Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

HDSSB bez većine u Gradskom vijeću [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
trabant
Ukupno postova: 37
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.11.2011. 8:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

.........

Zadnja promjena: trabant; 24.11.2011. 12:15; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
chimpika

Ukupno postova: 54
Post Postano: 22.11.2011. 9:20 
Naslov:  

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
HokusPokus

Ukupno postova: 148
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.11.2011. 21:24 
Naslov:  

Pustimo političke paflete i secirajmo te malo ,trabant. Mislio sam da su izumrli ovi što još uvijek koriste tu sintagmu, napaćeni grad. Dokle? Dok ne izumremo ili dok idoli ne poumru (tipa Mamić i njegov vokabultator). Znači svatko tko se rastane nema veze s životom ili ne daj bože nekoga ikada uvrijedi. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Možemo se razvesti, vrijeđati biti frustrirani sadašnjim životom ponekada si opsovati u bradu. Zar tada postajemo ljudi nesvjesni svoga života. Sumnjam da ovo čak ni rigorozni vjerski svjetonazor ne bi izrekao. Ovakva kvalifikacija osobina nekoga vjerojatno je potekla od sebe same. I razumijem te jer ponekada sam upravo sve od toga jedino što bih se rastao sam od sebe kada vidim što hodi ovim svijetom.

Ti ćeš sve moje riječi pročitati kao obranu politike i prozvanih no u krivu si ja samo branim sve nas ostale od tvoga viđenja svijeta. Ništa više i ništa manje!

Skoči u forum: