Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Angelium

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.04.2009. 15:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma čovječe što tebi nije jasno? Ma briga mene dal će to biti Matković ili Đapić, to nek odluči HSP. Činjenica je da su oni jedini pitali građane što oni žele da se radi a što ne. A tom tvojom logikom znači da se u ovih godina dana trebao napraviti samo onaj program koji su tada građani odlučćilii onda stati!? Pa naravno da će još hrpu toga napraviti što građani nisu idabrali, ali je jedino itno da je napravljeno ono što građani jesu rekli da žele! Uzmi Osijek prije HSP-a i danas! Apsolutno ništa se nije prije HSP-a radilo! A ni Glavaš koji tada nije bio u zavadi sa državnim vrhom nego je bio jedan od glavnih šerifa nije za Boga miloga pomakao prstom da ovaj Osijek pokrene. Ali zato je isisao sve novce sebi u džep... Ma moj glas HSP ima pa makar im kandidat bio i Petar Perić... A ti glasaj za koga hoćeš, ja ću za one koji misle od ovog grada nešto i napraviti...
A što se tiče pričanja gluspoti... Sjeti se Glavaševog famoznog četverogodišnjeg plana razvoja NK Osijeka. Jel se sjećaš 4 točke? 1. ostanak u ligi, 2. ulazak u europu, 3. osvajanje 1. HNL, i 4 . prezimvljavanje u Europi. U 7 mjesecu istječe ta 4 godina , što je napravljeno? Ostali smo ligi... Toliko o tome...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 09.04.2009. 15:42 
Naslov:  

Angelium je napisao/la: A što se tiče pričanja gluspoti... Sjeti se Glavaševog famoznog četverogodišnjeg plana razvoja NK Osijeka. Jel se sjećaš 4 točke? 1. ostanak u ligi, 2. ulazak u europu, 3. osvajanje 1. HNL, i 4 . prezimvljavanje u Europi. U 7 mjesecu istječe ta 4 godina , što je napravljeno? Ostali smo ligi... Toliko o tome...
Pickumaterinu i programa.

Da, bas nam treba gradonacelnik kojem ce se program zasnivati na prezimljavanja NK Osijeka u Europi. Bas nam treba politicki ring u kojem ce glavna tema biti NK Osijek.

Nego, sto je s privatizacijom kluba?! Jesu li ti silni navijaci vec nahrupili na te dionice, ili?

Ukupno postova: 572
Post Postano: 09.04.2009. 16:36 
Naslov:  Re: Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Grad mora zivjeti i razvijati se po nekoj inerciji... tko god ga vodio... ne mogu vjerovati da se nista ne bi gradilo i radilo u ovih par godina da nije bilo HSP-a! Big deal. Napravljne su i svakako bi bile neke osnovne infrastrukturne stvari... a sad hoce li biti staza za brzo hodanje ili novi bazen - to su nijanse koje ovise o vlasti! O vlasti ovisi i da li i koliko ce se ulagati u zone, proizvodnju i pomagati i podupirati gospodarstvo - tu ne vidim da se HSP isprsio. Nova gospodarska zona u Tenji - neš ti... a tko ce i pod kojim uvjetima raditiu toj zoni to je puno teze realizirati?!?!?!?

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 09.04.2009. 17:06 
Naslov:  

TataMata na ovo si mislio kad si rekao da ste jaci nego ikada i da nastavljate zapoceto djelima, a ne rijecima:
Djapic iz Hsp-a izbacio Matkovica

evil monkey

Ukupno postova: 923
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 09.04.2009. 17:22 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
TataMata na ovo si mislio kad si rekao da ste jaci nego ikada i da nastavljate zapoceto djelima, a ne rijecima:
Djapic iz Hsp-a izbacio Matkovica

"Većina HSP-ova članstva ostaje nezadovoljna Đapićevom odlukom da i dalje ostane kandidat za gradonačelnika. Nezadovoljan je i HDZ koji je već najavio povlačenje iz koalicije pa bi se već na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća mogli povući potezi za Đapićevu smjenu i s gradonačelničkog mjesta u ovom mandatu, čime bi Osijek možda ponovno dobio vladinu povjerenicu, naravno iz redova HDZ-a.

Suočen s izdajom u vlastitim redovima, Anto Đapić sazvao je hitan sastanak stranačkog Suda časti i po kratkom postupku iz stranke izbacio potpisnike dopisa, zajedno s Gordanom Matkovićem, smatrajući kako on stoji iza te druge struje HSP-a. Tako da su i službeno Matković i najistaknutiji osječki aktivisti izbačeni iz HSP-a."

al djapone izgleda ima namjeru postati one-man-band olitiga one-man-stranka... za koga cemo onda glasati: za haespej ili za al djaponea?

zivijo haespej - zivijoooooooooooo osijek031.com smile

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 09.04.2009. 17:59 
Naslov:  

TataMata na koju ćeš stranu?
Đapić je završio svoju misiju totalnog uništenja stranke.

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 09.04.2009. 19:13 
Naslov:  

Ne znam, mislim u HSU, oni su mi nekako najstabilniji Smile

Ukupno postova: 234
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.04.2009. 21:57 
Naslov:  

@TataMata

Evo vidiš, dok ja tebi neko vrijeme pričam da je ovo početak kraja, ti pričaš da niste nikad jači, da su bitne riječi, a ne djela. Onda kad se desi ovako što i sve se sruši, ti briješ na zafrkanciju. Ma znam da ti nije lako, ali čovječe, što se drugo moglo i očekivat. Jedino što vam je ostalo bio je Os, bilo je pitanje vremena kad će i tu puči. Ajd živio, da si ti nama živ i zdrav!

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 09.04.2009. 22:09 
Naslov:  

Hvala, i ja tebi želim isto...

Skoči u forum: