Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.11.2011. 22:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zanimljivo je da još uvijek nosim duks koji sam kupio na koridor prije 5,6 godina...malo se ofucao, ali je još sasvim ok, crne boje koja je i dalje crna. Koliko se sjećam bio je 15 maraka.
Također sam kupio i par majica koje su izdržale par godina, jednu još i danas nosim pošto je skoro kao nova.
Lotto doljnji dio trenirke kupljen za 300 kn u jednoj trgovini u Mercatoru (ne sjećam se imena) je propala za svega par mjeseci, guzica visi, koljena su se jako izbočila i boja je izbljedila...katastrofa.
Uz zakone RH, jako visoke poreze, davanja, vjerojatno je nerealno očekivati da se poštnenim načinom može dobro raditi..čak i opstati...
Zato se za velik postotak "uspješnih" firmi gotovo sigurno može reći da rade ilegalno, prodaju švercanu robu, lažnjake itd.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
HokusPokus

Ukupno postova: 148
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 28.11.2011. 0:03 
Naslov:  

Ako uzmem da je Real Time Ferdo, Sportaš Ivica tko je onda ovaj što_reći? Možda blagajnica po dužnosti! A vidim da stigla i čerkica Petra007. Sumnjam da ima nešto s James Bondom, biti će da su ovo godine.

Dino8090, to s Gasom mi objasni!

Origigi sve na meni, srećom nešto iz Mađe a nešto iz Italije. Zadnji pokušaj kupovanja "originala" je bio ljetos u Hervisu Nike kape. Neka akcija kao bila 200 kuna pa dali za 100. Smeće jedno, izbljedila za dva tjedna. Bože moj opako ovo naše sunce. Odonda samo reklamne, ništa ne koštaju a boje postojane. Čak i ona crvena HDSSBeova duže traje nego domaći original. Koridor, potpisuje. Kvaliteta za godinu dvije, puno više nego kod dotičnih!

Ukupno postova: 440
Post Postano: 28.11.2011. 1:20 
Naslov:  

HokusPokus je napisao/la :

Jel se sjecas Gasa u Osijeku? Tamo na Korzu? Gdje je sada Devic (da ih usput reklamiram, meni jedan od drazih prozivodaca donjeg rublja. A usput i domaca firma. Very Happy )?
E pa tog Gasa vise nema jelda? A znas zasto? Zato sto je vlasnik (mislim da je to ujedno bio onaj debeli sa onim napucenim usnama koji je radio tamo i sto je uvijek bio dosadan ko proljev) prodavao fejk robu sa Koridora. Uhvacen od strane inspekcije, trgovina zapecacena. Wink
Kad su vlasnici Gasa culi za to istog trena su ukinuli licence za kompletnu Hrvatsku. To je razlog zasto apsolutno nigdje vise nemas u Hrvatskoj Official Gas Store. Dok ga Madarska ili Bosna npr. imaju.

Tako to rade normalne firme koje drze do svojih kupaca i svog dostojanstva. Ne dozvoljavaju da im neki supak svojom bahatoscu i pohlepom rusi i prlja ime. Wink

HokusPokus

Ukupno postova: 148
Post Postano: 28.11.2011. 1:43 
Naslov:  

Dino8090 je napisao/la:
HokusPokus je napisao/la :

Jel se sjecas Gasa u Osijeku? Tamo na Korzu? Gdje je sada Devic (da ih usput reklamiram, meni jedan od drazih prozivodaca donjeg rublja. A usput i domaca firma. Very Happy )?
E pa tog Gasa vise nema jelda? A znas zasto? Zato sto je vlasnik (mislim da je to ujedno bio onaj debeli sa onim napucenim usnama koji je radio tamo i sto je uvijek bio dosadan ko proljev) prodavao fejk robu sa Koridora. Uhvacen od strane inspekcije, trgovina zapecacena. Wink
Kad su vlasnici Gasa culi za to istog trena su ukinuli licence za kompletnu Hrvatsku. To je razlog zasto apsolutno nigdje vise nemas u Hrvatskoj Official Gas Store. Dok ga Madarska ili Bosna npr. imaju.

Tako to rade normalne firme koje drze do svojih kupaca i svog dostojanstva. Ne dozvoljavaju da im neki supak svojom bahatoscu i pohlepom rusi i prlja ime. Wink

To ti je moj prijatelju čista glupost, jer taj "debeli" je moj prijatelj trideset i nešto godina. Notorna laž koju iznosiš. Gas u Osijeku je zatvoren odlukom vlasnika licence u hrvatskoj. Kako je On izgubio licencu u to ne želim ulaziti ali jamčim da u osječkom Gasu nikada nije bilo fejka jer sam znao s njim ići po robu u glavno skladište. Inače taj "dosadni kao proljev" je osobno u par navrata se šetao ovim gradom s vlasnikom Gasa (marke a ne licence) u potrazi za mogućim ulaganjem u Osijek. Dobro da je čovijek odustao od ovog grada a i hrvatske jer očigledno nismo zreli za nešto pametno!
Vidiš nisam se spuštao na Vašu razinu pljuvanja ali na ovo sam morao reagirati. Vjerujem da si uvjeren da je ovo u vezi Gasa samo glasina jer sve ostalo bi išlo drugim putem. Kako je lako iznesti neistinu i biti skriven (fiktivni i lažni osjećaj) iza izmišljenog imena. Optuživati "debelog s napućenim usnama" je isto kao i optuživati mene za varanje pa zato tako reagiram. I nisam od jučer i nije mi taština povređena već iznositi laži i gluposti je krajnje degutantno i svojstveno mojim sugrađanima. Vidim da si i ti jedan od njih. Živ ti meni bio u svom, lažnom, svijetu.

Ukupno postova: 401
Post Postano: 29.11.2011. 2:54 
Naslov:  Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Razina nekulture,laži i neistina te broj razno raznih huškačko-pljuvačkih komentatora me naprosto tjera da se više nikad ne logiram na ovaj sajt! Držat ću se toga dok kod ne vidim bilo kakve pozitivne pomake,a teško da će ih ikad biti,sramota s kakvim ljudima živim!

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 29.11.2011. 18:37 
Naslov:  

Duminske Trake je napisao/la:
Razina nekulture,laži i neistina te broj razno raznih huškačko-pljuvačkih komentatora me naprosto tjera da se više nikad ne logiram na ovaj sajt! Držat ću se toga dok kod ne vidim bilo kakve pozitivne pomake,a teško da će ih ikad biti,sramota s kakvim ljudima živim!

postoji stara kineska poslovica koja kaže....na ovaj forum svatko donosi radost...netko svojim dolaskom...netko svojim odlaskom Smile

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
silence

Ukupno postova: 1135
Post Postano: 29.11.2011. 18:57 
Naslov:  

I ? Jel' bio tko u outletu ? Vozi li autobus do tamo ili se moramo snalaziti sami za prijevoz Wink

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 29.11.2011. 19:47 
Naslov:  

silence je napisao/la :
I ? Jel' bio tko u outletu ? Vozi li autobus do tamo ili se moramo snalaziti sami za prijevoz Wink

Pa imaš bus za Tenje, izađeš na prvoj stanici. Blizu je.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.11.2011. 9:01 
Naslov:  

..jel to tamo gdje je bila ona ogromna patika nekakva?

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 05.12.2011. 23:46 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
..jel to tamo gdje je bila ona ogromna patika nekakva?

Da.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 06.12.2011. 14:32 
Naslov:  

osijek031.com smile

Zadnja promjena: PEGY; 15.12.2011. 22:11; ukupno mijenjano 1 put.

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 15.12.2011. 20:43 
Naslov:  Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

jel ovakve prodaju u tom outletu?

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.02.2012. 16:08 
Naslov:  

Jedan_iz_mase je napisao/la: Pa ja da sam trgovac u arizoni, ja bi prvo naučio tko drži trgovine u Osijeku, Brodu, Novom Sadu, Subotici, itd.,

Tako se naime radi marketing od usta do usta, koji je uvijek bolji od svake plaćene reklame

Da se razumijemo, ja ne znam da li ferivi uvozi s arizone, ALI NE ZNATE NI VI, a pravite se da sigurno znate

Potpisujem!

Ne vjerujte svakakvim glasinama. Mogu, ali i ne moraju biti istinite. Naravno da bi Mujo Hasić radije da kod njega kupite patike i njemu ostavite pare, nego nekom drugom.

Ja sam prije 4-5 godina u Feriviju u Emmezeti kupila majicu dugih rukava s kapuljačom, koja je i dan danas u odličnom stanju - nije pokidana, nije se "izlizala" i ne vidim neku razliku od dana kad sam ju kupila do sada. Bila je na sniženju i, ako se dobro sjećam, platila sam ju 199 kn.

Dosta toga ovisi i tome kako perete odjeću, tj. temperaturi i sredstvima kojima se ona treba prati. "Finu robu" (majice, trenerke, traperice i sl.) ne treba prati običnim praškom kojim perete donje rublje, ručnike itd., već Wooliteom, Nilom, Perwollom i sličnim sredstvima, kako bi se odjeća što duže i bolje očuvala.

[klik za uvećanje]

Ne patim na marke i svake prijestupne kupim markiranu odjeću. Patike većinom kupim Nikeove jer su dobre i dugo ih imam pa mi nije žao dati 200-300 kn. Naravno, ne kupujem one od 700 jer to smatram bacanjem novca. Isplati se kupovati na sniženjima.

Ferivi je skup, ali zato postoje druge trgovine sportskom odjećom i obućom koje imaju prihvatljivije cijene. Konkretno, u trgovini Impressum (u blizini Essekera) kupila sam svoje dvoje zadnje patike. Reebokice sam dugo nosila (i iznosila), a trenutno nosim Nike koje me još uvijek dobro služe. Trgovina je dugo bila pred zatvaranjem ili nečim sličnim i imali su popust na artikle, tako da su se ljudi mogli fino obuti i obući. Wink

Skoči u forum: