Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zbog Đapića informatičarima Grada 10 posto manja plaća!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Trippy

Ukupno postova: 136
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.06.2009. 15:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa naravno da imam, kad ima posla ima, kad nema onda se dangubi, pogotovo informatičari jer kad nema kvarova i nitko ne zove u pomoć onda se lapi, zato i stavih ono "previše visili na facebooku".

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 19.06.2009. 15:26 
Naslov:  

Trippy je napisao/la :
Pa naravno da imam, kad ima posla ima, kad nema onda se dangubi, pogotovo informatičari jer kad nema kvarova i nitko ne zove u pomoć onda se lapi, zato i stavih ono "previše visili na facebooku".

...aha, znači iako nisu imali posla pa su visili na fejsbuku, pa su ipak krivi, odnosno nisu krivi informatičari?????...malo sam se pogubila u ovoj osudi tko je koga, jel'te......

Post Postano: 19.06.2009. 16:02 
Naslov:  

Krivi su. Ček da nađem ugovor gdje mi je.

Post Postano: 19.06.2009. 16:03 
Naslov:  

Trippy je napisao/la :
Krivi su. Ček da nađem ugovor gdje mi je.

....joj, joj - da smo taj famozni ugovor vidjeli, ne bi se rasprava odužila na dvije stranice više.....
....ajde daj već jednom.....

Post Postano: 19.06.2009. 16:06 
Naslov:  

Pa da mi nisu kod kuće negdje maknuli taj fascikl s dokumentima davno bi već bio. A spavaju ko zaklani pa ih ne mogu još pitati.

Ukupno postova: 300
Post Postano: 19.06.2009. 18:09 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
...sad kad smo već kod rada/nerada - @Trippy: izgleda da ti kao zaposlenica GP imaš jaaaaako puno vremena kad možeš toliko biti na forumu?...de i meni sredi nešto takvo, a da su državne jasle.....

Svaka čast, to si samo ti primijetila, nu evo ti kikoša

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2009. 18:28 
Naslov:  

Meni na mejl dolaze apdejtovi tema na forumu. A skoro uvijek imam upaljen tab sam osijek031, pa ga povremeno (5 minuta se uvijek nadje) i refresham. Bio na poslu ili doma. Bitno je obaviti posao, nebitno po kojim ces sajtovima zujati u trenucima dokolice pa i ne kuzim poantu ovoga 'radis, a na forumu si'.
Uostalom, @anakonda, pa ti si cak iz iraka apdejtala, nemoj sad tu uvaljivat fore ;-)

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Post Postano: 23.06.2009. 9:34 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la :
Meni na mejl dolaze apdejtovi tema na forumu. A skoro uvijek imam upaljen tab sam osijek031, pa ga povremeno (5 minuta se uvijek nadje) i refresham. Bio na poslu ili doma. Bitno je obaviti posao, nebitno po kojim ces sajtovima zujati u trenucima dokolice pa i ne kuzim poantu ovoga 'radis, a na forumu si'.
Uostalom, @anakonda, pa ti si cak iz iraka apdejtala, nemoj sad tu uvaljivat fore ;-)

...eh, razlike drastične Smile...ja nisam bila na državnim jaslama Smile...u stvari, jesam - al ne ove naše države....tak da ovo ono Embarassed ...uglavnom, više mi je izazov provaliti sve te silne zaštite, nego bit na forumu....i još nešto: radno mi je vrijeme bilo 12 sati dnevno 7 dana u tjednu Smile....
...enivej, znam da se nisam izvukla - ovdje se radi o tome da možda nisu krivi oni po kojima se pljuje....ja samo čekam taj primjerak ugovora što ga je @Trippy obećala još prije 2-3 dana....ako si već toliko na netu, nije problem odvojiti par minuta za scan i upload na forum.....

Post Postano: 23.06.2009. 13:28 
Naslov:  

.....problem je naći !! hahaha, objavit ću sigurno, ne nadaj se prije petka samo, idem u ZG sada poslje posla, za produženi vikend isto nisam bila ovdje, malo jesam tražila u petak dok su starci hrkali ali ništa. U petak stiže !!!! Do onda sigurno ništa. U tom su mi fasciklu svi dokumenti kvragu.

Skoči u forum: