Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
kamenyos
Ukupno postova: 10
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2011. 11:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Korina je napisao/la:
Kupila sam prije nekoliko godina bijele, kožne Nike u pothodniku za 200 ili 300 kuna, snižene, kao ono zadnji brojevi i bila sam s njima zaista zadovoljna, ali samo zbog te cijene jer je original cijena bila 600 kuna..ne bih nikad dala toliko novaca za patike jer ispada da su napravljene od ne znam ni ja čega, a nisu..
Inače ne kupujem u Feriviju jer mi nema smisla davati 300 kuna za nekakav top kad vrlo sličan i učinkovit mogu kupit u drugim trgovinama po 70 kuna. Ne patim od brendova i znakova na odjeći.

Ono što mene fascinira je činjenica da u ovoj recesiji jedino njima cvate. Nisam ljubomorna da odmah zatvorim usta trolovima, ali ima trgovina u gradu kojima ide i više nego dobro pa neće imati više od 1 trgovine, u centru se sve živo zatvara, a oni jedini otvaraju.
Sigurno je da moraju imate neke "original" komade, ali ne bi me čudilo da je više od pola nabavljeno na Arizoni. U Srbiji su iste stvari jeftinije i do 200 kuna što znači da je velika marža koju oni sebi trpaju u džep i da jedino zahvaljujući tome mogu toliko "napredovati". Zaista nije potrebna nekakva "kreativnost" za trgovinu.
Kao žensko, obožavatelj sam Womens Secreta i tu sam redoviti kupac i apsolutno nikakvih problema nisam imala s robom kupljenom u toj trgovini, a tamo sam ostavila hrpu para.
Pohvalila bih skupljanje bodova, meni je to super. Za svakih potrošenih 15 kuna valjda, dobiješ 1 kunu za potrošit, nek me ispravi netko ako griješim.

Da su im cijene prenapuhane - jesu, ali ja osim donjeg veša koji mi je OK, tamo ne kupujem i ne mislim kupovati, postoji dovoljno jeftinijih (čak i markiranih za one koji se na to lože) alternativa.

Za Women S. nemam zamjerki jer i ja povremeno curi tamo kupim neki stvari,a,i ona sam kupuje to je ok.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 27.11.2011. 12:55 
Naslov:  

PETRA 007 je napisao/la:
Jao kakve gluposti ljudi ovdje piši, a vjerojatno iz zavisti

zašto bi netko pisao o svom lošem iskustvu iz zavisti?!
pa valjda se piše da se ljude upozori.
tko će tamo kupovat - kupit će pa makakve priče kružile o tome. onaj tko je kupovao taj neće Smile

partwish
Ukupno postova: 516
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.11.2011. 12:57 
Naslov:  

Ja kod njih ne kupujem prvenstveno zbog cijene... Recimo patike koje su kod njih 700kn, ja ih potražim u Hervisu ili negdje dalje i platim 400-450kn iste ili slične. Koje mi najčešće traju 2g.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 27.11.2011. 13:52 
Naslov:  

to sad što su otvorili, jel to nije outlet??

još da dodam, meni je baš fora to što se otvorilo, trebalo bi toga biti još i više!

Zadnja promjena: PEGY; 27.11.2011. 20:26; ukupno mijenjano 1 put.

Jedan_iz_mase

Ukupno postova: 173
Post Postano: 27.11.2011. 17:55 
Naslov:  

