Meni, osobno je super Jingle Bell Rock i Last Christmas...
Vama?

Kultura, zabava, sport, hobby

gaap
ja opet počinjem post sa - mrzim... al stvarno, mrzim božić, zvona, pjesme, likove u crvenom, jelke, kuglice, poklone, ubijanje od hrane. crkvu, petarde, licemjere koji se samo na polnoćki, kad snimaju TV kamere, slikaju u crkvi, ljubljenje tipa "sve najbolje", rukovanje s kretenima tipa "sretan božić rajzbu", mrzim i familiju koja je jedino na božić nasmijana, mrzim i kretene na poslu koji suhe kolače donose, a ništa mi draži nisu ni oni koji poklanjaju upaljače i kemijske, kao i kalendare koje su u firmi ukrali ili dobili.

gaap
ja opet počinjem post sa - mrzim... al stvarno, mrzim božić, zvona, pjesme, likove u crvenom, jelke, kuglice, poklone, ubijanje od hrane. crkvu, petarde, licemjere koji se samo na polnoćki, kad snimaju TV kamere, slikaju u crkvi, ljubljenje tipa "sve najbolje", rukovanje s kretenima tipa "sretan božić rajzbu", mrzim i familiju koja je jedino na božić nasmijana, mrzim i kretene na poslu koji suhe kolače donose, a ništa mi draži nisu ni oni koji poklanjaju upaljače i kemijske, kao i kalendare koje su u firmi ukrali ili dobili.
gaap
trebamo se tako slagati i biti ok jedni prema drugima cijele godine a ne samo na rođendan nekog izmišljenog lika. baj d vej, kad je aladinov rođendan da se napijemo?
zeko
dečki,nemojte biti tako ogorčeni...be happy![]()
Evil Poodingh
meni je najbolja Little Drummer Boy u verziji Jessice Simpson, Last Christmas u obradi benda Emery, te jedan jedini nedodirljivi Frank Sinatra i njegov Bozicni album...melen za usi...
cane
imam ja Binga Crosbya i njegov božični album. e to je još bolje. iako i Frank je majstor. al on mi je nekako bolji u onim bržim stvarima.
anakonda
...previše su isfurane, kao i sve što uz to ide......potpisujem i Danicu i Gaapa...
tamna strana......meni je dobra pjesma i od O.K. benda....iliti današnjeg starfisha.......od božica do božica.......
DanicaV
@anakonda,
sada samo da se još uključi Gazda777, pa da napiše kako su sve žene zmije.....
gaap
meni to sve vuče na pomodarsko plačipičkarenjie
42
U to vrijeme (mislim '84.) je pokrenulo neku akciju...
Danas bi tako ispalo, ali neka je i pomodarsko ako nekoga potakne na dobro djelo...
gaapmeni to sve vuče na pomodarsko plačipičkarenjie
...de, ostavi malo i njega i nas na miru...anakonda...zašto Glavaša uvučeš u svaki topic, pa tako i ovaj o božićnim pjesmama...
...de, ostavi malo i njega i nas na miru...
anakonda
...zašto sad ovo nije oftopik?...
zeko42
U to vrijeme (mislim '84.) je pokrenulo neku akciju...
Danas bi tako ispalo, ali neka je i pomodarsko ako nekoga potakne na dobro djelo...
dobra je to pjesma...malo se naježim kad ju čujem...ali bar potakne neka razmišljanja...
DonQuijote
Ne volem... Nikog, lutko... Takva mi je narav...

bazooka_joe
Fairytale of New York, glede čestitke:
...
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last
...
kvakicaOvo što si upravo napravila nije dozvoljeno kvakice. Taj link smiješ stavljati jedino u svoj potpis, a ovakove fore su
[cut]

Circa
Meni je najbolja od Marka Perkovića Thompsona - Geni Geni Kameni
To svake godine slušam dok kitim bor
morgan
nemam najdražu božićnu pjesmu.već 1.12. kad krenu sa forsiranjem tih živahnih pjesmuljaka
Poppy
morgan
nemam najdražu božićnu pjesmu.već 1.12. kad krenu sa forsiranjem tih živahnih pjesmuljaka
ja pročitala žilavih. a i to je točno!![]()
klap-klap u dane Božića, zazviždi i zapjevaj, poželi sreću i raj i svakome poljubac daj nek bude sretan do novog Božića..
tako idu riječi a kako se zove pjesma i tko ju pjeva nemam pojma..Kiki_08Ne mogu vjerovat da nitko nije spomenuo niti jednu domaću božićnu pjesmu!!!
Meni su super domaće božićne pjesme,pogotovo u obradi Cubisma.
Loona
ona koju pjevaju klinci neki: zaplješćiklap-klap u dane Božića, zazviždi i zapjevaj, poželi sreću i raj i svakome poljubac daj nek bude sretan do novog Božića..
tako idu riječi a kako se zove pjesma i tko ju pjeva nemam pojma..