Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Night Bar Pandur - novo mjesto za izlazak u Osijeku - osvrt i galerija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.09.2009. 10:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ingo je napisao/la:
synthman je napisao/la :
Ljudi situacija nikad nije bila gora sa os nightlifeom,...

eee djeco moja ... kad sam jaaa bio u vasim godinama ... mi smo vam imali samo Tufnu i Bou. Onaj koji je imao prijevoz ... otisao je u Bou ... a mi smo se druzili u Tufni ... i staro i mlado i seljaci i urbani i slusali smo sta nam je Tac pustio i sve nam je bilo dobro. Tak da ja sad mislim da vi malo serete.

...bash...na Bou sam skroz i zaboravila Smile....

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.09.2009. 10:33 
Naslov:  

čitam komentare i ne mogu vjerovati... već je nekoliko ljudi to napisalo, ali kaf se nije ni otvorio, a vi već pljujete... prestrašno. budite sretni što se otvara nešto novo, bit će kako bude. ne možete ništa reći dok pandur ne počne poslovati.
ja ću svakako doći na otvorenje u četvrtak iako mi do do 20. rođendana fali mjesec i po dana. Very Happy
također pozdravljam dobnu granicu jer je nakaradno vidjeti klince od 15, 16 godina vani u gluho doba noći. isto tako mislim da bi dobna granica mogla biti 18, no dobro...
vjerojatno će to funkcionirati kao s tufnom. imam 19 i dosad mi se nije dogodilo da me nisu pustili unutra. Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
c-192

Ukupno postova: 268
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.09.2009. 10:42 
Naslov:  

tranzy je napisao/la:
snowblind je napisao/la:
vidim da od piva spominje se samo tuborg, jel ce bit osječko? i nadam se da ce u programu elektronske glazbe biti obuhvaćeni svi stilovi, odnosno da se nece samo trance il house puštati

Klub ima ekskluzivno partnerstvo sa Carlsbergom, tako da je ponuda piva sljedeća:

- Tuborg (kompletan asortiman u većim i manjim ambalažama)
- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

Što se tiče glazbe, ponavljamo, narodnjačke glazbe (ili buke) u Panduru neće biti. Od elektronskih stilova možete očekivati širok spektar, ovisno o samoj večeri i prigodi.

ekskluzivno partnerstvo znači da će navedena piva biti znatno jeftinija od osječkog osijek031.com smile
osijek031.com smile

MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2009. 11:17 
Naslov:  

hoćete imati velebitsko Smile
a djeca neka gledaju kdo kuće pokemone Wink

SVI SMO MI VUCO
PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 08.09.2009. 11:25 
Naslov:  

žena je napisao/la:
a tko je vlasnik?

Vlasnik ili vlasnička struktura,molim vas!?

Čisto iz znatiželje neki ovdje ,i ja, žele znati čiji je to klub.!!!

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 08.09.2009. 11:46 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
Ingo je napisao/la:
synthman je napisao/la :
Ljudi situacija nikad nije bila gora sa os nightlifeom,...

eee djeco moja ... kad sam jaaa bio u vasim godinama ... mi smo vam imali samo Tufnu i Bou. Onaj koji je imao prijevoz ... otisao je u Bou ... a mi smo se druzili u Tufni ... i staro i mlado i seljaci i urbani i slusali smo sta nam je Tac pustio i sve nam je bilo dobro. Tak da ja sad mislim da vi malo serete.

...bash...na Bou sam skroz i zaboravila Smile....

Današnja mladež njeguje različite stilove, ili kako oni pogrešno kažu supkulture (umišljajući da u njihovom odijevanju i slušanju nekakvih pjevača ima nešto više od zabave). Rasprave na ovom forumu o glazbi i izlaženju zaslužuju ozbiljnu sociološku studiju, jer ako je to najvažnija stvar u životu, jao nama. Fascinantna je ta netolerancija u mladih - dobri su samo oni koji slušaju što i ja, a ostali su "seljačine", "klošari", "kreteni"... Prilično infantilno, čak i za srednjoškolsku dob.

Inače, evo još jednog primjera da ugostiteljstvo nije u krizi. Nisam siguran, ali mi se čini da su se investitori odlučili na otvaranje birtije koja nema terasu. Ako su ovi medijski manipulatori - koji navodno predstavljaju sve ugostitelje - u pravu, onda su investitori ovdje potpuno blesavi, jer su svi ugostitelji bez terase u ovih par mjeseci propali (ili ipak nisu). Sada će se na osnovu tih lažnih podataka o nekakvom padu prometa ukinuti jedini pozitivan zakon u cijeloj povijesti vladavine Hdz-a, a ljudi - gosti kafića - će nastaviti smrdjeti po tuđem dimu.

Stoga će najveći uspjeh u ugostiteljstvu postići onaj investitor, koji je napravio ozbiljan ventilacijski sustav, tako da se ljudi u prostoru birtije ne guše od smrada i znoja. Nadam se da je ovaj Pandur takvo mjesto, jer ga dosad u Osijeku nije bilo.

ch0sen

Ukupno postova: 150
Post Postano: 08.09.2009. 13:31 
Naslov:  

meni se neda ni čitati više ništa samo čekam četvrtak da odem damo i promijenim atmosferu malo ^^
stvarno svaka čast na otvorenju ovoga.

tranzy

Ukupno postova: 292
Post Postano: 08.09.2009. 13:48 
Naslov:  

Hvala svima na čestitkama i iskazanom uzubuđenju oko otvorenja Pandura. Zaista ima mnogo komentara i kritika, nekih više, a nekih manje konstruktivnih.

Za sada Vam samo možemo reći da nećete biti razočarani kada je u pitanju glazbena i ugostiteljska ponuda. Zaista imamo veliki asortiman pića (žestokih, alkoholnih i bezalkoholnih pića te piva) i ne sumnjamo da ćete biti zadovoljni ponudom, ali i cijenom.

Neke stvari ostavljamo ipak za samo otvorenje, tako da sami otkrijete o čemu se zapravo radi kada je u pitanju Pandur. Na temelju toga ćete i moći iznjeti svoja mišljenja, kritike i sve ono što se inače odvija na stranicama ovog i svih ostalih foruma.

Do tada lijep pozdrav!

cohors
Ukupno postova: 205
Post Postano: 08.09.2009. 18:54 
Naslov:  

tranzy je napisao/la:
snowblind je napisao/la:
vidim da od piva spominje se samo tuborg, jel ce bit osječko? i nadam se da ce u programu elektronske glazbe biti obuhvaćeni svi stilovi, odnosno da se nece samo trance il house puštati

Klub ima ekskluzivno partnerstvo sa Carlsbergom, tako da je ponuda piva sljedeća:

- Tuborg (kompletan asortiman u većim i manjim ambalažama)
- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

ja tu ne vidim ni jedno pivo!

Ukupno postova: 119
Post Postano: 08.09.2009. 20:53 
Naslov:  

Dolazim svakako!
Ne želim pljuvati dok ne vidim i ne doživim!

synthman
Ukupno postova: 14
Post Postano: 08.09.2009. 21:27 
Naslov:  

SheOs je napisao/la:
Dolazim svakako!
Ne želim pljuvati dok ne vidim i ne doživim!

dobro rečeno! Wink

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 08.09.2009. 22:33 
Naslov:  

Postoji li nekakva nagrada tipa "forumaš godine"? Ako postoji, mislim da nema dvojbe da ide gospodinu Feltu. Užitak ga je čitati.

c-192

Ukupno postova: 268
Post Postano: 08.09.2009. 23:12 
Naslov:  

zen031 je napisao/la:
Postoji li nekakva nagrada tipa "forumaš godine"? Ako postoji, mislim da nema dvojbe da ide gospodinu Feltu. Užitak ga je čitati.

ti čitaš tolike postove Question Rolling Eyes

zen031
Post Postano: 08.09.2009. 23:21 
Naslov:  

Pobogu, pa nisu toliko veliki. Vjerujem da se nisi susreo s postovima preko cijele stranice? Very Happy

A čitao bih ga i da su mu postovi veći. Radi se o kvaliteti. Toliko o tome.

zen031
Post Postano: 08.09.2009. 23:24 
Naslov:  

(Ne mogu editirati prethodni post.)

A što se tiče Pandura-bilo bi zaista krasno kad bi vlasnik ispoštovao pravo nepušača na nezadimljen zrak. Ovo se, također, odnosi i na druge ugostiteljske objekte.

Skoči u forum: