Autor |
Poruka |
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol:  Nebitno
|
Opet brkaš stvari.
Jedno je kad ti netko bulji u dekolte, drugo je kad se netko samozadovoljava hodajući prema tebi, pri tom si fizički slabija od te osobe i nemaš magičnu kuglu kraj sebe da vidiš želi li te on silovati ili ti ''samo'' želi pokazati svoje genitalije u erekciji.
Gledati je dozvoljeno, bilo kakvo fizičko nasrtanje nije dozvoljeno, niti postoji opravdanje u vidu načina odjevanja žrtve za takav čin.
To da si neki vole uzdizati ego izazovnim oblačenjem, slažem se, ali to što netko voli na takav način uzdizati ego, ne znači da želi da netko masturbira ili na bilo koji način nasrće na njih.
Pokušavaš ljude svesti na bića bez razuma i samokontrole, koji se vode isključivo nagonima, a zaboravljaš da je homo sapiens razumno biće, i zna kad je pozvan da se samozadovoljava pred nekim, a kad ne. Onaj koji ne zna, ima psihičkih problema i potrebna mu je pomoć.
I kao šti ti je i Nella napisala, nadam se da se ne smatraš krivom, u slučaju da si imala ružnih iskustava, jer NE znači NE, taman da i gola ležiš ispred nekog. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Opet brkaš stvari.
Jedno je kad ti netko bulji u dekolte, drugo je kad se netko samozadovoljava hodajući prema tebi, pri tom si fizički slabija od te osobe i nemaš magičnu kuglu kraj sebe da vidiš želi li te on silovati ili ti ''samo'' želi pokazati svoje genitalije u erekciji.
Gledati je dozvoljeno, bilo kakvo fizičko nasrtanje nije dozvoljeno, niti postoji opravdanje u vidu načina odjevanja žrtve za takav čin.
To da si neki vole uzdizati ego izazovnim oblačenjem, slažem se, ali to što netko voli na takav način uzdizati ego, ne znači da želi da netko masturbira ili na bilo koji način nasrće na njih.
Pokušavaš ljude svesti na bića bez razuma i samokontrole, koji se vode isključivo nagonima, a zaboravljaš da je homo sapiens razumno biće, i zna kad je pozvan da se samozadovoljava pred nekim, a kad ne. Onaj koji ne zna, ima psihičkih problema i potrebna mu je pomoć.
I kao šti ti je i Nella napisala, nadam se da se ne smatraš krivom, u slučaju da si imala ružnih iskustava, jer NE znači NE, taman da i gola ležiš ispred nekog.
|
Ja ne buljim pristojnim curama u dekolte. Samo droljastim. |
|
|
|
|
 |
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
isuse -.-
ako hoću, hodat ću gola... i NITKO me nema pravo PIPNUTI bez mog dopuštenja...
Kakve su to idiotarije? -.- |
|
|
|
|
 |
black_magic Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
Znači po ovome šta si ti sad napisala, žena je uznemirena kad joj netko bulji u dekolte il je lik nakon dovikivanja uhvati za guzicu, a lik nije uznemiren ako prethodno svemu tome žensko mu maše sa sisama ispred očiju, ili ako vrti guzicom ispred njega u bijelim tajicama ispod kojih vire crne tange... Bitno je samo da ona smije provocirat do iznemoglosti i dizat si ego, a on ako prestane biti pas koji samo laje i ne grize isključivi je krivac za novonastalu situaciju...
|
ne mogu ne komentirati ovo. mislim da si muskarci opcenito previse dopustaju. evo ti jedan primjer za tvoju teoriju. ja normalno hodam ulicom u tajicama (da zamisli, tajice, i ispod njih jos hulahopke!), martama, turbo sirokoj majici dugih rukava zatvorenoj do vrata, koja mi i guzicu prekriva. i 5-6 grupica likova mi se putem naslo komentrat na sav glas sta bi oni meni sve radili. i to je prihvatljivo u hrvatskom drustvu. i kad im ja ispsujem sve redom, onda svi na ulici mene gledaju  , kako sam ja mogla tim jadnim deckicima psovat. daj molim te, pol tih idiota sto rade ovakve gluposti uglavnom nisu ni stvarno psihicki poremeceni nego ih je ovo glupo drustvo naucilo da to sto imaju visuljak medju nogama znaci da mogu radit sto god oce
cuj, ja se cijeli zivot bavim sportom i svjesna sam da mi je tijelo odlicno oblikovano. ali to mi ne mora potvrdit svaki idiot na ulici - hvala lijepo, imam ogledalo.
