Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...bash...na Bou sam skroz i zaboravila  .... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol:  Žensko
|
čitam komentare i ne mogu vjerovati... već je nekoliko ljudi to napisalo, ali kaf se nije ni otvorio, a vi već pljujete... prestrašno. budite sretni što se otvara nešto novo, bit će kako bude. ne možete ništa reći dok pandur ne počne poslovati.
ja ću svakako doći na otvorenje u četvrtak iako mi do do 20. rođendana fali mjesec i po dana.
također pozdravljam dobnu granicu jer je nakaradno vidjeti klince od 15, 16 godina vani u gluho doba noći. isto tako mislim da bi dobna granica mogla biti 18, no dobro...
vjerojatno će to funkcionirati kao s tufnom. imam 19 i dosad mi se nije dogodilo da me nisu pustili unutra.  |
|
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
ekskluzivno partnerstvo znači da će navedena piva biti znatno jeftinija od osječkog
 |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Vlasnik ili vlasnička struktura,molim vas!?
Čisto iz znatiželje neki ovdje ,i ja, žele znati čiji je to klub.!!! |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Današnja mladež njeguje različite stilove, ili kako oni pogrešno kažu supkulture (umišljajući da u njihovom odijevanju i slušanju nekakvih pjevača ima nešto više od zabave). Rasprave na ovom forumu o glazbi i izlaženju zaslužuju ozbiljnu sociološku studiju, jer ako je to najvažnija stvar u životu, jao nama. Fascinantna je ta netolerancija u mladih - dobri su samo oni koji slušaju što i ja, a ostali su "seljačine", "klošari", "kreteni"... Prilično infantilno, čak i za srednjoškolsku dob.
Inače, evo još jednog primjera da ugostiteljstvo nije u krizi. Nisam siguran, ali mi se čini da su se investitori odlučili na otvaranje birtije koja nema terasu. Ako su ovi medijski manipulatori - koji navodno predstavljaju sve ugostitelje - u pravu, onda su investitori ovdje potpuno blesavi, jer su svi ugostitelji bez terase u ovih par mjeseci propali (ili ipak nisu). Sada će se na osnovu tih lažnih podataka o nekakvom padu prometa ukinuti jedini pozitivan zakon u cijeloj povijesti vladavine Hdz-a, a ljudi - gosti kafića - će nastaviti smrdjeti po tuđem dimu.
Stoga će najveći uspjeh u ugostiteljstvu postići onaj investitor, koji je napravio ozbiljan ventilacijski sustav, tako da se ljudi u prostoru birtije ne guše od smrada i znoja. Nadam se da je ovaj Pandur takvo mjesto, jer ga dosad u Osijeku nije bilo. |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni se neda ni čitati više ništa samo čekam četvrtak da odem damo i promijenim atmosferu malo ^^
stvarno svaka čast na otvorenju ovoga. |
|
 |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Hvala svima na čestitkama i iskazanom uzubuđenju oko otvorenja Pandura. Zaista ima mnogo komentara i kritika, nekih više, a nekih manje konstruktivnih.
Za sada Vam samo možemo reći da nećete biti razočarani kada je u pitanju glazbena i ugostiteljska ponuda. Zaista imamo veliki asortiman pića (žestokih, alkoholnih i bezalkoholnih pića te piva) i ne sumnjamo da ćete biti zadovoljni ponudom, ali i cijenom.
Neke stvari ostavljamo ipak za samo otvorenje, tako da sami otkrijete o čemu se zapravo radi kada je u pitanju Pandur. Na temelju toga ćete i moći iznjeti svoja mišljenja, kritike i sve ono što se inače odvija na stranicama ovog i svih ostalih foruma.
Do tada lijep pozdrav! |
|
|
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
SheOs Ukupno postova: 119 Spol:  Nebitno
|
Dolazim svakako!
Ne želim pljuvati dok ne vidim i ne doživim! |
|
|
|
|
 |
synthman Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
dobro rečeno!  |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Postoji li nekakva nagrada tipa "forumaš godine"? Ako postoji, mislim da nema dvojbe da ide gospodinu Feltu. Užitak ga je čitati. |
|
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
ti čitaš tolike postove  |
|
|
|
|
 |
|
Pobogu, pa nisu toliko veliki. Vjerujem da se nisi susreo s postovima preko cijele stranice?
A čitao bih ga i da su mu postovi veći. Radi se o kvaliteti. Toliko o tome. |
|
|
|
|
 |
|
(Ne mogu editirati prethodni post.)
A što se tiče Pandura-bilo bi zaista krasno kad bi vlasnik ispoštovao pravo nepušača na nezadimljen zrak. Ovo se, također, odnosi i na druge ugostiteljske objekte. |
|
|
|
|
 |
 |
|