Ima li koga na ovom forumu ?
pamtim i bolje dane
Društvo, politika
Monstrum
jebiga![]()
PsychoSoldierto sam i ja primjetio, novi postovi su samo najve...
kontam da se ne da ljudima pisati jer ima par drka*ca koji se svadaju i sve se teme svode oko njihovog prepucavanja ko je bolji HDZ SDP HDSSB crkva tomson...
simo031Monstrum
jebiga![]()
Ubit će te toliki kikiriki...
Mladjo
forum i dalje redovito pratim, ali jednostavno nemam volje više išta pisati jer rasprave su odavno prestale biti konstruktivne i stvarno se rijetko može pročitati neko pametno razmišljanje.
tužna je istina da se forum poseljačio i iskreno, da sam na mjestu administratora i moderatora, ne bi se toliko "demokratski" odnosio prema kojekakvoj stoki ovdje.
sjetim se TataMate koji je bio politički aktivan forumaš, ali se od njega nikada nije dalo čuti niti jedan promil pizdarija koliko od ove nedojebane balavurdije, dežurnih branitelja svetog hrvatskog tla, tonsona, crkve, ustaša, partizana, udbaša, masona, židova i bin ladena
Mladjoforum i dalje redovito pratim, ali jednostavno nemam volje više išta pisati jer rasprave su odavno prestale biti konstruktivne i stvarno se rijetko može pročitati neko pametno razmišljanje.
tužna je istina da se forum poseljačio i iskreno, da sam na mjestu administratora i moderatora, ne bi se toliko "demokratski" odnosio prema kojekakvoj stoki ovdje.
sjetim se TataMate koji je bio politički aktivan forumaš, ali se od njega nikada nije dalo čuti niti jedan promil pizdarija koliko od ove nedojebane balavurdije, dežurnih branitelja svetog hrvatskog tla, tonsona, crkve, ustaša, partizana, udbaša, masona, židova i bin ladena
Carobnica
Usput, ja dugo nisam pisala jer mi je odnos onih koji su kao starosjedioci bio pomalo odbojan. Po njima, nitko nije dovoljno pametan, niti jedna tema nije dovoljno zanimljiva.
MissTake
sjećam se ja dana forumaških kava u Ex-u ... bolje da se to oživi
dr. zoidberghebiga ljudi prčkaju previše po smartfonovima, pa im se ne da više ni za kompom pritiskat dugmeta.
kinemat2dr. zoidberghebiga ljudi prčkaju previše po smartfonovima, pa im se ne da više ni za kompom pritiskat dugmeta.
Osim po smartovima piskaraju i po svojim statusima na fejsu... dakle, ekipa je sigurno tu...samo je promijenila medij.![]()
Čim dođu nagradne igre eto njih natrag
tamna strana
istina da tu ima pojedinaca...koji nisu zaslužili da imaju uticnicu u kući na koju bi uopce mogli spojiti svoj komp da dođu na internet..
Monstrum
simo031Monstrum
jebiga![]()
Ubit će te toliki kikiriki...
eh sve su to jagodice mojih prstiju natukle![]()
Mladjo
forum i dalje redovito pratim, ali jednostavno nemam volje više išta pisati jer rasprave su odavno prestale biti konstruktivne i stvarno se rijetko može pročitati neko pametno razmišljanje.
i nema tema ... sve teme su politički potkovane nebili se prozvo tonson, glavaš, tuđman, bin laden, a ako i nisu svejedno se prozovu gorenavedeni
MissTake

exHOP3onMissTake
dino_bnomeni fale francikine provale
PEGYti sad nama kao oćeš reć da ti je francika jedini nik ovdje!? maa daaj! pa to valjda ni sam ne vjeruješ!?
francika
PEGYti sad nama kao oćeš reć da ti je francika jedini nik ovdje!? maa daaj! pa to valjda ni sam ne vjeruješ!?
Naravno da jesam, ali ti ne mogu dokazati.
Skinut mi je jedan karton, hvala moderatori, ali i drugom je isteklo već više od 6 mjeseci. Niste baš transparentni previše.![]()
zerosPa što vas sada sprečava da organizirate forumaško druženje?
PEGYfrancika
Naravno da jesam, ali ti ne mogu dokazati.
Skinut mi je jedan karton, hvala moderatori, ali i drugom je isteklo već više od 6 mjeseci. Niste baš transparentni previše.![]()
ma ne brini, noćas će ti to bubi sredit! pa da može dalje čitat tvoje hvalospjeve
Monstrumja mislim da bi veliki bonus i dobra volja moderatora bila kad bi svim starim forumašima poskidali žute kartone te crvene isto

francika
Monstrumja mislim da bi veliki bonus i dobra volja moderatora bila kad bi svim starim forumašima poskidali žute kartone te crvene isto
Očito je da ne vole kritiku, pa zato ne ukidaju kartone.![]()
Stella1989
francika
Pa kartoni nemaju rok trajanja. Ono što si zaslužio svojim komentarima, to si i dobio. Ako nastaviš po starom, dobiješ crveni karton i bye bye forum. Zašto mislite da bi se oni trebali uklanjati nakon određenog vremenskog perioda?![]()
padobranac
A i duhu tradicije je, mito i korupcija jel..
zaljubljena u Osijek
Stella1989
francika
Pa kartoni nemaju rok trajanja. Ono što si zaslužio svojim komentarima, to si i dobio. Ako nastaviš po starom, dobiješ crveni karton i bye bye forum. Zašto mislite da bi se oni trebali uklanjati nakon određenog vremenskog perioda?![]()
Zar u nogometu nova sezona ne započinje bez ranije zarađenih kartona??
(ili nisam dobro upućena)
LeonKartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.
LeonKartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.

PEGY
ju! vid! pa ti postojiš!!![]()
">
">
">LeonKartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.
MonstrumLeonKartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.
ja obećajem da ću konstruktivno sudjelovat ako mi se makne karton
dino_bno
jel moram i ja cvilit kao ostali da mi se maknu kartoni? haha
MissTakeMonstrumLeonKartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.
ja obećajem da ću konstruktivno sudjelovat ako mi se makne karton
nemaš karton
kao ni ja
ouuuu HVALAAAAAAA
kao u dobra stara vremena... bez kartona...
sjećam se kao d je bilo jučer kad sam zaradila prvi i drugi...
prvi je bio zbog tebe, kad smo spamali po svim temama ... bio si nešto bijesan zbog jednog ispita
PEGYdino_bno
jel moram i ja cvilit kao ostali da mi se maknu kartoni? haha
ne! ti si svoje zaslužio![]()
francika
Želim biti konstruktivan da mi obrišu žuti karton ovaj koji mi je ostao.![]()
simo031
francika
Daj admini, obrišite mu taj karton da prestane kukumakati.
trauma_os
Najbolje neka se svima obrišu svi kartoni i idemo ispočetka, neka počne nova era foruma 031![]()
PEGYsimo031
francika
Daj admini, obrišite mu taj karton da prestane kukumakati.
nek prvo obeća da neće više otvarati nove teme i ankete!