a najgore u svemu su zene poput tebe koje govore da to cure same izazivaju. kako da onda netko koga napadnu ide to prijavit kad joj takve govore sama si kriva? |
|
|
|
|
 |
legica21
|
black magic... upravo to..evo ti kikiriki x5  |
|
|
|
|
 |
MadWheels
Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A glavno da ste prestali pisat da MadWheels napada, sad sam se stvarno poceo brinit!  |
|
|
|
|
 |
francika
|
Znači po ovome šta si ti sad napisala, žena je uznemirena kad joj netko bulji u dekolte il je lik nakon dovikivanja uhvati za guzicu, a lik nije uznemiren ako prethodno svemu tome žensko mu maše sa sisama ispred očiju, ili ako vrti guzicom ispred njega u bijelim tajicama ispod kojih vire crne tange... Bitno je samo da ona smije provocirat do iznemoglosti i dizat si ego, a on ako prestane biti pas koji samo laje i ne grize isključivi je krivac za novonastalu situaciju...
|
ne mogu ne komentirati ovo. mislim da si muskarci opcenito previse dopustaju. evo ti jedan primjer za tvoju teoriju. ja normalno hodam ulicom u tajicama (da zamisli, tajice, i ispod njih jos hulahopke!), martama, turbo sirokoj majici dugih rukava zatvorenoj do vrata, koja mi i guzicu prekriva. i 5-6 grupica likova mi se putem naslo komentrat na sav glas sta bi oni meni sve radili. i to je prihvatljivo u hrvatskom drustvu. i kad im ja ispsujem sve redom, onda svi na ulici mene gledaju  , kako sam ja mogla tim jadnim deckicima psovat. daj molim te, pol tih idiota sto rade ovakve gluposti uglavnom nisu ni stvarno psihicki poremeceni nego ih je ovo glupo drustvo naucilo da to sto imaju visuljak medju nogama znaci da mogu radit sto god oce
cuj, ja se cijeli zivot bavim sportom i svjesna sam da mi je tijelo odlicno oblikovano. ali to mi ne mora potvrdit svaki idiot na ulici - hvala lijepo, imam ogledalo.
a najgore u svemu su zene poput tebe koje govore da to cure same izazivaju. kako da onda netko koga napadnu ide to prijavit kad joj takve govore sama si kriva?
|
Ja kad nosim biciklističke hlače stalno mi žene dovikuju nešto. Kad ne nosim ne dovikuju mi.
Probaj da ne nosiš tajice pa ti možda neće dovikivati. Zašto baš tajice moraš nositi? Nosi suknja hlače pa će se sprdati s tobom! |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
francika
|
za drkanje i pokazivanje kurca na ulici uopce ne postoji nikakvo opravdanje i točka jebote!
|
A za nošenje dekoltea i dopičnjaka, te tajica ima opravdanja kao? Kad si vidjela nekog muškog da nosi sportske hlače dojajanke i majicu sa V izrezom do pupka. E sad ti meni reci zašto oni to ne nose a žene mogu šta hoće i onda srat kako su one jadne, umjesto da budu zahvalne takvima što drkaju jer kako bi drugačije mogle jadikovati. Ni mladi Verter Vam nije ravan u patnjama. Nabijem Vas ja kroz te aerodinamične tajice sve, pa makar i bile i koji broj veće, jer znam zašto ih nosite. Samo izgleda da ni Vi same ne znate zašto nosite tajice. Sad još samo recite da nas silikonske grudi i usne isto ne provociraju i odmah idem kod kirurga da si stavim silikone u jaja da mi kurac ne bude prevelik. |
|
|
|
|
 |
Uma

|
|
|
 |
legica21
|
ajd ti meni..tako pametan.. reci koja je razlika između ove dvije slike..
na ovoj je cura u tajicama... a na drugoj u trapericama... koja je razlika u odnosu tajice - traperice
 |
|
|
|
|
 |
francika
|
ajd ti meni..tako pametan.. reci koja je razlika između ove dvije slike..
na ovoj je cura u tajicama... a na drugoj u trapericama... koja je razlika u odnosu tajice - traperice
|
Pa nema razlike, dobro da vam dlake ne probijaju kroz njih ako ih imate. I koja je svrha nositi čizme do ispod pazuha i pete do koljena jel mi moš molim te to objasnit?
Zašto ne kupite traperice koji broj veće i onda ne bi provocirale nikoga i normalne cipele ili tenisice?
Zašto se oblačite provokativno, molim te objasni ako znaš? Nije valjda zato što modni mačak isto to nosi pa morate i Vi? |
|
|
|
|
 |
Uma

|
|
|
 |
francika
|
de reci mi, jel ti isto tako drkaš po ulici?
|
Samo kad vidim neku na ulici koja ima pupak na pleksusu i kojoj vire stidne dlake kroz hlače. |
|
|
|
|
 |
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Žene su iskompleksirana bica! Drustvo ih tjera da hodaju gole po ulicama da imaju imalo mozga u glavi normalno bi se oblacile bez dopicnjaka,stikli i izbacenih sisa.. nitko se ne pita kako one vrse teror nad muskarcima kad se oblace izazovno i sto dizu svoj ego u nebesa i to je teroriziranje muskog spola.. |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv!  |
|
|
 |
 |
|