Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Cajke u baroknoj Tvrđi: Nekad su glazbom mijenjali svijet, danas si samo žele ugoditi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.12.2010. 19:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mislim da bi trebali biti objektivni, a oko ovakve teme to je malo teže.
Nepobitna činjenica je da najviše sranja uvijek ima oko cajki..što od nekih sitnica, preko razbijanja, tučnjave, ubojstava.
Isto tako je činjenica da su stihovi uglavnom smeće baš kao i kod nekih drugih pravaca glazbe, ali se u cajkama(stihovima) češće potiče seljaštvo, primitivizam, alkoholizam, kurvanje itd.
Naravno da u cajkama istinski uživa tek mali postotak ljudi pošto je ta glazba uglavnom uistinu loša, a ostatak ljudi nema karakter pa idu na cajke da budu IN, cool, da ne budu odbačeni od društva itd.
Poznajem jako veliki broj ljudi i definitivno mogu povući paralelu između cajkaroša (onih pravih, koji i žive na taj način) i određene nepismenosti (nezanje pravopisa, gramatike), pojačanog uživanja u alkoholu i to čak na dnevnoj bazi, dosta izraženije promiskuitetno ponašanje, eventualno određena agresija iako to viđam i drugdje pa ne mogu to baš direktno povezati s cajkama...siguran sam da netko može.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 16.12.2010. 19:57 
Naslov:  

Boost je napisao/la:
Mislim da bi trebali biti objektivni, a oko ovakve teme to je malo teže.
Nepobitna činjenica je da najviše sranja uvijek ima oko cajki..što od nekih sitnica, preko razbijanja, tučnjave, ubojstava.
Isto tako je činjenica da su stihovi uglavnom smeće baš kao i kod nekih drugih pravaca glazbe, ali se u cajkama(stihovima) češće potiče seljaštvo, primitivizam, alkoholizam, kurvanje itd.
Naravno da u cajkama istinski uživa tek mali postotak ljudi pošto je ta glazba uglavnom uistinu loša, a ostatak ljudi nema karakter pa idu na cajke da budu IN, cool, da ne budu odbačeni od društva itd.
Poznajem jako veliki broj ljudi i definitivno mogu povući paralelu između cajkaroša (onih pravih, koji i žive na taj način) i određene nepismenosti (nezanje pravopisa, gramatike), pojačanog uživanja u alkoholu i to čak na dnevnoj bazi, dosta izraženije promiskuitetno ponašanje, eventualno određena agresija iako to viđam i drugdje pa ne mogu to baš direktno povezati s cajkama...siguran sam da netko može.

Evo ja ih slusam zadnje 3 godine, pijem vecinom, ne uvijek, svaki vikend(cet,sub) i nisam se nijednom potuko, zavrsio srednju s 4, polozio maturu s 4 i trenutno sam na faxu i jel sam ja nepismen, agresivan i kroner? citaj komentare prije i vidt ces da je receno da previse generalizirate stvari.

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 16.12.2010. 20:22 
Naslov:  

Znači ti sada uspoređuješ sebe kao pojedica naspram jedne cijele "kulture" i načina življenja gomile ljudi?
Za svakog pismenog cajkaroša kojeg navedeš ja ću navesti 10 debila..i što sad?
Nadalje, tebe se sjećam od otprije kao i tvojih komenatara o raznim temama i nisam stekao dojam da si pismen i da si individua....zapravo ništa pozitivno..
Naprotiv...
Dakle, ovo nije tema o tebi i meni pa neka tako i ostane ok?
Ja sam svoje objektivno zapažanje iznio i to je to.
P.S. sada vidim da imaš tek 19 godina pa mi je sve malo jasnije.

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 16.12.2010. 22:50 
Naslov:  

Boost je napisao/la :
Znači ti sada uspoređuješ sebe kao pojedica naspram jedne cijele "kulture" i načina življenja gomile ljudi?
Za svakog pismenog cajkaroša kojeg navedeš ja ću navesti 10 debila..i što sad?
Nadalje, tebe se sjećam od otprije kao i tvojih komenatara o raznim temama i nisam stekao dojam da si pismen i da si individua....zapravo ništa pozitivno..
Naprotiv...
Dakle, ovo nije tema o tebi i meni pa neka tako i ostane ok?
Ja sam svoje objektivno zapažanje iznio i to je to.
P.S. sada vidim da imaš tek 19 godina pa mi je sve malo jasnije.

jbg ne znas me, nemozes po godinama sudit Wink
ovo je forum, znaci nista ozbiljno, zajebancija samo

emily
Ukupno postova: 20
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.12.2010. 12:47 
Naslov:  

maniche je napisao/la:

kad odem u tufnu/pub/q, odem tamo baš zato da ne razmišljam o onome što svira..zajebavam se s ekipom, ni ne znam što svira...
jel ti @emily kužiš tu razliku?
shvaćaš ti da ne idu svi van kao bi se intelektualno produhovili, nego odu malo skakat?
to te čini pametnijom?
ajd super,čestitam Very Happy

Ne idem ni ja van kako bi se intelektualno produhovila. Moj su problem ljudi koji to slušaju i doma a doma sigurno ne skaču i ne plešu nego sjede i bulje u komp i sl. A i ovo govoriš kao da nisi pročitao ono što sam zadnje napisala - može se zabavit i uz pametne stihove. Pod time nisam mislila strogo na neke dubokoumne stihove, ali ima prosječnih pjesama koje po stihovima nisu bog zna što ali nisu baš ni totalne idiotarije...a imaju predobar ritam i može se itekako plesat na njih.

avantgarde
Ukupno postova: 818
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2010. 14:12 
Naslov:  Re: Cajke u baroknoj Tvrđi: Nekad su glazbom mijenjali svijet, danas si samo žele ugoditi

Vjerojatno postoji netko, tko bi i ovo pokušao opravdati. A boli vas u'o, radite i slušajte što 'oćete. Very Happy

maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 18.12.2010. 17:15 
Naslov:  

emily je napisao/la :

Ne idem ni ja van kako bi se intelektualno produhovila. Moj su problem ljudi koji to slušaju i doma a doma sigurno ne skaču i ne plešu nego sjede i bulje u komp i sl.

Stvarno ne znam zašto su takvi ljudi tvoj problem i što se tebe uopće tiče šta netko sluša kod kuće.Na koji način te ti ljudi ugrožavaju???
i ja stvarno ne znam nikog tko doma sluša cajke, a znam ih dosta koji idu u q.

@avantgarde fijuuuuuuuuuuu
to smiksaju ovi jačbri izdajnici
Mr. Green

Sir William
Ukupno postova: 360
Post Postano: 19.12.2010. 2:59 
Naslov:  

Very Happy

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 19.12.2010. 5:12 
Naslov:  

Ne razumijem zašto je ikoga uopće briga što tko sluša i kako se tko zabavlja? Još manje razumijem zašto je to zaslužilo analizu i reportažu u novinama...
Zbog ovakvih članaka želim svim novinama sporo i bolno gašenje; jer su ovakve debilne teme u većini njih zadnjih par godina.

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.12.2010. 13:57 
Naslov:  

model500 je napisao/la :
Bravo,bravo,samo mi brišite postove...svaka čast preloši admini

još si tu Mr. Green

vesnica
Ukupno postova: 177
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.12.2010. 14:24 
Naslov:  

Ma dosadni s tim cajkama,pa tko hoce da slusa neka ide a tko nece ne mora.
Moze so o tome 10 dana pisati i dalje ce netko ici na ta mjesta ma kolko se ovdje o tome pisalo.
Ja i moja ekipica ne volomo cajke(narodnjaci prije rata to ne ubrajam u cajke)ne idemo na njih .uopce ne idemo u TVRDJU a u gradu ih nema ,tako da me bas to ne iritira.Vise me iritiraju pijani klinci

d_grassa

Ukupno postova: 239
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.12.2010. 17:10 
Naslov:  

Ima ih ko gamadi.

Skoči u forum: