Odite na www.speedtest.net odaberite Zagreb i rezultate stavite na uvid koristeci link za postanje rezultata na forum
Evo moje brzine

Računala, znanost, tehnologija

debeliSa 215 ms ping mora se biti stvarno dobar igrac, kao da igras sa jednom rukom iza ledja...evo za igranje mi najbitniji dobar upload
tamna stranaIde i brze ali onda cesto zaglavi. Na 75% kapaciteta linije ne gubi vezu i stabilno je, lakse se upravlja...
@fatcat....da li za tu brzinu moraš imati dozvolu za upravljanje avionom.....![]()

MissTake
ne znam zbog kojeg razloga ali meni speed test nikako ne učitava upload
s toga sam morala na drugoj stranici testirati... rezultati...
Maks
evo ovo je moja ali nije mene sramota neka bude od isp tj onih koji nam pruzaju uslugu

fatcat
Koji dio kazes da je smece, newbie...
Practice of engaging mouth before engaging brain (or asking for clarification on the matter) usually does end up in "lotta rubbish"... Anything else?
edd_OK, n00b... Ako ne vidis razliku izmedju download speed i low ping/latency onda si u pravu, to je "placebo scroller".
to ti je "placebo" scroller...kao, ono... sam si odredjujem brzinu i slichno....hehehe
MissTakei dobila osobne agente

Darayah
I win ?_?

tko zna koliko će im trebati ovaj put... 
Frost
Darayah
I win ?_?
Err... no![]()
![]()
Seba
![]()
FrostMislim da obojica zajedno jedemo Sebinu dust
![]()
Seba
![]()

Honey3DA što ih jednostavno ne zovete kad vam padne brzina? Meni se prepolovi (tj padne na 2,5 na T-comu) i ja odmah centralu: imam kvar, net je sporiji. Oni meni: nema problema, riješavamo
I fino ljudi vrate na 4,3 i raj

nidzoKakve ili kolike?!kakve veze ima ping sa provajderom ???
mali_ivicamali_ivicaal doduše kad pogledam svoj bome im je dobar ping od bneta
mali_ivica
beziljykoliko ja vidim ovdje Bnet rastura s ping-om
To sve ovisi o serveru na kojega se spajaš kao što vidimo ovaj se spajao na Zagreb.![]()
![]()
hehehehehe moćna vezica Ingo
Ima li netko problema s brzinom na bnetu u zadnje vrijeme ?
meni od njihovih 'do' 12 mbps ne prelazi 3 ???
morgan
Ingo
jako varira u zadnje vrijeme. objašnjavam to prevelikom količinom djece na feriju i netu....u nekoim razdobljima tokom dana radi punom brzinom.
trauma_osmorgan
Ingo
jako varira u zadnje vrijeme. objašnjavam to prevelikom količinom djece na feriju i netu....u nekoim razdobljima tokom dana radi punom brzinom.
Svi operateri imaju problema u zadnje vrijeme, pogotovo vikendom i navečer kada dolazi do preopterećenja linkova, tako da bolje se naviknite na to jer riješenja nema dok se netko ne sjeti uložiti u bolju infrakstrukturu.
Ingo
trauma_osmorgan
Ingo
Svi operateri imaju problema u zadnje vrijeme, pogotovo vikendom i navečer kada dolazi do preopterećenja linkova, tako da bolje se naviknite na to jer riješenja nema dok se netko ne sjeti uložiti u bolju infrakstrukturu.
kako nema rjesenja ? placati manje !
neka mi izvole ispostaviti manji racun jer nisu u stanju ispostaviti uslugu koju bi trebali.
ja sam spreman na toleranciju od 10 ili 20 % ... ali sa nekih ugovorenih 'do' 12 mbps da dobijem 2.5 ili 3 ... je ipak prevelika razlika.
bi li oni imali razumjevanja da im ja kazem da mi se placa smanjila 50% pa da prepolovim racun koji placam ?
trauma_os
Piši prigovor
Ingo
ja sam spreman na toleranciju od 10 ili 20 % ... ali sa nekih ugovorenih 'do' 12 mbps da dobijem 2.5 ili 3 ... je ipak prevelika razlika.