Autor |
Poruka |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
zidarice, objasni onda
zasto se zene neplodni ljudi - ocigledno nije zbog potomstva
ili zasto ljudi imaju djecu, a nisu u braku |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
O moj Bože.
Vi što ste ZA referndum i ovih 380.000 što je dalo potpise, kako ste baš vi bili pobjednički spermij?  |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
 |
Besmrtnik_Turms
Ukupno postova: 151 Spol:  Muško
|
TI, niti skupljači potpisa sa štandova, niti bilo koji lizač oltara nemaju oduzimati pravo da netko sklopi zakonsku bračnu zajednicu te da uživa prava i obveze iz zakonski definirane bračne zajednice. Jednostavno, RH je definirana ustavom kao sekularna država. A ovo je direktno rušenje Ustava RH od strane RKC i hard core dijela sljedbenika iste.
Sutra će druga skupina skupljati potpise da se RKC ukine, i da se crkveni brakovi proglase ništavnim. I što ćeš onda? Živi i pusti druge da žive. Zloupotrebljavate instituciju referenduma, manipulirate ljudima. Tako isto, kako je znanstveno dokazano da je crvena kosa mutacija, može netko zabraniti brak između dvoje crvenokosih. Jer crvena kosa nije izvorno i prirodno, već mutacija. Isto tako može netko zabraniti da dvije albino osobe budu u braku. Jer je albino isto jedna od mutacija.
Svatko može imati svoje mišljenje, ali na osnovu mišljenja jedne grupacije, ne smije se ukidati pravo druge grupacije. Ako to nisi u stanju shvatiti, što ću ti ja. Nisam niti psiholog, niti socijalni radnik.
|
Opetovano.
1. Pokušaj u sljedećim postovima ne vrijeđati s lizačima oltara i sl., kao što ni u mojim postovima nigdje ne možeš pronaći "pederčina" i sl., to je valjda osnovna kultura dijaloga, pokušaj barem.
2. Potegao si ta pitanja, odgovorio sam ti i onda si ih šutke zaobišao. Opetovano, srolaj gore, vidi i odgovori vezano uz proračun kao i nasilje na nad volonterima, ako nemaš što dodati na to, tako onda reci, a ne izbjegavat pitanja na koja ne znaš što bi piskarao.
3. Nitko ne ruši Ustav RH, ako se ne varam referendumsko pitanje je “Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?”, riječ je promjeni, dopuni i unošenju. Pitanje je konstruktivno, a ne destruktivno. Kao što sam i gore napisao, je li se i 1991. ukinulo prava onima 5% - nije - zašto - jer je to demokracija. E sad, ako je u vijeću 13 budala, a nas dva jedina pametna, 11 je više od 2 i naš pametan prijedlog pada u vodu nasprem njihovog. Tu se onda otvara drugo pitanje konkretno demokracije itd.
Da se vratim na temu, tako je i u ovome referendumu. Referendum je proveden po zakonima RH, da nije odgovorne institucije bi zaustavile takav proces. Ono što je u ovoj priči protuzakonito začuđujuće, odvratno i neshavtljivo jest val nasilja homoistomišljenika - i još gore prihvaćanje nasilja i mržnje od te skupine.
Ako se počnu skupljati potpisi od te druge strane - necu ucinit apsolutno nista. Ako me zamole na ulici da potpisem, odbit cu to jer sam protiv toga i to je to. Ili ti smatraš da bih trebao tući i paliti po gradu?
Nigdje nema manipulacije ljudima na referendumu, dapače, situacija je suprotna. Kao i na mnogim primjerima kad su u pitanju homoseksualci provodi se manipulacija manjine nad većinom. Konkretno, ako se javna osoba odluci podržati akciju, nju se osobno napada, oduzimaju joj se reklamni ugovori itd. Riječ je naravno o Blanki. To je poruka ostalima da im je bolje da tako ne misle i da se moraju složiti s manjinom inače slijedi kazna, linč, prozivanje, ponižavanje, još kad bi mogli javnu lomaču bilo bi vam idealno, zar ne.
Što želiš reci s mutacijom i crvenokosima, da to nije prirodno kao i što je stav da homoseksualnost nije prirodna?  pa ti si prejak!  isto tako ako netko ima 6. prste na nogama!  Slažem se s tobom tu da tako netko može tražiti prava redom, mislim da i dijelom zbog toga i je taj referendum, danas homoseksualci, a sutra stranka pedofila (Nizozemska) jer je dokazano da su djeca seksualna bića (s tim ste već počeli u 4. modulu zdrv. odgoja)
 |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
zidarice, objasni onda
zasto se zene neplodni ljudi - ocigledno nije zbog potomstva
ili zasto ljudi imaju djecu, a nisu u braku
|
...ah, sumnjam da ćeš dobiti odgovor, jer on zahtijeva logično razmišljanje, odnosno shvaćanje...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
Šeks: Oni koji ne žive u Hrvatskoj, ne uračunavaju se u deset posto
Saborski zastupnici, kao ni oni koji sjede u Odboru za Ustav ne mogu se, očito, usuglasiti koliko je potrebno potpisa inicijativi "U ime obitelji" da raspiše referendum. I dok predsjednik Odbora Peđa Grbin tvrdi kako se radi o 450 tisuća potpisa, Vladimir Šeks pak tvrdi kako su već sad prikupili dovoljno.
"Težište deset posto birača u Republici Hrvatskoj, stoga se ne uračunavaju u tih deset posto oni birači i državljani Republike Hrvatske koji nemaju preblivalište u Republici Hrvatskoj. Dakle, oni koji žive ili prebivaju izvan Republike Hrvatske, ne dolaze u onu kvotu u kojoj je potrebno deset posto birača", rekao je Šeks.
gosp. Šeks kao bivši predsjednik Sabora kaže da je ovo dovoljan broj potpisnika, pa sad ako on ne zna, ne znam tko bi trebao znati.
index.hr |
|
|
|
|
 |
zidarica
Ukupno postova: 30 Spol:  Nebitno
|
Pitas zasto??? I ja se pitam zasto bi se homoseksualci zenili??!!!
Za normalne ljude to je zajednica za stvaranje obitelji. Posto to nije slucaj sa homoseksualcima ne vidim razlog zasto tako silno zele BRAK!! Vezu im ionako nitko ne brani...sto ce im brak?? Da se naslijedjuju?? To se moze srediti pravno.. Da dokazu drugima da se vole??? Koga briga..
|
Zbog toga da bi i istospolni partneri mogli imati jednak prava kao i partneri u hetero zajednici. Materijalna i nematerijalna.
|
Istospolni partneri mogu to ostvariti putem drugih nacina a pojam BRAK je zauzet,pa neka izmisle drugi termin. Prije nekoliko godina su pljuvali po braku a sada ,odjednom,silno zele u brak. Sory,zauzeto. mogu imati istospolnu zajednicu,sto imaju,brak je zna se sto!!!Zajednica zene i muskarca ..Sve ostalo je nesto drugo  |
|
|
|
|
 |
zidarica
|
Neces mi reci da se istospolci zene zbog potomstva?? A ljudi imaju djecu (a nisu u braku )zato sto mogu,priroda je tako uredila : )Objasni ti meni zasto ljudi oboljevaju,zasto ubijaju,siluju,vole se... Sve je to ljudski ili neljudski..Ali se neka pravila moraju postovati ili ode sve u...anarhiju. Ako netko ne moze imati dijete nije kriv..A zene se muskarci sa zenama ,plodni ili ne . A sve ostalo je ...OSTALO...I tako treba ostati  I da, znam razmisljati i dobro shvacam. |
Zadnja promjena: zidarica; 25.05.2013. 21:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
zidarica
|
Jednostavno, RH je definirana ustavom kao sekularna država. A ovo je direktno rušenje Ustava RH od strane RKC i hard core dijela sljedbenika iste.
Bas cudna interpretacija RH!!! Sto,ljudi koji potpisuju nisu gradjani RH ??? Ili kane rusiti Ustav?? Ili nemaju pravo reci svoje misljenje ako se ne slaze sa tvojim??? |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
|
ako nekog diskriminiras, to nije misljenje
i kosi se sa clankom 3 naseg ustava  |
|
|
|
 |
zidarica
|
Pa zato treba promjeniti clanak ako nije dobar,zar ne? I nitko nikoga ne diskriminira ,ne brani mu da voli koga god hoce ,oralno,analno ili kako god hoce! Samo ne mogu sklopiti BRAK. On je rezerviran. Neka nadju drugu opciju,zakonsku regulativu za svoj odnos.I nisu diskriminirani zbog toga,za miloga Boga! |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
|
članak 3
kaze manje vise da su svi rodjeni jednaki s jednakim pravim
to nece nitko promjenit, ikad
zasto je brak rezerviran ? tko je rezervirao ?
jesu diskriminirani su, kao da meni neko zabrani, da ja nesto nemogu, jer sam eto rodjen u Osijeku |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Žele legalizirati svoju vezu radi ostvarivanja svojih prava, i ne vidim zašto se takva veza (između dva isto-spolna partnera) ne bi mogla zvati brak. Isto tako vjerujem da je njima nije bitno kako će se zvati njihova veza, ako ostvaruju gotovo sva prava proizašla iz braka kao hetero partneri. Gotovo sva prava, a ne sva prava, naglasio sam zato što sam protiv mogućnosti da isto-spolne zajednice mogu živjeti u zajednici koja podrazumijeva i odgoj djece. Odgoj djece bi prepustio samo hetero zajednicama, odnosno klasičnim obiteljima. Mama, tata i djeca. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
zidarica
|
Isuse Boze, skim ja polemiziram!!!Laku noc
P.S.Ne mogu si pomoci ! Clanak 3 kao isvi clanci su napisani,mogu se ,valjda,mjenjati ako su losi. A losi su .Nitko ne kaze da istospolce treba obespraviti,samo oni hoce kriva prava .I vanbracni parovi su izjednaceni pred zakonom(u vezi nasljedjivanja) ,pa to mogu biti i homoseksualci. Sto ce im brak?? Ne zele zivjeti u grijehu??? |
Zadnja promjena: zidarica; 25.05.2013. 22:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
maddox_rumble
|
ti ne polemiziras, za polemiku ti trebaju argumenti
laku noc  |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ovo može zlatnim slovima u "Knjigu pogrešnih dojmova".
Ti tupiš svoje, ne polemiziraš. Iznijela si svoje mišljenje, bez ikakvih obrazloženja. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
 |
|