Dino Merlin u Osijeku - [galerija fotografija]

Osijek

Dino Merlin u Osijeku - [galerija fotografija]

[2016.] Dino Merlin u Osijeku [2016.]

[25.10.2009.] Galerija fotografija s koncerta u dvorani Gradski vrt, Osijek...

Galerija 031: Dino Merlin
[Foto: Daniel Antunović, Marko Milas Mrky][25.10.2009. Dvorana "Gradski vrt"]

[22.10.2009.] U prostorijama hotela Waldinger, održana je konferencija za novinare povodom nadolazećeg koncerta Dine Merlina koji će se održati 25. listopada u 20.00 sati, u dvorani Gradski vrt. Da je potražnja za ovim koncertom velika, dokazuje i 952 pristigle prijava za nagradnu igru na portalu osijek031.com. Za one koji nisu bile takve sreće pa osvojili ulaznicu, mogu kupiti kartu do 24. listopada po cijeni od 100 kn, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kn. Najveća potražnja je za stajaćim mjestima, zbog čega su organizatori bili prisiljeni uvući dodatne tribine ( teleskope ) kako bi više mjesta bilo za rasplesanu mlađu publiku.

Osim Osijeka, ulaznice se velikom brzinom prodaju i u susjednoj Bosni i Hercegovini, te se očekuje i njihov dolazak. Organizatori mole građane Osijeka koji će pred dvoranu doći svojim automobilima, da ne parkiraju na parking dvorane, nego da oslobode parking mjesto za goste iz susjednih gradova i zemalja. Svakako treba spomenuti da je ovaj koncert humanitarnog karaktera, te sav prikupljeni prihod donirat će se udruzi Život za pomoć azilu u Nemetinu. Ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti na blagajni dvorane od 18 sati kada će se otvoriti i ulazna vrata. Dino Merlin je izvođač koji puni sve stadione, te se nadamo da će i koncert u nedjelju, rezultirati punom dvoranom. Generalni sponzor ovog događaja je Osječka pivovara.

Piše i foto: Daniel Antunović

[30.09.2009.] Ulaznice za koncert Dine Merlina i benda, koji će se održati 25. listopada 2009. u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku s početkom u 20h, prodavat će se od 1. listopada preko sustava eventim.hr i to:
- do 10.10.2009. po cijeni 80,00 kn (sjedenje i stajanje)
- nakon 10. listopada 2009. po cijeni 100,00 kn.

Na sam dan koncerta cijena ulaznice je 120,00 kn.

U uredima turističkih zajednica s područja Osječko-baranjske županije prodaja kreće od 5.10.2009, promotivna cijena od 80,00 kn također traje do 10.10.2009. a nakon toga cijena je 100,00 kn. Na dan koncerta je 120,00 kn.

Nagradna igra

Karte možete osvojiti i u nagradnoj igri portala Osijek031.com, koji Vam poklanja 5x1 kartu za koncert, a od 952 pristigle prijave najsretniji su te po jednu kartu osvajaju:
Kristina Opačak
Ivan Glavaš
Dajana Kostelac
Maja Brkić
Ivan Mihaljević

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

[26.09.2009.] Uz Zdravka Čolića i Stefana Milenkovicha, osječku jesen ukrasit će još jedno kocertno ime. U tijeku velike Europske turneje, nakon rasprodanih koncerata u Dubrovniku i Puli, te poslije koncerata u Londonu, Frankfurtu i Ljubljani, Dino Merlin dolazi u Osijek.

Najveća sarajevska glazbena zvijezda Dino Merlin dolazi u Osijek 25. listopada 2009. Riječ je o izvođaču koji je od 1985 do danas izdao 10 albuma, 2 live albuma i 2 DVD-a. Uz brojne glazbene hitove jedan je od rijetkih izvođača koji puni sve koncertne prostore, kako najveće koncertne dvorane i arene tako i stadione. Jedinstven je i po prodanih 80.000 koncertnih ulaznica na stadionu Koševo u Sarajevu, kao i po 120.000 legalno prodanih primjeraka posljednjeg albuma ''Ispočetka'' preko njegove izdavačke kuće Croatia Records.

Dino Merlin - koncert
Dvorana Gradski vrt
nedjelja, 25. listopada 2009. u 20.00 h

Karte za ovaj koncertni spektakl bi trebale biti u prodaji već za desetak dana u uredima Turističke zajednice Osječko-baranjske županije.

U pretprodaji će cijena ulaznice biti 100,00 kn a na dan koncerta 120,00 kn. Zbog velikog zanimanja njegovih fanova za ovaj koncert u susjednim državama karte će se prodavati i u Vojvodini i Bosanskoj Posavini odakle su već najavljeni dolasci autobusima.

Foto: J.Muratovic

Dvorana Gradski vrt
Povijesni medij
Ma jeli moguce da se nesto super dogadja u Osijeku?!
Jedva cekam :)
ajde da napokon i neko odličan dolazi u osijek :)
ako ne i naj odličniji.
JESSS!!!!! napokon narodno veselje u gradu, toga nismo jako dugo imali -.-

Re: Dino Merlin u Osijeku

Jel i Alija dolazi s njim ?
unLog!c

JESSS!!!!! napokon narodno veselje u gradu, toga nismo jako dugo imali -.-

aj ne kenjaj
što bi bilo da dolazi netko stvarno dobar? Dino Merlin...de nemojte me zajebavati
aj ovaj ću put pokušati biti pristojniji...

u zg su ove godine bili soulfly, slipknot, i još hrpu kvalitetnih svirki po klubovima, dolazi im the cult za par dana. varaždin je imao prej*ben radar fest....

pobogu zdravko čolić i dino merlin????
Ljudi su različiti,pa tako imaju i različite ukuse.Ako vams e ne sviđa,ne morate ni pogledati najavu,a ni otići na koncert.
No ne razumijem potrebu ljudi da pljuju po svemu što im nije po guštu.
hahah kakvi sve kretena ima na ovim forumima, samo pljuju po drugima i nikad nisu zadovoljni, ak to ne volis onda nemoj pljuvati niti uopce komentirati
bravo...makar neću otić na ovo...jer ne slušam tu vrstu glazbe...al barem nisu neki lokalni izvođači...nakon moralesa i urbana sad eo i ovi...ne sjećam se kad je zadnji put bilo ovako nešto u ovako kratkom vremenu :)
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.
besprizorni

nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.

sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima
dino_bno

besprizorni

sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima

jesam li igdje napisao da imam nešto protiv njega? jesal li spominjao ostale pjevače s područja balkana? po čemu si zakljulio da sam metalac?? ajd sad idi ponovo pročitaj što sam napisao pa se onda javi. i da..žao mi je što npr. na nekom metal ili drugom koncertu neće biti više izvođača nego na Dini Merlinu..to samo govori o tome u što se grad pretvara...
nisam tu mislio samo na tebe neg na sve koji pljuju po koncertu, neg reci mi u sta se to grad pretvara?
dino_bno

besprizorni

jesi ti isto jedan od onih što misli da cajke nisu za seljake ?
Ne znam zasto se prepirete i zasto ste dosli na temu cajki. Dino Merlin je jedan vrlo dobar pjevac, cijene ga i mladji i stariji. Tko zeli otici, otici ce, a tko ne, ne ce i dobro. Mozda jednog dana bude ponude i za one drukcijeg izbora glazbe.
upravo tako..ja ga ne volim jer mi je totalno fuj..ne kao pjevač.. politička strana... ali ako netko voli njegove pjesme..nek prave koncert..pod uvijetom da se ne prave sranja..u ovom slučaju neće... Neka dovedu i korn što se mene tiče... samo neka nekog dovedu... Koga bi vi? beyonce u dvorani gradski vrt?? Tamo ne stane njezina pratnja, a kamo ona:-D
gum099

u zg su ove godine bili soulfly, slipknot, i još hrpu kvalitetnih svirki po klubovima, dolazi im the cult za par dana. varaždin je imao prej*ben radar fest....

