Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradskim bazenima prijeti isključenje plina zbog duga Športskih objekata HEP Toplinarstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.07.2013. 14:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...vjerujem da ima i toga, kao i svuda....ali da su svi novootvoreni poslovni subjekti članovi hdssb-a ili da su morali biti da pokrenuli svoje poslovanje, e to jednostavno nije istina.....dobar poslovni plan će proći, bez obzira na političku pripadnost....

Ukupno postova: 27
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.07.2013. 16:00 
Naslov:  Re: Gradskim bazenima prijeti isključenje plina zbog duga Športskih objekata HEP Toplinarstvu

i ja sam siguran da nisu bas svi... Smile ali ima ih..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 23.07.2013. 16:17 
Naslov:  

borisk1 je napisao/la:
@simo031

A da se ne pravimo ludi?
Osobno poznajem ljude, koji su dobili posao, ali su morali ući u HDSSB. Kad su se zahvalili i rekli da ih politika ne zanima, posao otišao u zaborav, a odgovor je bio: "Ima tko hoće!"

Vidim da je sličan uvjet bio i za pokretanje posla...

Ja poznajem neke koji su posao dobili zahvaljujući članstvu u HSP-u, HDZ-u, SDP-u,HNS-u. Kad dodamo ove koje ti osobno poznaješ, dobijemo povijesnu istinu da se u Hrvatskoj / Osijeku može raditi samo ako si član neke stranke. Eto, imamo otkriće koje možemo svrstati uz bok otkriću Amerike.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.07.2013. 16:45 
Naslov:  

Lord-MB je napisao/la:
I to sve u svrhu da shvatimo da on a usputrečeno i nova vlast nisu i ne mogu biti krivi za zatečeno stanje koliko god to nekima bilo teško za shvatiti odnosno prihvatiti. Očito im odgovara da sami sebe lažu.

Inače, danas se netko sjetio, mislim iz Hdssb-a koji se brani na ove optužbe Čuraja, da je osim Čuraja zamjenika direktora (koji tvrdi da nije ništa znao, niti mogao znati jer su ga jadnog isključili) u Športskim objektima u Nadzornom odboru te firme cijelo vrijeme bila još dva člana HNS-a, dakle Čurajeve stranke.

Ono što nas Čuraj želi uvjeriti jest da on nije znao, nisu mu ništa govorili, nisu mu dali uvid u stanje u firmi, on sam se nije interesirao, a nije mu to ni smetalo 13 mjeseci, a u isto vrijeme i članovi Nadzornog odbora iz njegove stranke nisu isto ništa znali, nije im smetalo, nisu pitali, a ni Čuraj im se nije obratio za pomoć i objasnio im da ga u firmi marginaliziraju, iako je on zamjenik direktora (dakle druga osoba).

To nas gospoda iz Hns-a žele ovdje uvjeriti, pa čak i putem nekih polupismenih forumaša ovdje, koji su se tek registrirali.

E pa gospodo, ako smo mogli udarati po Đapiću i Glavašu, udarat ćemo i po ovima, bez iznimke i ustezanja. Jednom u budućnosti, kada se pojavi netko sposoban, i kako su naprijed pisali, kada ga se izabere na javnom natječaju kao najboljeg kandidata, onda ćemo i mi u forumašku mirovinu.

Dotad se moli forumaš Stjepan Čuraj da odgovori na ova pitanja (već su gore postavljena, ali čovjek se više ne javlja, iako je obećao):

1. Zašto je 13 mjeseci trpio da ga marginaliziraju, i da mu kriju stanje u firmi (ako je to uopće istina)?
2. Tko su osobe koje su mu zabranile da spozna lažno financijsko stanje firme, i da li je protiv tih osoba podnio odgovarajuće prijave?
3. Zašto se nije oglasio putem medija tih 13 mjeseci, pa čak i nakon što je otišao iz firme, nego to čini sada, zašto nije ukazao nama građanima da prima plaću za zamjenika direktora, a zapravo su mu dali da se brine o nekakvom aquaparku?
4. Zašto na to nisu reagirali članovi Nadzornog odbora iz Hns-a, da li su oni za to znali, ili im nije ni rekao, i hoće li članovi Nadzornog odbora iz HNS-a odgovarati za svoj nemar i nerad?
5. Zašto je otišao iz firme netom prije rušenja većine u gradskom vijeću?
6. Zašto je Hns 4 godine koalirao sa Hdssb-om i održavao njihovu vlast u gradu Osijeku, da bismo sada slušali kako se radilo o katastrofalnoj vlasti koja lažira financijske podate gradskih firmi?
7. Tko će sve od djelatnika u Športskim objektima dobiti otkaz zbog te rabote, i da li je i protiv njih podnesena kakva prijava?
8. Kada Hns misli završiti s tom uobičajenom praksom stranačkog kadroviranja, pa da se Stjepan Čuraj za mjesto direktora Športskih objekata ogleda sa mnogo nestranački opredijeljenih kandidata?

Lord-MB je napisao/la:
kako netko tako nesposoban može doći u poziciju da vodi i upravlja svim navedenim firmama.

Ovo je inače izjava koju bi redakcija Osijek031 trebala zabilježiti kao fenomen. Na prvi pogled je to smiješno, netko tupav se ulizuje stranačkim vođama, no ako dublje promotrimo stvar, i izbacimo ovo "nesposoban", pitajmo se svi zajedno - kako je moguće da jedna osoba u par godina postane direktor ili član nadzornog odbora sijaset državnih tvrtki, potpuno različite djelatnosti i poslovanja, uz sve druge funkcije koje obavlja? Moguće je, očito, kao što su očiti i rezultati takvog upravljanja.

Tema zaključena, do idućeg političke bljuvotine.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
borisk1

Ukupno postova: 190
Post Postano: 23.07.2013. 17:17 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
borisk1 je napisao/la:
@simo031

A da se ne pravimo ludi?
Osobno poznajem ljude, koji su dobili posao, ali su morali ući u HDSSB. Kad su se zahvalili i rekli da ih politika ne zanima, posao otišao u zaborav, a odgovor je bio: "Ima tko hoće!"

Ja poznajem neke koji su posao dobili zahvaljujući članstvu u HSP-u, HDZ-u, SDP-u,HNS-u. Kad dodamo ove koje ti osobno poznaješ, dobijemo povijesnu istinu da se u Hrvatskoj / Osijeku može raditi samo ako si član neke stranke. Eto, imamo otkriće koje možemo svrstati uz bok otkriću Amerike.

Ovako otvoreno i bez imalo poštovanja prema ljudima je zapošljavano jedino s Trga L. Mirskog.
Ja nemam 20-tak godina da govorim napamet, imam dovoljno godina i iskustva da znam što pričam.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Post Postano: 23.07.2013. 17:30 
Naslov:  

lehi je napisao/la:
Žao mi je ali moram napomenuti da smo u više navrata dolazili u grad nebi li pokrenuli posao, no na žalost nema se sa kime pregovarati. Dakle velika je stvar imati u politici koja vodi grad i Županiju sposobne ljude koji znaju što rade. Na žalost imate ekipe koje vode grad iz 90-tih to su ljudi koji su se namjestili iz osobnog interesa. Vrijeme je pokazalo kakvo je stanje u gospodarstvu zahvaljujući takvoj nikakvoj struci. Sustav vam je na koljenima najprije zaista morate riješiti problem vaših vodećih nesposobnjakovića koji su vam uništili gospodarstvo koje vam i te kako fali danas. Zbog takvih vas obilaze poslovni ljudi koji bi pokušali uložiti u grad i Slavoniju . Kod vas se izbori dobijaju glasujući za zemljaka.. majicu upaljač tanjur graha..Jedino morate nastojati uvesti još po kojeg političara iz BIH naravno ako nema diplomu kupit će je u gradu Osijeku koliko vidimo nisu skupe ,a ima veliki izbor zanimanja u gradu. Ne pomaže nikakav dijalog jedino zasučite rukave i na kopanje za Slavonce nije politika već motika.

za više informacija posjeti http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=436539#436539 pa ako su oni brđani na ovaj način razgovarali s tobom, za tvoju informaciju imamo novu gradsku upravu, probaj ponovo, nitko nije rekao da je biti poduzetnik lak posao

boc
Post Postano: 23.07.2013. 17:46 
Naslov:  

Koje su gradske firme trenutno u pozitivnome na racunu? zna li netko?

Zadnja promjena: boc; 23.07.2013. 17:49; ukupno mijenjano 1 put.

boc
Post Postano: 23.07.2013. 17:48 
Naslov:  

8. Kada Hns misli završiti s tom uobičajenom praksom stranačkog kadroviranja, pa da se Stjepan Čuraj za mjesto direktora Športskih objekata ogleda sa mnogo nestranački opredijeljenih kandidata?
[/quote]

Da, sva sreca pa je Hdssb davnih dana zavrsio s praksom stranackog kadroviranja...jer svi dosadasnji direktori su svoja mjesta dobili zbog brojnih kvaliteta a čista je slučajnost sto su bili članovi spomenute stranke... Razz

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
borisk1

Ukupno postova: 190
Post Postano: 23.07.2013. 18:28 
Naslov:  

boc je napisao/la :

Da, sva sreca pa je Hdssb davnih dana zavrsio s praksom stranackog kadroviranja...jer svi dosadasnji direktori su svoja mjesta dobili zbog brojnih kvaliteta a čista je slučajnost sto su bili članovi spomenute stranke... Razz[/quote]

Ha, ha, Boc, nemoj tako, gađat će te rajčicom kao mene! Njihova internetska bojna je postala aktivna i ovdje Wink

simo031

Post Postano: 23.07.2013. 18:43 
Naslov:  

borisk1 je napisao/la:
simo031 je napisao/la :
borisk1 je napisao/la:
@simo031

A da se ne pravimo ludi?

Ovako otvoreno i bez imalo poštovanja prema ljudima je zapošljavano jedino s Trga L. Mirskog.
Ja nemam 20-tak godina da govorim napamet, imam dovoljno godina i iskustva da znam što pričam.

Baš zato što nemaš dvadeset godina, i zato što bi trebao imati iskustva i znati što govoriš, čudim se tvom odgovoru (boldani dio). Sve stranke rade "za svoje"(sam si potraži primjere, da ti drugi ne stavljaju sol na ranu), neke to lošije, a neke bolje prikrivaju, misliš li drugačije, iskreno suosjećam sa tobom, kad dođe dan i ti progledaš.

simo031

Post Postano: 23.07.2013. 18:49 
Naslov:  

boc je napisao/la:
Da, sva sreca pa je Hdssb davnih dana zavrsio s praksom stranackog kadroviranja...jer svi dosadasnji direktori su svoja mjesta dobili zbog brojnih kvaliteta a čista je slučajnost sto su bili članovi spomenute stranke... Razz

Bez ikakvih primisli pitam...
Mislite da su sadašnji kadrovi dobili posao po nekim drugim kriterijima (osim druge boje iskaznice)?

boc
Post Postano: 23.07.2013. 18:59 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
boc je napisao/la:

Mislite da su sadašnji kadrovi dobili posao po nekim drugim kriterijima (osim druge boje iskaznice)?

Iskreno mislim da ce puno teze biti postavljati ljude po boji iskaznice, kako kazes... Smile ne kazem da toga nece biti, ali gle, sad imas 5-6 stranaka ciji su interesi u pitanju i svi su otvorili oci štipaljkama da ne bi slucajno negdje upao "tuđi" kada je mogao "njihov"... Very Happy i sad su svi u pat poziciji... Very Happy ajde, ruku na srce, toliko, ali toliko je ljudi koji rade u gradskim poduzecima a svi istu boju iskaznice...za ne povjerovati.. Smile imali su 4 godine da ih sve instaliraju... i stvarno jesu... i cini mi se da Vrkic bolje odradjuje onu " gradonacelnik svih građana" od prijasnjeg...

boc
Post Postano: 23.07.2013. 19:03 
Naslov:  

borisk1 je napisao/la :
boc je napisao/la :

Ha, ha, Boc, nemoj tako, gađat će te rajčicom kao mene! Njihova internetska bojna je postala aktivna i ovdje Wink[/quote]

hahaha... Smile hvala na savjetu... e znas sta mi je cudno? prve 3 stranice komentara, covjece svi isti...ali ono od prvog pa do tamo 30og... Smile tek sada na 4 i 5 se javljaju ljudi koji imaju razlicita misljenja... hahaha...jel nije to cudno? da ne vjerujem u slucajnost rekao bih da su se svi zurili da ostave nekakav komentar...i sto je najbolje u prvih 30 komentara tema uopce nije bila clanak vec blacenje samo jednog covjeka... svasta... Wink ja nisam za to...ne treba nikoga pljuvati i blatiti...ok, treba nekad ostro ali mislim da je ovo pretjerano... Smile moram se malo zezati... isprike ako sam nekoga uvrijedio.. Smile

Zadnja promjena: boc; 23.07.2013. 19:18; ukupno mijenjano 1 put.

simo031

Post Postano: 23.07.2013. 19:06 
Naslov:  

boc je napisao/la:
simo031 je napisao/la :
boc je napisao/la:

Iskreno mislim da ce puno teze biti postavljati ljude po boji iskaznice, kako kazes... Smile ne kazem da toga nece biti, ali gle, sad imas 5-6 stranaka ciji su interesi u pitanju i svi su otvorili oci štipaljkama da ne bi slucajno negdje upao "tuđi" kada je mogao "njihov"... Very Happy i sad su svi u pat poziciji... Very Happy ajde, ruku na srce, toliko, ali toliko je ljudi koji rade u gradskim poduzecima a svi istu boju iskaznice...za ne povjerovati.. Smile imali su 4 godine da ih sve instaliraju... i stvarno jesu... i cini mi se da Vrkic bolje odradjuje onu " gradonacelnik svih građana" od prijasnjeg...

Spomenuo si direktore. Oni su već postavljeni, i zato sam postavio pitanje...
Gradonačelniku čije dobre namjere ne želim dovoditi u pitanje, zbog šarolike družine kojom se okružio da bi dobio izbore, i njihove političke anamneze, nažalost ne predviđam dug politički vijek u Osijeku. No, ako nekim čudnom uspije zauzdati tu družinu, tada mu je nebo granica.

boc
Post Postano: 23.07.2013. 19:14 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
boc je napisao/la:
simo031 je napisao/la :
boc je napisao/la:

Spomenuo si direktore. Oni su već postavljeni, i zato sam postavio pitanje...
Gradonačelniku čije dobre namjere ne želim dovoditi u pitanje, zbog šarolike družine kojom se okružio da bi dobio izbore, i njihove političke anamneze, nažalost ne predviđam dug politički vijek u Osijeku. No, ako nekim čudnom uspije zauzdati tu družinu, tada mu je nebo granica.

aha, ispricavam se, krivo sam shvatio! mislio sam da govoris o onim "manjim ribama" koji su siroj javnosti i medijima nezanimljivi.. Smile a cuj, hmhmhm... uvijek je tako, direktori obicno imaju stranacke boje.. mislim tako je bilo i bit ce...ali znas sta.. direktori dodju i prodju...i cinjenica je da su stalno pod medijskim pritiskom te se većina njihovih poteza, od strane objektivnih medija, naravno, pomno prati... po meni su bitniji oni ljudi koji trajno ostaju u nekoj firmi... kako kazu, ne mozes kucu graditi na losim temeljima... sve od neke tete na salteru kojoj se nece dati nesto odraditi ili ce biti drska ili ce nesto zabrljati pa sve prema visim katovima zgrade... Smile ali rijesenje tog problema ne znam niti ga naslucujem... pa necu dalje pisati Smile

Skoči u forum: