva je bila nesnosna, bolje da nismo ni izlazili nakon kvalitetnog kucnog druzenja...bio si sinoć? jesi me to ti gurao laktom?!!
Corbu pustaju vec neko vrijeme, ali malo u previse poceli forsirati Severinu, Plavi orkestar i ostale melankolicne izbljuvke...čak su i čorbu puštali, nisam ih čula pola stoljeća..
zapravo, još gore, puštaju u kožnim patikama, ali ne i u platnenim... mislim wtf!
Leteci mungos
Ne znam, nije mi stao lakat u tufnu, tako da sam usao bez ruku.
">
">
">
">
">
euchrid
kakve su im to nebuleoze s nepuštanjem ljudi u patikama! serem se na takvu birtiju...
zapravo, još gore, puštaju u kožnim patikama, ali ne i u platnenim... mislim wtf!
hahaha zamišljam si redara na ulazu kako se saginje i zagleda ljudima u obuću
nisam to ni znala, žene očito pušta bezuvjetno CatCloežene očito pušta bezuvjetno
![]()
tako je baždaren