ja bi se na tvom mjestu zapitao...
btw ako ti se tolko svidja zg pa koji klinac radis u os??? a mos i u varazdin samo da je manje takvih...
gum099

merlin mi nije ni blizu broj 1 izbora za koncert, al za njega ću izdvojit 100 kn pa kud puklo, al da dođe neko od ovih što si ti nabrojo lagano bi ignoriro sve jer je to obrnuto proporcionalno različita glazba i neko nešto voli...fala bogu da nismo svi isti.. kolko god tebi bilo to prejebeno ima ljudi kojima nije... dakle budi stpljiv dok neko nekad jednog dana od tvojih obljubljenih ne dođe u osk a dotle imaš vlak, bus, kamion, avion, bicikli, role pa fino putuj po drugim gradovima...a ljude koji će ić na merlina pusti da na miru budu sretni jer idu na za njih prejeben koncert i uživaju, a ne da se moraju prepirat s takim nekim uvijek nezadovoljnim ljudima...
...i da, ovaj me topic neodoljivo podsječa na topic na kojima se komentiro morales...tipa: meni je on prekomercijala, bolje da su doveli onog, ovog, moju strinu i ša ti ja znam - a opet je bilo puno dvorište vege i par tisuča ljudi se odlično zabavilo bez obzira na njihovo k*njanje.
zato budite rađe sretni da dvorana konačno prestaje zjapit prazna i da će se u njoj okupit nekolko tisuča ljudi koji će se izguštat.

Re: Dino Merlin u Osijeku

Rado bih došla na koncert, možda i budem.
besprizorni

Ovo ljeto jedna pulska arena u kojoj nastupaju svjetski poznati izvođači ugostila je i Merlina, i pazi ovo bila je puna i ljudi su bili oduševljeni...zasto bi onda osječani bili seljaci???
ma nek dođe i meri cetinić,ak će napunit dvoranu i strpat novce u gradsku blagajnu,to je jedino što nam treba,da nebi dvorana postala gradska šupa,bar su se pokrenili s koncertima, sam da mi ne budu one folk parade tamo, jer to dno dna najbolje nek bude na smetlištu.
besprizorni

Sarajevo, Dubrovnik, Pula, Frankfurt, London. Meni se sviđa nastaviti niz sa Osijekom.
A da...Ti svi gradovi su se poseljačili :lol:
nabrojite 5 njegovih pjesama bez otvaranja youtubea,wikipedije itd...
...hm, mjesečina...pa ona neka novija koja spominje švicarsku....i dalje ne znam, shame on me....
...ali, kako god - ne bih ga stavljala u kategoriju bezveznjaka, iako to nije mjuza koja slušam....on je pop pjevač koji je u stanju napuniti velike dvorane bez problema....kao i zdravko čolić ili recimo toni cetinski i tak to....
gum099

ako ti se ne sviđa nećeš ići i stvar riješena!

evo prijedlog za admine. napravite anketu u kojoj bi se forumaši izjasnili koga bi željeli vidjeti i čuti u osijeku i koliko bi novaca izdvojili za ulaznicu.
zašto se svi čudite, poznata je stvar da su svi organizatori u osijeku koji imaju priliku organizirati nešto ovako veće žešći čobani koji idu na zicer i uvijek dovode fosile na samrti zato jer znaju da će im se oni isplatit.. opet kad ih gledam s druge strane kao biznismene, skidam kapu. punite si džepove, umijeće je zaraditi, ali ne pričajte onda da će se jesen u osijeku "ukrasiti"..
zla_tratinčica

zašto se svi čudite, poznata je stvar da su svi organizatori u osijeku koji imaju priliku organizirati nešto ovako veće žešći čobani koji idu na zicer i uvijek dovode fosile na samrti zato jer znaju da će im se oni isplatit.. opet kad ih gledam s druge strane kao biznismene, skidam kapu. punite si džepove, umijeće je zaraditi, ali ne pričajte onda da će se jesen u osijeku "ukrasiti"..

samo malo, želiš reći da je ovo loša organizacija? ... dvorana će biti puna, puna ljudima, puna obožavateljima koji će kupiti ulaznice, znači da ipak ima ljudi koji vole ovu vrstu glazbe, kao i glazbu Zdravka Čolića...čemu onda takva negativnost?!?...možda nagodinu se organizira nešto i po tvojoj volji, i volji svih koji su sada nezadovoljni....

kako god, meni je drago što nema na vidiku koncerta Let3...
zeros

zla_tratinčica

samo malo, želiš reći da je ovo loša organizacija? ... dvorana će biti puna, puna ljudima, puna obožavateljima koji će kupiti ulaznice, znači da ipak ima ljudi koji vole ovu vrstu glazbe, kao i glazbu Zdravka Čolića...čemu onda takva negativnost?!?...možda nagodinu se organizira nešto i po tvojoj volji, i volji svih koji su sada nezadovoljni....

tko je spomenuo lošu organizaciju!? rekao sam da se ovo radi zbog para i zbog ničeg drugog i da me živcira kad se piše da će se jesen "ukrasiti" ovim koncertom kad je jedino što će se ukrasiti džep organizatora. :D
zla_tratinčica

kad je jedino što će se ukrasiti džep organizatora. :D

... pišeš kao da će organizatori natjerati gledatelje da kupe kartu i dođu na koncert...

pa nisu oni hrvatska vlada da nameću harač!
c-192

zla_tratinčica

... pišeš kao da će organizatori natjerati gledatelje da kupe kartu i dođu na koncert...

o bože. jesam lijepo napisao da je zaraditi umijeće. treba znati dovest izvođača na kojemu možeš napucat upad i da ti bude ljudi, da ih odereš ko zečeve, ostane ti para u džepu i sretni su i oni i ti. nešto kao folk hit.
zla_tratinčica

c-192

zla_tratinčica

o bože. jesam lijepo napisao da je zaraditi umijeće. treba znati dovest izvođača na kojemu možeš napucat upad i da ti bude ljudi, da ih odereš ko zečeve, ostane ti para u džepu i sretni su i oni i ti. nešto kao folk hit.

upravo to, doveli su izvođače za koje su sigurni da će biti posječeni, i da će se dvorana napuniti, što i nije loše jer je to i cilj organizacije... e sad, koliko će love zgrabit, ne bih znao...ali vjerojatno puno..:)
No, svakako podržavam ove koncerte, malo promjene Osijeku neće škodit...
c-192

evo prijedlog za admine. napravite anketu u kojoj bi se forumaši izjasnili koga bi željeli vidjeti i čuti u osijeku i koliko bi novaca izdvojili za ulaznicu.

Pendulum, 200 kn :D
Frost

c-192

istina.

a mogao bih doslovno sad nabrojit 100 izvođača, doslovno 100 od naših i stranih, i izdvojio bi i 500 kuna, jeftinije mi je dati 500 kuna tu za upad nego npr. 500 kuna za put, 500 za hranu i 20 eura za upad u Beču.
oftopik

...i da, ovaj me topic neodoljivo podsječa na topic na kojima se komentiro morales...tipa: meni je on prekomercijala, bolje da su doveli onog, ovog, moju strinu i ša ti ja znam - a opet je bilo puno dvorište vege i par tisuča ljudi se odlično zabavilo bez obzira na njihovo k*njanje.
zato budite rađe sretni da dvorana konačno prestaje zjapit prazna i da će se u njoj okupit nekolko tisuča ljudi koji će se izguštat.

:facepalm:

sve i jedan od te 3 tisuce je totalni kuzer sa podrucja elektronike. Vidis tebi je dovoljno zadovoljit se niskim strastima poput da je glasno, da ima ljudi i koja pijana čkapi da nesto i ispipas kad se upale stroboskopi. damn :/

Nije to imalo ama bas nikakve veze s partijem i elektronskom muzikom. A kamoli sa boljitkom scene. Jer cak i od lokalne podrske nitko na tom line upu ne zna nabrojat 3 lejbla i zadnja 3 izdanja sa istih. To je zalosno, a ne smijesno. ;)

Najgore od svega je to sto sad ti ljudi zbilja misle da su bili na partiju pa ce jebat sve oko sebe sa nekim glazbenim zeljicama i stvarcicama koje je onaj mulac pustio preko kurca u Vegi i jazavcima pokupio kintu. Zivio Osijek! Nemorate mi vjerovat ali normalni ljudi iz nekih drugih krajeva nam se stvarno jako smiju.

NA Merlina ce vjerojatno i autobusima iz Svicarske dolazit. A nist mislim da je dobro sto dovode Merlina. Sad cu ja lijepo otvoriti obrt i prodavat viršle prije, poslije i za vrijeme koncerta, pa cu budem bogat :D
Frost

c-192

eto savrsenog prijedloga. :D
slusao sam ih live na szigetu i pre mocni su....recimo to bi bila bas promjena u gradu, svaka cast colicu i merlinu, ali ovo bi definitivno zapalilo ljude, a i doslo bi pun kupus :D ljudi van hrvatske sigurno, jer rijetko sviraju live i cim se pruzi prilika cuti ih live malo tko ce je i propustiti... :D
avantgarde

oftopik

sve i jedan od te 3 tisuce je totalni kuzer sa podrucja elektronike. Vidis tebi je dovoljno zadovoljit se niskim strastima poput da je glasno, da ima ljudi i koja pijana čkapi da nesto i ispipas kad se upale stroboskopi. damn :/

Nije to imalo ama bas nikakve veze s partijem i elektronskom muzikom. A kamoli sa boljitkom scene. Jer cak i od lokalne podrske nitko na tom line upu ne zna nabrojat 3 lejbla i zadnja 3 izdanja sa istih. To je zalosno, a ne smijesno. ;)

Najgore od svega je to sto sad ti ljudi zbilja misle da su bili na partiju pa ce jebat sve oko sebe sa nekim glazbenim zeljicama i stvarcicama koje je onaj mulac pustio preko kurca u Vegi i jazavcima pokupio kintu. Zivio Osijek! Nemorate mi vjerovat ali normalni ljudi iz nekih drugih krajeva nam se stvarno jako smiju.

NA Merlina ce vjerojatno i autobusima iz Svicarske dolazit. A nist mislim da je dobro sto dovode Merlina. Sad cu ja lijepo otvoriti obrt i prodavat viršle prije, poslije i za vrijeme koncerta, pa cu budem bogat :D

A da ti sinko lijepo organiziraš koncert jedne od tih tvojih "IN" drhrkažijskih grupica i zaradiš koju kintu. Show business is a BUSINESS. Kapiš?

A Dino je marka ali ti to ne kužiš. Nema veze, polako, odrasti ćeš i ti jednog dana....
A s cim je tvoj post tocno povezan mozes li se sjetiti?

Kakve grupice? Jesam li ja napisao nesto protiv Merlina?

Razumijes li ti uopce ista sto sam ja napisao u prethodnom postu koji si ti citirao?

Btw ne organiziram koncerte drkadjijskih grupica jer nisam cuo za takve, a i kad nesto organiziram, ne radim to zbog para.
Pare zaradjujem na poslu. ;)
dino_bno

sta ti imas protiv merlina?

merlin je tvrdolinijaški bošnjački nacionalist, koji je svojedobno pozivao na muslimansku bosnu.
e sad, nit ga slušam, nit imam nešto protiv onih koji ga slušaju, al ako se konstantno ser* o thompsonu i njegovim nastupima (ni njega također ne slušam, da se odmah ogradim od zlonamjernika), barem bi se mogla povesti debata i o muslimanskoj verziji "thompsona"..
c-192

gum099

ako ti se ne sviđa nećeš ići i stvar riješena!

ma nije to uopće problem, normalno da neću ići, i ni ne smeta mi što on nastupa. ali pogledaj tko je samo ove godine bio u zagrebu i varaždinu (i još jednom im skidam kapu za radar fest). zašto ja svaki put da idem u zg, zašto oni nebi došli u osijek.

kad se povukao pitanje para, ulaznice sam plaćao 200-300kn, ovisno o koncertu + 200-tinjak vlak + 100-200 (kad se kolko ima) za hranu i pivo
zeros

zla_tratinčica

u pravu je tratinčica, uvijek se ide na zicere i 100% komercijalu.

