Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Patika - subotnja pucnjava u centru grada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Saar Kazaam Jr.

Ukupno postova: 94
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.01.2009. 21:22 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

doxy aj priznaj da si ti zapravo ante Very Happy

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 30.01.2009. 21:44 
Naslov:  

ne bi reko, ima rukopis ko neka klinka ili neki još manji klinjo koji je vidio tog Antu jednom u životu pa mu se divi... možda radi tamo iza...

Post Postano: 30.01.2009. 22:07 
Naslov:  

da ili to Very Happy

Ukupno postova: 6
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2009. 22:51 
Naslov:  

nisam Ante ne brini...hh...k0 da bi nek0 0d 40 g0dina d0lazi0 0vam0...mislim m0žda ima takvih...ma ja mislim da se u0pće glup0 svađat...šta je bil0 bil0 je...t0 nje njih0va stvar...ne naša...tak0 da mislim da je jadn0 se svađati 0vdje...i sam0 da kažem nisam ni klinka ni klinac jer imam 18 godina...paa...hh...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.01.2009. 23:53 
Naslov:  

doxy15 je napisao/la: i sam0 da kažem nisam ni klinka ni klinac jer imam 18 godina...paa...hh...

Ne znam što je tragikomičnije - to što se ne smatraš klincem ili što se unatoč svojih 18 godina ponašaš kao jedan.

Hh.

Ukupno postova: 982
Post Postano: 30.01.2009. 23:58 
Naslov:  

doxy15 je napisao/la:
i sam0 da kažem nisam ni klinka ni klinac jer imam 18 godina

..yebote..tolko puno.....
..ideš..kad ću ja imat toliko....
i toliko o anti kad ti sam/sama kažeš da ideš u patiku već duže vrijeme....znači bio/bil si puno balav/balava kada si išla/išao tamo...
pih....

Ukupno postova: 74
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 31.01.2009. 10:02 
Naslov:  

LukaEsseker89 je napisao/la:
dobro i kakve veze sad to ima sa cajkama...jel ste vi stvarno toliko primitivni da tako razmisljate ili sta...bas je njega pijanog bilo briga sta svira...mogo je i metal,svejedno bi on pucao...

u patici je svako malo nekakav incident, a i puno gore stvari za koje mi nikako ne mozemo znati, tako da bolje malo razmisli prije nego pomislis da je neko primitivan.

Saar Kazaam Jr.

Post Postano: 31.01.2009. 14:44 
Naslov:  

Frost je napisao/la:
doxy15 je napisao/la: i sam0 da kažem nisam ni klinka ni klinac jer imam 18 godina...paa...hh...

Ne znam što je tragikomičnije - to što se ne smatraš klincem ili što se unatoč svojih 18 godina ponašaš kao jedan.

Hh.

uuuuu dobar reply Very Happy

Post Postano: 03.02.2009. 22:49 
Naslov:  

ma k0ja su t0 sranja...bil0 ih je m0žda par...k0lik0 ja znam pun0 se više sranja dešaval0 pred drugim l0kalima...da budem0 iskreni...

doxy15
Post Postano: 03.02.2009. 22:52 
Naslov:  

...ja sam prvi put u patiku zak0rači0 sa sv0jih 17 g0dina...bi0 sam g0t0v0 pun0ljetan...tak0 da nisam bi0 tam0 kad sam bi0 balav....u patici nisam nikad vidi0 nek0g mlađeg 0d 16 g0dina...i 0dmah se zna da je l0kal u k0jem izlaze mal0 stariji ljudi prit0m mislim na ljude 0d 18 pa nadalje pun0 mirnije mjest0 neg0 negdje gdje izlaze klinci 0d 14-16 g0dina...ka0 št0 ima par takvih l0kala...

Frost

Post Postano: 03.02.2009. 22:58 
Naslov:  

doxy15 je napisao/la:
...ja sam prvi put u patiku zak0rači0 sa sv0jih 17 g0dina...bi0 sam g0t0v0 pun0ljetan...tak0 da nisam bi0 tam0 kad sam bi0 balav....

