Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

OKS: Izbor folk hita godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sime
Ukupno postova: 10
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.01.2007. 23:01 
Naslov:  Re: OKS: Izbor folk hita godine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gle, Daniele, nema potrebe da postajemo bezobrazni. cinjenica je da pcelica_maja i nije bas pristojna, jer vec na 3-4 teme vrijedja ljude i ne postuje ih.ja sam samo primjetio kako je opet bezobrazna. a ni ti nisi nista bolji. svatko ima pravo na svoje misljenje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
kobac
Ukupno postova: 106
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.01.2007. 23:03 
Naslov:  

don't be evil!

mzzi
Ukupno postova: 284
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 31.01.2007. 23:06 

Slusaj Danijele..Malo si kontradiktoran. Prvo se slazes sa Steamom da ukus u glazbi nema veze s ikakvom pamecu ili gluposti,da je to navika i da ti neke stvari jednostavno udju u uho,sto si potvrdio i svojim primjerom,a onda tu vrijedjas ljude koji slusaju narodnjake i pricas da to ima veze s inteligencijom i takve stvari.To su stvari o kojima se raspravljati ne treba,a ako ti vrijedjas nekoga,mogu i ja tebe,sloboda govora,ovo-ono..Sto se tice pcelice,previse si dopusta,ali valjda nema jos dovoljno godina i kulture da bi znala postivati ljude.

goose

Ukupno postova: 1245
Post Postano: 31.01.2007. 23:14 
Naslov:  

khm khm... bas i ne vidim neku uvredu u pcelicinom postu. ne kuzim. cak naprotiv,dobro je rekla

Ukupno postova: 4562
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 31.01.2007. 23:17 
Naslov:  

ljudi daj se smirite malo....grozni ste...ja slušam thompsona i ne serem protiv cajki,ni metala ni popa,rapa i ostalih vrsta glazbe..stavila sam ovu temu za one koji vole cajke da znaju šta ima u nedjelju....ccc
A ne da se međusobno vrijeđate...

daniel-202

Ukupno postova: 1030
Post Postano: 31.01.2007. 23:17 
Naslov:  

[quote="mzzi"]
pcelica_maja je napisao/la :

joj ajd ne filozofiraj previse,slusaj sta oces i nosi sta oces i nemoj druge previse zamarat s tim

@ mzzi , Sime ovo je vama uvreda?!?!?! , ajd još jednom procitajte pcelicin post i recite mi di je tu uvreda......

mzzi je napisao/la:
Slusaj Danijele..Malo si kontradiktoran. Prvo se slazes sa Steamom da ukus u glazbi nema veze s ikakvom pamecu ili gluposti,da je to navika i da ti neke stvari jednostavno udju u uho,sto si potvrdio i svojim primjerom,a onda tu vrijedjas ljude koji slusaju narodnjake i pricas da to ima veze s inteligencijom i takve stvari.To su stvari o kojima se raspravljati ne treba,a ako ti vrijedjas nekoga,mogu i ja tebe,sloboda govora,ovo-ono..Sto se tice pcelice,previse si dopusta,ali valjda nema jos dovoljno godina i kulture da bi znala postivati ljude.

Ni u jednom postu nisam vrijeđao ljude koji slušaju narodnjake, još sam i game rekao da ne može ljude zvati debilima, to sam dokazao i u ovom dolje postu (citatu)
daniel-202 je napisao/la :
game je napisao/la:
ajme, ljudi, ovakve stvari treba sakrivati, a ne ih najavljivati i hvaliti se njima...
pa i tako nam je grad na "krasnom" glasu...još i ovo...
a zamisli, blago studentima, ponosa - OSJEČKI KLUB STUDENATA= OKS!!!!!
pa stvarno za 5!!!
ja bi tom majmunu zabranila da tako zove prostor koji koristi za trovanje i tako dovoljno debilnih ljudi koji tamo zalaze...
isapada da su svi osječki studenti na tom stupnju (ne)razvoja!

ne možeš baš nazvat ljude debilima što zalaze tamo, to je njihova stvar i njima na sramotu.....ali slažem se s tobom da to ne treba najavljivat i hvalit se time....