i folk parada napuni zrinjevac:(
gum099

zeros

zla_tratinčica

u pravu je tratinčica, uvijek se ide na zicere i 100% komercijalu.

i folk parada napuni zrinjevac:(

pa to i je svrha svega...da jedni zarade, a drugi se zabave....svi sretni i zadovoljni, ne vidim u cemu je problem?!?! ...i zasto organizatori ne bi trebali ici na komercijalu pa da zarade na nekom koncertu?!?! ...ono, wtf....
avantgarde

oftopik

meni je bilo odlično i ja sam se zabavio, a sad oće se meni neko smijat iz drugih krajeva - pa j*be se meni za mišljenje drugih ljudi a ne još ak su iz drugih krajeva. ak je meni dobro i ak se zabavljam u nekim normalnim granicama kulture i razuma onda me živo zaboli za ljude kojima to nije zabavno... i jedva čekam i ovaj koncert da se opet zabavim, a ti sjedi kod kuće pa si puštaj tu superkvalitetnu glazbu u sobi i budi zadovoljan mišlju da ti se ljudi iz drugih krajeva ne smiju, meni da...i čekaj da jednog dana u osijek dođe neko ko se tebi sviđa...do not care...

ali stvar je u tome da onda kad dođe taj neko super kul urban i štatija znamkakavveć neš vidit ni jedan moj post u takvom topicu da nešto kenjam protiv tog događaja nego će mi također biti drago da će, nadam se, dvorana opet biti puna i da će se ljudi zabavit...dok ću ja to potpuno ignorirat i zabavljat se na svoj način...
Vjerujem da si se zabavio, a isto tako vjerujem da si jos jedan u nizu koji nije shvatio poantu.

Btw nebudi licemjer. Da ti se jebe za misljenje drugih ljudi, nebi mi sada odgovarao na post. ;)
avantgarde

Vjerujem da si se zabavio, a isto tako vjerujem da si jos jedan u nizu koji nije shvatio poantu.

Btw nebudi licemjer. Da ti se jebe za misljenje drugih ljudi, nebi mi sada odgovarao na post. ;)

krivo! odgovaram na ove postove jer se konstantno po nečemu pljuje umjesto da svako izabere šta kome paše od ponuđenog, a po tuđem odabiru da ne pljuje. vrlo jednostavno.
od merlina znam nabrojati 2-3 pjesme, pa evo mi razloga da naucim jos...iako bi vise volio hari mata hari, mozda odem na merlina...

jer stvarno zazelio sam se dobrog koncerta u osijeku, i barem se nesto dogadja
jebo me sav svijet pa da metalika jebena dolazi u osijek i da se jebeni dimebag ustane iz groba i prošeće s gitarom i zasvira u osijeku, da ona narkomančina snup dogidi dog zapali po metarski džojnt u po osijeka opet bi se našlo par mudraca koji bi rekli A KOJI ĆE NAM ONI TU KURAC. pa ovaj osijek je stvarno ošo u kurac. jebote mislio sam da je samo u kurcu što nema posla, štosu ga okrali i sjebali i što se nakotilo kojekakog ultranacionalističkog šljama al ovo je stvarno jebote prevršilo svaku mjeru. pa nema jebenog topika di se ne uvlači rat/vjera/cajke/ovo il ono i di se ne spominje bliža rodbina. jebote irud merlin je glazbenik za razliku od onih kurvetina seke/cece/karleuše/bube/bibe/trte i ostalih drolja koje svake godine pohađaju jebeni zrinjevac i na kojem iz godine u godinu vise cajkaroški ćelavi krebili s kikirikijem u glavi i pijane droljetine s kojišem oko pičke. užas. mrzim ovaj grad. jebli vas sve tonson i ceca i brena i merlin.
pa dobro monstrum, ti si sad bas sve, al bas sve, popljuvao...
...je popljuvao, ali nije ništa slagao....
Monstrum

jebo me sav svijet pa da metalika jebena dolazi u osijek i da se jebeni dimebag ustane iz groba i prošeće s gitarom i zasvira u osijeku, da ona narkomančina snup dogidi dog zapali po metarski džojnt u po osijeka opet bi se našlo par mudraca koji bi rekli A KOJI ĆE NAM ONI TU KURAC. pa ovaj osijek je stvarno ošo u kurac. jebote mislio sam da je samo u kurcu što nema posla, štosu ga okrali i sjebali i što se nakotilo kojekakog ultranacionalističkog šljama al ovo je stvarno jebote prevršilo svaku mjeru. pa nema jebenog topika di se ne uvlači rat/vjera/cajke/ovo il ono i di se ne spominje bliža rodbina. jebote irud merlin je glazbenik za razliku od onih kurvetina seke/cece/karleuše/bube/bibe/trte i ostalih drolja koje svake godine pohađaju jebeni zrinjevac i na kojem iz godine u godinu vise cajkaroški ćelavi krebili s kikirikijem u glavi i pijane droljetine s kojišem oko pičke. užas. mrzim ovaj grad. jebli vas sve tonson i ceca i brena i merlin.

(y) eto to je sve.
badman

Monstrum

(y) eto to je sve.

Post godine :)
aaaaaaa hocu kartu za koncert! gdje se jos moze kupit karta, osim na gradskom r.?
Monstrum

bravo care

Re: Dino Merlin u Osijeku - nagradna igra!

Evo i tu malih miševa, mrzitelja svega što im ne paše.
Kad netko procjenjuje intelektualne vrijednosti nekog na temelju glazbe koju sluša, taj ima jebenih problema u glavi.
I otkad merlin ima veze s cajkama?

Kad je u os dolazio onaj metal bend što je svirao na srednjici,meni koji ne slušam tu vrstu glazbe bilo je drago da ugostimo takav bend u našem gradu..nisam došao tu pljuvat po ljudima koji to slušaju.
Nego, zajedno sa slovencima,srbima,bosancima i ljudima iz cijele RH na koncertu bude 3000 ljudi i organizator jedva spasi projekt...
DI ste onda bili svi vi inteligentni mladi ljudi koji ne slušate balkansko smeće nego zapadnu glazbu koja je tako super?

Merlin će imat 4000 ljudi minimalno,i to 99% osječana.
bravo maniche..slazem. al da ce bit bas 99% osjecana..sumnjam....
yux031

dino_bno

sta ti imas protiv merlina?

merlin je tvrdolinijaški bošnjački nacionalist, koji je svojedobno pozivao na muslimansku bosnu.
e sad, nit ga slušam, nit imam nešto protiv onih koji ga slušaju, al ako se konstantno ser* o thompsonu i njegovim nastupima (ni njega također ne slušam, da se odmah ogradim od zlonamjernika), barem bi se mogla povesti debata i o muslimanskoj verziji "thompsona"..

Svojedobno smo mi pozivali na katoličku Hrvatsku.
Da on ima nešto protiv nas ne bi dolazio svirat tu.U bosni je car,bosanska dijaspora je brojna,preživio bi.
Thompsona i Merlina usporedit je stvarno nebulozno.

Nego,možeš li ti meni izvuć neki članak,video zapis gdje on to zagovara muslimansku bosnu na štetu ostalih naroda u BIH?baš me zuanima pošto ovo prvi put čujem.
Logično mi je da uz ta uvjerenja ide i glazba a njegovu diskografiju imam i fakat nema jedne pjesme koja govori o takvim stvarima.
alnea prodam ti ja 300 kn ;) ili dvije za 700

Re: Dino Merlin u Osijeku - nagradna igra!

maniche

Evo i tu malih miševa, mrzitelja svega što im ne paše.
Kad netko procjenjuje intelektualne vrijednosti nekog na temelju glazbe koju sluša, taj ima jebenih problema u glavi.
I otkad merlin ima veze s cajkama?

Kad je u os dolazio onaj metal bend što je svirao na srednjici,meni koji ne slušam tu vrstu glazbe bilo je drago da ugostimo takav bend u našem gradu..nisam došao tu pljuvat po ljudima koji to slušaju.
Nego, zajedno sa slovencima,srbima,bosancima i ljudima iz cijele RH na koncertu bude 3000 ljudi i organizator jedva spasi projekt...
DI ste onda bili svi vi inteligentni mladi ljudi koji ne slušate balkansko smeće nego zapadnu glazbu koja je tako super?

