Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Na cestovnom mostu otkrivena natpisna ploča [Vijesti OSTV-a]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.08.2009. 5:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

AKIZIKA je napisao/la:
Mislim da bih svi trebali biti sretni što je most nazvan po Dr. Franji Tuđmanu.
Pobornici njegovog lika i djela su došli na svoje i nešto je i u Osijeku imenovano po njemu.
Oni koj baš i nisu ljubitelji istog, mogu biti zadovoljni jer samim imenovanjem mosta po 1. predsjedniku je sama degradacija Franje Tuđmana ,zamislite da su nazvali ulicu ili trg njegovim imenom.
Osobno smatram da su svi na dobitku i oni za i oni protiv.

Upravo tako,iako sam protiv naziva mosta po ratnom zlocincu (btw,Tudjmanu su htjeli suditi u prvom redu zbog bosne,kao i Milosevicu),moram reci da uzivam u blagodatima samostalne nam drzave,a najvaznije mi je da nam se glavnina prihoda OLT-a, LIO-a, IPK, Geotehnike, Koncara, Djure Djakovica i svih ostalih silnih poduzeca vise ne slijeva u Beograd. Svi nam na svijetu zavide jer smo najbolji i totalno uvijek u pravu i svi smo zapravo sretni, usprkos stotinama tisuca poginulih i kojeg milijuna raseljenih ljudi,ali to nije nas problem...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Minardi

Ukupno postova: 66
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.08.2009. 17:31 
Naslov:  Re: Na cestovnom mostu otkrivena natpisna ploča [Vijesti OSTV-a]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bazooka_joe je napisao/la:
AKIZIKA je napisao/la:
Mislim da bih svi trebali biti sretni što je most nazvan po Dr. Franji Tuđmanu.
Pobornici njegovog lika i djela su došli na svoje i nešto je i u Osijeku imenovano po njemu.
Oni koj baš i nisu ljubitelji istog, mogu biti zadovoljni jer samim imenovanjem mosta po 1. predsjedniku je sama degradacija Franje Tuđmana ,zamislite da su nazvali ulicu ili trg njegovim imenom.
Osobno smatram da su svi na dobitku i oni za i oni protiv.

Upravo tako,iako sam protiv naziva mosta po ratnom zlocincu (btw,Tudjmanu su htjeli suditi u prvom redu zbog bosne,kao i Milosevicu),moram reci da uzivam u blagodatima samostalne nam drzave,a najvaznije mi je da nam se glavnina prihoda OLT-a, LIO-a, IPK, Geotehnike, Koncara, Djure Djakovica i svih ostalih silnih poduzeca vise ne slijeva u Beograd. Svi nam na svijetu zavide jer smo najbolji i totalno uvijek u pravu i svi smo zapravo sretni, usprkos stotinama tisuca poginulih i kojeg milijuna raseljenih ljudi,ali to nije nas problem...

Tko zna ,možda si i u pravu ! Nakon što su od potpuno legitimne i sjajne akcije poput "Oluje" napravili problem ,tko zna da ne bi i zbog BiH digli optužnicu. Pogotvo nakon Mesićevog svjedočenja protiv Blaškića.

Ali teško da bi to prošlo pokraj Splitskog sporazuma i Sporazuma o prijateljstvu i pomoći kojima je hrvatska vojska legalizirana u BiH ,pokraj činjenice da je iz pravca BiH vršena agresija na Hrvatsku i da smo mi morali intervenirati tamo ,činjenice da su Hrvati glasali za cjelovitu BiH na referendumu ,da smo priznali BiH prvi dan nakon njihova proglašenja nezavisnosti ,pokraj činjenice da je sva pomoć za BiH dolazila isključivo preko Hrvatske ,da nikada nismo pravili probleme ,na sve prijedloge pristajali itd...

Možeš biti ironičan ,ali mi smo u 90-ima izgubili najvažnija tržišta ,ugasilo nam se gospodarstvo ,ratovali smo ,bili okupirani ,presječeni na dva djela ,nasljedili smo sustav u rasulu (nikako te firme koje nabrajaš nisu bile u odličnom stanju ,dapače ) ,NATO je bombardirao po komšiluku...sve nas je to osiromašilo ,drugi bi bankrotirali da su se našli u groznim uvjetima kao mi ,mi smo se kako tako - održali.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: