Da čujem vaše mušice, sigurna sam da ih imate!
Imate li neke svoje mušice?!
Društvo, politika
PoppyNpr. ja imam jednu besmislenu naviku... ne mogu zaspat ako na tv-u nema nešto što mi je donekle zanimljivo... ponekad i sat vremena, pa i duže čekam da nešto počne, vrtim programe, dosađujem se... i onda kad počne, pogledam minutu i idem spavat. I tako svaki dan, bez iznimke.
marrai
Moja "mušica" je pretjerana pedantnost koja graniči s bolešću,pokušavam se odviknuti od toga da sve mora biti na svome mjestu,da rublje mora biti extra mirišljavo,da šalice slažem po veličini,i ručnike u kupaoni po boji... netko će reći,ma to je baš super al' ja se opterećujem ako nije sve skladno posloženo onako kako ja želim,bolesno zar ne?![]()
marraiMoja "mušica" je pretjerana pedantnost koja graniči s bolešću,pokušavam se odviknuti od toga da sve mora biti na svome mjestu,da rublje mora biti extra mirišljavo,da šalice slažem po veličini,i ručnike u kupaoni po boji... netko će reći,ma to je baš super al' ja se opterećujem ako nije sve skladno posloženo onako kako ja želim,bolesno zar ne?
PsychoSoldiermarraiMoja "mušica" je pretjerana pedantnost koja graniči s bolešću,pokušavam se odviknuti od toga da sve mora biti na svome mjestu,da rublje mora biti extra mirišljavo,da šalice slažem po veličini,i ručnike u kupaoni po boji... netko će reći,ma to je baš super al' ja se opterećujem ako nije sve skladno posloženo onako kako ja želim,bolesno zar ne?
3 rijeci: opsesivno-kompulzivni poremecaj.... ugl. znam kako ti je

Frost
monstrumozno-kompulzivni![]()

Monstrum
nema spavanja dok se ne popišam pa makar me ne tjeralo, bolesno znam![]()
MissTake+popiškiti se prije spavanja
+skinuti šminku
+namzat usta labelom
+operati ruke
+namazati kremu na ruke
MissTake
ne mogu leći a da usta ne namažem labelom

tonya
Preskačem crte na pločniku, a jedva sam se odvikla
Monstrum
nakon što zaključam auto, iako sam čuo škljoc (centralno) provjerit sve brave![]()
nake_rado
Tako i ja kad zaključavam vrata, recimo izlazim is stana, zaključam vrata i onda kad siđem već nekih kat-dva vratim se gore da provjerim jesam li zaključao, isto se to događa i kada šupu zaključavam, samo što ne idem dolje![]()
nake_rado
I isto tako prije spavanja moram popit vode, i to puno vode.
Imam ja toga još, ali se nemogu sada sjetiti.
">
tonyaPreskačem crte na pločniku, a jedva sam se odvikla
marraiPsychoSoldiermarraiMoja "mušica" je pretjerana pedantnost koja graniči s bolešću,pokušavam se odviknuti od toga da sve mora biti na svome mjestu,da rublje mora biti extra mirišljavo,da šalice slažem po veličini,i ručnike u kupaoni po boji... netko će reći,ma to je baš super al' ja se opterećujem ako nije sve skladno posloženo onako kako ja želim,bolesno zar ne?
3 rijeci: opsesivno-kompulzivni poremecaj.... ugl. znam kako ti je
I Doc,kako se to liječi?
PsychoSoldier
jos ne znam ni ja hehe, a volio bi znati. za sada nam preostaje jedino kod psihijatra :/
sad kad malo procitam ostale postove vidim da dosta ljudi radi ili je radilo neke stvari kao i ja... evo spomenit cu neke koje se sjetim na brzinu: preskacem pukotine na plocniku i to obavezno lijevom nogom???, volim zapoceti raditi neke stvatri/posao u puni sat, isto sam bio brojao korake do skole (ali sam prestao fala bogu), bolesni rituali prije ispita, kada s autom prelazim preko pjesackog onda pokusavam voziti izmedu onih bijelih traka, izbjegavam šahtove i po mogucnosti da ne prodem iznad njih... natjeram se prestici neki auto iako mi se ni ne vozi brzo niti mi se zuri, a ni dokazuje... auuuu a da ne spominjemo igre s brojevima: izbediram se ako vozim iza auta ciji je zbroj brojeva na registracijama 1 ili ako pogledam na sat i zbroj brojki isto 1... ima jos toga mislim da je ovo dosta
ugl. bolestan sam (nije li to korak prema izljecenju kada priznas?!?!?! ili je ovo moja lazna nada)
CircaMoja jedina mušica je što se, tu i tamo, okotim...
malaplava
...uvijek, ali uvijek moram biti u pravu...iako znam da nisam ali nikada ne bih priznala...
uvijek govorim istinu pa makar me stajala glave...

