Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
@punk urac...nije bitno dal je 10, 50 kn...bitno je da je glupo tako žicati od ljudi. Ako su njihova pravila ako se misliš pojaviti na jednom koncertu u Teatru u životu, da platiš godišnju članarinu, onda su im pravila ukakana. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
evo nekoliko detalja koje su meni nadopunile i obogatile večer uz belfast:
extended verzija mate i matilde i s hard core dijelom, dvije različite verzije wiski in da đarow, neke stvari od Živog Blata, ispunjavanje glazbenih želja publici...
predobro
standardni repertoar + neke nove stvari među kojima i stvar imenom Borba koja ima dosta potnecijala i činjenica da su svirali između 2ipo do 3 sata. pošteno.
|
Mene su Mate i Matilda oduševili
Bend je bio super, samo mi je žao što je bilo tako malo ljudi |
|
|
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
pa gle meni si ti recimo malo onako glupa, pa prihvaćam to i živim s tim saznanjem svaki dan i potvrđuješ moje mišljenje svakim svojim novim postom.
ali opet ... mišljenje je ko šupak, svako ga ima
ako razumiješ šta oću reć |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
Stella1989
|
Koje li slučajnosti, tako i ja mislim o tebi jer nikada nemaš što konkretno za reći već se samo kačiš za moje postove i samo baljezgaš bezveze.
Nadam se da i ti razumiješ i što ja tebi želim reći... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
heaven_can_wait
Ukupno postova: 151 Spol:  Žensko
|
A tko te to tjera da poštuješ ta pravila? Mogla si se jednostavno okrenuti i otići. |
|
_________________ 'The truth is hard to swallow when you're choking on your pride.' |
|
|
 |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
Djeco, okupite se da vam ja kazem nesto o tome...
Bio sam na dosta koncerata Belfasta, bend mi je super i uvijek sam se dobro proveo na njihovim koncertima.
Mini Tetar, e to je posebna prica... Netko je tu spominjao kao zakonski oni mogu organizirati koncerte samo za svoje članove, imaju pravo i ubirati članarine i još razne povlastice kao udruga. Sve mi je to jasno, i sve vrlo dobro smišljeno i isplanirano...ali i pokvareno!
U trgovački sud se registriraju kao udruga da bi ostvarili posebne povlastice i oslobodili se kojekakvih poreza i obveza koje inače imaju ostala trgovačka društva i na taj način si povećaju profit.
Naplate članarinu, nije puno, ali skupi se, vjerujte i nije to nikakva mizerija nego nečija mjesečna ili dvomjesečna plaća najmanje!
I onda kao 'šećer' na kraju VARAJU na cugi!! Naplate pivo točeno koliko ja platim pivo u boci u hotelu! Čovjeku donesu TOČENU mineralnu u čaši koju oni plate 5 kn litru a naplate 8kn po čaši!
Netko je ovdje valjda spominjao nešto oko dozvole za 'pretakanje alkoholnih pića' ili tako nešto, i da ovi ni to nemaju.
Oni se koriste rupama u zakonu i jadnim, prvljavim igrama da si namaknu ilegalni profit. Kad već rade to što rade, neka se registriraju kao regularno trgovačko društvo/ugostiteljski obrt, plaćaju redovne poreze i imaju obveze koje imaju i ostali ugostitelji!
Zvati se udruga i naplaćivati nekakvu članarinu a onda guliti ljude kako sam gore opisao!? E mene nećeš! Ovo ne mislim samo ja, nego mnogi, čak sam i pričao s ljudima koji su izlazili iz MT nezadovoljni i zbog bezobraznog otezanja s konc-om. |
|
|
|
|
 |
fred Ukupno postova: 127 Spol:  Muško
|
A pravila su im ono..."svjetska". A od njih je jako bezobrazno ići na očigled potkrati ljude! Ako je koncert 40 kn, šta sad ima netko reći: "Ne možete biti tu ako niste član kluba i ne platite 10 kn?!" Praktički tjeraju ljude...i onda se pitaju...zašto je posjećenost bila tako mala? Da su imalo pametni, možda bi i skontali... Ajd da je i prostor nešto...kad sam vidjela da izgleda k'o napušteno hangar...
|
jesi bar poslje ošla s dečkom na hambić kod joze?
|
A još sam joj neki dan mislio napisati da će morati postati član kluba da bi prisustvovala koncertu, ali nisam mislio da će joj baš predstavljati toliki problem tih deset kuna godišnje članarine  10 kuna, toliko je hamburger kod Joze, eto jučer niste morali pojesti hamburgere pa možete cijele godine dolaziti u Teatar
I što još reći nego:
http://www.youtube.com/watch?v=qVrU0JNAgqI
 |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Eh, da se mislim pojaviti više ikada u Teatru onda bi ta kvazi članarina bila opravdana, a ovako ne. Znači, oni će namamit ljude...'oće sljedeći put pokušat dovest Hladno pivo pa namamit ljude da se učlane ako misle prisustvovat samo njihovom koncertu, a ne na nekim poslije i nekim slušaonama i onime što se tamo održava? |
|
|
|
 |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
bilo bi najbolje kad bi sve bilo besplatno, jel da? samo ne znam kako bi klub onda egzistirao... |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ne mora biti besplatno. Ali ako platiš koncert, podrazumijeva se da na tom koncertu smiješ i (bezuvjetno) prisustvovati, zar ne? |
|
|
|
 |
|
Eh, da se mislim pojaviti više ikada u Teatru onda bi ta kvazi članarina bila opravdana, a ovako ne. Znači, oni će namamit ljude...'oće sljedeći put pokušat dovest Hladno pivo pa namamit ljude da se učlane ako misle prisustvovat samo njihovom koncertu, a ne na nekim poslije i nekim slušaonama i onime što se tamo održava?
|
Zašto misliš da baš nikada više nećeš željeti otići na nešto što budu organizirali?!? Možda za 6 mjeseci opet dovedu Belfast  |
|
|
|
|
 |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
bilo bi najbolje kad bi sve bilo besplatno, jel da? samo ne znam kako bi klub onda egzistirao...
|
Pa kad si ti nesto vidio besplatno?
I kad ides na besplatni koncert opet nesto platis na 'popratinm sadrzajima', ako nista drugo onda cugu. Ovi se izdizu od drugih jer su nasli nov nacin kako da dodatno naplate. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
|
|
|
|
 |
|
Ne mora biti besplatno. Ali ako platiš koncert, podrazumijeva se da na tom koncertu smiješ i (bezuvjetno) prisustvovati, zar ne?
|
Da, ako si član kluba. Takva su pravila i što ti tu nije jasno? |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
 Barem netko razuman! Kikiriki stižee!  |
|
|
|
 |
 |
|