Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Hoćemo parking ispred kuće!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
morgan

Ukupno postova: 3964
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2008. 21:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

razmišljanje o tome kamo sad parkirati auto za ove ljude je nezamisliv intelektualni napor. da bi im se pomoglo trebalo bi im ubacit par kazni za krivo parkiranje.
al pobogu, cijeli život su parkirali pred kućom!šta sad?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Bojo

Ukupno postova: 1705
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.06.2008. 22:51 
Naslov:  

i ja bi auto ispred kuće...pa nema Smile ne moš i pare i jare...i ovce i novce...i cestu,i biciklističku stazu i stazu i levo i desno ovo ono... Smile

Ukupno postova: 794
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.06.2008. 0:02 
Naslov:  

imam osjećaj da se pobunjeni stanovnici Gundulićeve nikako ne mogu opredijeliti što im zapravo smeta, što im je u ulici važno, koliko im je zapravo bitan okoliš itd. najprije su se žestoko bunili zbog uništavanja zelenila, a sad im je baš jako bitno parkiranje pod prozorom. de alo, oćete l' vi čistiji zrak il' miris oktana na prozoru?

Ukupno postova: 607
Post Postano: 16.06.2008. 0:12 
Naslov:  

paperje je napisao/la :
. de alo, oćete l' vi čistiji zrak il' miris oktana na prozoru?

Mislim da miris oktana baš i nisu mogli izbjeći ni prije, al bar je bilo zelenila.
Što jest jest, ulicu su potpuno ogolili i izgleda preružno. Svojedobno je Osijek bio proglašen najzelenijim gradom u Europi a vid nas sad, rušimo sve što je zeleno i pretvaramo u lijepi sivi beton. Pogledajte samo na šta sada liči Vinkovačka...

capri
Ukupno postova: 6
Post Postano: 17.07.2008. 21:51 
Naslov:  

Ja sam stanar gunduliceve ulice i podržavam blokadu reklam-arta. Vidim da je većina ljudi koja se javlja ovdje ogorčena svojim trenutnim statusom vezanim za parking pa vrlo jasno želi i ostalima takvu nesreću umjesto da gledaju na svoje probleme. Nitko iz gundulićeve nije protiv biciklističke, već je za to da se ista suzi. Kao takva 2.20m, dovoljno je široka da se auti njome voze i stvarno nije potrebna. Vas koji pljujete po "nama" nemogu shvatiti nikako, nije mi jasno, biciklistička bi bila 1.50m, više nego dovoljna za bicikliste (vas), bilo bi zelenila i bilo bi mjesta za parkiranje... u čemu je vaš problem?

Circa

Ukupno postova: 3149
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.07.2008. 22:44 
Naslov:  

capri je napisao/la:
u čemu je vaš problem?

Sad cu ti ja reci u cemu je problem...
Ja sam stanar Vijenca Ivana Mestrovica, zivim u zgradi ispred koje je parkiraliste. Parkiraliste je dimenzionirano prije vise desetljeca kada nije bilo ovoliko automobila. Danas je ono premalo, prepuno i cesto nemam mjesto za parkiranje ravno ispred svog ulaza.

Znas sto onda ucinim?
Parkiram malo dalje pa prosetam do kuce!

Ispred moje zgrade ima i zelena povrsina, ima i poprilicno siroka pjesacka staza. Ipak, nije mi palo na pamet trazit od nekog da suzi stazu, jer pjesacima ne treba toliko sirine, pa da naprave jedno parkiralisno mjesto samo za mene.

Oces da ti kazem u cemu je jos problem?
Problem je u tome sto vas nekoliko zadrzava projekt od vaznosti za cijeli grad. Problem je u tome sto ste bahati cobani i sto pricate o nekim pravima koja ste si sama dodijelili i sto onda jos bahato pitate "u cemu je vas problem?" Gdje pise da stanari Gunduliceve imaju pravo na besplatno parkiralisno mjesto ravno ispred svojih kuca?
Gdje to pise? Ako nadjes negdje, budi siguran da cu i ja trazit parkiralisno mjesto pred svojom zgradom.

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.07.2008. 22:50 
Naslov:  

juhhuuu!!! sve što je Circa napisao potpisujem! bolje ne bi ni ja srocila.... osijek031.com smile

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 17.07.2008. 23:16 
Naslov:  

@capri to ti se zove hrvatski jal

poznati smo po tome da se veselimo kad susjedu krepa krava, i volimo jako zavirivati u njegov tanjur ... pa ako 3 dana dobro ruca, onda je sigurno lopov jer odakle mu inace.

i jasno ... 'ako ja nemam gdje parkirati jer zivim na trgu slobode' onda zasto bi neki tamo iz gunudliceve imali parking pred svojom kucom.

tipicno razmisljanje.

ja bi jos shvatio protivljenje da se dovodi u pitanje biciklisticka staza ... ali trazi se samo suzavanje bicklistice staze sto je sasvim razumljiv i prihvatljiv zahtjev.

u blizini tih kuca ne postoji nikakvo parkiraliste osim onoga kod vodovoda ... i bas nisam siguran da bi radnici vodovoda bili sretni da im stanovnici gunduliceve zauzimaju njihov parking.

sebicno je razmisljanje 'ako ja ne mogu ili nemam ... ne trebaju ni drugi moci ili imati'

Circa

Ukupno postova: 3149
Post Postano: 17.07.2008. 23:35 
Naslov:  

Ingo je napisao/la:
sebicno je razmisljanje 'ako ja ne mogu ili nemam ... ne trebaju ni drugi moci ili imati'

U ovoj prici jedino je sebicno sto njih nekoliko stoji na putu biciklisticke staze koja povezuje istocni i zapadni dio grada za sve njegove gradjane...

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 17.07.2008. 23:40 
Naslov:  

nemoj izvrtati istinu

oni ne stoje na putu bicklistice staze, nego oni stoje na putu siroke biciklisticke staze

zeros

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 17.07.2008. 23:42 
Naslov:  

Ja sam stanovnik Gundulićeve ulice, imam kolni ulaz tako da me ne zabrinjava velicina biciklisticke staze - No, postoje stanovnici koji nemaju kolni ulaz, a sad kako je napravljena biciklisticka staza, nece biti u mogucnosti ni parkirat automobil ispred svoje kuce...što s njima?!?!

@Circa, rekao si da ako nemaš parking ispred ulaza, ti parkiraš malo dalje i prošetaš....nažalost, kod stanovnika Gunduliceve nema "malo dalje", oni uopce namju nikakv drugi parking u blizini gdje bi mogli parkirat svoje limene ljubimce i prošetat. Pokušavam se sjetit gdje je najbliži parking...hm...postoji parking kod vodovoda, ali kao što @Ingo kaže, to je za njihove potrebe, a ne za potrebe ostalih stanovnika....pada mi na pamet samo onaj parking kod Trgovačke škole, i parking u Županijskoj ulici što je velika udaljenost od početka-kraja Gundulićeve ulice....

Ponavljam, imam kolni ulaz tako da me problem gundulićeve ulice ne zabrinjava, ali što s onima koji nemaju kolni ulaz i u blizini nema drugih parkirnih mjesta gdje bi mogli parkirat, što s njima???

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.07.2008. 23:46 
Naslov:  

što je sa stanovnicima onih ulica oko KBO???
jel' ikoga briga kako je njima kad su posjete???
kako je stanovnicima u centru kad je najveća špica 10-15h, kad i ne isparkiravaju jer kontaju da neće biti mjesta kad se vrate kući???

SVI SMO MI VUCO
codar

Ukupno postova: 64
Post Postano: 17.07.2008. 23:49 
Naslov:  

parking kod vodovoda je gradsko zemljiste i mogu ga koristiti svi,samo sto to velika vecina ne zna...nema vodovod pravo na taj parking.

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 17.07.2008. 23:55 
Naslov:  

codar je napisao/la :
parking kod vodovoda je gradsko zemljiste i mogu ga koristiti svi,samo sto to velika vecina ne zna...nema vodovod pravo na taj parking.

Siguran?!?! Wink

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
codar

Ukupno postova: 64
Post Postano: 18.07.2008. 0:02 
Naslov:  

100% ;-)

Skoči u forum: