| Autor |
Poruka |
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol:  Žensko
|
Pa naravno da imam, kad ima posla ima, kad nema onda se dangubi, pogotovo informatičari jer kad nema kvarova i nitko ne zove u pomoć onda se lapi, zato i stavih ono "previše visili na facebooku". |
|
_________________ One day there'll be a place for us |
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Pa naravno da imam, kad ima posla ima, kad nema onda se dangubi, pogotovo informatičari jer kad nema kvarova i nitko ne zove u pomoć onda se lapi, zato i stavih ono "previše visili na facebooku".
|
...aha, znači iako nisu imali posla pa su visili na fejsbuku, pa su ipak krivi, odnosno nisu krivi informatičari?????...malo sam se pogubila u ovoj osudi tko je koga, jel'te...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
Trippy
|
Krivi su. Ček da nađem ugovor gdje mi je. |
|
|
|
|
 |
|
anakonda
|
Krivi su. Ček da nađem ugovor gdje mi je.
|
....joj, joj - da smo taj famozni ugovor vidjeli, ne bi se rasprava odužila na dvije stranice više.....
....ajde daj već jednom..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
Trippy
|
Pa da mi nisu kod kuće negdje maknuli taj fascikl s dokumentima davno bi već bio. A spavaju ko zaklani pa ih ne mogu još pitati. |
|
|
|
|
 |
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Svaka čast, to si samo ti primijetila, nu evo ti kikoša |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Meni na mejl dolaze apdejtovi tema na forumu. A skoro uvijek imam upaljen tab sam osijek031, pa ga povremeno (5 minuta se uvijek nadje) i refresham. Bio na poslu ili doma. Bitno je obaviti posao, nebitno po kojim ces sajtovima zujati u trenucima dokolice pa i ne kuzim poantu ovoga 'radis, a na forumu si'.
Uostalom, @anakonda, pa ti si cak iz iraka apdejtala, nemoj sad tu uvaljivat fore ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
anakonda
|
Meni na mejl dolaze apdejtovi tema na forumu. A skoro uvijek imam upaljen tab sam osijek031, pa ga povremeno (5 minuta se uvijek nadje) i refresham. Bio na poslu ili doma. Bitno je obaviti posao, nebitno po kojim ces sajtovima zujati u trenucima dokolice pa i ne kuzim poantu ovoga 'radis, a na forumu si'.
Uostalom, @anakonda, pa ti si cak iz iraka apdejtala, nemoj sad tu uvaljivat fore ;-)
|
...eh, razlike drastične  ...ja nisam bila na državnim jaslama  ...u stvari, jesam - al ne ove naše države....tak da ovo ono  ...uglavnom, više mi je izazov provaliti sve te silne zaštite, nego bit na forumu....i još nešto: radno mi je vrijeme bilo 12 sati dnevno 7 dana u tjednu  ....
...enivej, znam da se nisam izvukla - ovdje se radi o tome da možda nisu krivi oni po kojima se pljuje....ja samo čekam taj primjerak ugovora što ga je @Trippy obećala još prije 2-3 dana....ako si već toliko na netu, nije problem odvojiti par minuta za scan i upload na forum..... |
|
|
|
|
 |
|
Trippy
|
.....problem je naći !! hahaha, objavit ću sigurno, ne nadaj se prije petka samo, idem u ZG sada poslje posla, za produženi vikend isto nisam bila ovdje, malo jesam tražila u petak dok su starci hrkali ali ništa. U petak stiže !!!! Do onda sigurno ništa. U tom su mi fasciklu svi dokumenti kvragu. |
|
|
|
|
 |
 |
|
|