| Autor |
Poruka |
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Napokon će građani mirne savjesti dati glas na izborima. |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Google ima svog kandidata
Kladim se da je prvi na tražilici  |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol:  Muško
|
Nije valjda da se kandidirate samo zato da njima sredite kakvu sinekuricu na proračunu? Ova izjava se može i tako shvatiti... |
|
|
|
|
|
 |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Nemojte se čudit što se gospodin Varga javio na ovaj forum...ipak je on dugogodišnji član ovog foruma pod drugim nick-om...  |
|
|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Oho..kojim? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
nije važno...baš me zanima što ima za reći sad kad je aktivan u politici  |
|
|
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
nije važno...baš me zanima što ima za reći sad kad je aktivan u politici
|
Nudim 100 kikirikija onome tko mi kaže  )))))
Pa daj budi drug da znam i ja, vidim da ima ovdje forumaša koji ga hvala kao brata rođenog. A ni program još ne vidjesmo....
Ajde barem hint ( broj postova prva va beoja pa xx)  |
|
|
|
|
|
 |
|
MUGDIM Ukupno postova: 56 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...oho, stari forumaši, vidim.....eto, to je onda i drugi plus koji ide u korist kandidata g. Varge  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol:  Muško
|
Uz ispriku što nisam stigao objaviti svoju web-stranicu sa svim detaljima programa (nadam se sutra), ovdje je nabrojano nekoliko točaka koje mislim napraviti pa Vas molim komentare, kritike ili dopune:
http://www.politikaplus.com/novost/74534/miroslav-varga-evo-kako-cu-rijesiti-sve-probleme-osjecko-baranjske-zupanije
Na kraju nije to samo moj program, nego program kojim mislim probuditi perspektivu svim mladima u Županiji, ne samo svojoj djeci kako je to nespretno ispalo, a kurbla primjetio
Ako netko ne želi javno izložiti svoje ideje, može mi poslati mail na:
[email protected]
Hvala na pomoći, komentarima i nebrojenim osobnim porukama. |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
 |
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol:  Muško
|
Život ovdje previše liči na Alana Forda da ne pomislim 'evo još jedan', pogotovo kad to i napiše.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Poštovani gospodine Varga,
što ćete učiniti sa stotinama članova HDSSB-ove mladeži, glasnogovornika i ostalih istaknutih članova za koju su "stvorena" nepotrebna radna mjesta po raznim gradskim i županijskim tvrtkama i upravama, čak su se i izmišljale agencije.
Birokracija je toliko narasla da je i sam Šišljagić rekao da je 90% proračuna županije unaprijed potrošeno, između ostalog i na tu bulumentu zaslužnih stranačkih vojnika i agitatora koji po cijele dane, pa i za radnog vremena koje mi financiramo, po internetu pišu hvalospjeve o tome kako u Osijeku i ovoj županiji nikad nije bilo veće sreće i kako nikad nismo bolje živjeli.
Što ćete učiniti s tim dijelom rashodovne strane proračuna županije? |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
 |
|
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol:  Muško
|
Bolne rezove
Kako sam radio u Županiji, znam koliko je ljudi potrebno za minimalno, a kvalitetno funkcioniranje sustava.
Naprosto nije dugoročno održivo da od cca 130 mil kuna izvornih prihoda, skoro 30 mil odlazi na plaće.
Ali dat ću sigurno priliku onima koji su sposobni, pošteni i vrijedni. Neću se opterećivati stranačkim, nego profesionalnim kriterijima. |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
|
 |
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
Konačno netko tko je rekao smislene stvari i za koga se može glasati na izborima.
Sretno. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|