Pinturicchi je napisao/la :
E ovako, dosta toga sam pročito ovdje na forumu i mogu reci da i ovi koji pljuju a i ovi koji brane FERIVI [zaposlenici] u jednu ruku imaju pravo.
Prvo: Činjenica ja sam bio na koridoru prije 15-20 dana i trgovina se zove DISKONT OBUĆE [namjerno velikim slovima] i ušao sam čisto ono iz zezancije da vidim šta ima i kad ono tamo na polici iste moje pateike koje ja imam na nogama i pitam lika koliko kostaju kaze 60 maraka i ja sada gledam te patike kaže meni lik a di si ti kupio te sto imaš na naogama ja njemu sav ponosan odgovaram to su ORGINAL [koja sma ja budala] kuljene su u Osijeku i nisam uspjeo završiti rečenicu like kaže u feriviju ja ono da i lik se samo odvalio smijati. NIšta nije reko da ferivi kupuje kod njega ni da mogu zamjeniti tu robu u feriviju kako svi pričaju samo se ono lik nasmijo i poslje smijanja reko ajd dobro. Pa vi sada sami zaključite šta je on htio reći.
Drugo: Kupio sam u feriviju patike Adidas [plave, odozada malo crvene boje mislim da su se zvale stabil on fire] i platio ih 850Kn i zamislite patike su izdržale dva mjeseca za 850Kn a išao sam samo na fakultet znači nisam igrao nogomet itd da ih pokidam. I onda čujem od prijatelja kako kupuje u jednoj trgovini patike [nije u našoj državi] neću je namjerno imenovati kao joj nebi pravio reklamu ili da se nenađe neki pametnjakovića pa je možda popljuje ali nebitno da se vratim na ono što sam htjeo reći i odem u tu trgovinu i kupim patike Adidas Stabil platim 600Kn i nosio sam ih skoro tri godine. Pa vi sada sami zaključite o feriviju i ORGINALIMA i da zaboravio sam reći patike koje sam kupio u feriviju pise made in china a ove u toj trgovini made in Made in Germany [ok ja shvaćam da tu etiketu može zašiti i moja baka i da piše pero perić ali ipak više vjerujem kada pise Made in Germany nego Made in China].

Čitam i divim se kako neki ljudi bezrezervno, automatski vjeruju likovima po arizoni, pa šta vi mislite da oni ne znaju svoj posao, da u arizoni nisu dobri trgovci?! Pa njemu je cilj isprdat svakoga tko mu dođe s pričom da ima originalke, i onda mu prodat priču pa to si mogao kupit kod mene za 10puta manje.
Pa ja da sam trgovac u arizoni, ja bi prvo naučio tko drži trgovine u Osijeku, Brodu, Novom Sadu, Subotici, itd., i onda pitam odakle si, pa ti kažem jesi to kupio kod Pere Perića, pa ti se nasmijem i kažem mogao si i kod mene za triput manje, ili ti kažem ako ti se ne sviđa zamijeni kod Pere Perića, a ti ako pokušaš zamijenit kod Pere Perića on će ti naravno reć sori

Tako se naime radi marketing od usta do usta, koji je uvijek bolji od svake plaćene reklame

Da se razumijemo, ja ne znam da li ferivi uvozi s arizone, ALI NE ZNATE NI VI, a pravite se da sigurno znate

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 27.11.2011. 18:29 
Naslov:  

Jedan_iz_mase je napisao/la:
Pinturicchi je napisao/la :
E ovako, dosta toga sam pročito ovdje na forumu i mogu reci da i ovi koji pljuju a i ovi koji brane FERIVI [zaposlenici] u jednu ruku imaju pravo.
Prvo: Činjenica ja sam bio na koridoru prije 15-20 dana i trgovina se zove DISKONT OBUĆE [namjerno velikim slovima] i ušao sam čisto ono iz zezancije da vidim šta ima i kad ono tamo na polici iste moje pateike koje ja imam na nogama i pitam lika koliko kostaju kaze 60 maraka i ja sada gledam te patike kaže meni lik a di si ti kupio te sto imaš na naogama ja njemu sav ponosan odgovaram to su ORGINAL [koja sma ja budala] kuljene su u Osijeku i nisam uspjeo završiti rečenicu like kaže u feriviju ja ono da i lik se samo odvalio smijati. NIšta nije reko da ferivi kupuje kod njega ni da mogu zamjeniti tu robu u feriviju kako svi pričaju samo se ono lik nasmijo i poslje smijanja reko ajd dobro. Pa vi sada sami zaključite šta je on htio reći.
Drugo: Kupio sam u feriviju patike Adidas [plave, odozada malo crvene boje mislim da su se zvale stabil on fire] i platio ih 850Kn i zamislite patike su izdržale dva mjeseca za 850Kn a išao sam samo na fakultet znači nisam igrao nogomet itd da ih pokidam. I onda čujem od prijatelja kako kupuje u jednoj trgovini patike [nije u našoj državi] neću je namjerno imenovati kao joj nebi pravio reklamu ili da se nenađe neki pametnjakovića pa je možda popljuje ali nebitno da se vratim na ono što sam htjeo reći i odem u tu trgovinu i kupim patike Adidas Stabil platim 600Kn i nosio sam ih skoro tri godine. Pa vi sada sami zaključite o feriviju i ORGINALIMA i da zaboravio sam reći patike koje sam kupio u feriviju pise made in china a ove u toj trgovini made in Made in Germany [ok ja shvaćam da tu etiketu može zašiti i moja baka i da piše pero perić ali ipak više vjerujem kada pise Made in Germany nego Made in China].