Da, 17 godina je dob kada zrelost u individualca dosegne svoj zenit.

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 04.02.2009. 3:55 
Naslov:  

Nema šta, ispričavam se gospodine, nisam znao...

Post Postano: 04.02.2009. 19:29 
Naslov:  

doxy15 je napisao/la:
...ja sam prvi put u patiku zak0rači0 sa sv0jih 17 g0dina...bi0 sam g0t0v0 pun0ljetan...tak0 da nisam bi0 tam0 kad sam bi0 balav....u patici nisam nikad vidi0 nek0g mlađeg 0d 16 g0dina...i 0dmah se zna da je l0kal u k0jem izlaze mal0 stariji ljudi prit0m mislim na ljude 0d 18 pa nadalje pun0 mirnije mjest0 neg0 negdje gdje izlaze klinci 0d 14-16 g0dina...ka0 št0 ima par takvih l0kala...

koji si ti plićak lega, ti stvarno misliš da sa 18 godina spadaš u "stariju" ekipu...
vjeruj mi, ni jednoj birtiji nisi ciljana dobna skupina jer još vučeš mamu za suknju kad ti treba za kolu, a to što slušaš narodnjake i braniš antu pokazuje koji ti je potencijal

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.02.2009. 9:30 
Naslov:  

...iz današnjeg Jutarnjeg:

OSIJEK - Ante Jurilj (40), osječki poduzetnik i vlasnik narodnjačkog kluba Patika, ipak je zaradio zatvorsku kaznu zbog pokušaja iznude, lihvarskog ugovora i pokušaja sprečavanja dokazivanja, a sve datira još iz 2000. godine.

Tražio dodatnih 5000 DEM

Naime, prvostupanjsku presudu Općinskoga suda iz svibnja 2007., prema kojoj je Jurilj osuđen na godinu dana i osam mjeseci zatvora, ali uvjetno na četiri godine, osječki je Županijski sud preinačio te mu je odredio bezuvjetnu zatvorsku kaznu od godinu dana.

Isti je sud, pak, potvrdio presudu Mariju Galicu (3Cool i Ivi Matišiću (36), koji su osuđeni na po šest mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, zbog pokušaja sprečavanja dokazivanja. Prema optužnici, Jurilj je krajem 1999. godine posudio 10.000 tadašnjih njemačkih maraka Vinku Prugoviću, i to uz kamatu od 15 posto. Prugović mu je novac vratio u dogovorenom roku, no Jurilj je zatim od njega zatražio dodatnih 5000 maraka, prijeteći mu u telefonskim razgovorima i govoreći “da mu ne pada na pamet otići na sud jer će on biti sud za njega i obitelj”. No, Prugović mu nije dao traženi novac, nego je, u strahu, sve prijavio policiji.

Po gotovo identičnom scenariju postupio je Jurilj u ožujku 2000. godine prema Pavici Lubini. Njoj je posudio 3000 maraka, također uz 15 posto kamata. Nakon što je vratila posuđeni novac, zatražio je od nje još 4000 maraka, govoreći da će ju izmlatiti te odvesti u stan gdje će ona ili njezine kćeri morati “odraditi” dug s osobama koje on dovede.

Uvjeravanje žrtava

Jurilj je u pritvoru bio od 20. ožujka do 14. travnja 2000., ali ni tada nije mirovao. Iz pritvora je stupio u kontakt najprije s Marijem Galicem, a zatim i s Ivom Matišićem te ih angažirao kako bi uvjerili oštećenike da povuku kaznene prijave. U prosincu 2004. godine ispred njegova narodnjačkog kluba Patika bačena je bomba koja je oštetila fasade i nekoliko parkiranih automobila. Nedavno je došlo i do pucnajve s kojom je on bio povezan.

Post Postano: 19.02.2009. 12:13 
Naslov:  

Samo u Hrvatskoj!

Skoči u forum: