ne, ne i još jednom decidirano ne! Uvijek netko ima "skrivene" interese.
Strašno si ograničenih pogleda...
Kontam da je u tvom slućaju to tako, ali ne mora biti i ostalima...
Pusti nas da uživamo u prijateljstvu bez "skrivenih interesa"
ma uživaj ti koliko ti volja...ne bi ja tebe nikad dirala...samo iznosim svoje mišljenje
ne, ne i još jednom decidirano ne! Uvijek netko ima "skrivene" interese.
Strašno si ograničenih pogleda...
Kontam da je u tvom slućaju to tako, ali ne mora biti i ostalima...
Pusti nas da uživamo u prijateljstvu bez "skrivenih interesa"
ma uživaj ti koliko ti volja...ne bi ja tebe nikad dirala...samo iznosim svoje mišljenje
Roca - definitivno u pravu, a Circa je Gay.
Jao, razotkriven...
Brzo ću se prestat družit sa ženama i imati isključivo muškarce oko sebe pa više neću biti Gay...
?!?!?!?!?!
Ponavljam: ?!?!?!?!
...a Eldiablo, Tamo negdje nigdje živite u plemenu i žene lovite toljagama?...
ne, samo anakonde i ostale zmije dugog jezika
...oprosti, sad uviđam odakle dolazi tvoj stav o ženama...obzirom da Tamo negdje nigdje žive samo anakonde i ostale zmije, ti jadan onda ni ne znaš što su žene...;-)...odnosno, kakve su žene.....i kako s njima...
ha ha pa nisi mi napisao nista interesantno... tak da drugi put, mozda, ako otkrijem neku "svoju frustraciju", pa pozelim da je se rijesim, a bas se ti nadjes da pozelis uvredu...
...a Eldiablo, Tamo negdje nigdje živite u plemenu i žene lovite toljagama?...
ne, samo anakonde i ostale zmije dugog jezika
...oprosti, sad uviđam odakle dolazi tvoj stav o ženama...obzirom da Tamo negdje nigdje žive samo anakonde i ostale zmije, ti jadan onda ni ne znaš što su žene...;-)...odnosno, kakve su žene.....i kako s njima...
smrc, pa da, sad vidim...da...si...u pravu, ja stvarno ne poznajem prave zene...samo...zmije
smrc, pa da, sad vidim...da...si...u pravu, ja stvarno ne poznajem prave zene...samo...zmije
...da, vidim da te to vrlo frustrira...ali ima jedan narodni lijek za to...probaj malo promijenit stavove prema ženama, pa ćeš i ti jednom možda upoznati jednu pravu...odnosno, možda će koja prava žena poželjeti upoznati tebe...
...da, vidim da te to vrlo frustrira...ali ima jedan narodni lijek za to...probaj malo promijenit stavove prema ženama, pa ćeš i ti jednom možda upoznati jednu pravu...odnosno, možda će koja prava žena poželjeti upoznati tebe...
Adje me nauci! Pliz Pliz Pliz, radi cu sve sto kazes.
ja nemam ni jednu prijateljicu s kojom se nisam poševio... jel to bed?
Ne znam da li si gledao "Sex, laži i video trake", ali ima jedna zanimljiva scena u kojoj glavni lik kaže da ne treba primati/davati savjete osobi s kojom nisi spavao.......
Hm. Jel samo ja primjećujem odsustvo roda u ovoj rečenici?
puki
hehhe...i ja sam primjetio, al nisam htio nista reci
aaaaaaa........... homofobi........
ako dečko voli, tko ste vi da mu zabranite???
@gaap: gej iz okej. i bi je okej, i s-m je okej, i nekro je okej, i gaap je okej (e to je već diskutabilno)