Čitam i divim se kako neki ljudi bezrezervno, automatski vjeruju likovima po arizoni, pa šta vi mislite da oni ne znaju svoj posao, da u arizoni nisu dobri trgovci?! Pa njemu je cilj isprdat svakoga tko mu dođe s pričom da ima originalke, i onda mu prodat priču pa to si mogao kupit kod mene za 10puta manje.
Pa ja da sam trgovac u arizoni, ja bi prvo naučio tko drži trgovine u Osijeku, Brodu, Novom Sadu, Subotici, itd., i onda pitam odakle si, pa ti kažem jesi to kupio kod Pere Perića, pa ti se nasmijem i kažem mogao si i kod mene za triput manje, ili ti kažem ako ti se ne sviđa zamijeni kod Pere Perića, a ti ako pokušaš zamijenit kod Pere Perića on će ti naravno reć sori

Tako se naime radi marketing od usta do usta, koji je uvijek bolji od svake plaćene reklame

Da se razumijemo, ja ne znam da li ferivi uvozi s arizone, ALI NE ZNATE NI VI, a pravite se da sigurno znate

Tako je!
Prema tome, svi vi koji ste vidjeli Ferivijev kombi na Arizoni lažete ili niste dobro vidjeli.
Svi vi koji ste kupili odjeću ili obuću tamo, a koja se raspala nakon kratkog vremena, lažete ili ste možda zabunom kupili na Arizoni.

mzzi
Ukupno postova: 284
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.11.2011. 19:06 
Naslov: Oh yes ! Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Odem ja prije nekih mjesec-dva u Ferivi, uzmem majicu veličine S (tako je tiskano unutra na majici), i probam ju, a kad ono velika mi, visi sa svih strana, a majica inače uzak model (znam, jer sam kupila istu takvu u Zagrebu). I odem ja malo usporedit tu S majicu s istom takvom u XL veličini, i ispadne da je ova moja S zamjetno šira od ove XL. I pitam prodavačicu šta je s tom majicom, kako S pa takva, kaže ona meni, sigurno su u NIKEu krivo napisali veličinu na majicu, to je zapravo XXL. Yeah, right - to se inače u NIKEu događa! Možda u koridorskom NIKEu.

Također, imam crnu NIKE trenerku kupljenu u Feriviju koja se nakon 2 tjedna noštenja iščijala, pokidala između nogu, vidljivo izblijedila nakon prvog pranja. A imam istu takvu ljubičastu kupljenu u Splitu, na kojoj se nakon dvije godine ne vidi niti jedan od ovih problema. Valjda je NIKE napravio neku grešku na seriji crnih trenerki, nije to do Ferivija i koridora Very Happy Very Happy Laughing

Pinturicchi

Ukupno postova: 18
Post Postano: 27.11.2011. 19:36 
Naslov:  

Boost je napisao/la:
Prema tome, svi vi koji ste vidjeli Ferivijev kombi na Arizoni lažete ili niste dobro vidjeli.
Svi vi koji ste kupili odjeću ili obuću tamo, a koja se raspala nakon kratkog vremena, lažete ili ste možda zabunom kupili na Arizoni.

E jednostavno sam ti morao odgovoriti ako mi neko nevjeruje [a vidim da ima ljudi koji mi nevjeruju] imam račune ferivija i kcije i mogu vam ih slikat i staviti slike da vas uvjerim i dokažem da sam patike kupio i da su izdržale čak 65-70 dana i kada sma otišao u ferivi [normalno na reklamaciju jer su kostale 850Kn iliti točnije da me opet neki debil nebi ispravljo 849,99Kn] i rekao da su mi patike otišle i da sam došao na reklamaciju.... znate šta mi je cura rekla???? Nemožemo ti reklamaciju uvažiti nosio si patike....WTF pa i kupio sam ih da ih nosim ne da ih gledam. I ništa popizdio i kupio druge ne kod njih i ne u našoj državi platio oko 600Kn i nosio tri godine.
P.S stvarno neznam kako to baš feriviju da de dogodida je greška u NIKE-u i kako to da baš njihova roba koja je NIKE, ADIDAS itd ima grešku i da nisu oni krivi nego te velike marke.

Stoga nemoj ljudima govoriti da lažu ljudi samo govore o svom lošem iskustvu s ferivijem. dapače ja imam loše iskustvo s njima ali sam opet kupio patike PUMA kod njih [jer nema konkurencije u našem Osijeku koje drže pumine patike] prije nekih dva mijeseca i dao 649,99Kn i zasada sam zadovoljan jer mi se nije samo zbog patika dalo ici u drugu državu.
Ako se i ove ubrzo raspadnu slikacu vam ih i račun iz ferivija i sve pa onda vi zaposlenici ili koji već ste što branite ferivi nešto recite.

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 27.11.2011. 19:56 
Naslov:  

Pinturicchi je napisao/la:
Boost je napisao/la:

E jednostavno sam ti morao odgovoriti ako mi neko nevjeruje [a vidim da ima ljudi koji mi nevjeruju] imam račune ferivija i kcije i mogu vam ih slikat i staviti slike da vas uvjerim i dokažem da sam patike kupio i da su izdržale čak 65-70 dana i kada sma otišao u ferivi [normalno na reklamaciju jer su kostale 850Kn iliti točnije da me opet neki debil nebi ispravljo 849,99Kn] i rekao da su mi patike otišle i da sam došao na reklamaciju.... znate šta mi je cura rekla???? Nemožemo ti reklamaciju uvažiti nosio si patike....WTF pa i kupio sam ih da ih nosim ne da ih gledam. I ništa popizdio i kupio druge ne kod njih i ne u našoj državi platio oko 600Kn i nosio tri godine.
P.S stvarno neznam kako to baš feriviju da de dogodida je greška u NIKE-u i kako to da baš njihova roba koja je NIKE, ADIDAS itd ima grešku i da nisu oni krivi nego te velike marke.

Stoga nemoj ljudima govoriti da lažu ljudi samo govore o svom lošem iskustvu s ferivijem. dapače ja imam loše iskustvo s njima ali sam opet kupio patike PUMA kod njih [jer nema konkurencije u našem Osijeku koje drže pumine patike] prije nekih dva mijeseca i dao 649,99Kn i zasada sam zadovoljan jer mi se nije samo zbog patika dalo ici u drugu državu.
Ako se i ove ubrzo raspadnu slikacu vam ih i račun iz ferivija i sve pa onda vi zaposlenici ili koji već ste što branite ferivi nešto recite.

Bože sveti Isuse Kriste.
Sarkazam?

Luzer13
Ukupno postova: 324
Post Postano: 27.11.2011. 21:00 
Naslov:  

Real Time je napisao/la:
Mislim da ovo sto vi pisete za ljude koje ni ne poznajete nije u redu! Osobno sam kupac Ferivija I moram priznati da nista od gore navedenog nije istinito! Morate biti svjesni da I uz ovako ruzne komentare I traceve ljudi rade I uspijesni su a to je upravo zato sto cijene svoje kupce I imaju dobru robu! Ali naravno mi smo mentalitet zavidnih ljudi koji ce radje trpati Austrijancima, Slovencima...! Ja sam pisao sportske kolumne I znam da su mnogi sportasi upravo svoje uspijehe ostvarili zato sto su I'm pomogli oni a ne vasi tracevi! Isto tako su podupirali skoro sve udruge za dijecu sa posebnim potrebama u Osijeku! Mislim da je zavist u nasem narodu jaca od svega I to ce tako I ostati! Ja imam dobra iskustva I drago mi je da netko sa svojom kreativnoscu I zeljom za uspijehom pomaze ovom gradu!
Bolje se ukljucite u nesto od cega cete vi ili netko imati koristi!

vjerovatno sponzoriraju tebe i tvoje kolumne Wink

Post Postano: 27.11.2011. 21:10 
Naslov:  

Sportaš je napisao/la:
Pozdrav svima!
Koliko vidim prema svemu ovome navedenom jednostavno me to sve potaklo da reagiram i napišem sve ono što je zaista istinito i temelji se na stvarnim činjenicama,a ne nekakvim nagađanjima"tipa ;rekla-kazala".
Kao intenzivan i dugogodišnji sportaš a ujedno i veliki fanatik što se tiče sportske opreme općenito,a isto tako sam i dugogodišnji kupac u trgovini Ferivi.Nikada,ali baš nikada nisam imao sa njihovom robom problema po pitanju kvalitete.Ovo što vi pišete to je zaista smiješno i to pišete iz zlobe ili svojih osobnih interesa!Ne mogu vjerovati da u pojedinim ljudima ima tolika količina zlobe i zavisti,ja jednostavno to ne razumijem!Meni će i dalje Ferivi trgovina biti prioritet pri kupnji sportske opreme i to mi nemože nitko narušiti ovakim glupim komentarima što je nekima očigledno cilj!

ok, potpiši se onda Wink

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 27.11.2011. 21:24 
Naslov:  

Jedan_iz_mase je napisao/la: Pa ja da sam trgovac u arizoni, ja bi prvo naučio tko drži trgovine u Osijeku, Brodu, Novom Sadu, Subotici, itd.,

Potpisujem!

Vec godinama slusam te spike kako ova ili ona trgovina nabavlja na Koridoru. Nitko zapravo ne zna odakle to potjece (osim od tih bosanskih sabana (do jucer bili glavni u "trici") koji prodaju klasicnu "shanersku" maglu naivnim kupcima iz Osijeka), ali svi pricaju.

Hehe, dobar valjak. Podsjeca na onu pricu kad shaner naivnom kupcu prodaje "fake" robu kao "vrucu" (ukradenu) robu (ovdje kupac ne ispada samo naivan, nego i krajnje nemoralan - radije ce kupiti ukradeni "original" nego priznati "fake").

Inace, pojam "originala" je takodjer postao debilan onog trenutka kad su original NIKE poceli sastavljati djecaci i djevojcice od 5-6 godina, umjesto ilegalnih Meksikanaca po kalifornijskim sweatshopovima. ;-)

S danasnjim brojem brendova i onih koji to zele postati, sasvim je svejedno koja je marka u pitanju i radi li se o originalu. Savjet je odjecu kupovati prema nekim drugim pravilima - kakva je kvaliteta primjerka u ruci (bez obzira tko ga i za cije ime napravio), koliko ce me pokrasti na spiku o "imenu" ili imenu u odnosu na ono sto imam u ruci i dzepu.

Ponekad mi bude zao kad naletim na superkvalitetne majice s nekakvim fake logo sranjima i ogromnim reklamnim natpisima.

Uostalom, nisu li kupci do danas vec shvatili da bi njima kompanije trebale placati da nose majice s njihovim logom i natpisom preko pola ledja?!

P.S. Bio sam u Feriviju vise puta. Obuca je djelovala dovoljno kvalitetno (iako je bilo i par granicnih slucajeva, ali to se skuzi po plasticnom dzonu, losem spajanju i sl.), ali nikada do sada nisu imali nesto sto bi mi se svidjelo.

Btw. Jel' vidio netko "brand name" patike u Metrou?! Tamo sam nasao uvjerljivo najvise nekvalitetne obuce, iako je sigurno da Metro ne ide kombijem na Arizonu. Sto nam to govori?!

Post Postano: 27.11.2011. 21:34 
Naslov:  

evo primjer, da nekenjamo bez veze , dakle sprinterice kupljene na ebay-u
http://www.ebay.com/itm/140559081944?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%3A80%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp5197.m570.l1313%26_nkw%3D140559081944%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1
i identične u feriviju (katalog str.29)
http://www.has.hr/images/stories/HAS/servisi/nike_katalog.pdf
1500 kn
pa vi vidite! inače, naručena roba stigla, plaćena carina i pdv i još uvijek trostruko jeftinije Wink
i da u pravu ste, sami biramo kome ostavljamo svoju lovu

Ukupno postova: 108
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.11.2011. 21:41 
Naslov:  

Ne kupujem nista markirano, koje je preskupo a i upitna je kvaliteta. Ionako na nas brdoviti Balkan stiže škart roba u trgovine i butike (kao sto je netko spomenuo Benetton-od ljudi koji kupuju vani u Benettonu sam cula da Benetton HR i vanjski nije ni slican po kvaliteti).
U Bosni (ne mislim nuzno na Koridoru, nego u gradovima po buticima) se nadje odlicnih butika sa normalnom (realnom?) cijenom i dobrom kvalitetom.

Prije cca 12 god kupila sam u jednoj trgovini sportske obuce i odjece (slicno Feriviju) Nike patike za cca 650 kn, nosila ih dobre 3-4 god, nedavno susjeda kupi isto tamo kcerki patike (cca 300-400kn) koje je dijete nosilo jedva par mjeseci i raspale se. Uvijek se moze naletit na tako nesto.

Ukupno postova: 13
Post Postano: 27.11.2011. 21:42 
Naslov:  Re: Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

to je sve iz Bosne... Smile

Skoči u forum: