Mom dečku su (skoro) sve dlake s tijela i lica pobjegle na vrh glave i napravile ooogroman grm kose.

I meni je on takav baš seksi. Prsa prirodno glatka, crta od pupka prema dolje baš kako treba, sad jedan dio preskočimo iz praktičnih razloga (ne želim pretjerivati s detaljima u javnosti) i skačemo na noge koje su umjereno dlakave
Mislim, ne bi mi više dlaka smetalo, ali ovo preferiram. Premalo dlaka opet asocira na nešto infantilno. To mi nije privlačno.
Imam jednog frenda koji je jaaako dlakav od glave do pete, ima crne dlake, a koža mu je svijetla... uh, to ne izgleda lijepo.
Ne znam zašto, ali općenito osjećam odbojnost prema dlakama. Da imam para laserski bih uklonila svaku, ali svaku dlačicu osim onih s kose i obrva. Ovako to moram obavljati često različitim metodama za različite dijelove tijela i mučna je to praksa. Uh.. Ipak, obrijane dečke ne volim vidjet. Nije mi to lijepo. Uređivanje škaricama pomalo OK. Ali sve više od toga mi se ne sviđa.
Btw, ovaj momak na slici sigurno puno vremena posvećuje uređivanju dlačica na licu, rekla bih i previše. Činjenicu da su muškarci počeli čupati obve još dugo neću moći prihvatiti kao nešto normalno