Tko zna ,možda si i u pravu ! Nakon što su od potpuno legitimne i sjajne akcije poput "Oluje" napravili problem ,tko zna da ne bi i zbog BiH digli optužnicu. Pogotvo nakon Mesićevog svjedočenja protiv Blaškića.
Ali teško da bi to prošlo pokraj Splitskog sporazuma i Sporazuma o prijateljstvu i pomoći kojima je hrvatska vojska legalizirana u BiH ,pokraj činjenice da je iz pravca BiH vršena agresija na Hrvatsku i da smo mi morali intervenirati tamo ,činjenice da su Hrvati glasali za cjelovitu BiH na referendumu ,da smo priznali BiH prvi dan nakon njihova proglašenja nezavisnosti ,pokraj činjenice da je sva pomoć za BiH dolazila isključivo preko Hrvatske ,da nikada nismo pravili probleme ,na sve prijedloge pristajali itd...
Možeš biti ironičan ,ali mi smo u 90-ima izgubili najvažnija tržišta ,ugasilo nam se gospodarstvo ,ratovali smo ,bili okupirani ,presječeni na dva djela ,nasljedili smo sustav u rasulu (nikako te firme koje nabrajaš nisu bile u odličnom stanju ,dapače ) ,NATO je bombardirao po komšiluku...sve nas je to osiromašilo ,drugi bi bankrotirali da su se našli u groznim uvjetima kao mi ,mi smo se kako tako - održali.