Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
To što rade neke pojedine ekstremne organizacije nije mjerilo zdravog razuma. Ponavljam, to je LGBT pokret je za bolje društvo koje prihvaća raznolikosti. U tome nema ništa loše, manjina koja je dokazano diskriminirana bori se za vlastito mjesto.
|
Ja mislim da ima i normalnih skinheada i normalnih homoseksualaca, i naravno da treba kažnjavati bilo kakav oblik nasilja bilo fizičko naselje prema različitima ili psihičko nasilje različitih prema ostalim građanima, i obrnuto. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
sve to sto si napisala je tocno ... ali je stereotip.
sve takve pojave postoje i u hetero zajednici.
niti jedna od tih drustvenih anomalija nema ekskluzivitet sexualne orjentacije.
ovdje je pitanje sloboda.
anomalija ce uvijek biti i u hetero i gay zajednicama. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Kakvom psihickom nasilju si izlozen pri "povorkama ponosa"?
Budi sasvim konkretan, reci cime si tocno postao zrtvom fizickog ili psihickog nasilja. Ako ces napisati "guzice i sise", onda reci gdje si u Hrvatkoj to vidio, ako moze slika ili video - to bi bilo super. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Budi sasvim konkretan, reci cime si tocno postao zrtvom fizickog ili psihickog nasilja. Ako ces napisati "guzice i sise", onda reci gdje si u Hrvatkoj to vidio, ako moze slika ili video - to bi bilo super.
|
Nisam govorio o sebi. Meni mogu i kitom mahati ispred nosa a da je ne popušim.
Treba kažnjavati sve vrste nasilja prema homoseksualcima, ali i prema svim drugim skupinama, a takvih je na pretek. Zašto se ne zalažu za prava starih, bolesnih, obmanutih, sumanutih, djece itd.
Mnoge druge skupine su također izložene neprihvačanju i izložene su nasilju, a takve skupine se ne mogu za sebe same izboriti.
Licemjerno je pored još ugoroženijih skupina isticati sebe u prvi plan pod nazivom LGBT ( lezbijke, gayevi, biseksualni i transrodni/transseksualni ).
Ako imaju kakvih problema obrate se policiji i sudovima i rješen problem, kao i svi drugi građani.
Ako ih tuku u parkovima nek ne idu u parkove (ni ja ne bi išao u Bronx), ako ih tuku u kavanama nek ne idu u kavane, ako ih tuku bilo gdje nek ne idu na ta mjesta i rješen problem.
Eventualno nek se oformi odjel u policiji koji bi bio zadužen samo za pomoć tim skupinama građana, sa recimo pozivnim brojem 1920. |
|
|
|
|
 |
maslenko Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
slažem se sa provokatorom i samo bi nadodo da je homoseksualnost izljeciva a sida nije
|
Volio bih znati zašto svi misle da je homoseksualnost poremećaj ili bolest jedina stvar koja homoseksualca razlikuje od heteroseksualca je izbor istospolnog partnera, ostale stvari su iste, iako mogu biti različite, ovisi o pojedincima.
Kažeš da je homoseksualnost izlječiva? Zašt bi iitko liječio nešto što je jednostavno dio njegovih potreba i dio rekao bih vjerojatno i prirode koja mu je to dala ? To ti je isto kao kad bi ti liječio svoju heteroseksualnost, normalno da ne bi  .To je sve dio života, ili si hetero ili si homo, ili si oboje, to ne bi trebalo bitno utjecati na međuljudske odnose, jer postoje mnogo ozbiljniji problemi koji bi se trebali liječiti, zar ne?  |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Humorističan izražaj je način održavanja mentalne higijene. Neki razumiju, neki ne. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
Iako sa stranackim vojnicima i braniteljima ratnog zlocinca nema smisla raspravljati, valja reci da nigdje nisam rekao kako su svecenici "vecinom pedofili", vec da je ucestalost (dakle, relativna vrijednost - pojavnost, ne znam kako drugacije objasniti pojam nekome tko je preskakao satove matematike) pedofilije kod svecenika vjerojatno veca nego u ukupnoj populaciji.
Mozda se netko time i kvalitetnije bavio od mene, analizirao ucestalost, uzroke i sl.
Eto, Irci, kao veliki katolici (skoro k'o 'Rvati) su odjebali Vatikan i Papu upravo zbog toga sto su se pedofili rotirali po zupama, umjesto da ih se prijavljivalo i sudilo na svjetovnim sudovima. No, tko zna, mozda jednog dana i tvoje dijete dodje kuci s pricom o prisnosti sa svecenikom. Tada mu opali sljagu i posalji u kut, jer sigurno laze!
|
ima li kraja tvojem generaliziranju, dvolicnosti, izmisljanju statistickih i ostalih podataka ?
kao prvo bmk za glavasa i hdssb, svakoga sa drugacijim misljenjem od tebe (u svakoj mogucoj temi) etiketiras hdssb.ovcem
kao drugo odakle ti podatci (ajoj vidi, sam si priznao da izmisljas te podatke) da medju svecenicima ima vise pedofila nego medju recimo homoseksualcima ? to nije govor mrznje ? eto u zadnjoj velikoj pedofilskoj aferi u HR je bio jedan svecenik i nekoliko homoseksualaca, i sta sad ? jel bi ja sad trebao razapinjati sve osobe homoseksualnih sklonosti i etiketirati ih pedofilima ? jer ih je nekoliko uhvaceno ? (ono sto ti radis sa svecenicima), a onda nastavljas opet sa generaliziranjem i ircima ma lol... smjesno je raspravljati s tobom.... |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Budi sasvim konkretan, reci cime si tocno postao zrtvom fizickog ili psihickog nasilja. Ako ces napisati "guzice i sise", onda reci gdje si u Hrvatkoj to vidio, ako moze slika ili video - to bi bilo super.
|
Nisam govorio o sebi. Meni mogu i kitom mahati ispred nosa a da je ne popušim.
Treba kažnjavati sve vrste nasilja prema homoseksualcima, ali i prema svim drugim skupinama, a takvih je na pretek. Zašto se ne zalažu za prava starih, bolesnih, obmanutih, sumanutih, djece itd.
Mnoge druge skupine su također izložene neprihvačanju i izložene su nasilju, a takve skupine se ne mogu za sebe same izboriti.
Licemjerno je pored još ugoroženijih skupina isticati sebe u prvi plan pod nazivom LGBT ( lezbijke, gayevi, biseksualni i transrodni/transseksualni ).
Ako imaju kakvih problema obrate se policiji i sudovima i rješen problem, kao i svi drugi građani.
Ako ih tuku u parkovima nek ne idu u parkove (ni ja ne bi išao u Bronx), ako ih tuku u kavanama nek ne idu u kavane, ako ih tuku bilo gdje nek ne idu na ta mjesta i rješen problem.
Eventualno nek se oformi odjel u policiji koji bi bio zadužen samo za pomoć tim skupinama građana, sa recimo pozivnim brojem 1920.
|
Kao i svi drugi građani? Svi drugi građani SMIJU ići u parkove i kavane.
Možda bi trebalo balkanoidne agresivne primoše( tradicionalne, tipične hrvatine) sklone tučnjavama i ostalim kriminalnim radnjama bacit u zatvor pa bi se svi mogli slobodno šetati parkovima?
(ujedno će se smanjiti stopa kriminala, neće više btiti nereda na utakmicama, ubojstava, vožnje u alkoholiziranom stanju itd.) |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Evo jedne fotke za ovu priliku ...
P.S. Sve fotke su stavljene isključivo kao pokazatelj od čega se sve kolega @Letecimungos "diže na zadnje noge",
dok sa druge strane zagovara toleranciju i međusobno uvažavanje.
Unaprijed se ispričavam ako sam što zaboravio staviti ... |
Zadnja promjena: simo031; 14.11.2011. 15:25; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
mučki provokator
Ukupno postova: 135 Lokacija: soba Spol:  Muško
|
Humorističan izražaj je način održavanja mentalne higijene. Neki razumiju, neki ne.
|
Potpis. Možda netko ne voli humor ili ga ne razumije.
@Leteći mungos, na puno toga što si napisao mogu reći ''da si omašio ceo fudbal'', nema to veze sa temom.
Ajd si napravi jedan test u glavi (pod uvjetom da nisi homoseksualac).
Dolazi ti sin jedinac i priznaje da je peder. Ti na to:
1. ostaješ hladan ko' špricer, svejedno ti je i ima tvoju punu podršku
2. ostaješ zatečen i pomalo uzrujan. razmišljaš, razmišljaš, razmišljaš...
3. nešto treće
daj mi molim te neku varijantu ovog događaja. i budi iskren. |
|
|
|
|
 |
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
valjda se prvo jede kruha, pije vode, sakrije pod krov, zapali peć da se čovjek ugrije..a tek se onda razmišlja o seksualnim potrebama...obzirom da već dugo dosta ljudi pjeva da nema kruha svaki dan...ne vidim potrebe da nečije seksualne orjentacije budu uopće na repertuaru...valjda se prvo rješavaju osnovne ljudske potrebe..ili hoćete reći da sve štima pa ajmo malo o seksualnosti....boli me smoki tko se praska sa kime...ja sam primitivan, konzerva i to je moj svijet, molim vas da me ostavite u miru u mojoj primitivnosti... |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@mučki provokator
čisto iz zajebancije, ajd i ti napravi taj test, pa napiši rezultat. |
|
|
|
|
 |
HokusPokus
Ukupno postova: 148 Spol:  Nebitno
|
Nevjerojatno je to Leteći, da u zemlji koju su totalno uništili neki likovi na vlasti ti jednu lokalnu stranku uzimaš za primjer najvećeg moralnog dna društva. Ono za što je Glavaš osuđen nije ništa u usporedbi za tim stvorenjima! Evo sad bi se pokrio ušima i šutio zauvjek da sam jedini koji je prepoznao tu tvoju izopaćenost i opsjednutost HDSSBom a da ne pričam licemjernosti kojom si obdaren. I da od danas postajem stranački vojnik samo tebi u inat i boriti ću se svim silama protiv zla koje čući u tebi sa željom da ti razbije ljušturu od tijela i izađe van, jer ništa drugo o tebi ne mogu misliti. Svojim "razmišljanjem" tjeraš ljude od teme. Ako ne možeš radnju normalno pratiti povuci se u osamu. Ionako će tvoji moralni stupovi društva uskoro u ilegalu. Pridruži im se da se odmorimo ako ništa barem od tvoga životnog primjera zla. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ne znam gdje si ti hibernirao od '91 naovamo, ali upravo su celni ljudi te tzv. regionalne stranke bili godinama i za vrijeme najvece pljacke u onoj stranci za koju kazes da je opljackala drzavu.
Upravo su Glavas i vrh HDSSB-a varanjem na stranackim izborima doveli Sanadera (vjerojatno najveceg pojedinackog mocnika-kleptomana) na vlast. Vec to varanje na stranackim izborima govori o kakvom nedostatku skrupula se radi. Bezocna kradja, varanje i moralno nistavilo.
Tek 2005. dolazi do raskola Sanader-Glavas, ali pod do sada nejasnim okolnostima. Jedni kazu da su Ameri stisli i da se sudstvo vise nije moglo kontrolirati u toj mjeri da on kao ratni zlocinac prodje nekaznjeno.
Drugi kazu da je od Sanadera trazio previse (postotaka od poslova), a ovom se to nije svidjelo. Ne voli lopov imati konkurenta i pregramzive rucice, pa je ubio dvije muhe - zadovoljio Amere i rijesio se jednih gramzivih ruku za udio u pljacki.
Glavonja, koji je zaduzio sve lokalne * iz te iste stranke (mislim na HDZ odnosno HDSSB) se nije morao brinuti o clanstvu. Svi konvertiti su se prebacili kod istog gazde, odnosno Capa (veci lokalni utjecaj, u saci je imao mnoge), samo su promijenili knjizicu. HDSSB je nakon raskola s HDZ-om cinilo drustvo od 90% HDZ-ovaca i Glavasevih duznika.
Morali su tada smisliti pricu. Iako nikada do tada Glavas nije spominjao nikakav regionalizam (osim da je regionaliste nazivao izdajicama) - tog jutra se probudio i naglo odlucio biti zestoki "regionalist". I dio napacenog i opljackanog naroda popasao. Uglavnom upravo oni koji su najvise i pokradeni - donji sloj drustva.
I to je to. Dakle, jos jedno dno politickog dna. U svakom pogledu, i dalje najbolji primjer srozavanja drustvenih vrijednosti, odnosno argument tezi da je ova mrznja prema drugacijem (homoseksualci, druge nacije, boje koze i sl.) samo posljedica ukupnog srozavanja vrijednosti i drustva, gdje je HDSSB upravo najbolji moguci primjer. HDSSB, odnosno njegovi ljudi su upleteni u gotovo svo smece, sve afere koje su se dogodilo u Slavoniji, a dobrim dijelom i u Hrvatskoj (laziranje izbora i sl.)
Ako imas neki jos bolji primjer - molim te da ga napises. |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 14.11.2011. 15:21; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
DrugsBunny
Ukupno postova: 91 Spol:  Muško
|
Licemjernost je također opravdavati jedno zlo drugim zlom (makar i to zlo bilo veće). Ali u ovom slučaju to nije veće zlo. Zadnji puta kada sam provjerio, a studiram pravo, ratni zločin je bilo teže kazneno djelo od korupcije, krađe privatizacije i sl. što se predbacuje HDZ-u (iako se predbacuje s pravom).
Drugim riječima, bio si i dosad stranački vojnik, ali to nisi htio izjaviti sve dok se ne postaviš u situaciju u kojoj se prezentiraš kao mučenik i to bi trebalo predstavljati kontruargument suprotnoj strani. Eh. |
|
|
|
|
 |
 |
|