Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Probao, vidim masu stvari koje smo mi porezni obveznici bez veze platili i bez kojih bi grad itekako mogao.
Novci ulupani u totalno krive stvari, ono što je možda i dobro napravljeno - plaćeno je preskupo, novci završili u privatnim džepovima i kućama, pruga otvorena nedovršena, iritantno loše napravljen trg u DGO-u, nema perspektive KAKO STVORITI NOVAC, nego samo ajmo ga trošiti, a sad kad su potrošili sve idemo u minus... |
|
|
|
|
 |
mikka Ukupno postova: 95 Spol:  Žensko
|
Okay, ti ne vidiš ni jedan projekt, evo ja recimo vidim jedan, 6000 kuna bebama (jedan si spomenuo, ima ih više). Nego ti meni nešto reci. HDZ - HSP su iznijeli neke ideje što će napraviti ako dođu na vlast (Đapić je, realno gledajući, sve što je obećao napravio). Vrbošić je također iznio ideje koje bi htio ostvariti. Za Matkovića nisam sigurna, ali koje je to konkretne ideje iznio HDSSB? Nije ponudio NIJEDAN projekt za razvoj ovoga grada. HDSSB - ova politika se temelji na potkopavanju drugih stranaka, dok svi ostali nude KONKRETNE projekte. NHF!  |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
mikka - stvar je u tome da svi projekti koje je hdz/hsp iznio su projekti u kojima oni izravno troše naše novce. Ne stvaraju ih.
Ajmo sad na projekte Bubala-Lovoković-Vrdoljaka (ne HDSSB-a) jer biramo ipak ljude:
Ono što je meni najupečatljivije je:
- Nastavak izgradnje gospodarskih zona
- Sufinanciranje od strane Grada kupnje prvog stambenog objekta
- Studentske prakse
- Kulturni centar za mlade
- Uvođenje noćnih linija
- Uređenje Kopike
- 4090 novih radnih mjesta (nezaposlenost ispod 8%)
-Povećati bruto domaći proizvod po stanovniku na 8.000 EUR (to je ono što đapić vjerovatno niti ne zna što je)
- Povrat uloženog: koristi ulaganja (također ne zna što je)
- podizanja Botaničkog vrta u najboljoj tradiciji nekadašnjeg Gradskog vrta (u najmanju ruku zanimljivo)
- 4000 kuna za prvo dijete, za drugo 8.000 kuna, treće 12.000... pa do 44000 za jedanaesto
- vraćanje zelene vrpce gradu Osijeku (napokon uvesti reda u betonizaciji)
Eto, to su projekti koji su se mene dojmili.
Usporedimo to sa aktualnim antirecesijskim mjerama: ne znam kuda bih od sreće što mi račun za smeće dođe manji za 3 kune. |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 19.05.2009. 14:03; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Što je najsmiješnije od svega, Đapića je na mjesto gradonačelnika Osijeka instalirao glavom i bradom Branimir Glavaš i HDSSB i tako mu omogućili da ojača svoju stranku u Osijeku.  |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Što je najsmiješnije od svega, Đapića je na mjesto gradonačelnika Osijeka instalirao glavom i bradom Branimir Glavaš i HDSSB i tako mu omogućili da ojača svoju stranku u Osijeku.
|
Istina, i mislim da su svoju kaznu za to itekako skupo platili na prošlim i pretprošlim izborima, kada je javnost bila obmanuta Đapićevom slatkorječivošču.
Sada su napokon progledali.
Ne treba zaboraviti da je đapić gradonačelnik postao sa osvojenim 5661 glasom. |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 19.05.2009. 14:07; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
Nije li prije koju godinu takođar davao takva obećanja? Gdje je sve to što je napravio? Nekoliko ovih ideja mi se čak i svađa, ali ne vjerujem da će oni to napraviti. Ne zato jer ne želim, nego jer nemam razloga vjerovati, kada ni prvi puta to nisu napravili. |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Gdje ti živiš djevojko?
Jel ti znaš tko nam je trenutno - dakle tko je i prije godinu-dvije-tri bio gradonačelnik? |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
sve što je napravljeno je dobro za ovaj grad, mila moja to je moje mišljenje, sve to budimo realni,
|
...ah, vrlo generalni i diplomatski odgovor...@OsijekNPG je to lijepo rekao - svi ti projekti odnose novac....
...70% navedenih projekata ne ulaze u nešto što se zove kapitalno ulaganje, nego redovno održavanje grada (obnova pročelja, rekonstrukcija cesta......)
...29% projekata nema veze s trenutkom u kojem živimo i budimo realni, nositelji projekata u svim tim slučajevima se ponašaju kao pijani bogataši.....s novcima koji nisu njihovi već dolaze preko svih davanja građana...
...1% projekata može proći, no to nije dovoljno da bi Đapić bio moj izbor za gradonačelnika.... |
Zadnja promjena: anakonda; 19.05.2009. 14:15; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
I ono što je najbitnije - SVAKI projekat koji je započet, probijeni su rokovi (pozdrav od Tone Papića), uz svaki projekat vezane su nevjerovatne afere. |
|
|
|
|
 |
|
Znam s kim je bio u koaliciji prije ove s SDP-om. . To sada nije ni bitno, bitno je da su dobili priliku i nisu je iskoristili. Kada ju je Đapo dobio znao je to iskoristiti. I zaslužio je biti gradonačelnik Osijeka više od bilo koga (za sada). |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...osobno mislim da je Bubalo zaslužio priliku da pokaže što on zna, odnosno što je kao župan naučio....jer, za razliku od rashoda koji je Grad napravio, županija je pod Bubalovom palicom napravila dosta toga na financijskom planu...u pozitivnom smislu....iako se rad županije i poglavarstva razlikuje.... |
Zadnja promjena: anakonda; 19.05.2009. 14:19; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Ti kao da si prespavala 2 godine.
Đapo je htio iskoristiti priliku, ali mu nije uspjelo (dvorana).
Onda ima obraza pojaviti se na otvaranju objekta za kojeg je izjavio kako ukoliko se ne prihvati njegov model niti neće biti izgrađen. Na kraju je ipak izgrađen za duplo manje novaca, on se time hvali na svojim plakatima.
Takvih je situacija bilo na desetke.
Čini se da je narod progledao, doduše sa 2 godine zakašnjenja. |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
...osobno mislim da je Bubalo zaslužio priliku da pokaže što on zna, odnosno što je kao župan naučio....jer, za razliku od rashoda koji je Grad napravio, županija je pod Bubalovom palicom napravila dosta toga na financijskom planu...u pozitivnom smislu....
|
Neki dan je izjavio da se proračun županije puni puno bolje od očekivanoga.
Pohvalno. |
|
|
|
|
 |
|
O dvorani stvarno puno toga možemo reći, a sad je kao Đapić kriv za dvoranu, a ne HDSSB??
No dobro, kako stvari stoje, eto Bubalo će sada dobiti priliku , pa da vidimo što će napraviti. Hoću reći, što će Glavaš napraviti, jer svi znamo tko stoji iza političkih odluka dotične stranke. |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Naravno da Glavaš stoji iza svega, kad nemaš drugih argumenata protiv Bubala, Ivana i Danijele.
Inače, ja dvoranu smatram HDSSB-ovom pobjedom jer su unatoč porazu na izborima uspjeli ishoditi da ju dobijemo besplatno.
Inače, nemogu zamisliti u kojoj je sada drami Đapić kada zna da mu se sprema kompletna revizija poslovanja grada Osijeka. Sve će izaći na vidjelo.
Upravo zato očekujem izuzetno grubu kampanju s njegove strane. |
|
|
|
|
 |
 |
|