mladuncebome sad kad procitam sve vase musice, moje su musice beznacajne.
mladunce
ujutro se dizem sat i pol vremena prije neg sto moram krenit, mada se mogu spremit za pol sata, ja jos sat vremena sjedim i gledam i mislim...
mladunce
dobijem alergiju kad netko sjedne za moj komp...znam da mu nece nista bit, al nervozica me uvati!
mladunce
...svaki post pregledam triput, makar nista ne mjenjam...
nake_rado
Kolko sam skužio dosta nas je preskakalo zebre i crte na pločniku, baš me zanima jel ima kakvo normalno objašnjenje za to..
"> (šalim se naravno....NOOOOOOOT)Monstrum
mladunce
ujutro se dizem sat i pol vremena prije neg sto moram krenit, mada se mogu spremit za pol sata, ja jos sat vremena sjedim i gledam i mislim...
he he ja se dižem i po 2 sata minimum, moram bit negdje u 9, dizanje je u 15 do 7, moram bit u 10 dizanje je u 15 do 7 al s pol satnim krmeljanjem po krevetu![]()
Monstrum
i još jedna mušica koja je zapravo super, sve što zacrtam ostvarim, moram ostvarit inače ne mogu spavat ne mogu jest ne mogu ništ, al sve što sam si dosad zacrtao (ono ostvarivo naravno) sam postigao i napravio pa odnosilo se to na spremanje sobe ili na završavanje fakulteta nije važno uopće![]()
mladuncei mislim...
">deer_hunter
imam mušice of kors...
recimo kad mi se negdje ne bude, jednostavno odem, bez obzira na to je li to društveno prihvatljivo">
Elena_Os
Ne podnosim upackan ekran od mobitela..tako da skoro svaki put prije nekakvog pozivanja ili pisanja sms-a "trljam" mob od majicu...![]()
FrostElena_Os
Ne podnosim upackan ekran od mobitela..tako da skoro svaki put prije nekakvog pozivanja ili pisanja sms-a "trljam" mob od majicu...![]()
OMFGja sam jučer rastavio svoj mob kako bi obrisao tri jedva primjetna zrnca prašine koja su se uvukla pod ekran
Loona
Ako zaboravim ručni sat, osjećam se kao da hodam gola cijeli dan
Poppy
Loona
Ako zaboravim ručni sat, osjećam se kao da hodam gola cijeli dan
tak ja bez parfema!![]()

Loona
Evo ga još jedna mušica!
Na poslu redovno pišem samo jednom kemijskom olovkom dok ju ne potrošim do kraja. Tek kada ta prestane pisati uzimam drugu. I dobijem živčani slom ako ta olovka nestane a nije do kraja potrošena.
... ista priča kod mene!MissTake
gade mi se cure koje se sa svojih 20 godina ne mogu počešljati i staviti maskrau i sjailo
kad im vidim lak na noktima star 3 tjedna itd...

MissTake
u stnaju sam sat vremena vrtiti 1 pjesmu ako mi se jako sviđa kao sad ovu
AnastazijaRecimo, mrzim umastiti prste dok jedem. Općenito, mrzim uprljati prste hranom i kad mi ruke imaju miris hrane, recimo luka ili paprike. I zato najviše mrzim kad poslije ručka moram suđe spremati/prati što će značiti da moram umastiti prste, a za vrijeme ručka sam pazila. Recimo, burek jedem vilicom i nožem - da se ne umastim.

ne mogu se zamisliti da jedem slaninu sa vilicom... a baš zamasti prsteAnastazijaEvo recimo, meni CD-ovi moraju biti složeni onim redom kojim sam ih kupila ili dobila.

MissConception
e i ovo šta je netko rekao da zadnji zalogaj: mora biti savršen tj po komadić svega od čega se sastojao obrok..
Anastazija
Recimo, mrzim umastiti prste dok jedem. Općenito, mrzim uprljati prste hranom. Recimo, burek jedem vilicom i nožem - da se ne umastim.
1step2far
nikad ne miješam bokserice i tange.
MissConception
Slično je i s volume-om na Tv-u, uvijek mora biti na neparnom broju ili....
nake_rado
MissConception
Slično je i s volume-om na Tv-u, uvijek mora biti na neparnom broju ili....
Meni je suprotno uvijek mora biti na parnom, i to ako je moguće na 10,20,30 itd.

Poppyne volim ambalažu, etikete, markice. kad dođem iz kupovine prvo sve suvišno pobacam. ponekad i pretjeram, pa više ne znam šta je šta!
nake_rado
Kada idem u neki trgovački centar ili tako nešto uvijek kolica uzimam otamo gdje ima najviše, i vraćam ih tamo gdje ima najviše...quote]
i ja isto tako...čisto radi lijenosti...
wendyti ces i na svoj pogreb zakasnitUh... glupe mušice.
UVIJEK kasnim. Ali stvarno UVIJEK. I mrzim to. I svašta sam probala. Ali ništa nije pomoglo. Kasnim na sastanke, na ispite, na fakultetske vježbe, na vjenčanja, sprovode, vlakove... sjećam se da sam vodila program na vlastitoj maturalnoj zabavi, obećala sebi, razrednici, roditeljima, prijateljima da ću stići na vrijeme... i zakasnila. Zapravo, ne sjećam se tog dana ili tog trenutka da sam negdje smireno pošla i došla, bez žurbe, trčanja, preznojavanja... i da sam, uz sve navedeno, barem stigla na vrijeme. To je stvarno odvratna "navika".
Eh, sad... ne znam jel mi to psihičke poremećaje nazivamo mušicama, ali znam da ovako sigurno bolje zvuči
wendyUVIJEK kasnim. Ali stvarno UVIJEK. I mrzim to. I svašta sam probala. Ali ništa nije pomoglo.
FrostNije to mušica, ne brini
wendy
Dragi Lastane, šta da radim?![]()
Poppysvaki put kad zakasniš nagradi se blagim strujnim udarom. ne preblagim.
wendy
A događaju li se kome napadaji cerekanja u trenucima kada bi trebao biti ozbiljan ili čak tužan?
wendy
Dragi Lastane, šta da radim?![]()
Poppyzapravo sam bila prvi put kod te doktorice (i zadnji) i nije mi se dopala čim sam ušla pa sam se uplašila.
ops:">
CircaKreni na vrijeme!!!
Mrzim ljude koji kasne...
wendyA šta je onda? Bezobrazluk?
Mislim, nije ni to daleko od istine
allegrabar jedne cipele mjesečno... jel to mušica?

nake_radoti se trudis nosit bijele carape,nerijetko su one od raznih nijasna zuta pa sve do smedeStalno nosim bjele čarape, i baš ne volim kada imam neke druge boje.
wendy
Ne znam ima li još tko ovdje takvu nesretnu sudbinuali oni koji ne kasne ne mogu shvatiti da to stvarno nije nešto što se radi namjerno.
Monstrumallegrabar jedne cipele mjesečno... jel to mušica?
ne, to je bolest
allegraMonstrumallegrabar jedne cipele mjesečno... jel to mušica?
ne, to je bolest
ma daaaj
Monstrum
ne, to je bolest
ma daaaj
a kad je, moraš pod hitno potražit profesionalnu pomoć, sad se zamisli za nekoliko godina kad budeš imala supruga i djecu, a oni svi gladni i željni čikolade a nemaju zato što ti trošiš na cipele, pa svađe s mužem, on kaže trebamo za komunalije ti kažeš ne oću cipele, pa rastava braka, pa se odaješ alkoholu i drogi, počinješ krast a nije ni ubojstvo daleko, pazi šta ti ja kažem, pamti moje riječi, to ti je gore od bilo koje droge, čuvaj se i najbolje odmah potraži profesionalnu pomoć
PoppyMonstrum
ne, to je bolest
ma daaaj
a kad je, moraš pod hitno potražit profesionalnu pomoć, sad se zamisli za nekoliko godina kad budeš imala supruga i djecu, a oni svi gladni i željni čikolade a nemaju zato što ti trošiš na cipele, pa svađe s mužem, on kaže trebamo za komunalije ti kažeš ne oću cipele, pa rastava braka, pa se odaješ alkoholu i drogi, počinješ krast a nije ni ubojstvo daleko, pazi šta ti ja kažem, pamti moje riječi, to ti je gore od bilo koje droge, čuvaj se i najbolje odmah potraži profesionalnu pomoć
najbolje odma stopala amputirat, pa nemaš brige.
Tra-la-la xDUvijek si navijem mobitel na 5 alarma u slučaju da me ne probudi 1.,... znala sam nekada naviti sat i toliko čvrsto spavati da sada navijam uvijek 5!
pumpkinJa poludim na vekere i alarme, moram ih staviti na drugi kraj sobe da ih ne razbijem, i onda moram ustati da ugasim iritantno pištanje, i tako ustanem, inače nema šanse.