Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
markonato
Ukupno postova: 380
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2013. 0:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

chaknoris je napisao/la :
Konačno netko tko je rekao smislene stvari i za koga se može glasati na izborima.

Sretno.

Po čemu? Sve je to rekla, kazala, kao prvo nemate šanse da budete župan, kao drugo zašto bi netko uopće glasao za vas, kao treće i najveće razočaranje nikada ne bih glasao za Laburiste, jer su nedosljedni sindikalci koji se predstavljaju za nešto što nisu, jer i sami gledaju samo svoje interese, ukratko gadite mi se svi i jedva čekam da se odselim ponovo odavdje, a neka HDSSB i dalje bude na vlasti da ovo sve skupa ode što prije u tri lepe materine, jer drugo niti ne zaslužujemo...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
mariox

Ukupno postova: 685
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.03.2013. 7:56 
Naslov:  

To je razmišljanje u stilu :Nije bitno tko je na vlasti, glavno da su naši ! Zašto bi netko uopće glasao za stranke koje su godinama neuspješno vladale Osijekom ?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.03.2013. 8:06 
Naslov:  

Miroslav Varga je napisao/la :

Ali dat ću sigurno priliku onima koji su sposobni, pošteni i vrijedni. Neću se opterećivati stranačkim, nego profesionalnim kriterijima.

...što ovo točno znači? ...na koji način ćete nam pružiti tu priliku?....gdje?....zapošljavanjem u birokraciji ili poticanjem poduzetništva?...
...neki od nas ne žele van, žele ostati u Osijeku i bližoj okolici, kakvu motivaciju imate za nas?

Ukupno postova: 591
Post Postano: 13.03.2013. 8:33 
Naslov:  

@markonato

Prvi je rekao da treba reducirati administraciju. Samo to je dosta za početak u odnosu na druge kandidate.

Pogledaj izbor, SDP i HDSSB (HDZ). Za njih se već glasa 20-ak godina, bez efekta. Znači da treba naći nešto novo. Od ovih se može samo isto očekivati.

Od svih kandidata Varga za sada najbolji. Ako se pojavi netko bolji glasam za njega.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 3  
markonato
Post Postano: 13.03.2013. 11:24 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la :
@markonato

Prvi je rekao da treba reducirati administraciju. Samo to je dosta za početak u odnosu na druge kandidate.

Pogledaj izbor, SDP i HDSSB (HDZ). Za njih se već glasa 20-ak godina, bez efekta. Znači da treba naći nešto novo. Od ovih se može samo isto očekivati.

Od svih kandidata Varga za sada najbolji. Ako se pojavi netko bolji glasam za njega.

Da je išao samostalno imao bi moj glas, ali ovako nema šanse da glasam za nekoga iza koga stoje tzv. Laburisti, jer na žalost svi su oni isti i nitko ne ide u politiku za opće dobro već za svoje dobro, toliko puta pokazano, toliko puta dokazano da mi ne treba još jedno razočaranje...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
krvavi_perec

Ukupno postova: 84
Post Postano: 13.03.2013. 11:42 
Naslov:  

Kako spriječiti ovakve stvari?

Karlo Šatvar, glasnogovornik HDSSBa i predsjednik mladeži, momak od oko 26 godina koji je poslije izbora uhljebljen u Javnu ustanovu agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije,
ima plaću od oko 9.000 kuna neto kao obični pravnik i pola radnog vremena provede na stranačkim dužnostima,
a ne na poslu za koji nije plaćen iz privatne firme (kao npr. gospodin Varga) već iz novca poreznih obveznika.

Sramota!

markonato
Post Postano: 13.03.2013. 11:49 
Naslov:  

Na žalost nikako se ne može spriječiti osim masovnim prosvjedima, a ljudima je postalo svejedno i misle da ne mogu ništa promijeniti, baš onako kako su HDZ, SDP, HDSSB i ostala mafija i htjeli. Dok ide, ide...

lehi
Ukupno postova: 1463
Post Postano: 13.03.2013. 16:19 
Naslov:  

Nema nam druge nego DIŽI SE NARODE .. dosta je više cirkusa svih ovi godina laž i obećanja..

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.03.2013. 17:11 
Naslov:  

Članovi Laburista sigurno su ovih dana bili uz radnike Biljemerkanta, Vuković co., Osijek-Koteksa.... Not! Tu se radi o stotinama ljudi, tisuću možda ali ni traga ni glasa o velikim pobornicima rada i radničkih prava! Onaj Lesar samo laprda, bio je i on vođa jednog od sindikata što se nije u svoje vrijeme upro i borio protiv HDZ-a? Klasična stranka nastala iz protesta i ništa drugo!

Post Postano: 14.03.2013. 0:47 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :
Članovi Laburista sigurno su ovih dana bili uz radnike Biljemerkanta, Vuković co., Osijek-Koteksa.... Not! Tu se radi o stotinama ljudi, tisuću možda ali ni traga ni glasa o velikim pobornicima rada i radničkih prava! Onaj Lesar samo laprda, bio je i on vođa jednog od sindikata što se nije u svoje vrijeme upro i borio protiv HDZ-a? Klasična stranka nastala iz protesta i ništa drugo!

Slažem se sa svim ovim napisanim, a ako me nešto izbacuje iz takta onda su to lažni, dvolični sindikalisti koji se kao bore za radnike i nezaposlene, a zapravo se i oni bore ZA SVOJE džepove...

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 14.03.2013. 21:09 
Naslov:  Re: Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

evo,odgledah nastup kolege forumaša mvarge Very Happy na OSTV u emisiji "Vip tretman"...definitivno sam odlučio dati mu glas na izborima za župana..a što je najbolje, ovdje na forumu mi je jednom prigodom tako digao tlak da sam ga stavio na ignore.. osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 2  
aston martin

Ukupno postova: 24
Post Postano: 22.03.2013. 11:27 
Naslov:  Re: Laburisti: 'Probudit ćemo uspavanu ljepoticu, moćnu Slavoniju!'

Ljudi, ne razumijem. Konačno se javi netko drugačiji i netko za koga ne možemo odmah reći da je isti kao i svi drugi. Za razliku od nas, stavi svoju sliku, ime i prezime ispred onoga što zastupa i želi. Definira se u potpunosti za nešto što se mi svi na svoj način zalažemo. I većina ga Vas koji ste redovni na ovom portalu - popljuje?! Imao sam potpuno drugi dojam o npr. AudiWorldu do ove priče. Baš je protiv. Bez obzira što je svakim novim suvislim postom imao sve manje argumenata. Ispada da nekima i odgovara ovo stanje koje sada je. Jer ako se u priču uključi netko tko je OK, tko je drugačiji - ne valja?! Kao da se boji da će mu netko oduzeti igricu i da neće moći nekontrolirano kritizirati lijevo, desno, gore i dolje. Ne želim vjerovati da je kritika isključivi povod zbog kojeg neki dosta vremena provode pišući postove. Volio bih pročitati mišljenje W. M. Felta (sorry ako sam pogiješio) o ovoj temi.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 22.03.2013. 11:38 
Naslov:  

...jao meni.....ne znam zašto sam onda imala osjećaj da smo pozitivni prema njemu, kao niti prema nikom drugom do sad?????.....

Ukupno postova: 2366
Post Postano: 22.03.2013. 12:29 
Naslov:  

aston martin je napisao/la:
Imao sam potpuno drugi dojam o npr. AudiWorldu do ove priče. Baš je protiv. Bez obzira što je svakim novim suvislim postom imao sve manje argumenata. Ispada da nekima i odgovara ovo stanje koje sada je. Jer ako se u priču uključi netko tko je OK, tko je drugačiji - ne valja?! Kao da se boji da će mu netko oduzeti igricu i da neće moći nekontrolirano kritizirati lijevo, desno, gore i dolje. Ne želim vjerovati da je kritika isključivi povod zbog kojeg neki dosta vremena provode pišući postove.

Dobro si primijetio.... njemu nije važno po kome pljuje nego samo da pljuje Sad
Vjerojatno je nezadovoljan sam sa sobom pa to na taj način pokušava kompenzirati Confused

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 22.03.2013. 12:32 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
...jao meni.....ne znam zašto sam onda imala osjećaj da smo pozitivni prema njemu, kao niti prema nikom drugom do sad?????.....

Ja također imao isti dojam. Odgovoro na svoje gore postavljeno pitanje nisi dobila. Hint: prilika za sve sposobne, poštene i vrijedne.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?

Skoči u forum: