Je li presudna visina, stisak ruke, boja očiju, opći dojam, osmijeh, zubi........
Kako prosuđujete ljude - što prvo opažate
Je li presudna visina, stisak ruke, boja očiju, opći dojam, osmijeh, zubi........
Društvo, politika
gazda777
ja ne gledam ljude.
samo žene...![]()
roca
E da, miris...vrlo sam osjetljiva na mirise![]()
DanicaVgazda777
ja ne gledam ljude.
samo žene...![]()
malo morgen, vraga bi se ti predstavljao kao Gazda inače........
gazda777
no dobro.
ljude i žene ne gledam na jednak način.
i radije gledam žene...![]()
DanicaVgazda777
no dobro.
ljude i žene ne gledam na jednak način.
i radije gledam žene...![]()
a što kad je s druge strane žena - poslovni partner, imao kao popust???
gazda777
ne. i takvu gledam kao ženu...![]()
DanicaVgazda777
ne. i takvu gledam kao ženu...![]()
je li to plus ili minus u pregovaranju?
DanicaVDakle, drage poduzetnice, navalite.......
gazda777
DanicaVDakle, drage poduzetnice, navalite.......
neće, strašljive su...![]()
gazda777
žene, bile one poduzetnice ili ne, su po defaultu...kukavice...
DanicaV
gazda777
ženski rode, objavi se na ovu objedu!!!!!!!!!
DanicaV
Kada prvi puta nekoga vidimo, obično na brzinu donesemo i sud o osobi: simpatičan, nesimpatičan, zgodan, nezgodan, inteligentan i ne baš bistar (čitaj: glup ili moron, ili još gore, prosječan)....... ne mislim samo na muško-ženske odnose, već i na poslovne kontakte, kolegijalne (s nekima lakše radite i surađujete, s nekima muka živa).
Je li presudna visina, stisak ruke, boja očiju, opći dojam, osmijeh, zubi........:">
Allende
Prvi generalni dojam i cipele.
Gemi
Ne brini DaniceV, muškarci koji se skrivaju iza kave i kratkih postova, ostavljaju veći dojam kukavice nego zena bilo koje vrste. ;-)
DanicaV
Allende
Ups, pogodio iz prve......
Allende
Gemi
Allende
Zanimljivo ovo o cipelama... Veličina, urednost, marka ili vonj?
Gemi
Allende
Zanimljivo ovo o cipelama... Veličina, urednost, marka ili vonj?
GemiDanicaV
gazda777
ženski rode, objavi se na ovu objedu!!!!!!!!!
Ne brini DaniceV, muškarci koji se skrivaju iza kave i kratkih postova, ostavljaju veći dojam kukavice nego zena bilo koje vrste. ;-)

DanicaV
moja sestra, ako ovo pročita, ubit će me, prvo uoči zube.......
deer_hunter
ma bitno je kad frajer progovori i kako se ponaša... ako osjetim odbojnost, nema natrag, pa makar izgledao kao Luca Toni![]()
Gemi
Ma, ima raznih načina za skontati drugu stranu i pravo lice...i ni jedan nije pravilo....
gazda777
istina, ljudi me ponekad i iznenade.
za razliku od žena...
DanicaVgazda777
za razliku od žena...
ajd' nemoj zezat........
i ja sam "ljud" .
gazda777
DanicaVgazda777
za razliku od žena...
ajd' nemoj zezat........
i ja sam "ljud" .
ne vidim grešku u svojoj izjavi...![]()
DanicaVKada prvi puta nekoga vidimo, obično na brzinu donesemo i sud o osobi: simpatičan, nesimpatičan, zgodan, nezgodan, inteligentan i ne baš bistar (čitaj: glup ili moron, ili još gore, prosječan)....... ne mislim samo na muško-ženske odnose, već i na poslovne kontakte, kolegijalne (s nekima lakše radite i surađujete, s nekima muka živa).
Je li presudna visina, stisak ruke, boja očiju, opći dojam, osmijeh, zubi........:">
eldiabloDanicaVKada prvi puta nekoga vidimo, obično na brzinu donesemo i sud o osobi: simpatičan, nesimpatičan, zgodan, nezgodan, inteligentan i ne baš bistar (čitaj: glup ili moron, ili još gore, prosječan)....... ne mislim samo na muško-ženske odnose, već i na poslovne kontakte, kolegijalne (s nekima lakše radite i surađujete, s nekima muka živa).
Jeli nam netko simpatičan ili ne, najvise ovisi o tome ima li ta osoba ono nesto sto je opet svatkome od nas drugaciji dozivljaj, jer nemamo svi isti ukus. Uglavnom se koristi fraza: "Cura zrači, iz nje izvire ljepota". Zapravo kako se osjecas tako i izgledas, a svi mi volimo imati kraj sebe netkog tko "zraci" na nas ljepotom, srecom, bezbriznoscu...
Dakle, bez obzira sto imala na sebi (odjeca, make up...) njeno drzanje je presudno za konačnu ocjenu, a ne neki sitni glupi detaljcic (pogotovo ne vizualni kao cipele!?!? - za to moras biti glup predpostavljam, da bi to bilo vazno, ali ima nas svakakvih....)
gazda777
eldiabloDanicaVKada prvi puta nekoga vidimo, obično na brzinu donesemo i sud o osobi: simpatičan, nesimpatičan, zgodan, nezgodan, inteligentan i ne baš bistar (čitaj: glup ili moron, ili još gore, prosječan)....... ne mislim samo na muško-ženske odnose, već i na poslovne kontakte, kolegijalne (s nekima lakše radite i surađujete, s nekima muka živa).
Jeli nam netko simpatičan ili ne, najvise ovisi o tome ima li ta osoba ono nesto sto je opet svatkome od nas drugaciji dozivljaj, jer nemamo svi isti ukus. Uglavnom se koristi fraza: "Cura zrači, iz nje izvire ljepota". Zapravo kako se osjecas tako i izgledas, a svi mi volimo imati kraj sebe netkog tko "zraci" na nas ljepotom, srecom, bezbriznoscu...
Dakle, bez obzira sto imala na sebi (odjeca, make up...) njeno drzanje je presudno za konačnu ocjenu, a ne neki sitni glupi detaljcic (pogotovo ne vizualni kao cipele!?!? - za to moras biti glup predpostavljam, da bi to bilo vazno, ali ima nas svakakvih....)
"zrači"...kao černobil?![]()
Gemi
Rekla bih da se to "zrači" - prije može nazvati karizmatičnošću.
maleckaMeni vise kad ti osoba pruzi ruku, pa onako mlitavo... k'o da drzis krepanu ribicu...
ltj.šake me uvijek privlače smiješni su mi likovi koji imaju nježnije rukice od mene...onak ajuj...
fatcat
Meni vise kad ti osoba pruzi ruku, pa onako mlitavo... k'o da drzis krepanu ribicu...
Metalucifer
Imao sam prilike stotinu puta biti prosuđivan od strane ljudi zbog mog stila oblačenja,kose,bla bla...i u par situacija mi ti ljudi nakon nekog vremena ulete sa pričom: "Znaš lega...ja mislio da si ti bla,bla...a ti ustvari bla,bla...".
MetaluciferTrudim se ne "ocjenjivati" nikada nikoga na prvi pogled.Treba vremena (više ili manje) da skužiš tko je kakav zapravo.
Imao sam prilike stotinu puta biti prosuđivan od strane ljudi zbog mog stila oblačenja,kose,bla bla...i u par situacija mi ti ljudi nakon nekog vremena ulete sa pričom: "Znaš lega...ja mislio da si ti bla,bla...a ti ustvari bla,bla...".To me totalno oduševi u toj mjeri da poželim imati u ruci kantu benzina i šibice.
elaMetaluciferTrudim se ne "ocjenjivati" nikada nikoga na prvi pogled.Treba vremena (više ili manje) da skužiš tko je kakav zapravo.
Imao sam prilike stotinu puta biti prosuđivan od strane ljudi zbog mog stila oblačenja,kose,bla bla...i u par situacija mi ti ljudi nakon nekog vremena ulete sa pričom: "Znaš lega...ja mislio da si ti bla,bla...a ti ustvari bla,bla...".To me totalno oduševi u toj mjeri da poželim imati u ruci kantu benzina i šibice.
čuj tak ti to ide na brdovitom Balkanu!
Javno priznajem kad te prvi put vidjeh pomislih...ovo je potencial,garantirano ima kvaku za sve i tak se nastaviše duuuuugaaaa klepetanja...bistar pogled u okicama i osmjeh je bio presudan,eto potvrda moje ranije teze...
Hvala ti što mojih osam sati robije učiniš čak i zanimljivim.
MFJa gledam na to koliko se osoba osjeća ugodno sa mnom, je li se opustila i sl. Ako ja njoj/njemu smetam, brate mogu ja i otići !
odmah me obuzme nervoza i razmisljam o sto stvari, pa sta ako ovo ili ono... jednostavno to mi je nocna mora. zato i nije bas ispravno prosudivati ljude po prvom dojmu, vec nakon nekog vremena kada se on/ona/ono opustitamna strana....nije mi jasno kad procitam vecinu ovdje napisanih komentara....gdje nabrajate sve moguce osobine....koje procjenjujete....i koje su vam bitne.....po tome ispada da svi vaši prvi sureti traju po pola dana...kad vec u prvom trenutku to sve skužite na toj osobi.....
....definitivno je nemoguce odmah procijeniti bilo koju osobu....koliko god smatrali da ste dobri u tome....svaka vas ta osoba u koju ste se u prvi trenutak možda razocarali....može itekako pozitivno iznenaditi.....u nekom drugom susretu....
malecka
to je isto koma...dobro ni ja ne stisnem neš pretjerano...al kad mi neko pruži ruku i onda meni moju skoro polomi....aaaauuuuch
Isis
malecka
to je isto koma...dobro ni ja ne stisnem neš pretjerano...al kad mi neko pruži ruku i onda meni moju skoro polomi....aaaauuuuch
Hani, aludiraš na nekoga?![]()
IsisAko dobro znaš namjestiti ruku i stisneš dovoljno jako, može puknuti.
Nije stvar zapravo u jačini stiska nego u tom položaju. Isto ti je kao poluga ili kolotura, svladavanje veće sile pomoću puno manje...
Ili gledaj koljeno. Na jednu stranu se savršeno savija, a ako ga probaš na drugu stranu saviti lagano će puknuti. E tako je i s dlanom.
IsisNisam govorio za savijanje ruke u laktu...
Kosti u šaci se mogu djelomično saviti prema unutrašnjosti dlana, a ne mogu prema van.
I ja nisam govorio da tako jako treba stisnut ruku nego sam ti samo odgovorio da je moguće napraviti barem napuknuće kosti ako dobro i pravilno stisneš.