Merlin će imat 4000 ljudi minimalno,i to 99% osječana.

bravo majstore (y)
manhattan hahahhaah e da sad....nisam ja rockefellerova kcer pa da cu dat toliko za kartu bas :P
Alnea

aaaaaaa hocu kartu za koncert! gdje se jos moze kupit karta, osim na gradskom r.?

može u Crossu prekoputa Supera i na Gradskom radiju
ja išao prvi dan, kažu još nisu došle - dođite kasnije... slijedeći dan - rasprodano! ali još će se štampati...

tko misli ići trebao bi požuriti...
imam kartuuuuuu jeeeeeeeeeeee :)) karata jos ima, preko puta Supera... hvala, lylette

Re: Dino Merlin u Osijeku - nagradna igra - dobitnici su...

juhuuuuuu jedva čekaaaaaaam :death:
Mene zanima samo koliko će od te zarađene love, uistinu otići za Azil.

Skeptično razmišljanje, ali ne mogu si pomoći, budući da nas se godinama navikava na prijevare pod izgovorom humanitarizma.
Bastro

Mene zanima samo koliko će od te zarađene love, uistinu otići za Azil.

Skeptično razmišljanje, ali ne mogu si pomoći, budući da nas se godinama navikava na prijevare pod izgovorom humanitarizma.

...potpis...baš bih voljela kada bi se moglo provjeriti koliko je novaca od svih prošlih organiziranih koncerata uplatilo zapravo na žiro račun azila....
Pravi događaj stiže s parnim valjkom ove zime.
ovaj merlin je levat ko i ja što uopče pišev vamo'.
stiže hodža

btw megasmrt pravi događaj je stefan milenković
jeaaa
spletom okolnosti bila sam na koncertu, iako čovjeka uopće ne slušam - unam jednu pjesmu do prije 20tak godina - ugodno sam iznenađena :)
sve u svemu, svidjelo mi se

prvi puta sam bila u dvorani Gradski vrt i baš mi se dopala, osobito činjenica kako je sve novo, čisto, ima puno WCa :D i radi ventilacija..
(.čak i previše jer mi je od nekuda puhalo na mjehur :D )

ali, ja ništa nisam razumjela što pjeva!
da nisam znala da je Merlin, mogao je pjevati i a kineskom - ne bih razlikovala ...
zvuk je, osim na nekoliko pjesama, bio užasno loš :( :( :(
barem tamo gdje sam ja bila (na tribini, prema kraju)
šteta
gdje je nestala "edit" funkcija?
znam pjesmu OD prije 20godina, a ne DO :D

Edit funkacija - odgovor na isto pitanje
MacaPapucharica

opcija edit je nestala zbog radi posjete dini merlinu.
s poštovanjem,
redakcija osijek031
:)

Re: Dino Merlin u Osijeku - pressica uoči koncerta

[Foto: Daniel Antunović][25.10.2009. Dvorana "Gradski vrt"]
Mladjo

MacaPapucharica

opcija edit je nestala zbog radi posjete dini merlinu.
s poštovanjem,
redakcija osijek031
:)

hahahahm @Mladjo, odlična!!! :) :) :)
da imam kikača, dala bih ti ;)

negom jednom plavuša - uvijek plavuša :D - skontala sam za edit funkciju, hehe, hvala, hvala :)
aaaaaaaa koncert je bio odlican :)))) iako slazem se s macom, neke pjesme nisam razumjela uopce sta pjeva...al sve u svemu supeeeeeeeer. merlin je merlin. ja bih opet :))))))))))
dvorana je odlicna, iako sam ocekivala da je duza....prvi put je sad vidjeh...
maa. vidim da je bilo dobro.
ali da moram opet birati između njih dvojice opet bih odabrao Juru naravno (:
Nove fotografije u galeriji...

[Foto: Daniel Antunović, Marko Milas Mrky][25.10.2009. Dvorana "Gradski vrt"]

Tagovi