što se tice narodnjaka, meni samo nije jasno kako neko to može slušat???

mzzi
Ukupno postova: 284
Post Postano: 31.01.2007. 23:24 
Naslov:  

Ova tema je otvorena da se tu raspravlja,i ona meni nema sta govorit da ne filozofiram i ne zamaram ljude,ako joj se ne svidja nek ne cita,a ne da tu sere drske izjave.Mislim da nije toliko bitno da nama bude jasno zasto neki slusaju cajke,niti kakav je njihov mentalni sklop,to je njihova stvar.Ja na ovu temu vise ne pisem.Amen:)

Janis

Ukupno postova: 417
Post Postano: 31.01.2007. 23:44 

Izbor glazbe nema apsolutno nikakve veze s inteligencijom, masa mojih (inteligentnih) kolega sluša cajke. A masa neintelignetnih sluša neku "dobru" glazbu. I opet je to subjektivna procjena!

mia

Ukupno postova: 931
Post Postano: 01.02.2007. 9:29 
Naslov:  

@ steam, uzeo si mi riječ iz usta... dakle to je otprilike ono šta sam htjela reći.

someone to bruise and leaves behind..
Circa

Ukupno postova: 3149
Post Postano: 01.02.2007. 10:28 
Naslov:  

CatCloe je napisao/la :
kriza identiteta Wink
u čijem ono potpisu piše "sve hrvatine, a svaki skače čim čuje...." ?

Tko se to mene sjetio? Cool Cool Cool

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 01.02.2007. 11:12 
Naslov:  

mzzi je napisao/la:
Aj nek onda netko tko se smatra dovoljno PAMETNIM da kaze kakva glazba je ispravna i prihvatljiva, pojasni ljudima sto bi oni trebali slusati..?

Budući da se smatram dovoljno PAMETNIM, khm, krenimo:

Sve osim turbofolka, stone folka (thompson i ekipa), ovog novog massproduction ljigeža kojega nazivaju rap-om (a nema veze s ničim), moderni r'n'b, boy bandova, girl bandova, gay bandova, tzv. dancea (bijedne isprike za kopiju balkanskog turbofolka), Rolling Stonesa (organski ne podnosim) i Matije Dedića.
Inače sam tolerantan momak. Svaka bi me majka za zeta poželjela Very Happy
A i PAMETAN, k tomu...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
mia

Ukupno postova: 931
Post Postano: 01.02.2007. 11:36 
Naslov:  

[/quote

Budući da se smatram dovoljno PAMETNIM, khm, krenimo:

Sve osim turbofolka, stone folka (thompson i ekipa), ovog novog massproduction ljigeža kojega nazivaju rap-om (a nema veze s ničim), moderni r'n'b, boy bandova, girl bandova, gay bandova, tzv. dancea (bijedne isprike za kopiju balkanskog turbofolka), Rolling Stonesa (organski ne podnosim) i Matije Dedića.
Inače sam tolerantan momak. Svaka bi me majka za zeta poželjela Very Happy
A i PAMETAN, k tomu...
[/quote]
odma me ženi

someone to bruise and leaves behind..
Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 01.02.2007. 11:47 
Naslov:  

kada si vec spomenuo moderni R'N'B odakle im pravo da to uopce zovu R'N'B...imam neki filing da 96,4 % ljudi koji sluša to ustvarti niti ne zna sto je pravi R'N'B iliti Rhytm n' Blues

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 01.02.2007. 12:08 
Naslov:  

zlusch je napisao/la:
I onda da još netko kaže da nismo predgrađe Nemetina.....

::uvrijeđeno prekriži ruke:::
Predgrađe Ivanovca, kakav crni Nemetin? Very Happy

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 01.02.2007. 13:38 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la:
zlusch je napisao/la:
I onda da još netko kaže da nismo predgrađe Nemetina.....

::uvrijeđeno prekriži ruke:::
Predgrađe Ivanovca, kakav crni Nemetin? Very Happy

Ajd dobro... da zaokružimo - ionako smo svi skupa ovdje samo rubni deo opštine Savski Venac Wink

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Skoči u forum: