| Autor |
Poruka |
|
PopCornStar Ukupno postova: 34 Lokacija: K okretištu trajvana Spol:  Muško
|
Molim redakciju da zaključa ovaj topic jer ovoliko gluposti na jednom mjestu... |
|
|
|
|
|
 |
|
mandra Ukupno postova: 44 Lokacija: TAMO NEGDJE Spol:  Žensko
|
ma kakva voda do grla.....osobni rat.....vašem velikom sindikalnom VOĐI bitno je otjerati Komaka jer smatra da ga je on i doveo pa ga mora i otjerati....a ako pri tom propadne firma njemu nije stalo.....prelit će voda čašu kad sve ode u stečaj.....onda ćete htjeti prava koja su vam se nudila ali ih nitko više neće nuditi....i kakve su to gluposti s dovođenjem djece i žena i poslikavanjem.....Big Brother......pa ne bih ja svoju djecu uvlačila u te ratove...nikad....jadno je to....i javnost to ne zanima....odnosno zanima dok je spektakl.....da se tamo netko ?????? kad su prosvjedovali seljaci i kad je bila tzv seljačka buna, javnost su više zanimale grudi Carle Bruni, žene francuskog predsjednika, koja se pojavila u haljini bez grudnjaka......toliko o javnosti i njenoj suosjećajnosti......neće vam javnost hraniti djecu.....a bome neće ni stajanje na kapiji i sprječavanje da se radi i prodaje pivo od kojeg živite
|
e pa vidiš,moj jedan roditelj jako,jako dugo radi u toj firmi pa sljedom toga i znam niz okolnosti u toj firmi iako nas djecu nikad nije željela opterečivati svojim poslom ali djeca to osjete,osjetimo kad nešto nije u redu isto kao što i ona zna kad se samnom nešto dogadja.i uvijek je imala razumjevanja za nas i pružala nam podršku i pomoć i sad ja njoj pružam podršku. ionako je na toj vašoj listi otkaza,pod stresom je godinama pa se pitam jel joj to treba,možda iz jednog sebičnog razloga mislim da joj to ne treba jer ju ja još u životu trebam i to normalnu a ne prolupalu zbog pivovare. i da pružam joj podršku ma šta god vi mislili o tome,jer to je očito malo previše za vaše glavice za razumjeti , vas ionako možda više zanimaju nečije grudi a to dovoljno govori o vama. i da ,ako treba ja ću hraniti nju kao što je ona mene godinama i to pošteno zarađenom plaćom ! |
|
|
|
|
|
 |
|
pivovara Ukupno postova: 23 Spol:  Nebitno
|
Da ja imam takvu mater kao što si ti Marija 2000 pokrio bi se ušima od sramote. Po čemu ti sudiš da javnost nije na našoj strani.Ne vidim nikakve halospjeve o Komaku kao uspješnom poslovnom čovjeku,što ni ne čudi kad oko sebe ima takve kao što si ti. Sreća naša što on zna odabrati takve pa je nama lakše.Em smo pametniji,em sposobniji a imamo i kućnog odgoja .Sve ,baš sve je na našoj strani i možete nas mrziti koliko hoćete mi idemo dalje. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Molim redakciju da zaključa ovaj topic jer ovoliko gluposti na jednom mjestu...
|
pa da, treba zaključati topic, ionako nije dovoljna cenzura u medijima treba i ovo zatvoriti-pa ni to vam neće pomoći u borbi protiv štrajkaša!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Marija_2000 Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
žene i djecu staviti ispred sebe na barikade....velike muškarčine i junačine......demagozi i manipulatori....idete vi dalje idete....na biro.....svi zajedno ujedninjeni u propasti.....vašim vođama to je ionako cilj....otjerati Komaka....pod svaku cijenu....pa makar pivovara propala.....vaše vođe su se debelo osigurale.....kako to ne vidite.....nije im stalo do vas.....boli javnost briga za vas....kao i za mene.....kako jadno i naivno.....koga je još javnost spasila......a to sa ženama i djecom prenio dubrovački list....u rubrici vjerovali ili ne.....možda prenese i glasov prilog za lov i ribolov.....u rubrici lovačke priče.....pa nek vas vode vaše vođe...dajte se voditi.....koja se još privatna firma štrajkom pomogla i tko je još tako riješio probleme....neradom do prosperiteta....moš mislit..... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
pa stvarno je za nepovjerovati kakvi su okupljeni oko komaka, pa zar još ne shvaćate da tko je mislio uzeti otpremninu taj je uzeo i otišao, ne daj bože da za koju godinu vi budete u sličnoj situaciji jer ne znam samo tko će stati uz takve...."vrle radnike" . jel a koliko piva ste proizveli vi koji ne štrajkate za ovih 3 tjedna? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
zaključali kuhaonu......pa sad proizvodi......šta vi mislite da ste atomski fizičari.....nitko nije nezamjenjiv, nitko!!!!! tko hoće raditi neka radi...tko neće....bez svakog se može..... |
|
|
|
|
|
 |
|
murinjos Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
Smiri se Marija,šta si se uspjenila,sad će biti gotov sud pa možeš lagano pakirat kofere i filozofirati u nekoj drugoj firmi! |
|
|
|
|
|
 |
|
pivovara Ukupno postova: 23 Spol:  Nebitno
|
Marija pa što ti je sada problem,kuhaona bila zaključana ili otključana tebi ne znači ništa kad ti ne znaš ni kavu skuhat.Pogladi se po brkovima i produži dalje,što dalje od Pivovare |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bogu hvala da moja firma nije pivovara.....sreća i Bog..... |
|
|
|
|
|
 |
|
bajadera Ukupno postova: 14 Spol:  Muško
|
Vidi,vidi Marija radi u Pivovari odnosno ne radi nego surfa internetom a tu piše bajke kako diže Pivovaru iz pepela i lije krv po terenu. Šmuca se po kuhaoni i tko zna još gdje a zna se da se posao radi na svom radnom mjestu.Mora da je Marija multitalentirana pa može i kuhati,puniti,razvažati,prodavati i naplaćivati pivo,samo ne znam kako sve to stigne dok visi po forumima. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
jel treba da pošaljemo kakve žene i djecu da vas brane od "zlog" Komaka.....da se sredit |
|
|
|
|
|
 |
|
|
brkove redovito depiliram....ipak je pivarstvo prehrambena industrija...... |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Županijski sud je danas donio odluku da je štrajk u pivovari legalan. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
 |
|
dally Ukupno postova: 65 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |