Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
spin

Ukupno postova: 225
Spol: Muško Muško
Zabranjen pristup
Post Postano: 28.12.2007. 16:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leteci mungos je napisao/la:
zbonj je napisao/la: NJEGOVI STARCI PIZDE ŠTO SU NA SVI POLOŽAJIMA "HERCEGOVCI" I SVE SU "HERCEGOVAČKE" ŠTELE. PA NORMALNO DA NJIMA TO SMETA KAD JE NJEGOV DJEDA BIO GENERAL JNA I SVE ŠTO IMA DEDA MU JE OSTAVIO, A NIJE MU OSTAVIO MALO.

Ne vidim razliku izmedju tebe i njih. Vi ste ista ploca, samo druga strana. Isti mentalni sklop. I jedni i drugi bi do pozicija i fotelja preko prava temeljenih na tjelesnim izlucevinama/tekucinama(krv/pljuvacka/sperma).

Kao sto se od '90tih prica da su od '45-'90 sve povlastice imali "Srbi" i "komunjare", tako i danas postoje oni (etiketirani kao "Srbi", "jugonostalgicari", "komunjare") koji se nisu uhljebili (a zarko to zele), pa su im krivi "Hercegovci", "hadezenjare", "emigracija".

Ne pokusavam negirati cinjenicu da u svim sustavima postoje instituti nagradjivanja povladjivackih prishupaka i nizdlakokliznih cmaroljubaca, vec da su najglasnisniji "razotkrivaci" oni koji razmisljaju na jednak nacin, samo se ne nalaze s prave strane ograde i u pravom dvoristu.

Ponekad si razmisljam o tome kako ne bi bilo lose kad bi zivjeli u apsolutistickom drustvu s pravednim mehanizmom prepoznavanja takvih i njihovim pravovremenim smjestajem u korektivne institucije smjestene na geografska podrucja s lisajem kao dominantnom vegetacijom.

P.S. Please, iskljuci caps lock i pisi normalno. Na Internetu se pisanje velikim slovima izjednacava s vikanjem. Tnx.

FUUUUUUUJ FAŠISTO JEDAN I TI IDEŠ NEKOMU SOLITI PAMET....SRAAAAM TE MOŽE BITI. MAMU SI ZATVORI U REZERVAT I HRANI JU TRAVOM DA ZNAŠ!

On topic. Bez pogovora Borzanica nije željela u koaliciju jer je blago rečeno zagrižena tvrda srbendaljka koja ne može Glavašu oprostiti što Osijek nije postao Ocek. A kad imaš posla s takvima istom mjerom im se moraš suprotstavljati inače si gubitnik. Prije rata je Osijek bio 90% u srpskim rukama, sva rukovodeća mjesta su pripadala njima i poneki Hrvat kao ovi što si nabrojao koji su se morali dokazati ubijajući druge Hrvate, radje su pomagali braći srbima nego svojima, bojeći se za vlastitu guzicu da ih ne prokažu kao Ustaše.

Toliko.

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.12.2007. 16:34 
Naslov:  

spin je napisao/la: FUUUUUUUJ FAŠISTO JEDAN I TI IDEŠ NEKOMU SOLITI PAMET....SRAAAAM TE MOŽE BITI. MAMU SI ZATVORI U REZERVAT I HRANI JU TRAVOM DA ZNAŠ!

Ironija nije zacin predvidjen za uzivanje makar cijeg mentalnog nepca.

Ukupno postova: 77
Upozorenja : 1
Post Postano: 28.12.2007. 22:55 
Naslov:  

svi vi koji patite za jugom koji kurac neodete u srbiju. neki deda je napravio malu jugoslaviju. pa eto tamo se potrpajte i uzivajte. leto zima jesen boli vas balaban. srbi na okupu.pa onda tamo dizite tri prsta i veličajte Jozu Broza. i jos pozovete Bilju borzanovu i hura "Hej Slaveni"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Morpheus
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.12.2007. 4:48 
Naslov:  

Šta deda i mala srbija brate?!
Pa mi već jesmo u maloj Srbiji,velika je ova istočno od nas...
U nekim se hrvatskim školama uči samo srpski jezik i druge nema,najveći zločinac ,zapovjednik Glavašu tijekom rata, nam je predsjednik sabora,u Vukovaru si faca ako digneš 3 prsta na plakatu veličine moje kuće,da ne duljim ima toga još...
HSP mi je bio drag srcu dok nisu iskoalirali sa znamo kime,Srbi hoće sad i većinu u saboru sa razno raznim koalicijama-pa gdje smo mi u njihovoj skupštini bre?Imamo jednog a i toga jadnika jebavaju i smještaju mu afere...ko jebeni Holivud!
Juga je bila majka,digneš kredit sutra ga pojela inflacija štaš bolje...sad smo dužni 24 milijarde samo zbog toga pa ko hoće nek mu bude juga opet a Tita Broza imamo i više trenutno u državi tako da za njim netrebamo patit...
Mesić je legenda,jebeni diplomat,putuje čovjek nagledo se svijeta...kakva Biljana jebeš nju...!!!

Pozdrav Smokvice pederu jedan!

Smokvica
Ukupno postova: 77
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.12.2007. 12:00 
Naslov:  

Morpheus je napisao/la:
Šta deda i mala srbija brate?!
Pa mi već jesmo u maloj Srbiji,velika je ova istočno od nas...
U nekim se hrvatskim školama uči samo srpski jezik i druge nema,najveći zločinac ,zapovjednik Glavašu tijekom rata, nam je predsjednik sabora,u Vukovaru si faca ako digneš 3 prsta na plakatu veličine moje kuće,da ne duljim ima toga još...
HSP mi je bio drag srcu dok nisu iskoalirali sa znamo kime,Srbi hoće sad i većinu u saboru sa razno raznim koalicijama-pa gdje smo mi u njihovoj skupštini bre?Imamo jednog a i toga jadnika jebavaju i smještaju mu afere...ko jebeni Holivud!
Juga je bila majka,digneš kredit sutra ga pojela inflacija štaš bolje...sad smo dužni 24 milijarde samo zbog toga pa ko hoće nek mu bude juga opet a Tita Broza imamo i više trenutno u državi tako da za njim netrebamo patit...
Mesić je legenda,jebeni diplomat,putuje čovjek nagledo se svijeta...kakva Biljana jebeš nju...!!!

Pozdrav Smokvice pederu jedan!

Nazalost si u pravu i zato ces dobit po pičci kad te vidim. Ratata... evo ti! osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Skoči u forum: